| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:40
- Nahlásit
Psíček
Ty jsi věřící kachna_ ?
čéče někdy mám pocit, že Elektromnich z Holistický detektivní kanceláře byl proti mně úplnej žabař
Elektromniši za vás věří věcem, takže se nemusíte obtěžovat něčím, co se stává čím dál větším problémem, totiž - věřit všemu, co vám svět k věření předkládá.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:54
- Nahlásit
Psíček
Hele a nezaujalo tě, jak tu přišla s teorií, že jsem Pakunobecny a ze si pisi sam se sebou?
Myslis, ze je pravdepodobny, aby takhle uvazoval nekdo, kdo je tu takovou chvili atd? ;)
To mi příde jako klasický internetový obvinění těch co s tebou nesouhlasí...bohužel to píše sem,kde se ty lidi tak trochu znaj všichni,nebo aspoň vědí o svejch pravejch identitách,takže s tim moc neuspěla...ale stejně mi to celý smrdí tim že si tady ze všech dělá srandu a pokud ne,tak pánbůh s námi a zlý pryč,jestli mi rozumíš....
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
Marush
Přesně tak, všechno to byla jenom sranda, žádný pes nikdy neexistoval, já jsem taky jenom smyšlená figurka. Takže je docela zbytečný, ztrácet tady čas. Ledaže by vás to bavilo, což asi bude ten pravej důvod, proč přispíváte do diskuze o ničem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:28 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Psíček
Pokud ten pes a ta situace vůbec existuje ....
mám čím dál větší pocit, že v tom je možná zakopaný pes
eva valoi
Ač jsem se zpočátku, snad v dobré víře snažila poradit, zjišťuji, že zde žádná dobře myšlená rada nepadá na úrodnou půdu, krom těch rad, které jsou doporučeny vlčáčkovou.
Mimochodem panů Novotných - pejskařů je v této republice asi milion pět. Osobně znám tři, které psi více či méně v nějaké formě živí (a zřejmě ne tak, jako pana Nguiena ) Není až tak důležité zda myslel Psíček nějakého imaginární p.Novotného nebo zcela konkrétního, ale, když jsi schopná si najít p. Stanislava Novotného, působícího na zcela opačném konci republiky, nechápu proč se zde vůbec ještě na něco ptáš - rozuměj proč chceš doporučovat konkrétní odborníky.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
eva valoi
Ledaže by vás to bavilo, což asi bude ten pravej důvod, proč přispíváte do diskuze o ničem.
už mě to právě nebaví a tak sem už nic nenapíšu...
Psíček
Nemyslím taky, že si dělá srandu. myslím, že tohle dělají po všech "kynologických" webech určité typy lidí, spatřující v tom jakousi zvláštní seberealizaci. V podstatě něco jako Vlčáčková či Mija hejno, kde ač si to ti jedinci vůbec neuvědomují mnohdy, o pomoc psům vůbec nejde, jde o jakousi sebeterapii
seberealizace ani sebeterapii podporovat nehodlám a tak se dekuju...jen si přeju aby zas chudák pes( přeci jen myslim že existuje) nevodnes...tim bych to tak nějak završila a mějte se tu v tom tématu pěkně
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
Eldoguero
Luděk Šilhavý a jeho učení hrou?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
Pumpa
Já o žádném učení hrou nepsala já psala, že je svérázný, nicméně ví o čem mluví.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
Pumpa
Eldoguero
Luděk Šilhavý a jeho učení hrou?
to psala eninka, že ho zná a že blablabla učení hrou a pozitivní motivace
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:39
- Nahlásit
Eldoguero
Našla jsem jen právě tohoto pana Novotného. Myslela jsem, že je v tom nějaký Psíčkův záměr.
Řekla jsem, že se psem na cvičák půjdu, aby mi alespoň ukázali v reálu nejzákladnější věci.
Jenže se tady strhla tak zajímavá diskuze, že by se v tom jeden úplně ztratil.
Prosím vás, tak to berte tak, že ani pes ani já neexistujeme. Já si zajdu s neexistujícím psem k někomu, kdo tomu rozumí - doufám, že ho neuvidím dvakrát a můžeme celou věc uzavřít.
Jinak nechtěla jsem nic jiného, než snad trochu podpory a nějakou tu radu do začátku...Než se, do pr...e, na ten cvičák vůbec dostanu. Protože mi věřte, že to zas není úplně tak lehké domluvit cvičák a hlídání pro děti a tak vůbec....
Berte to tedy tak, že pes neexistuje.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:39
- Nahlásit
Eldoguero
já vím, jen jsem to tady někde našla. svéráz to jo, elekrtrika je hravá...... Ví, ale já se setkala s tím, že není nic než dobrman a na posledních výsledkovkách dělá jen s NOčkama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
eva valoi
můžu se zeptat??? na i fauně píšeš že víš jak je náročná péče o psa podle ovčačky o kterou jste nedávno přišli???? proč tedy vystupuješ jako naprostej neznalec psů????? děkuji za odpověď
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:52
- Nahlásit
Alexa
Přišli, ona nebyla v podstatě naše, nechci to nějak rozpitvávat, manželovi ji dal chlap, který si ji prý nemohl nechat. byla tu 3 neděle, bohužel přeskakovala přes výběh a zlomila si nohu, tak jsme s ní byli na operaci (cca 18 000), ona se z toho dostala, pak ale utíkala zpátky, odkud byla. V podstatě tady byla a nebyla. Neměli jsme na to tenkrát přistoupit a brát ji sem. Nakonec to stejně dopadlo blbě - bylo ji už přes 6 let.
Můj pes to nebyl, ale protože tady byla, tak jsem napsala, že jsme o ni přišli....
Zkušenosti se psy opravdu nemám.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:55
- Nahlásit
Když se tady ted´objevil tenhle pes, tak jsem nechtěla, aby to takhle zase dopadlo.
Jinak ona tady byla opravdu chvíli a z toho docela dlouho byla s tou zlomenou nohou. Měla jít ještě na vyndání šroubů, ale to už se pak nestihlo(
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:58
- Nahlásit
Alexa
Za naprostého neznalce psů se považuji přesto, že jsem měla tuto zkušenost.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:16
- Nahlásit
No ty jo to se tady začíná pěkně zamotávat..a nějaká další pohádka by nebyla?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:18
- Nahlásit
makrel
http://www.youtube.com/watch?v=z9tjcHdJwB8
jestli mi rozumíš
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:23
- Nahlásit
eva valoi
Jestli to chápu. Tak psa si necháváš a na tohle téma už nechceš chodit, jo?
|