Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Kříženec belgického ovčáka - tervuerena
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 21:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Hledáme páníčka pro křížence belgického ovčáka - tervíka, který byl nalezen u Ml. Boleslavi.
Je to 1 až 1,5 letý pes, zdravý, veselý, velmi přítulný a hodný. Nálezkyně si jej nemůže ponechat, proto hledá hodného a pokud možno aktivního páníčka. Vzhledem k povaze plemene je vhodný pro někoho, kdo se mu bude maximálně věnovat.
Kontakt Eva Reslová, mail Eva.Reslova@seznam.cz,
tel. 721931546.

http://tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz/Krizenec_belg ickeho_ovcaka_tervuerena/#P8090213.jpg

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 21:24
- Nahlásit

teda nevím kde tam vidíte toho tervuerena, mě to příjde jako regulerní dlouhosrstej NO, možná něčím drobnějším šmrnclej.
Modelaci hlavy to má jako NO, dlouhej ocas jako NO, klasickou vlkošedou srst, dlouhý hřbet jako NO, delší stehenní kost jako NO...

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:08
- Nahlásit

Crysa
Šíš pani nebertu mu tu exkluzivitu dyt se ho neudaj,takle bude na dračku včecí kšeftáci se porvou Né vážně pes je to pěkný takový delšísrstovčáček

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:14
- Nahlásit

Pakunobecny

je to pěkný takový delšísrstovčáček - tervík, to snad vidí každej

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:15
- Nahlásit

Crysa

regulerní dlouhosrstej NO, možná něčím drobnějším šmrnclej.
a čím je šmrnclej, schválně...co bys řekla?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:19
- Nahlásit

Eninka
Ja tam teda tervika nevidim ani omylem, spis nakej mix NO s cimsi, svetle oko, husta srst, klidne s nakym haskounem. Proste vorech, s tervikem mozna v 8 generaci. Souhlas s Crysou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:20
- Nahlásit

Eninkaa čím je šmrnclej, schválně...co bys řekla?
já u toho krytí nebyla a má křišťálová koule je na dovolený

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:23
- Nahlásit

Fifi

Proste vorech

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:26
- Nahlásit

Crysa

má křišťálová koule je na dovolený

tak ju z tý dovolený odvolej

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:27
- Nahlásit

Eninka
Co ti skube oko? Vorech je hanlive oznaceni? Svym fenam doma rikam bezne cupky, ac maji PP a nekdy i hur. Zkratka ten pes mi tervika nepripomina ani omylem, lepebybylo napsat krizenec NO.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:29
- Nahlásit

Eninka
Pani já vám nevím s náma chodí na cvičák tervíci dva a jeden gronendál a maj ůpa jinou stavbu kostry a hlavně čenichů tam prostě není ani náznak jak píše Crysa
stavba zadních noh já bych to viděla na otec neznámý hrdina dědiny vísledek padesátiletého meziokresového křížení

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:30 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Fifi

Vorech je hanlive oznaceni

no, to není

ten pes mi tervika nepripomina

ale je tam, koukni znova, a ten, kdo jej viděl si za tím stojí (vet, chovatel atd.)

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:33
- Nahlásit

Eninka

Měla jsem grendeala,tak BO poznám z dálky,ale tohle je fakt vesnická křižovatka

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:35
- Nahlásit

Eire

tohle je fakt vesnická křižovatka

Pakunobecny

otec neznámý hrdina dědiny vísledek padesátiletého meziokresového křížení

nebuďte krysy Vasilisy

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:40
- Nahlásit

Eninka
nebuďte krysy Vasilisy
Tak jako de o to že nákej blb si to pořídí jako exkluzivní novum páč tervíci sou v modě a pak bude nakrklej že nemá tu frajeřinu až mu někdo do ksichtu vmete že je idiot blb se nakrkne a psa zahodí proč né dyž je zadara a neplní učel xskluzivity dešto dyž se ho někdo ujme s tím že má hezkýho vořecha co je trochu ovčák na zahrádku tak to dělá s dobrým srdcem a vořech dožije na zahrádce zvesela do konce svejch chlupatejch dnů

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:41
- Nahlásit

Eninka

nebuďte krysy Vasilisy

Proč??? To v tom oříškovi, musíme všichni vidět co ty? To snad ne!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:42
- Nahlásit

Eninka
koukni znova, a ten, kdo jej viděl si za tím stojí (vet, chovatel atd.)
Tak at si stoji kazdej za svym, ja zase rikam, ze tam belgican neni. Aspon posunujem vorechoidni tematko vzhuru a treba najde novou rodinu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:42
- Nahlásit

Pakunobecny

nákej blb si to pořídí jako exkluzivní novum páč tervíci sou v modě a pak bude nakrklej že nemá tu frajeřinu až mu někdo do ksichtu vmete že je idiot blb se nakrkne a psa zahodí

takovýmu člověku se do ruk nedostane, to ti garantuju, protože to mám možnost ovlivnit, neboj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:45
- Nahlásit

Mě to teda taky přijde jako vořech, možná X ovčáka, možná tam může být i třeba vlčí špic co já vím, podle toho výrazu, proč ne
Každopádně mě spíš zajímá proč ze 4 belgičáků přišel na řadu zrovna tervík barva je vlkošedá - to rozhodně k belgičákovi nepatří, dlouhý chlupy má i groend, navíc je to očividně kříženec, jeden z jeho rodičů mohl být klidně i krátkosrstý, možná i oba ... tak proč ten tervík???

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:47
- Nahlásit

Eire

To v tom oříškovi, musíme všichni vidět co ty? To snad ne

na ifauně si to mysleli téměř všichni taky (až na hyenu a ČSV)

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:47
- Nahlásit

Eninka vo co ti jde jako? když znáš chovatele, tak se ho zeptej co s čím to je, pokud je tam tervueren, tak v pátym koleni a ještě revmatickym. Za tím si stojím. Stavbou je to něco s NO, čímž se nevylučuje delší srst. To že vesnickému očkovateli, kterého zvete veterinář, se zdá že je to BO, pak je to evidentní odborník na plemena. Ale pokud zaplatíte veterináři za očkování křížence, pak vám bude tvrdit, že vám naočkoval i žirafu pokud vám to bude lichotit a přestanete po něm ječet, že váš pejsek je přeci ten čistokrevnej XY (doplň plemeno dle libosti).
Takže si dál jeď svojí o tervíkovi, já ti iluze brát nebudu, když tomu budeš chtít říkat třeba slůně nebo kočička, jak je libo. Já jdu spát. Diskuze s tebou je na tak vysoké úrovni, že už mám od ležení dekubity na břiše, jak se snažím být na tvé úrovni.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:48
- Nahlásit

Eninka
takovýmu člověku se do ruk nedostane, to ti garantuju, protože to mám možnost ovlivnit, neboj
Nezlob se na mě, třeba máš možnost to ovlivnit, třeba i budeš nějak zpovídat event. zájemce, ale jak poznáš, že nemluvíš s degenem, kterej ho za měsíc vyhodí z auta na dálnici, protože už ho čokl neba, lhostejno, jestli proto, že to není tervík, nebo proto, že má "alergický" děti ...?

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:48
- Nahlásit

Eninka

Celej Čuk Nóris

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:49
- Nahlásit

Eldoguero

navíc je to očividně kříženec

však v tématu je napsáno - kříženec

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:50
- Nahlásit

Tak co. Už zase kvokáte, kvokáte? Tak kvokejte, ať je témátko nahoře. Děkuji předem.
Eninka
A ty neotravuj s veterinářem, trubko. Snad víš, kdo má vždycky pravdu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:52
- Nahlásit

Eire
Celej Čuk Nóris
Si blba.
Eninka
v tématu je napsáno - kříženec
to ano, ale proc zrovna s tervikem?

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:52
- Nahlásit

Vlčáčková

Snad víš, kdo má vždycky pravdu

Lenin???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:56
- Nahlásit

Eninka
navíc je to očividně kříženec

však v tématu je napsáno - kříženec

Ok, pravda budu se vyjadřovat opakovaně a celými větami - kříženec NO pravděpodobně, ale klidně i deseti dalších plemen - u kříženců čék nikdy neví, že Zkrátka je to vořech vořechovatej.
Prostě stále mi nejde do hlavy proč zrovna tervík???

jen tak pro zajímavost, kdysi jsem viděla psa co vypadal jako pitbul na vyšších nohách - takový ten lehčí, atletický typ, nevypadal vůbec jako vořech, ale opravdu, jako zlatý pitbul s bíkou náprsenkou - nedalo mi to a zeptala jsem se na původ - pes byl F1 boxer s dlouhosrstou kolií

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:56
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak co. Už zase kvokáte, kvokáte?
No jiste, znas to, das slepickam potravu a jsou spokojeny.. Jak se dari Sabince?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:57
- Nahlásit

Eninka
Lenin???
Maminka, přece! Dobrou.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání