| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:43
- Nahlásit
ALL
děcka, musíte uznat, že ani nepotřebujete Psíčka
a vystačíte si sami (samy), aby tady nebyla nuda.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
Nestraš s Psíčkem. Ale je pravda, že ten je aspoň chytrej.
Nějak se nám holky vytratily. Možná hledají ty citace, co jsme po nich chtěly, když s nimi tak operovaly.
No a já si po vycházce pěkně oddychla u zdejší cz-komédie a jdu zase co? No, účtovat - jak už si zapamatovala i místní ovocná dřevina.
Zatím ahoj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:07
- Nahlásit
Eninka
PS: ještě mě napadlo, jestli podobné prostředí (zde i jinde samozřejmě) prostě zákonitě nějaké takové Psíčky časem nevygeneruje. Něco jako alergická reakce na určité podněty.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:18
- Nahlásit
Vlčáčková
tys byla zase plodná tadyk. Ale to ostatně všichni, někdy se hold "zadaří" a ani není třeba Moliéra. Ale stejně by mě zajímalo, jestli to holky myslí vše úplně vážně, nebo s nadsázkou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Surfování na vlně vlastní dokonalosti ti fakt jde
Eninka
Na to přicmrndávání je někde nějaký speciální kurz? Poslala bych tam svoje přicmrndávačky, chci aby byli taky tak dobré jako ty
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:26
- Nahlásit
Biluška
tak dobré jako ty
děkuju za poklonu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:25
- Nahlásit
Biluška
byli taky tak dobré jako ty
jako paní, já myslím, že se celkem snažíme, ne?
all
proč kromě jitrnic ještě nikdo neporadil stopovačku? možná by to nebyla taková prdel, ale mohlo by to zabrat
Eninka
do psíčka máme ještě všichni hódně daleko
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:30 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
Podle mě Vlčáčková je Psíček a ještě několik dalších lidí tady.. A dělá si socióogickej průzkum.. Celý to tady je simulovaný, neni to dobopravdy, je to pokus..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
jako že to není reálný ? jako ten Film Hra nebo jak se to jmenovala??? Nééééééééé
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:34
- Nahlásit
makrel
proč kromě jitrnic ještě nikdo neporadil stopovačku? možná by to nebyla taková prdel, ale mohlo by to zabrat
To jo, ale asi bych s tím počkala, až si Eva bude jistější v kramflecích... Mám pocit, že ze všech těch rad a porad (včetně mejch) bude mít akorát bordel v hlavě. Takže jak už tu bylo řečeno mockrát - cvičák nebo přítomnost při nácviku někoho zkušenějšího...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:35
- Nahlásit
makrel
Jo!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:36
- Nahlásit
Takže jak už tu bylo řečeno mockrát - cvičák nebo přítomnost při nácviku někoho zkušenějšího...
souhlas.
|
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
Podle mě Vlčáčková je Psíček a ještě několik dalších lidí tady.. A dělá si socióogickej průzkum.. Celý to tady je simulovaný, neni to dobopravdy, je to pokus..
Zuzo.... nedostalas jitrnicí mezi voči?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:38
- Nahlásit
Biluška
Surfování na vlně vlastní dokonalosti ti fakt jde
kdyz je clovek konfrontovan s takovou davkou blbosti a ubohosti jako slecna vlcackova v tomto tematu, je podobne vystupovani zcela pochopitelne.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:51
- Nahlásit
makrel
zuzanarosakova
jako že to není reálný
A já furt bádala gde berou náměty na seriál-Krajní meze-nesnašte se zaostřit zvuk ani obraz dalších 40minut všechno řídíme my.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:54
- Nahlásit
Vlčáčková
a vrátím se do žumpy...
to je slovo chlapa, jsem za! Nechápu vůbec že ses vůbec nechala vyštvat těma hysterkama tam,taková silná osobnost....jen běž do nich...dost mě to baví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:56
- Nahlásit
Marush
to je slovo chlapa, jsem za! Nechápu vůbec že ses vůbec nechala vyštvat těma hysterkama tam,taková silná osobnost....jen běž do nich...dost mě to baví
to se ti to gestí dyš ses právě vrátila z Lídlu s 3kilama jitrnic pro Dudu co?!
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:58
- Nahlásit
Tedy ted´jsem se vrátila domů a nestačím se divit, jaká se tu strhla vřava? Proč? Všem bych chtěla poděkovat za rady, odkazy a projevenou účast. A nehádejte se, prosím. Život je i bez toho občas na hovno.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
to se ti to gestí dyš ses právě vrátila z Lídlu s 3kilama jitrnic pro Dudu co
přesně
eva valoi
A nehádejte se, prosím
to je jako bys řekla třá nedejchejte....to prostě tady nejde,je to začarovaný místo plný našlapanejch velkokynologickejch obřích EG a halt to vobčas muší ven....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:02
- Nahlásit
Marush
|
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:05
- Nahlásit
Marush
to je jako bys řekla třá nedejchejte....to prostě tady nejde,je to začarovaný místo plný našlapanejch velkokynologickejch obřích EG a halt to vobčas muší ven....
Bingo....
|
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:09
- Nahlásit
eva valoi
a nestačím se divit, jaká se tu strhla vřava
Dělej jako by nic....
Si každej myslí, že je nejchytřejšíííí... , a přitom je nad slunce jasný, že nejchytřejší jsem JÁÁÁÁÁÁ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
že nejchytřejší jsem JÁÁÁÁÁÁ...
ne!!!!!! JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:24
- Nahlásit
Jo, a máme na dalších 150 stran o zábavu postaráno...
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:29
- Nahlásit
Já se ted´chystám s Benem, do pytlíčku si s sebou beru dobrůtky, třeba se mi podaří ho pozitivně motivovat. Na něco je chytrej a na něco je zas úplně tupej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:32
- Nahlásit
Jo, a máme na dalších 150 stran o zábavu postaráno...
a to počkej až dorazí Psisko ))
eva valoi
Já se ted´chystám s Benem, do pytlíčku si s sebou beru dobrůtky, třeba se mi podaří ho pozitivně motivovat
tak pak napiš jak to šlo..
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:32
- Nahlásit
Ze začátku to dokonce vypadalo, že má trochu něco se sluchem, poslední dobou zjištúju, že je občas hluchej úplně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:38
- Nahlásit
eva valoi
že je občas hluchej úplně.
to je selektivní hluchota,tu neřeš,tu maj všichni psi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:41
- Nahlásit
eva valoi
Na něco je chytrej a na něco je zas úplně tupej.
To jsem taky nepochopila. Mám fenku z útulku. Chtěla jsem, aby mi na povel dala přední nohy na klín. Tři roky práce mě to stálo. V tý době už uměla otočky, tancovat a takovýhle kravinky, ale prostě skočit předníma na klín prostě ne.
Takový to chápavý cvičení nastalo až kolem jejích tří let, to nastal přelom v tom, že začala cvičit nejen ochotně, ale i dobře.
Já se ted´chystám s Benem, do pytlíčku si s sebou beru dobrůtky, třeba se mi podaří ho pozitivně motivovat.
asi to s tolika dětma a znalostma metod výuky poznáš, tak jen pro jistotu, nezapomeň, že nesmíš přecvičit a musíš nejdřív naučit základy, potom můžeš pokračovat dál.
Nemá cenu cvičit, když pes nemá chuť do cvičení. Jestli pes nosí míček, prokládej cvičení házením míčku nebo taháním o hadr .
(Nebo taky ne, jestli se ti ta rada nelíbí )
|
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:41
- Nahlásit
eva valoi
Ze začátku to dokonce vypadalo, že má trochu něco se sluchem, poslední dobou zjištúju, že je občas hluchej úplně.
Udělej testík: schovej se a zašusti pytlíkem. Pokud přiběhne - jedná se o selektivní hluchotu (slyší jen to, co chce )
|