| Autor |
Zpráva |
Kacza
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:22
- Nahlásit
jo ještě, kdo je s pí. S. v kontaktu?
když jsem s ní mluvila, tak nám nabdla el.dečku pod štenata, ze prejona to nevyužije, ze jim topí...
prý to mam napsat , ten nevim komu, že prej to s ní zařídíte.
zde je moje adresa: Katka Jechová
J. Holuba 737
278 01 Kralupy nad Vltavou
pí. Synková říkala že jí s pomocí ěkteré z Vás pošle
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 14:57
- Nahlásit
prý to mam napsat , ten nevim komu, že prej to s ní zařídíte.
Mluvila jsem s ní o tom, chtěla jsem stáhnout adresu z webovek, tak jí dám tuhletu, nebo se s ní domluvím, ať mi tu dečku dá a pošlu jí. Pravděpodobně tam pojedu v neděli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:51
- Nahlásit
tosco,
napsala jsem té slečně "žabě" z návštěvní knihy. Mám napsat ještě někomu z nich nebo s těmi ostatními už je to vyřízené?
Díky za odpověď.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 15:01
- Nahlásit
tosca
Kacza
Tosco, pokud by ti to nevyšlo tam zajet- já k S pojedu po neděli určitě. Tak bych e. dečku pro štěňata vzala a Katce poslala. Tak dej pak vědět jestli jsi tam byla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
Útulek Skřivany prý inzeruje štěňata. Jsou to ta od p. Synkové? Jestli ano, bylo by možná dobré je vyfotit, ať mají k textu i nějaký obrázek, půjdou lépe na odbyt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Nejsou. Fotky budou, jak je napsano.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Vy neumite cist? Veta "foto brzy doplnime" znamena co??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
Matheo,
výkřiky si nechte na jiná fóra do diskuzí například s Davídkovou. Svůj k svému. Tady se snažíme něco řešit a ne vykřikovat.
Nazdar.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:31
- Nahlásit
Vzal si někdo další servery na inzerování a nenapsal to sem? Ráda bych přes víkend dala psíky na další bazary, tak abych je necpala tam, kam je už někdo dal.
Díky.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:34
- Nahlásit
Vlčáčková
já to dávala na Blesk a Hyperinzerci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Jen pro osvetleni situace, vykrikavat zrovna Mathea co ma, v tomto pripadku. Neb ty krasne fotky pesanu ze Skrivan jsou jeji prace, jezdime tam jiz pomerne dlouho. Web dela dalsi dobra duse. Takze to jen k tomu, ze pises bylo by možná dobré je vyfotit, ať mají k textu i nějaký obrázek, půjdou lépe na odbyt. .
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Matheo,
výkřiky si nechte na jiná fóra do diskuzí například s Davídkovou. Svůj k svému. Tady se snažíme něco řešit a ne vykřikovat.
Nazdar.
A jinak jsi normální?Nezjistíš si situaci a ňafeš jak ratlík.A zrovna po někom,kdo pro útulek Skřivany dělá mnoho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
Eire,
platí totéž co pro Matheu.
Dámy,
nemám založit nějakou návštěvní knihu na blueboardu. Abychom si mohly moderovat diskuzi a zbytečné příspěvky odmazávat? Taky se nám může stát, že se časem ztratíme mezi balastem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
díky. Nedáváte to na hyperinzerci dvě? NikisekX psala, že to ji bere.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:21
- Nahlásit
Oprava: ... že si ji bere ...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Co jsi zač ty náno,tady vykřikuješ a mimo téma jedině ty.
Pokud vím,tak Mathea dělá pro Skřivany moc a moc a pokud chceš ji, mě i další lidi jako sponzory útulku Skřivany odradit,tak máš smůlu,děvenko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Taky se nám může stát, že se časem ztratíme mezi balastem.
To je na cztku prece bjezne, ne? O co zase jde?? boha, o prd. Jen ze u fotek ze Skrivan je psano jasne, ze se brzy doplni. nevim, kdo kde vypustil myslenku, ze jde o stenda, o kterych se zde diskutuje. Psala jsem, ze NEJDE. A pochop, ze jednoho nasere takove to bodre upozorneni, byt si to mozna myslela dobre :
Útulek Skřivany prý inzeruje štěňata. Jsou to ta od p. Synkové? Jestli ano, bylo by možná dobré je vyfotit, ať mají k textu i nějaký obrázek, půjdou lépe na odbyt.
To je zase to pry, a pokud.. Ze jsme celou stredu stravily prave litanim ohledne azylu, a mathea fotila, a ridila a fotila a domlouvala.. to je fuck. Asi se malo zviditelnujeme. A fotky budou, nejdele zitra jsou na webu. Prijde mi to zbytecne se takhle dohadovat, ale reagujes fakt nekdy prehnane, bez znalosti veci a souvislosti.
Je fajn, ze se snazite pomoci pani Synkove, jen prosim priste nestekej po jinych, ktere neznas a kteri budou mit - da se rici - posleze ty prusery Siblovy narozeny u Synkovy na ocich.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Vlčáčková
co je to tady za sváry ?
nevím, jestli si to taky brala...každopádně já dávám vždycky jen jednoho pejska a každýho jinam. Přijde mi to lepší, napsat k tomu srdceryvnej příběh a poznámku o dalších v utulku něž tam nasáčkovat všechny. Spíš sázim na to, že lidi zaujme ta srdceryvná historka než fotka pejska (jsou všichni dost podobný ) a pokud to někoho chytí za srdce a bude si chtít pejska vzít a náhodou už by byl zabranej, klidně vezme dalšího od paní S, pokud ho motivuje záchrana pejska. aspon myslim teda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:32
- Nahlásit
hele a to vám jako pomůže štěkat po sobjě?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
Pumpa
Mne by uplne stacilo napsat "promin, tak sem to nemyslela" ci neco podobneho razu. Aby tu nekdo ze me delal debila, kor po tehle dnech, na to zvedava nejsem. Fakt, asi bych svoje aktivity mela zacit cpat na vsechny mozny i nemozny kynologicky diskuze a servery, jenze na to nemam jaksi cas ani naladu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:45
- Nahlásit
zuzanarosakova,
ty srdceryvné příběhy jsou, myslím, velice dobré. Akorát že od paní, která pejsky běžně inzeruje po desítkách, vím, že má úspěšnost větší, když jich tam dá hodně. Tak jsem je tady dala všechny na jeden web. Jak říkají arabové: jeden obrázek je za 1 000 slov. Myslím, že ty fotečky, zvláště jsou-li hezké, zaberou. A jednoho pejska spíš člověk přehlédne, než když je jich tam víc za sebou.
No, ukáže čas. Každopádně zatím se mi na detail každého pejska podívalo průměrně cca 20 lidí (z asi 130 výpisů) a nic.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
Matheo,
normální nejste asi Vy. Přijdete sem poprvé, vůbec Vás neznám, do téhle doby jsem o Vás nic neslyšela a dělám z Vás debila, když píšu tosce, jestli štěňata ze Skřivan jsou štěňata Synkové??? No, to je snad sranda. Dejte si obklad na hlavu a běžte opruzovat někam jinam.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Jak říkají arabové: jeden obrázek je za 1 000 slov
můj přítel je Arab, tak to teda budu muset asi respektovat tak začnu ládovat teda postupně všecky pejsky no.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:50
- Nahlásit
Mathea
hele asi tolik, tudle tady někdo napsal: "vyhrát hádku na on-line diskuzi, je jako vyhrát na paralympiádě. Jsi první, ale furt debil" něco na tom bude. Hádat se tady nemá cenu a já se dřív nad hodně věcmi vztekala, ale pak jsem si naučila říct: "ááále co, po hloupejch řečech je ho.no".... psů v útulcích naše hádky nepomůžou, tak nač si plejtvat energii...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:50
- Nahlásit
Pumpo,
asi je to zdejší kolorit. Tady ty diskuze jsou toho plné. Fuj. Přišla jsem sem z jiného fóra, kde se k sobě chovají slušně a chci tu chvíli vydržet. A je zajímavé, že na styl - jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá - jsou tu všichni velmi hákliví a hledání rejpání i tam, kde vůbec není.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:52
- Nahlásit
zuzanorosakova,
tak ho pozdravuj. Mě se Arabama, i když tedy jen v Egyptě, což není typická arabská země, moc líbilo. Rozhodně víc, než mezi Číňanama. Rozhodně s Arabama byla sranda.
Každopádně se sem hodí i další arabské přísloví: psí štěkot na Měsíček nedoletí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
Vlčáčková
když píšu tosce, jestli štěňata ze Skřivan jsou štěňata Synkové??? No, to je snad sranda. Dejte si obklad na hlavu a běžte opruzovat někam jinam.
Probuh. Obkladek si dej ty. Fakt. Svuj prispevek o Skrivanech si Tosce neadresovala. Odpoved si dostala. A prave proto, ze neznas, tak nepis, prosim, nic nekomu o opruzovani nekam jinam.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
Vlčáčková
napsala jsem té slečně "žabě" z návštěvní knihy. Mám napsat ještě někomu z nich nebo s těmi ostatními už je to vyřízené?
Díky za odpověď.
Ostatní odpovědi mají.
Ketynkana1
Dám v neděli vědět, jestli jsem se tam dostala a jestli tu dečku mám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:58
- Nahlásit
Fifi,
za prvé si netykáme. Za druhé už toho tady bylo dost. Nezaplevelujte nám to tu balastem, pak se nám poztrácejí důležité informace.
Stačilo napsat: "Nejsou to ta štěňata od Synkové." Tím by to bylo vyřešené. A už s vámi končím diskuzi, na blbosti, co kdo řekl, jak to řekl, určitě to myslel jinak atd. ... fakt nemám čas.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:58
- Nahlásit
Tak já si vemu teda jen ten bazos.cz
|