| Autor |
Zpráva |
tosca
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:59 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit
Fifi
Eire
Vlčáčková
Mohu poprosit, nechejte toho. Pokud máte potřebu si to vyříkat, zkuste to mimo fórum. Podle mě je to zbytečné nedorozumění.
Rozhodně si nemyslím, že bychom se tu měli rozhádat a určitě ne s lidmi, co mají co do činění se Skřivany. Myslím, že komunikace a spolupráce mezi paní Synkovu a paní Schilteovou funguje velmi pěkně, nepokažme si to tady mezi sebou, když ony se spolu dokáží domluvit bez problémů.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Dejte si obklad na hlavu a běžte opruzovat někam jinam.
Tohle jsi napsala mimo jiné Mathee,ale od člověka,který je tu zaregistovaný od 10 března tohoto roku je to docela drzost.Ukaž co jsi udělala pro psy ty osobně..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
tosco,
ozvala se ta Zlatberry?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
Eire
No snad se tu nechcete dohadovat kdo toho pro pejsky udělal víc
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Zlatberry se ozvala, jsme v kontaktu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:03
- Nahlásit
NikisekX a ostatní
vzala bych si ifaunu. Je to volné? A má někdo zkušenosti, že tam inzeráty zabírají?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:04
- Nahlásit
Eire
teď to neber nijak špatně, ale ze strany obyčejného pozorovatele mi připadá, že se chceš hádat Ty?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:06
- Nahlásit
tosca,
to jsem ráda. Ona je to už starší paní a velice schopná. Navíc manuálně zdatná se spoustou nářadí, takže spolu budeme teď za tepla dělat zateplené psí boudy pro jeden útulek. Tedy zatím máme materiál jen na jednu ... . No, snad toho bude víc.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:08
- Nahlásit
tosca
Podle mě je to zbytečné nedorozumění.
Tez doufam. A dale jiz nepisnu ani carku zde, at si tu domlouvaj inzerci.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
Vlčáčková
kurňa Vlčáčková, Ti tady založim téma a Ty se na mně ani nevyprdneš....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:12
- Nahlásit
Pumpo,
jaké téma???
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
Pumpa
Neberu to špatně,vidím to zcela reálně,vlčáčková má blbý hefty zrovna tam,kde nemá a zrovna tam,kde naprosto jasně a osobně vím jak to je!!Tak bych byla taky velmi ráda, aby se někdo nehádal,jen proto,že se mu chce
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:15
- Nahlásit
Vlčáčková
se mrkni pod výčet okruhů. Jsou tam všechny témata, na který někdo písnul....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:17
- Nahlásit
Eire
dva kohouti na jednom smetišti, fajn možná tady, kde jsou všichni staletí žačala moc zostra, ale vlčáčkovou znám osobně a upřímě řečeno, zdá se mi, že ve finále jí jde jen o ty čokly a bohužel je zvyklá si často prosadit svou, takže z toho plyne závěr: "každej sme ňákej"
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:18
- Nahlásit
tosca
Promin, muj posledni prispevek tu na tomto vlakne mimo tema, i kdyz vlastne k nemu. Prave proto, ze spoluprace mezi pani S. a pani S. funguje tak, jak funguje, by stalo za to, kdyz slecna/pani Vlcackova zjisti, ze jsem clovek od Skrivan, aby se omluvila za svuj jisty vyrok o vykrikovani atd. (staci zalistovat zpet). Verim, ze jako mnozi jini, jsou pomoci vycerpani, jsem jedna z nich a to posledni na co mam naladu, chut a silu se nekde muset obhajovat, prestoze bylo JASNE receno, kdo jsem. To je cele, oc mi jde. Tohle jsou totiz presne ty momenty, ktery cloveku znesnadnujou a ztrpcujou pomoc zviratum, zbytecne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:31
- Nahlásit
Pumpa
vlčáčkovou znám osobně a upřímě řečeno, zdá se mi, že ve finále jí jde jen o ty čokly a bohužel je zvyklá si často prosadit svou, takže z toho plyne závěr: "každej sme ňákej"
Pokud se ti zdá,že ji jde o psy,tak aby to nebyl sen ,pokud se ti to zdá,že?
A prosazovat si svou může,to ano.Jako každý ve své rodině,firmě,pokud ji to bude rodina, či zaměstnanci tolerovat.
Ale zde se bezdůvodně navezla do lidí,kteří pomáhají dlouhodobě útulku,tak promiň ,ale tahle osoba na mě nepůsobí jako ta že ve finále jí jde jen o ty čokly
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:36
- Nahlásit
Eire
nebudu dělat nikomu advokáta, jsem tady za jiným účelem, takže nechci ani nikoho štvát proti nikomu...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 00:46
- Nahlásit
Co blbnete lidi?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 10:05
- Nahlásit
tosco,
ty fenečky od Šíblové jsou všechny březí a ta jedna po porodu? Pochopila jsem to dobře?
Mám to napsat do inzerátů?
Jdu na tu ifaunu, jo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
tosco,
nevím, jestli čtete víc tohle nebo maily. Ale napsala mi ta "žaba" z návštěvní knihy, tak jsem Vám to přeposlala.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:47 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit
Vlčáčková
"žabě" jsem odpověděla, čtu víc e-maily.
ty fenečky od Šíblové jsou všechny březí a ta jedna po porodu? Pochopila jsem to dobře?
Podle informací od paní Synkové jsou březí všechny. Pokud je inzerovat, tak určitě s touto informací. Přemýšlím nad tím, jestli je inzerovat, i ty co porodí teď nemohou jít dříve, než za dva měsíce - pokud štěňata přežijí. Ty co porodí později ještě později. A lidí, co by chtěli březí fenu moc není.
I když.... někdy lidé překvapí...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
tosca
jestli je inzerovat, i ty co porodí teď nemohou jít dříve, než za dva měsíce - pokud štěňata přežijí. Mě to připadá zbytečné je inzerovat teď. Myslíte, že by je paní Synková někomu dala?
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:59
- Nahlásit
makrel
Myslíte, že by je paní Synková někomu dala?
Do dobrých podmínek asi jo, ale určitě by to zvažovala ještě přísněji, než obvykle.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
tosca
No právě, ale když myslíš, že to má smysl, tak je budu taky inzerovat.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
makrel
Já jsem ty fenky, taky zatím nestáhla z inzerce, myslím že pokud o ně bude mít někdo opravdu zájem, tak si na ně nějakou dobu počká.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
Jo jinak jsem koukala na Sbazar, jestli lidi na inzeráty koukají. Od minulého týdne doteď se na to kouklo od 150 do 350 lidí, podle toho na kterého pejska, ale bohužel se zatím nikdo neozval, tak nevím .
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:07
- Nahlásit
Martinna
ale bohužel se zatím nikdo neozval, tak nevím
když ono je všude tak přepsováno, že to bude hodně těžké někoho umístit.Útulky jsou plné, inzerce taky, takže nabídka je o hodně vyšší než poptávka
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
makrel
No jo no musíme doufát. Snad se lidi budou zajímat aspoň více o ty štěnda. Jsou fakt krásné.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:28
- Nahlásit
Tak jsem psíky dala ještě na www.inzerce-psu.com a www.ifauna.cz. Včetně těch březích feneček a tedy s tou informací, kdy asi budou rodit.
Paní S. říkala, že prý jí tam vozí psíky i městská policie, tedy pokud jsem ji dobře pochopila. Tzn., že by možná stálo za to se pokusit prosadit na Magistrátu, že by lidem, kteří si vezmou psíka od nich, byly odpuštěny poplatky za psa.
Nedávno jsem někde slyšela, že nějaké město chce dávat psy důchodcům, odpouštět poplatky a snad i přispívat na cosi.
Kromě toho JUDr. Sokol psal o tzv. derelikci psa, kdy majitelka Bouchalky vyhrála soud o náhradu za žrádýlko psíků u psů, kteří byli majiteli odloženi, protože odložená věc se stává majetkem státu a ten je povinnen se o svůj majetek starat. No, ale nevím, jestli by se p. S. chtěla se státem handrkovat o výživné na psy. Nicméně je tu precedens a možná by se měl začít využívat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:17 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Prosím vás, mohl by někdo zainzerovat i Aramise a Portíka? Jsou z té šílené smečky od Šíblové. Na některých serverech už je mám, ale momentálně moc nestíhám a nemám čas inzerovat . Oba dva kluci jsou bezproblémoví, zvyklí na děti, na jiné psy, zdraví, odčervení, odblešení a tak dál. Cvičím s nimi takže mají základy poslušnosti. Neperou se, nejsou agresivní na lidi, prostě bezproblémoví pejsci.
Aramis má cca rok až dva, Porťánek tak osm měsíců až rok.
|