| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:59
- Nahlásit
Eninka
nikdy nikomu ze žumpy jsem nikdy neřekla křivýho slova, nevím, jak to myslíš
To je krátkodobá. Nekouříš trávu?
ona je svéprávná a plnoletá a své postoje si dokáže obhájit sama za sebe, nepotřebuje mít nikoho za zadkem
Opravdu? Aha, tak to jo. Zcela evidentně tak postupuješ už od začátku kazy Sabinka. Díky za vysvětlení. Jsem to doteď blbě chápala.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:02
- Nahlásit
impact
připomínáš mi slogan: kdo nejde s náma, jde proti nám
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
impact
Eninka
Co to je, pokrytectví? Už netáhneš s Vlčáčkovou za jednu mašli?
No a? Nebylo to sice na mě, ale taky jedu sama za sebe a nějaká stranická línie je mi z duše proti srsti.
Takže někdy nesouhlasím s těmi, který mám ráda, a naopak, někdy zas mám stejný názor s lidmi, kteří mi až tak sympatičtí nejsou...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:15
- Nahlásit
Eninka
Tak to byla velmi moudrá odpověď.
Tak jasný, pokud se tak chováš normálně, tak co by ne. Ale když si vzpomenu na Eninčiny plamenné výjevy o lidech ze žumpy a najednou takovej obrat? Prostě se mi to nezdá. A měla jsem potřebu to okomentovat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:22
- Nahlásit
impact
Ale když si vzpomenu na Eninčiny plamenné výjevy o lidech ze žumpy a najednou takovej obrat?
mohla bys mi je prosím připomenout?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:24
- Nahlásit
impact
Eninčiny plamenné výjevy o lidech ze žumpy
...připomenout výlevy O LIDECH, ne diskusi o názorech!!! Díky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:36
- Nahlásit
Eninka
Jako, že bych ty tvoje příspěvky vyhledávala, jo?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:10
- Nahlásit
impact
hele, jen kontraverzní téma Sabina a pak hledají se páníčci...
by ti mohlo být inspirací, jinde netřeba hledat, jinde žádný spor nebyl...ale nehledej, nemůžeš najít ani slovo o mých výlevech
o lidech, pouze mé názory na probírané téma. Nehledě k tomu, že naopak ze strany žumpy na moji adresu toho padlo až dost.
Myslím přímo na moji osobu a stejně si z toho nic nedělám.
Takže, žádný pokrytectví, prostě se jen vyjadřuju k diskusím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:10
- Nahlásit
Vlčáčková
víš opravdu jsem si myslela že m i poradíš, ale jsi a zůstaneš naprosto tupá, no nemám žádné slušné slovo co by vyjadřovalo tvou osobu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:22
- Nahlásit
to je zase jednou predstaveni..
|
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:23 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
eva valoi
Eště k podávání odměn:
Nabídni psovi dobrůtku tak, že máš ruku volně u boků a jitrnici v dlani.
Když dáš ruku vodorovně před sebe a jitrnici budeš držet prsty, může se stát, že tě pes nechtěně škrábne zuby.
Sice tak budeš oslintaná, ale bez škrábanců...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:59
- Nahlásit
jablunka-myslitelka
Problém je,že ty nemyslíš vůbec
To víš, jabloni, od té, která se ochotně po netu nechá manipulovat a kývá jako oslík, to fakt sedí.
Co za mnou furt lezeš? Nevšímám si tě, tak projev alespoň tolik inteligence jako já a nevšímej si mě taky. Ještě si začnu myslet, že se ti po mě stýská a vrátím se do žumpy...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:00
- Nahlásit
impact
My jsme nikdy za jeden provaz s Eninkou netáhly. Až si zjistíš pravý význam toho výrazu, určitě to pochopíš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:06 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
kejtlin
Ach bože, všechno fakt polopatě, no ...
až se vrátíš z procházky mohla by s mi poradit s tím rychlejším obíháním maket?
Nemohla, protože s mými lovečáky jsme nikdy žádné makety neobíhali.
A mohla bys mi ty poradit, jak naučit slídiče dělat správně stopu?
víš opravdu jsem si myslela že m i poradíš, ale jsi a zůstaneš naprosto tupá, no nemám žádné slušné slovo co by vyjadřovalo tvou osobu
Zajímavé, že když jsem ti radila, jak se bránit proti sousedovi a jeho manželce na obecním úřadu při nařčení, že nemáš zaplaceno za psy, to jsem ti byla dost chytrá.
Jo, jo, jako správnej tupan dělám odbornou práci, zatímco ty jako správný chytrolín hlídáš cukrovar. No. Holt každej máme něco, každý být chytrý nemůže, tak já tedy zůstanu blbá, abych uržela přírodní rovnováhu oproti takovým inteligentkám jako jsi třeba ty a jablunka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:11
- Nahlásit
Vlčáčková
víš nejhorší je, že ty si ve své sebestřednosti vůbec neuvědomuješ jak ničemný jsi tvor, zkoušela jsi někdy sex s chlapem? nemyslím, že by to v tvém případě nějak pomohlo, ale tomu chlapovi zcela určitě zkazíš den.
nevím proč sem vytahuješ naše práce? jak to s tématem souvisí? děkuji za odpověd´.
když ses pasovala do role odbornice tak jsem se zeptala-zcela neznalá dle tebe na odbornou věc, ale ejhle copak se stalo??? ty nevíš??? to není přece možný
A mohla bys mi ty poradit, jak naučit slídiče dělat správně stopu?
nemohla, nejsem dle tebe odborník
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:12
- Nahlásit
kejtlin
Ocituj mi laskavě, kde jsem se pasovala do role odbornice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:18
- Nahlásit
zkoušela jsi někdy sex s chlapem? nemyslím, že by to v tvém případě nějak pomohlo, ale tomu chlapovi zcela určitě zkazíš den
šiš ten je výbornej ten eště neznám.-)))
Vlčáčková
tak projev alespoň tolik inteligence jako já
Až si zjistíš pravý význam toho výrazu
Ach bože, všechno fakt polopatě, no
jako správnej tupan tu dělám odbornou práci, zatímco ty jako správný chytrolín hlídáš cukrovar
ooo jak jsi moudrá,všechno víš a znáš obdivuju tě ,musí to být řehole kázat Pravdu nám nevědoucím ,ale asi máš vyšší poslání,možná od samotného aštara ,každopádně k tobě vzhlížím a kácím se obdivem.. Vlčáčková - tvé jméno jest Dokonalost
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:23
- Nahlásit
davidkova renata
ooo jak jsi moudrá,všechno víš a znáš obdivuju tě,musí to být řehole kázat Pravdu nám nevědoucím
Ale není, náčelníku, není. Je to naopak velká sranda, takhle si z vás utahovat. Někteří krom vaší skupiny už to dávno pochopili a vy furt nic. Myslíš, že to pomůže, když už jsem to napsala takhle na plnou hubu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:23 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Vlčáčková
nemohla bych si já hlídačka cukrovaru dovolit citovat tak chytrou ženskou jako ty, to nejde, ale když jsme se snažily evě poradit jak s výcvikem, tak jsi napsala něco jako ve smyslu že přišly zdejší odbornice-dle tebe my naprosté tupky jak jinak dle každého tvá inteligence a odbornost-hlavně odbornost prudce vyniká, tak je jasné že tys tu jediná odbornice na výcvik psa, jak napsala davídková-jsi dokonalost sama
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:25
- Nahlásit
kejtlin
nemohla bych si já hlídačka cukrovaru citovat tak chytrou ženskou jako ty
Nejsem si zcela jistá, jestli jsem pochopila tu větu, když tak trošku nemá správný slovosled. Ale pokud jsi chtěla říct, že mě nemůžeš citovat v tom, oč jsem tě žádala, tak to fakt nemůžeš. To tu totiž nikde nebylo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:25 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Vlčáčková
To víš, jabloni, od té, která se ochotně po netu nechá manipulovat a kývá jako oslík, to fakt sedí.
prosimtě,jmenuj,kdo se mnou manipuluje a já kývám.
Co za mnou furt lezeš? Nevšímám si tě, tak projev alespoň tolik inteligence jako já a nevšímej si mě taky.
kolik že ti je???12???
Ještě si začnu myslet, že se ti po mě stýská a vrátím se do žumpy...
Pánbůh s náma a zlý pryč!
edit
tak projev alespoň tolik inteligence jako já
proč bych se měla snížit na úroveň prvoka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:26
- Nahlásit
Vlčáčková
kdepak kde nic není ani smrt nebere
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:31
- Nahlásit
jablunka
prosimtě,jmenuj,kdo se mnou manipuluje a já kývám
Zkus si na to přijít sama. Takový malý rébusek, hlava se procvičí, Alzheimer oddálí. Třeba na ta jména přijdeš. A když do měsíce ne, napiš mi.
kolik že ti je???12???
Jak souvisí můj věk s tím, že za mnou furt lezeš do různých diskuzí? Tvá větička se mi nelíbí. 12 let? To bys snad chtěla? Nejsi homosexuální pedofil?
Pánbůh s náma a zlý pryč!
Nóóó. Konečně jsi na to přišla. Tak šupej pryč!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
Vlčáčková
A když do měsíce ne, napiš mi.
Na týranázvířata?
Vlčáčková
Nejsi homosexuální pedofil?
No nejsem,já na rozdíl od tebe mám muže,ale z tebe už je mi celkem na blití!
že za mnou furt lezeš do různých diskuzí?
A jak tvoje jediná mozková buňka,ještě zaměstnaná účtováním,přišla na to,že lezu za tebou?
Ty si fandíš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
kejtlin
kdepak kde nic není ani smrt nebere
To jsi sice napsala velké moudro. Ale zbytečně se při tom psaní rozptyluješ v hledání té mojí citace, kde jsem se označila za odbornici.
A mimochodem můžeš přihodit i tu mojí citaci. Kde jsem tebe označila za neodbornici.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:36
- Nahlásit
Teda děckáááá, úplná sodoma gomora. Jako, nechcu to zlehčovat, ale chvílema mi tečou smíchy slzy. Vím, že budete tvrdit, že se někoho zastávám, ale klidně, akorát konstatuji, že Vlčáčková teda vede, prostě má "navrch" v týdletý debatě.
Musíte uznat, že ji nemáte šanci "umlátit".
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:37
- Nahlásit
Eninka
Musíte uznat, že ji nemáte šanci "umlátit".
Jednou rukou a ještě si u toho zakouřím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:37
- Nahlásit
jablunka
Na týranázvířata?
Třeba. Nebo mi zavolej do klubu.
No nejsem,já na rozdíl od tebe mám muže,ale z tebe už je mi celkem na blití
Tak si ho užij. A s blitím nápodobně.
A jak tvoje jediná mozková buňka,ještě zaměstnaná účtováním,přišla na to,že lezu za tebou?
Ty si fandíš.
Tak minimálně na téhle diskuzi jsi mě několikrát oslovila. Také na ifauně jsi mě několikrát oslovila. No. Nechci si to brát osobně, ale ... to víš ... už je to takové okaté, beruško.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:39
- Nahlásit
jablunka
Jednou rukou a ještě si u toho zakouřím.
Jabloni, dohledej si můj poslední příspěvek náčelníkovi a přečti si ho, jo? Třeba se ti rozsvítí v koruně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:40
- Nahlásit
Eninka
Zdar. Málem jsem došla do Střelic. Ale Vlčáček už byl nějaký zmakaný, tak jsme se vrátili. Ani já ani on nějak nemáme kondičku.
|