| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:48
- Nahlásit
Marush
když natočíš největší kus jitrnice tak aby ti koukal mezi očima, tak máš psa u sebe natotata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:49
- Nahlásit
makrel
můžeš tu jitrnici zavěsit na provázek, ten provázek umístit na další provázek a ten vést mezi stromama a případně stožárem. Tudíž pes nebude nic sbírat, ale poběží za posunující se jitrničkou.
hm..a co mám dělat třá na poli nebo louce stožárůch a stromůch prosté?? navíc můj pes ani nesmí lovit a bjech za posunující se jaterničkou by moch lof imitovat,tak to asi taky né..
zkusim napsat na email tyranazviřata esi tam nenajdu pomoc v nouzi..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:52
- Nahlásit
Venta
kejtlin
Už je mi to jasnější díky...jedu pro jitrnici,předpokládám že ta je na tom nejpodstatnější...
davidkova renata
to je těžký tvůj pes nic nesmí....běž s nim do lesa at tě přiváže ke stromu a nechá tě tam....vidiš už se to celý zvrátilo opět do sebe....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:53
- Nahlásit
Marush
vidiš už se to celý zvrátilo opět do sebe....
to je ale furt todleto!
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Marush
woe pusť si záhadu hlavolamu: natočíme levý konec jitrnice tak, aby směřoval....
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
eva valoi
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/pes.4/
Videa nácviků povelů:
http://www.youtube.com/watch?v=gP2ch7E89Bc&feature =player_embedded
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
hm..a co mám dělat třá na poli nebo louce stožárůch a stromůch prosté
To záleží jak rychle uzeninu taháte!!!Pokud táhnete pomalu tak stopujete,pokud táhnete navopak rychle vzniká koursink pokud táhnete středně pomalu(rozumíme neco mezi stopu a kursingem)tak je to přivolání na pamlsek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:54
- Nahlásit
a co mám dělat když má pes tak rychlý přivolání že mám obavu že by mi jitrnici připlác mezi voči a ještě mě kousl do nosu???????
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:56
- Nahlásit
no tak ted už nechápu nic.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:56
- Nahlásit
makrel
woe pusť si záhadu hlavolamu: natočíme levý konec jitrnice tak, aby směřoval....
Alexa
a co mám dělat když má pes tak rychlý přivolání že mám obavu že by mi jitrnici připlác mezi voči a ještě mě kousl do nosu???????
musíš bejt v celoobleku přestrojená za jitrnici...to jsou ted současný trendy...i prej fíci teď budou mít ringojitrnice...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:57
- Nahlásit
eva valoi
zajdi na ten cvičák
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:57
- Nahlásit
Alexa
že mám obavu že by mi jitrnici připlác mezi voči a ještě mě kousl do nosu??
Tak to vám pani chybí tahle velkokynologická pomůcka to musíte mít!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:59
- Nahlásit
eva valoi
jdi na cvičák!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:00
- Nahlásit
Pakunobecny
Pokud táhnete pomalu tak stopujete,pokud táhnete navopak rychle vzniká koursink pokud táhnete středně pomalu(rozumíme neco mezi stopu a kursingem)tak je to přivolání na pamlsek
tagže multifunkčí jaternička do každé rodiny,geniální pani..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Alexa
no myslím že většina jsou opravdu odbornice, které jsou schopné vychovat své psy, aby měli přivolání, netahali na vodítku, nenapadali lidi a cizí psy
No a to je něco extra? Myslela jsem, že je to samozřejmost. To mám taky a druhou díru do zadku mi to rozhodně neudělalo.
A buď tak laskavá, přečti si znova, že jsem to nebyla já, kdo tady zase (slovy ZASE) začal útočit. Opět to bylo to vaše hejno drůbeže.
Já si Vás nevšímám, nevšímejte si mě taky. Nebo toho nejste schopné? No, když ani nevíte, co je přímka, tak nějakou hlubší úvahu těžko provést, že.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:01
- Nahlásit
Baby, s váma je občas fakt sranda, docela jsem se pobavila ohledně jitrnice, mám totiž šílenou představivost a u mě teda vyhrála rada - musíš bejt v celoobleku přestrojená za jitrnici
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:02
- Nahlásit
Vlčáčková
ono těžko na nesmysly lze reagovat klidně, že
Mír s tebou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:03
- Nahlásit
eva valoi
no tak ted už nechápu nic
Mrkni na ta videa, jdi především na cvičák a kup si případně nějakou knížku.
Jdu ven, venčit své psy, které nemají základní výcvik, škubou na vodítku, napadají ostatní psy, nemají přivolání a neumí sednou. Zdar.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:03
- Nahlásit
Vlčáčková
mohla bys mi prosím tedy poradit, jak udělat aby mi fena obíhala makety rychleji??? děkuju
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:04
- Nahlásit
mám totiž šílenou představivost a u mě teda vyhrála rada - musíš bejt v celoobleku přestrojená za jitrnici
Tak vono de vo to že od určité váhové kategorie to přestrojení výjde levnějc páč se skládá z těsné minisukne a tílka
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
eva valoi
Hel,vůbec neřeš,že ti pes kouká na jitrnici v ruce,hlavně že se soustředí aspoň na to.
Mám čtvrtej rok chrta,kterýho sem si brala jako šestiletýho,těžce rozlovenýho dostiháka s prognózou,že ho nigdy nepustím z vodítka....jediný na co fungoval,bylo jídlo,jakékoliv.
Začala jsem pomalinku,cesta k obchodu na vodítku,uvázat,v obchodě ke každému nákupu jeden párek,odvázala sem ho,nechala couračku a párkem sem mávala,odměňovala,přivolávala a pořád dokolečka.....trvalo to rok,než jsem se odvážilo ho pustit úplně. Ale pořád s nějakým jídlem v ruce.Je mi fuk,na co se soustředí,hlevně že přijde.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Alexa
ono těžko na nesmysly lze reagovat klidně, že
Mír s tebou
to jo, to jo.
Tak mi ty nesmysly popiš, než přijdu z vycházky. Ale prosím zdůvodňuj, ne jen vykřikuj, jo? Díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:05
- Nahlásit
Vlčáčková
tak já se tě slušně zeptala k čemu je tvá rada dobrá,ale tys mi poměrně ošklivě odpověděla ,tak nevim,no...trošku jsem zklamaná teda..
Slunce v duši přeju
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
No, když ani nevíte, co je přímka, tak nějakou hlubší úvahu těžko provést, že.
Ale nikdo nepsal, že neví, co je přímka. Jen tu byly dotazy, proč tu přímku. To pořád ještě nechápu. Ale zkusím se dovzdělat někde jinde. Přeju ti hezký zbytek víkendu
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
udělat aby mi fena obíhala makety rychleji??? děkuju
Dyt to tady celou dobu popisujem-musíte tahat jitrnici rychlejc!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:06
- Nahlásit
Pakunobecny
Tak vono de vo to že od určité váhové kategorie to přestrojení výjde levnějc páč se skládá z těsné minisukne a tílka
Eště sme se neviděly a už seš ympertynentní!
i gdyž já už bych spíš byla za tlačenku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:07
- Nahlásit
Pakunobecny
Tak vono de vo to že od určité váhové kategorie to přestrojení výjde levnějc
no právě, já bych s tímto přestrojením taky neměla žádné výdaje, neboť by mi stačilo totéž
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:07
- Nahlásit
Pakunobecny
ty nejsi odborník od toho je tu Vlčáčková, ještě že ji máme
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vole nechápu, že si s tim přivolánim navopak neporadíš! Normálně jitrnici uvážeš na prut, psa zapřahneš do vozejku, do něj si sedneš a jitrnici psovi před čumák. Pes běží VOD tebe, ale zároveň se mu nevzdálíš, čili pes neni v dyskomfortu a ty si jedeš jako pán! Takovádle začátečnická vec sim tě!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:09
- Nahlásit
kejtlinnejsi odborník od toho je tu Vlčáčková, ještě že ji máme
No dobrá ale pomněte pani,že každádobrá rada nad zlato
|