Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Kříženec belgického ovčáka - tervuerena
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:35
- Nahlásit

Psíček
Tedy abych nekecala, volala mi nějakej chlap,že by měl o psa zájem, ale určitě to byl cizinec. Nějakej Ngujen nebo tak se nějak jmenoval.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:36
- Nahlásit

Psíček
Di se bodnout a to hodně hluboko, to nechce rozhodně ani čas ani trpělivost,to chce okamžitě a rázně jiný přístup, čas a trpělivost si strč do
Tys videl jak se pes u eva valoi chová? Nebo usuzujes dle par radku, co sem, zcela ztracena v "radach", napise? Sem myslela, ze toto odsuzujes, dle par radku ihned diagnostikovat.

eva valoi
Psi nalezenci ci utulkaci obvykle zacnou vystrkovat ruzky pote, co se v novem prostredi otrkaji, nazerou, zjisti si zazemi a okouknou sve moznosti. Nekdy to muze byt tyden, mesic, nekdy az tri mesice, nekdy i dyl, aby se srovnali s tim, co prozili v minulosti. Ja z tvyho popisu porad jen ctu to, ze pes je vnimavy a ochotny ke spolupraci a ze ty vicemene nevis, co a jak s nim. Rada "JDI NA CVICAK" tu uz zaznela x krat, ty tak hodlas ucinit, navic mas nejakeho znameho, ktery ti taky poradi. Uceny z nebe nespadl, ty se snazis. Takze drzim palce. I bez jitrnice.

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:38
- Nahlásit

Fifi
Jj, domluvím to tam.

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:49
- Nahlásit

Psíček
No a co konkrétně bys mi poradil? Jsem jedno ucho.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

eva valoi

co konkrétně bys mi poradil?

ježiší, to jsem teda zvědavá

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:52
- Nahlásit

vsadím se, že vím co Psíček poradí..ale počkám si

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:53
- Nahlásit

makrel

jestli poradí, ať se obrání na tyrana.zvirata, tak ho ukamenuju

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:55
- Nahlásit

Takže Psíčku dám příklad, otevřu vrata a pes vyběhne ven, volám ho, ale on z nějakého důvodu očuchává sousedce plot (možná proto, že tam mají psa?). Přijde až dejme tomu za 5 minut. Co ted? Co bys udělal? Pes je u mě 14 dní, že si ho nechám jsem se rozhodla cca před 3 dny.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:55
- Nahlásit

Psíček
Mija sekta se rozpadá, tos neslyšel?

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:57
- Nahlásit

Psíček
Toho chlapa neřeš, byl to jedinej člověk, co se za celou dobu ozval. Ani jsem mu pořádně nerozuměla, a protože mě tady upozorňovali, co a jak, tak jsem mu psa zatím nedala. A ani už nedám.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:58
- Nahlásit

Psíček
podrobnostě nevím...jen se prý rozpadají, ale třeba jich pak bude víc.. uvidíme

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:59
- Nahlásit

Psíček
Já čekám na tu radu. Neštěkej tady pořád jak pinčlík a porad´.

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:01
- Nahlásit

Psíček
No tak dobře, tak tohle je úplně špatně a ted´mi poraď, jak je to dobře. Nebo mi někoho konkrétního doporuč. Čekám.

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:03
- Nahlásit

Psíček
No a co bych ho nemohla pustit, auta tady nejezdí, pes nekouše, očuchá si plot a přijde. No a co?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:04
- Nahlásit

A jak vůbec můžeš vypustit psa, kterýho nemáš pod kontrolou?
Tak tohle je základ snad!!!!!

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:04
- Nahlásit

Psíček
Hele tady lítá psů, když se jim zrovna podaří se urvat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:08
- Nahlásit

eva valoi
otevřu vrata a pes vyběhne ven, volám ho, ale on z nějakého důvodu očuchává sousedce plot (možná proto, že tam mají psa?). Přijde až dejme tomu za 5 minut. Co ted? Co bys udělal? Pes je u mě 14 dní, že si ho nechám jsem se rozhodla cca před 3 dny.

Nejsem psiček, ale otvirat vrata a vypustit tim padem psa, kteryho mas doma 14 dni, bez nejakyho jisteni jen tak nyrnyxtyrnyx do ulice je vo hubu, jak pro nej, tak pro pripadny ostatni kolemjdouci vencici treba haravou fenu na voditku, dite jedouci na kole, i to auto muze zcela necekane projet.
Takze dobre za sebe rikam, by to bylo, mit psa na voditku ci zavrenyho ci uvazanyho, kdyz jen otviras vrata. Ja tak poctive cinim a dokonce i branku zamykam, kdyz jdu krmit sousedovic kozu, neb si cuby otviraj kliky a zrovna rotvice je rasistka a nema rada bily..feny.. teda kozy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:09
- Nahlásit

eva valoi
Hele tady lítá psů, když se jim zrovna podaří se urvat.
Počkej, počkej. Ale "Tvůj" pes by lítat neměl, zvlášť, když Tě zatím neposlouchá. Nemusíš si koledovat o průser stejně jako ti ostatní od těch lítacích psů.

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:10
- Nahlásit

Psíček
Krávy ne, ale koně. Jinak že si mám zajít na cvičák nebo se s někým poradit to už mi tady říkali a já se tomu nebráním.
Ale mně by zajímalo, co bys udělal konkrétně ty. Protože když všichni dělaj všechno špatně a ty jedinej to děláš dobře, tak se nediv, že si nechci nechat utýct takovou příležitost a zeptat se přímo tebe.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:11
- Nahlásit

Psíček
no záleží na úhlu pohledu asi

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:12
- Nahlásit

A je ten pes vůbec můj? ze zákona se může do roka ozvat majitel a já ho budu muset vrátit. Bezprizorní lítal ještě před pár dny a nikoho to netrápilo.
Jinak ok, dejme tomu, že je tedy můj.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:13
- Nahlásit

Psíček

že tam lítaj i nějaký krávy

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:13
- Nahlásit

Psíček
Jinak mi, prosím, sděl, odkud pan Novotný je a můžeš-li mi na něj poskytnout nějaký kontakt.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:14
- Nahlásit

eva valoi

se může do roka ozvat majitel a já ho budu muset vrátit

kdyby se ozval a přijel si, zasteleš ho do peřin a zapřeš všecko

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:15
- Nahlásit

eva valoi
Jasně, že je Tvůj. Už ho máš přece ráda, snažíš se ho cvičit a Nguyenovi jsi ho nedala.
Takže ho příště nepouštěj.
Každopádně by Ti asi i tak průser nikdo neodpáral, i kdyby ses oháněla tím, že je to nalezenec a tím pádem Tvůj není. Ale to by Ti přesně řekla Eninka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:16
- Nahlásit

Psíček
Tipnu si, že tam lítaj i nějaký krávy. Trefa?
Určitě trefa, hlavně kolem plotů a taky na forech
eva valoi
Pouštět jen tak ven psa, kterýho máš 14 dni, nic o něm nevíš, jen to, že je dle tebe nadprůměrně inteligentní (což klidně může být), přitom se ale velmi podivuješ nad fakty, jakože se pes může po čase změnit apod. je od tebe minimálně extrémně nezodpovědné. To, že v místě nejezdí auta, není argument, zkrátka jak už napsali jiní - je to o průser.
Nebo mi někoho konkrétního doporuč.
Tohle sice nebylo na mě, ale přesto - chceš slyšet jména lidí, kteří ti poradí a opravdu pomůžou? A opravdu jsi ochotná za to zaplatit, někdy nemalou částku peněz? Uvědom si, že lidi, kteří něco dokázali, umí a "mají jméno" si za svou práci taky nechávají zaplatit.
Ještě nedávno jsi psa v podstatě nechtěla a teď tu hledáš profesionální radu?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:16
- Nahlásit

Psíček

pohrát s buchtama

mohl bys konkretizovat vo jaký buchty jde?

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:19
- Nahlásit

Psíček
Psíčku, jsi schopnej dát mi na konkrétní dotaz konkrétní odpověd?
1.Kontakt na pana Novotného.
2. Odkud pan Novotný je?
3. Jaká je tvá nejoblíbenější barva?

eva valoi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:21
- Nahlásit

Eldoguero
Můžeš mi tedy někoho konkrétního doporučit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:22
- Nahlásit

eva valoi
Hele spousta lidí dělá něco, co je špatně - viz. to volné vypouštění. Ono se to na vsi nebere, jako něco odsouzeníhodného, ale je taky pravda, že tím můžeš spoustě lidí přinejmenším zkazit náladu (já teď třeba háravky nepouštím ani na zahradu bez dozoru, prostě co kdyby se ten krásnej černej voříšek, co bydlí pod hospodou, jak nemaj plot nějak dostal k nám?).

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání