Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro paní S.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:27
- Nahlásit

Toto je fórum výhradně pro konkrétní domluvu ohledně pomoci psíkům od paní Synkové.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:49
- Nahlásit

Tak až vymyslíte, co by se dalo ještě udělat ( kromě focení momentálně), tak sem s návrhy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:55
- Nahlásit

Myslím, že si rozdělíme další bazary na inzerci, ne? A byla bych pro, aby se neinzerovali pejsci hromadně, jak je to na sbazaru, ale jednotlivě s nějakým povídáním (nejlépe srdceryvným) o pejskovi. Takhle jsou lépe na odbyt.
Dobře to na Sbazaru umí "alehru" a mám výborné výsledky.

A taky bychom mohly dát inzeráty na fotobazary "kdo daruje digitální fotoaparát...". Nejlépe jako sponzorský dar pro psíky. Třeba to nezabere, ale proč to nezkusit. Výhledově se zeptám jednoho prodavače na nějaký kompaktík. Už jsem od něj nakoupila optiky za cca 100 tisíc a moji kamarádi z univerzity taky za tolik, tak by mi mohl nějaký zdarma sehnat jako bonus, ne? Ačkoliv nezaručuju nic.

Navrhovala bych nad tím popřemýšlet a zítra si sem dát vědět. Už taky musím jít spát.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:57
- Nahlásit

Ok, tak dobrou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:58
- Nahlásit

Oprava: "alehru" MÁ výborné výsledky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 23:00
- Nahlásit

Dobrou noc.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 23:08
- Nahlásit

Vlčáčková
A byla bych pro, aby se neinzerovali pejsci hromadně, jak je to na sbazaru, ale jednotlivě s nějakým povídáním (nejlépe srdceryvným) o pejskovi. Takhle jsou lépe na odbyt.

Napadlo mě, že by někdo (já bohužel ne, vrchiol mého umění s PC bylo registrovat se na toto forum) mohl udělat takové "medailonky" - povídání o jednotlivých pejscích s fotkou nebo dvěma a sodkazem na stránky utulku paní Synkové. Dal by to sem a my bysme si to zkopírovali a dávali každý den jako statusy na facebook nebo i posílali známým ve formě zpráv. (nevim jestli to neni uplná kravina s tim kopírováním odsuď, snad ne ) Lidi by se mohli chytnout, já jsem díky jedné takové zprávě začala sponzorovat jednoho koníka. Minimálně by se koukly na ty stránky a utulek by vešel do povědomí.

tosca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 23:10
- Nahlásit

Seznam inzertních serverů najdete zde:
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku

Navrhuji, aby si zájemci o inzerci rozdělili inzertní servery a každý se staral o nějaké konkrétní. Pokud mi pošlete e-maily, jsem schopna vám posílat hromadně avízo, že je nějaký pes nově přidaný nebo že je z nabídky vyřazen. Je na vás, abyste si hlídali aktuálnost inzerátů.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 23:14
- Nahlásit

tosca

zuzanarosakova@seznam.cz

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 23:50
- Nahlásit

dala jsem si to na facebook a posílám přátelům.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 00:02
- Nahlásit

Je to celý jako jpg, takže by si to teoreticky mohl každý odsuď zkopírovat.

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:14
- Nahlásit

zuzanarosakova
ja si muzu stranky utulku dat na sve webky mam tam jen chovky utulek azil zadny tak to tam soupnu oni to lidi tez zkouknou a zaznamenaj

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 07:22
- Nahlásit

tosca
No chtělo by to nějak sladit, ať to nedává víc lidí na stejný server.Budeš manager? Já jsem dagmar45@centrum.cz

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:47
- Nahlásit

Podle mě je taky dost problém, že na webovkách neni žádný pořádný kontakt! Jen mail, ze kterého člověk dostane odpověď tak za týden. To myslim spousta lidí odradí, řeknou si "no, tak jsem se snažil, ale bohužel" a maj vlastně takový alibi, že už se dál snažit nemusej. Neexistuje číslo, které bych mohla do toho inzerátu dát?? Někdo z vás kdo jste s paní Synkovou v úzkém kontaktu??

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 13:30 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

zuzanarosakova
Číslo, které by odsouhlasila ke zveřejnění není. Můžeš tam dát svoje a pak perspektivnímu zájemci poskytnout číslo na pevnou linku paní Synkové s plnou adresou, mimo zveřejněný inzerát. Ta čísla se nezveřejňují proto, že na jednoho zájemce o psa připadá 10, co tam chce psa umístit a ona nemá čas celý den zvedat telefon a odmítat lidi, že psy nebere. Adresa se nezveřejňuje proto, že když byla zveřejněna, nacházela cca každý týden u plotu opuštěného psa. Vy se pořád snažíte najít další kontakt, který by vedl přímo k ní, ale ono je dost práce i ve filtrování toho, co k ní má dojít, aby nestrávila celý den na telefonu a mohla se starat o ty psy co tam má.

Ale, napadlo mě, že by bylo e-mailů víc a další by mohl mohli obhospodařovat jiní lidé. Kontakt s Vlčáčkovou ukázal, že ne každý se na e-mail "dobouchá". Takže teď mám založen
pejsci.hermanice@seznam.cz, dám ho i na stránky, případně založím ještě jeden na gmail.com. Pokud je někdo ochoten se zůčastnit e-mailové komunikace se zájemci, mohl by spravovat ty další e-maily. Optimální by bylo, kdyby to byl někdo, kdo zadává i inzeráty a do inzerátů by si dával e-mail, který obhospodařuje. Obnáší to schopnost alespoň občasné telefoníické komunikace přímo s paní Synkovou, pro zjištění informací o pejskovi a schopnost filtrovat lidi, kteří by si měli pořídit psa plyšového, ne živého - i takových píše dost.

Edit:
Že to může fungovat bezvadně, ukázala Ketynkana1, která už přes inzeráty umístila poměrně dost psů od paní Synkové. Ona do těch inzerátů zadává kontakt na sebe a až se se zájemcem domluví, připadně ho prověří, kontaktuje teprve paní Synkovou. Vzhledem k tomu, že je s ní v osobním kontaktu a troufla si vzít na sebe i tu zodpovědnost, že ti psi jdou do slušných podmínek, udělala obrovský kus práce. Já třeba tu odvahu nemám, netroufám si lidi odhadnout, nemám čas pohlídat si, jak se umístění psi mají, takže já jen zprostředkovávám kontakt na paní Synkovou a rozhodnutí, zda jsou podmínky pro pejska vyhovující je na ni. Filtruji jen žádosti o to, aby si k sobě vzala nějakého psa (aktuálně je to třeba nespecifikovaný počet štěňat labradorů, kteří - jak jinak - budou utraceni. Pokud má někdo zájem se angažovat, pošlu kontakt, ale paní Synkové to přehazovat nebudu) a žádosti vyloženě neslušné (bez podpisu) a do podmínek jednoznačně nevhodných.

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 13:33
- Nahlásit

makrel
Budeš manager?
Nebudu, o managerství se ucházela Vlčáčková

E-mail mám uložený.

zuzanarosakova
Tvůj e-mail mám uložený taky.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 13:41
- Nahlásit

tosca
e někdo ochoten se zůčastnit e-mailové komunikace se zájemci, mohl by spravovat ty další e-maily. Optimální by bylo, kdyby to byl někdo, kdo zadává i inzeráty a do inzerátů by si dával e-mail, který obhospodařuje. To je dobrý nápad, klidně se zapojím i do mailové komunikace.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

tosca

zatim budu dávat do inzerátů svůj mail, a když se mi někdo přihlásí, kontaktuju Ketynkana1 na mail nebo teba na pejsci.hermanice@seznam.cz

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 14:26
- Nahlásit

makrel pres meil klido taky muzu pomoct sem skoro celi den doma a u kompu, co se tyce pomoci na netu treba inzeraty atd pomoct muzu ....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 14:41
- Nahlásit

dala jsem to na Blesk a Hafici.cz, moc psích serverů neznám, kdyžtak dejte tipy.

Hanca
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 15:49
- Nahlásit

Ahoj, jen se vložím do diskuze s tím, že pokud vím, tak vždy při registraci na inzertní weby se zadává mail, na kt. pak většinou chodí potvrzení o uložení inzerátu na ten a ten inzertní web, takže určitě lepší bude, když tak zadavatelé udají svůj mail, na kt. budou i lidé odpovídat a zadavatel potom bude přeposílat mail se zájmem na určitého psa např. Tosce či někomu jinému vybranému, kdo to pak bude tlumočit paní Synkové....Tak to je můj názor. Podle mne je zbytečné zakládat další nové mail. adresy..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 16:38
- Nahlásit

Hanca
určitě lepší bude, když tak zadavatelé udají svůj mail, na kt. budou i lidé odpovídat a zadavatel potom bude přeposílat mail se zájmem na určitého psa např. Tosce či někomu jinému vybranému, kdo to pak bude tlumočit paní Synkové....

jasný, já to tak dělám

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 17:38
- Nahlásit

Tak já postupně dám všechny pejsky z nabídky na sbazar, tam si myslím chodí hodně lidí, budu je dávat asi raději do sekce psi než utulky, do sekce psů se dívá více lidí.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 17:45
- Nahlásit

Tak já beru z toho seznamu co tu dala Tosca následující:
www.priroda.cz/inzeraty.php?sub=61
zvirata.lionline.cz/form.asp
www.profit-inzerce.cz/podani_soukrbezp.php#kupon
inzerce.chovzvirat.com/pridat-inzerat/1.html
www.cokl.cz/inzerce
a k tomu ještě online Avízo, mail tam dám tedy svůj a případné zájemce (pokud to nebude nějaký na první pohled děs) mám odkázat na koho?

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:18 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

případné zájemce (pokud to nebude nějaký na první pohled děs) mám odkázat na koho?

Asi tak, pokud z toho budeš mít pocit, že je to nadějné, tak jim pošli kontakt přímo na paní Synkovou. Pošli jim číslo na pevnou linku a adresu. Číslo na mobil dávám jen ve vyjímečných případech, když má na něj moc telefonátů, vypíná ho a pak je problém ji sehnat.
Pokud si nebudeš nějak jistá, tak mi prostě přepošli jejich e-mail a já jim odpovím. Nemá smysl je odkazovat na další e-mail, odkud teprve dostanou telefonní kontakt, to by je mohlo přestat bavit.

Totéž pro ostatní inzerující, pokud je na nějakého psa konkrétnější dotaz a nepodaří se vám třeba paní Synkovou sehnat na jeho zodpovězení, přepošlete mi e-mail, mnoho dotazů odpovím přímo, se spoustou těch psů se osobně setkám (při focení), takže odhadnu jak reagují, někdy mám některé otestované i v reakci na malé dítě, občas tam se mnou jezdí malá dcerka. Čím míň toho půjde ke mně, tím líp pro všechny zúčastněné, ale nemá smysl zájemci psát, aby napsal na další e-mail, je třeba přeposlat jeho dotaz dál.

Předpokládám, že všichni zájemci o inzerci znají telefon paní Synkové, protože by měli být schopni s ní telefonicky mluvit. Kdo nezná adresu, napište mi na e-mail, pošlu vám ji.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:20
- Nahlásit

tosca
Ok, víš co by bylo ještě super, kdybys nějak sepsala všem co budou dávat inzeráty ještě i další informace které o psech máš, kromě toho co je uvedeno na stránkách, třeba to jestli snáší děti atd.Ať se tě nemusím pořád ptát a zabrání se tomu přeposílání, které by lidi určitě odradilo.

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:25
- Nahlásit

tosca
Já mám na paní Synkovou jen mobil, tak jestli teda můžu poprosit o poslání té pevné linky. Děkuji

NikisekX
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:26
- Nahlásit

jestli můžu aspoň maličko pomoct tak hodně rozšířená je inzerce na stránkách :

www.bazos.cz
a
www.hyperinzerce.cz

pak taky ještě

www.hafbezobav.cz ale tam je to takový nepřehledný a bez fotek...

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:30
- Nahlásit

tosca
Jo sorry, můj mail je popkova.martina@seznam.cz

Martinna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:33
- Nahlásit

NikisekX
Jasně, já to zatím dávám na sbazar, ale je to docela fuška dávát tam každého pejska zvlášť, ještě to raději topuju, ať je to na předních stránkách. Na bazoš a hyperinzerci jsem dávala jen jeden hromadný inzerát, tak tam můžeš šoupnout každého zvlášť.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání