Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro paní S.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:34
- Nahlásit

Martinna
NikisekX
Já jsem servery, kam to budu dávat vypsala výše, tak pak uděláme nějaký seznam, kdo co má, ať v tom není chaos, jo?

NikisekX
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:34
- Nahlásit

Martinna

To klidně můžu budu ráda když budu moct nějak aspoň pomoct.Stačí říci jak

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:35
- Nahlásit

sepsala všem co budou dávat inzeráty ještě i další informace které o psech máš,

Já se snažím do popisu dávat vše, co o tom psovi vím. Zvlášť to s těmi dětmi tam bývá, pokud je to stav známý, ono je to dost důležitá informace. Ale občas se stane, že se lidé ptají na něco, co mě nenapadlo tam dát, ale při tom dotazu si toho psa vybavím a vybavím si, jak reagoval, případně, jak by asi reagovat mohl. Do popisu je dobré dávat vždy těch informací co nejvíc a o to se snažím. Někdy jich bohužel moc není. Nejvíc o nich ví paní Synková, přece jen, žije s nimi. Takže jedná se spíš o situace, kdy je dotaz hodně konkrétní a paní Synkovou se nepodaří sehnat.

Přeposlání by lidi odradit nemělo, o tom se dozví, až dostanou odpověď z jiného e-mailu. A toho si většina ani nevšimne

NikisekX
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:35
- Nahlásit

makrel

v pohodě, já to psala jen jako návrh na další stránky aby se to rozšířilo

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

tosca
Janě, já myslela to, abychom jim nedávali ještě tvůj mail kvůli informacím, pokud to nebude vyloženě nutné.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:40
- Nahlásit

Ahoj.

Martinno, tel. a adresu na mail můžu poslat. Akorát že až se odpojím odsud, mám strašně pomalý internet.

Na Sbazar, hyperinzerci a bazoš je schopná dávat pejsky jedna moje známá. Je na Sbazaru jako "alehru", takže se na její inzeráty můžete mrknout. Je to s ní domluvené. A my si můžeme rozdělit jiné weby. Ale pokud si vezmeme i některý z těchto, tak protestovat nebude, má toho opravdu hodně. Taky už umístila mraky pejsků.

Pak sem asi přijde Kacza J. ze záchranného chovu Hněvice. Vzali by jednu březí fenu.

A pro toscu:
dala jsem mail Zlatberry, která by mohla pomáhat s těmi stránkami. Tak se asi v krátké době ozve. Říkala, že by pomohla i s inzercí.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:41
- Nahlásit

Vlčáčková

já např umim jen s bazošem a hyperinzerci

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:41
- Nahlásit

Vlčáčková
já jsem vypsala servery na předchozí straně, které bych si vzala. Focení už myslím teď není potřeba, když byly fotit zwergpincher a Tosca.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:42
- Nahlásit

Někdo se tu ptal na ověřování zájemců. To je těžká věc. Už mě napadlo udělat i jmenný seznam lidí, kteří už někde měli průšvih - příkladně z Maršovic vzali psa a za 3 dny ho vyhodili z autem před útulkem Troja apod.
Každopádně nyní to řeším tak, že si dám do vyhledávače mail, zpravidla vyjede jméno nebo telefon a podle toho hledám dál. Už se mi podařilo zachytit pár podezřelých jedinců, ale úspěšnost dohledatelnosti je asi tak jen 30 %.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:44
- Nahlásit

Vlčáčková
To je těžká věc. Už mě napadlo udělat i jmenný seznam lidí, kteří už někde měli průšvih - příkladně z Maršovic vzali psa a za 3 dny ho vyhodili z autem před útulkem Troja apod.
Oni si asi ty maily změní, ale pokud o takových lidech víte, tak by to nebylo špatné.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:46
- Nahlásit

makrel,

ono je ale potřeba tam chodit fotit pravidelně. Paní S. navrhovala Ketynkana1, že tam chodí. Ale ta se sama nenabídla a moje zkušenost je, že nemá smysl přemlouvat.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:47
- Nahlásit

Vlčáčková
OK, já jen myslela, že aktuální psi jsou nafocení a noví už snad přibývat nebudou a abych nelezla nikomu dozelí, kdo už tam chodí a zná to tam.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:52
- Nahlásit

makrel,
já jsem založila web, kam bych chtěla dávat různé případy. Naprosto konkrétně se jmény, vyjádřeními úřadů apod. Takový, aby bylo možné se na web odkazovat i při informování veřejnosti. Taky jsem našla právničku, která bude radit zadarmo. Teď třeba sbírám informace k činnosti veterinárních správ, vlastně spíše nečinnosti s tím, že bychom to zpracovaly a pokud budou mít chyby v postupu, což se mi laicky jeví, že mají a velmi často, daly je k ombudsmanovi. Atd. Problém je hlavně v tom, že mám strašně málo času a že mám pomalý internet. Pak nic nestíhám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:53
- Nahlásit

makrel,
je pravda, že asi už moc přibývat nebudou. Spíš ubývat, ne? Doufám!!!
tosca by nám měla říct, které jsou ty březí feny. Aby se vybrala ta, co by jela do těch Hněvic.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:57
- Nahlásit

Jo a tosco,

já bych měla jednu připomínku k tomu pěknému webu. Je třeba, aby se reagovalo na návštěvní knihu. Teď tam žaba nabízí peníze a možná nemá odpověď.
Kdyby se nám podařilo získávat peníze od lidí, mohla bych to zase vybírat na svém účtu. Minule jsem měla skoro 8 000, takže z toho bylo těch 180 kg granulek. Potíž je akorát v tom, že to sice můžu z Brna objednat u Ostravy v Askinu, a oni to i dovezou na místo, ale musím kupovat nejméně za 3 000 Kč. V Brně už mi dávají i za míň, ale v Ostravě ne.

Cigi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Čtu to tady, ale nějak se ztrácím. Je tedy někdo konkrétní na to aktuální focení a povahové popisy jednotlivých psů, které je p.S. ochotná dát k adopci?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:00
- Nahlásit

Cigi,
teď jsou pejsci aktuálně nafocení a makrel má pravdu, že by neměli přibývat, takže s tím nějakou dobu vydržíme.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Dobrá, takže teď jen to inzerování

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:15
- Nahlásit

Cigi
Už jsem to psala dvakrát, že tam tento týden pojedu fotit. Myslím, že tosca psala, že na webu jsou aktuální pejsci. Tak uvidím co zjístím.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:17
- Nahlásit

Vlčáčková
Jo a na ten sbazar už jsem dala víc než polovinu pejsků, takže už tam zítra přidám ty zbylé a je to.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:18
- Nahlásit

Sice nejsem z Ostravy, ale jak už jsem psala není pro mě problém dle potřeby dojet a pejsky nafotit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:19
- Nahlásit

Když to zrekapituluju, tak zatím jsme na tom takto:

1) tosca bude mít stránky a změnu nám vždy pošle, abychom neinzerovali udaného pejska

2) makrel:
www.priroda.cz/inzeraty.php?sub=61
zvirata.lionline.cz/form.asp
www.profit-inzerce.cz/podani_soukrbezp.php#kupon
inzerce.chovzvirat.com/pridat-inzerat/1.html
www.cokl.cz/inzerce
a k tomu ještě online Avízo

3) Martinna - Sbazar,

4) NikisekX - bazoš a hyperinzerce.

Každý si zároveň pohledá svého zájemne po netu, zda o něm někde není nějaké nepříznivé info.

Květinová záchranářka "alehru" z toho zatím vypadla, ale nevadí, ona toho má až nad hlavu.

Kacza si asi vezme jednu březí fenečku.

Zlatberry si taky nejspíš nějaké inzerování vezme.

No a někdo by měl obstarávat každodenní komunikaci v návštěvní knize.

No, mě se zdá, že to s námi vypadá docela nadějně!

makrel:
byl mezi těmi weby z první strany nějaký, se kterým lze pracovat i přes hóóódně pomalý web?

Jo? Souhlas?
.....

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:19
- Nahlásit

Myslím, že stránky se aktualizují dobře, jde jen o to zmedializovat webovky útulku.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:22
- Nahlásit

Vlčáčková
byl mezi těmi weby z první strany nějaký, se kterým lze pracovat i přes hóóódně pomalý web?
Tak to netuším, chystám se na to vrhnout zítra. Vzala jsem to podle toho seznamu odspodu, zbývá jich tam ještě požehnaně, uvidím, jak budu stíhat, když tak pak něco přiberu.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 21:29
- Nahlásit

Vlčáčková

ok. stačí aby mi někdo na mail: nikip@centrum.cz poslal fotky a info a můžu to tam naházet pod svým mailem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:09
- Nahlásit

NikiskuX,
nejdou ty fotky stáhnout z webu? Žiju celou dobu v domnění, že ano.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:11
- Nahlásit

Martinno,
pejsci se neudají zviditelněním stránek. Zkušenosti alehru, a té se dá věřit do puntíku, jsou takové, že je třeba psiska na ty bazary otrocky přepsat. Často taky zabírají srdceryvná povídání o pejscích. Ale to už se opravdu hodí spíše na ty webovky.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:13
- Nahlásit

Vlčáčková

je to možné, že dá.. já ale nevím jak jsou ty stránky...

Může mi je prosím prosím někdo napsat? Děkuji

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:18
- Nahlásit

Vlčáčková
Já to chápu, proto už jsem dala všechny aktuální pejsky na ten bazar. Jen nechápu proč se tady řeší pořád to focení, webovky se aktualizují dobře a focení je domluvené.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 22:23
- Nahlásit

NikisekX
http://pejsci.czechian.net

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání