| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Od Šíblové mám za každého udaného psa 20 táců. Tak se snažím.
No ty woe, to pudu asi dělat taky bo co....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:15
- Nahlásit
Pumpa
Domluv se s Bártů, tu máš blíž - v Zachotíně u Pelhřimova.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:33
- Nahlásit
Nové informace z útulku paní S.:
Píšťalka II (09-23) byla vrácena do Domova, takže je znovu v nabídce. Prý pro přemíru temperamentu.
U Berušky je doplněna informace, že zvládá chůzi na vodítku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:04
- Nahlásit
Dnes se mi ozvala slečna na Peťulku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit
Info od Toscy:
George (09-24) je zpátky v nabídce, průjem byl úspěšně přeléčen ATB a George je v pořádku.
Žofinka (08-13) je zpátky v nabídce. Po ukončení hárání už nebyl žádný útvar v děloze od kastrace ustoupilo. Žofinka je zdravá.
Z nabídky vyřazen pejsek s číslem --- (10-10), odešel do nového domova.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:41
- Nahlásit
Založila jsem na facebooku skupinu pejsků z útulku Heřmanice, když tak se přidejte a pošlete odkaz svým známým, odkaz zde:
http://www.facebook.com/p.php?i=1407440477&k=Z2E24 ZW6RYTF6BD1PBWZWPRVSTIB4Z3A3UDTA&oid=1203445979867 73
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:43
- Nahlásit
Také jsem aktualizovala nabídku na bazos.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:49
- Nahlásit
Prosím pořád inzerovat i Portíka s Aramíkem. Pořád trčí tady . Sem tam se objeví nějaký zájemce a pak to zase vyšumí do ztracena..... Jsem ochotná je v rozumné vzdálenosti (řekněme 150 km ) přivézt a kdykoliv je zadarmo pohlídat v našem psím hotelu. KLidně to pište do těch inzerátů. Moc díky všem, kteří kluky inzerují a pomáhají nám tak
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
Biluška
Poslala bys mi prosím jejich fotky a popis, dík.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:59
- Nahlásit
Biluška
mail je popkova.martina@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:01
- Nahlásit
Martinna
Jsou tady - http://www.canisterapie.net/hd.php . Athos už je umístěný, zbývá Porthos a Aramis
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:03
- Nahlásit
Biluška
Ok dík.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:57
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, tak mám potencionální zájemce o Porthoska , je to má kámoška, dala jsem jí na tebe kontakt, tak se v nejbližší době ozve.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit
Zdravím, tak pokud to všechno dobře klapne kámošce přijede přiští pondělí domů Porthosek. Držím palce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:12
- Nahlásit
jj, Porthosek už si balí kufřík
Dneska jedu jednomu pánovi představit Aramiska, tak držte palce ať to klapne i jemu
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:18
- Nahlásit
Držíííííííííím, pak napiš co a jak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 17:18
- Nahlásit
Tak Aramis nic . Prosím inzerujte ho dál. Pokud možno urychleně, chodí kamarádit se sousedčinými slepicemi a ona z toho není moc nadšená . Vždycky vyrobí díru v plotě, pak u ní sedí a dívá se jak ty slepice pochodují ven a zdrhají. Žádné neublíží. On má vůbec s těma plotama dost problémy, neustále je rozebírá. Nikdy neuteče, ale má hroznou radost když pomůže na svobodu někomu jinému. Je úchylnej . Napřed mi takhle pouštěl všechny psy, když se nám konečně povedlo zamezit mu přístup k plotu tak chodí na návštěvu k sousedce a pouští jí slepice
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 17:20
- Nahlásit
Biluška
Tak to je škoda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
Biluška
Správný mušketýr, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Správný mušketýr, ne?
Eva má jiný názor. Zvlášť poté co včera běhala v šíleným slejváku po zahradě a zaháněla slípky zpátky. Ty výrazy co na Aránkovu hlavu padaly byli různé, ale ani jednou neřekla "mušketýr"
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
a při tom je tak krásnej! jinak je hodnej? Mazlík? Učenlivej? Že bych ho zkusila vnutit ségře líbil se mi nejvíc s těch tří
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
je hodnej, mazlivej, na jezevčíka celkem poslušný. Tím chci říct, že poslechne když vyhodnotí, že by to pro něj mohlo být přínosné . Ale ty ploty jsou jeho vášeň. Už rozebral kotec, branku, pak vyrobil několik tunelů pod plotem a teď chodí pouštět ty slepice. Fakt nikdy neuteče, on nechce pryč, přijde mi jako by měl prostě radost, že pouští ty ostatní. Stačí mu malilinkatá mezera (cca 2 cm) a dokáže ji zvětšit třá na půl metru.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:22
- Nahlásit
Biluška
já ho od začátku, co jsem viděla fotky uplně žeru ségra by ho případně měla v bytě, to by dal? a jiný psi v poho, mám dva a dost se se ségrou stýkáme. Nemáš ještě někde jeho fotky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
ségra by ho případně měla v bytě, to by dal? a jiný psi v poho, mám dva a dost se se ségrou stýkáme. Nemáš ještě někde jeho fotky?
Jiný psy naprosto v poho. Malý i velký, je nekonfliktní. I když někdo jiný vyvolá rvačku (přesněji když ho Arman sejme) tak se snaží spíš utéct než se aktivně rvát.
Byt by taky neměl být problém, ale musí si ho naučit na hygienu. Já ho mám venku, takže ho to nikdy nikdo neučil. Doma je jen se mnou a po chvilkách.
Fotky jsou na rajčeti
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit
Biluška
Nikdy neuteče, ale má hroznou radost když pomůže na svobodu někomu jinému.
hned mám lepčí náladu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit
Tak Portík je od pondělka v novém domečku s novou paničkou. Bohužel podle posledního hlášení mají dost problémy s pánečkem . Porťa je na něho zlý, vrčí a nechce se kamarádit. Což je teda dost s podivem, páč u nás s Mášenkem v pohodě vycházel. Dokonce se za ním sám chodil mazlit. A na cvičáku taky obtěžoval každého kdo přišel, chlapy i ženský
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:40
- Nahlásit
Psíček
V nevyhovujících ani jeden .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit
Aramísek už si balí batůžek Asi za hodinku se stěhuje k jedné babičce .
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:01
- Nahlásit
No, tak výborně.
|