Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / ostnatý obojek.....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 16:03
- Nahlásit

Adiddaska
Korekce je oprava, trest v tom klasickým slova smyslu je pro psa zřejmě nesmysl, protože není schopný ho pochopit, protože pravděppodobně nedokáže domyslet souvislosti. Nevím jeslti jsem to napsala srozumitelně¨.
jakože třá místo škubnutí vodítkem dostane ten el. impulz?
jo tak nějak, ty ho opravíš obojkem a vodítkem tak, že s ním cukneš - nebo mu dáš impuls, nejde o to psa smažit, ale o to, že pes například zůstává ovladatelný i na větší vzdálenost, když není na vodítku
dám příklad používá se to třeba v obraně u pouštěček, místo toho, abys psa strhávala z rukávu jak magor a urvala tím figurantovi ruku, nebo ho z něj odškrcovala, tak po povelu dáš impuls, jasné, rychlé, dostatečně důrazné - žádná věda, obyčejná korekce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 16:07
- Nahlásit

PetraK
Hele, jen pro upřesnění, aby nedošlo k nějaký mejlce. EO nepoužívám, ani ho doma nemám, ostnáč doma mám a použila jsem ho ke konkrétnímu cviku u jednoho jediného psa, právě proto, abych se se psem a psa nemusela týdny mordovat, takto jsme měly vyřešeno během 10 dnů a na psovi to nezanechalo naprosto žádné následky a ani na tom cviku, který jsem takto řešila.
Tedy, já běžně ani jednu z pomůcek nepoužívám, jen prostě chápu proč a na co jsou určeny a nemám v tom problém. Toť vše

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 16:21
- Nahlásit

Eldoguero
jo tak nějak, ty ho opravíš obojkem a vodítkem tak, že s ním cukneš - nebo mu dáš impuls, nejde o to psa smažit, ale o to, že pes například zůstává ovladatelný i na větší vzdálenost, když není na vodítku
dám příklad používá se to třeba v obraně u pouštěček, místo toho, abys psa strhávala z rukávu jak magor a urvala tím figurantovi ruku, nebo ho z něj odškrcovala, tak po povelu dáš impuls, jasné, rychlé, dostatečně důrazné - žádná věda, obyčejná korekce

aha, tak už to chápu, pro dopilování detailu to dává smysl. A pak už se to nepoužívá, když už se to naučí?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:47
- Nahlásit

Eldoguero
Ale stejně tak není pro psa přirozené držet ho na vodítku a neumožnit mu volný pohyb VŽDY A VŠUDE A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ.
No to je jasný třá bernardýn vláčejíci paničku pod rozjetý kamion to zas tak výhledově neocení,že ho tam nepustí,ale kdyby se mu podařilo je tam dotáhnout určitě by si to po srážce z tirákem nad zbytkem paničky pro příště řádně rozmyslel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 09:24
- Nahlásit

Psíček
vyemotovat se
strašný slovo..je ve vikipediji??

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 09:25
- Nahlásit

Psíček
zablbnout, ulevit si či vyemotovat se ... moderátoři nejsou žádnou výjimkou
Tomu naprosto rozumím. Chodím sem ze stejného důvodu a dokážu být velmi tolerantní. Ale některé věci mi opravd přijdou trochu moc. A zrovna todle mi přišlo přes čáru.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 09:37
- Nahlásit

Psíček
asi bych to neměl prozrazovat, ale cz-pes je součástí projektu NASA pro nenásilné opatrování psychicky narušených jedinců
Tak to jo. To ledacos vysvětluje No nic, tak já zase zalejzám ke svým a stejně narušeným do Žumpy

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 10:30
- Nahlásit

Psíček
navrhuji jeho odebrání vzhledm k šíření okultismu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 11:52
- Nahlásit

Adiddaska
aha, tak už to chápu, pro dopilování detailu to dává smysl. A pak už se to nepoužívá, když už se to naučí?
V podstatě to tak je, jen je tam samozřejmě důležitá ta fáze přechodu, protože, když ji podceníš, nebo uděláš blbě, jsi zase na začátku

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 11:55
- Nahlásit

Grin
Díky pani

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 11:59
- Nahlásit

Baico

ale děte :červenající se smajl:

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:02
- Nahlásit

Alexa
uvidíme jak dlouho tu zůstanou ty naše..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:13
- Nahlásit

Marush
Grin
Alexa
Baico
Jste OT za chvíli vás fšechny vypnou
a mě taky

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:20
- Nahlásit

Eldoguero
Jste OT za chvíli vás fšechny vypnou
a mě taky

Tak to nevím, kdo bude za nás orodovat, aby nás zase zapli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:25
- Nahlásit

Baico

já, po kolenou dolezu až do hobitína...........

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:26
- Nahlásit

Baico
No Eninka přece,páč tak je to správně.
janika
že tobě není hanba,to se fakt nedivím,ale že není hanba Petrovi za to,co předvádíš a že všem je jasné,proč je možné,že si otevíráš zamčená témata a jak si přišla na jiné informace,to se divím....a prosím tě,nerozebírej mě,protože jsem jen obyčejná ženská a na tvoje analytické kecy nejsem zvědavá.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:29
- Nahlásit

Baico
nevím, tak třeba Psíček

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:06
- Nahlásit

co je to tady za bordel?! Toto bych netolerovala, partnerovi bych okamžitě nasadila EO a maž!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:09
- Nahlásit

Psíček
hodně zajímavé právě sledovat na organismech, které to zasáhne již třeba mezi 20-30 rokem života
Je to možný, mě to v tomto rozmezí bohužel minulo, tak nemůžu sloužit jako vhodný pokusný materiál
Pokusím se to dohnat, je-li to možné i ve věku mírně nad 30?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:10
- Nahlásit

Adiddaska
Toto bych netolerovala, partnerovi bych okamžitě nasadila EO a maž!
EO sem netahej, todle je téma o ostnáči

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

Psíček
zalezi na honorari
A co by jsis tak představoval

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:12
- Nahlásit

Psíček
zalezi na honorari
a co z lásky k bližnímu svému?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:13
- Nahlásit

omluva zuzana rosáková-jaddayiová není doktor přírodních věd, ale doktorka filozofie

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:14
- Nahlásit

Psíček
jakože jen těmito 5 řádkya to nestoj za řeč jo?
Tsssss, jakoukoli souvislost mezi útokem na baicovou a mým varováním ohledně vypouštění splašek z úst popřu tagže drž mlč

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:14
- Nahlásit

kejtlin

doktorka přírodních věd teprve budu...můžu bejt naprosto cokoliv budu chtít totiš, jsem strašlivě mocná

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:15
- Nahlásit

Psíček
ale dyk ty nejsi vubec vobycejna, ba prafe navopak

Jakože nevobyčejná?

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:08
- Nahlásit

tak znovu:

Marush jsem neviděl nikdy a naprosto si nevybavuju, že bych se s ní, kdy o něčem bavil, tu druhou soudružku jsem viděl 2 x a nevím, že by byl kolem toho nějakej problém. Takže, když se na nás obě dámy vyserou, oddechnou si asi všichni a nebudeme řešit jestli je tahle záplata dost nebo málo hrubá.

zřejmě chodíš na jiného czpsa než já, já chodím na czpsa kde mi mizí příspěvky,které nejsou ot ani vulgární ani nic takového, vždycky jednou za čas nějaký můj příspěvek,který se nikoho z vaší"dvojice" netýká, Janika agresivně komentuje a ještě neopomene zmínit mojí sestru ačkoli zde jsme dva samostatné nicky a nechápu tudíž proč si nás neustále bere tzv.do úst, každopádně cokoli napíšete vy a´t už OT nebo nějaký osobní útok zde zůstává, mě mizí například i jen žertovné příspěvky. To že tu vypisuješ jak Janika nemá přístup tam a tam je směšné a například pár řádku (v příspěvku k Baico) dokázala pravý opak. Využívání informací co má pouze moderátor jako jsou ip adresy k osobním vendetám považuju už za totální ústřel....pokud jsi čestný člověk, měl bys svojí funkci moderátora sám položit, protože evidentně nejsi schopný minimálně si ohlídat informace,které nemá nikdo jiný mít.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:10
- Nahlásit

isdpch
a můžu vědět za co ? Za ty kecy a rejpance, který tady frčej od té doby co si děvčata rosákova naprosto nesmyslně myslí, že jsme s nima anonymně jednu sobotu někde diskutovali ? Blbost, kterou rozhlásila Biluše, kdo mě zná ví, že na žádným foru nejsem anonymně, všude mám stejnej nick, tak nechápu vo co tu de.
Ale vůbec ne.....za to,že všem je jasné,že Janika má přístup tam kam ho mít nemá a ještě toho zneužívá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:19
- Nahlásit

isdpch
napiš mi situaci, kdy Veronika dle tvého něco zneužila a budem se bavit jo

# Zasláno: 26 Zář 2011 11:29
Citát

Baico
mno, od dob jbat a tebe jakožto kolemjdoucí, si o tobě myslím své, takže posudky od tebe opravdu beru s těžkou rezervou a dělím si je minimálně 100.

Třeba tady..ale bylo toho víc,jenže já sem debil a neumím to úplně dohledat.
+ to zmiňované téma,které bylo odemknuto,aby mohla ona zareagovat a hned se zse zamklo.

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:21
- Nahlásit

isdpch

jablunka
Co blbneš sim tě, napiš mi situaci, kdy Veronika dle tvého něco zneužila a budem se bavit jo

Baico
mno, od dob jbat a tebe jakožto kolemjdoucí, si o tobě myslím své, takže posudky od tebe opravdu beru s těžkou rezervou a dělím si je minimálně 100.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání