Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro paní S.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:11
- Nahlásit

Biluška
Super, tak já ho teda stahuji z inzerce.

Martinna
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit

Ještě se chci zeptat jestli ještě všichni průběžně pejsky paní Synkové inzerujete, nějak to utichlo. Já je průběžně dávám na bazoš a sbazar.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit

Já mám inzeráty. Ale mám skluz v aktualizaci, takže jsou teď někde více vzadu. Napravím to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:12
- Nahlásit

Mám zájemce na malé štěňátko (malé myšleno vzrůstem v dospělosti), raději fenečku. K dětem do rodinného domku. Nevíte někdo jestli u paní S. něco takového je? Přežilo něco z těch štěňat od té slepé fenky? Pokud možno něco zdravého

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:29
- Nahlásit

Biluška
To by měla vědět Tosca nebo Martinna, ale už se dlouho neozvaly se zprávama, takžeo štěňatech netuším nic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:51
- Nahlásit

Biluška

Posílám Tosce požadavek na mail. Kdyby nebyly, mám se pozeptat po jiných? Např. na www.utulekosoblazsko.cz jsou na pozici 0220 štěňátka. A je tam i jejich mamka - malá fenka. Taky je tam jezevčička křížená, taktéž malá, ale už starší, než štěněcí věk.

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 21:44
- Nahlásit

Vlčáčková
štěňata tam jsou, vzrůstem ale překvapivě velká a dle p. Synkové - všechna zamluvená.
Je tam nově tak cca 3 až 4 měsíční kříženka jokšíra a jezevčíka. Mám ji nafocenou, ale neumím tu fotku dát.
Pošlu ti je na email, který máš uveden v profilu

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 21:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Mě taky tosca psala, že všechny štěňata jsou zadané.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:02
- Nahlásit

Ketynkana1

Díky. Ale asi by to štěnisko zajímalo i Bilušku.

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:07
- Nahlásit

pošlu fotky i info i Bilušce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 06:45
- Nahlásit

Vlčáčková
útulek Osoblažsko má zavirované stránky. Ale mám je za rohem, ve vedlejší vesnici, když tak se tam stavím.

Ketynkana1
Pošli fotky prosím, předám jim to. Už jsem dostala jeden tip, tohle je druhý, tak ať si vyberou a je to .
Hlavně to musí být tady někde poblíž, jsou to lidi bez auta tak se jim nebude chtít jet vlakem přes půl republiky.

LiVr
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:09
- Nahlásit

Biluška
Pokud by se jim líbila nějaká holčina, co jsem Ti včera posílala na mejlíka - můžu dovézt. Nejni problém. Jinaj holky jsou ve Studénce.

Martinna
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 23:08
- Nahlásit

Ahojte, psala Tosca, v domově paní Synkové jsou v nabídce 4 nové štěňátka, dvě jsou potomci fenky z prasečáku, byly zamluvené, ale zájemci je odřekli a další dvě byly nalezené v popelnici. Tak prosím, ty kteří dávají pejsky z domova paní Synkové na inzerce, ať tam přidají i tyto čtyři prcky.
Jinak jedou zkušebně nové stránky http://pejsci-hermanice.webnode.cz, tak se koukněte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:24
- Nahlásit

Martinna
tak se koukněte.
to nende!

Martinna
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:35
- Nahlásit

davidkova renata
Snad už to teď půjde http://pejsci-hermanice.webnode.cz

Martinna
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 17:29
- Nahlásit

Psíček
Vždyť jsem to psala, nové tam jsou čtyři štěňata, kokni na webovky, třeba se ti nějaké zalíbí

Martinna
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:34
- Nahlásit

Psíček
Jj, chápu jak to myslíš, ale zase mě nenapáda, co jiného pro ty psy tam udělat, než se aspoň snažit je udat.

Martinna
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:40
- Nahlásit

Psíček
A nevím, teda jestli lze srovnávat domov u paní Synkové s koncentrákem, psy jsou tam spokojení, dobře živení, mají veterinární péči, kontakt s člověkem, nic z toho do té doby většina z nich neznala.

Martinna
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:21
- Nahlásit

Psíček
Za tím, že se psy u paní S. mají lépe než, kde do té doby byli si teda stojím. Co jsem u ní byla, tak jsem tam neviděla žádného vychtrlého psa, ba naopak starší psy jsou celkem kuličky, jo jasně má tam spoustu starých psů, co mají různé své zdravotní problémy, ale to přece neznamená, že se hodíme do popelářského vozu, jako to dělají v indonésii! Všichni jsou naočkovaní. Jasně, že je problém, že jich tam je opravdu moc na dva lidi, proto se snažím pomoct s úmistěním těch pejsku. Paní S. už se snaží další psy nebrat.
Jasně, že by bylo super, kdyby všichni měli jen psy s původem ve výborných podmínkách a neexistovali by žádní zkryplovaní popelnicoví kříženci, ale to je bohužel pro lidskou populaci nedosažitelný cíl.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 21:45
- Nahlásit

Martinna

Nemá cenu mu to vysvětlovat.. stejně si bude mlet ty svoje kecy dokolečka...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

Můžu se zeptat, jak jsme na tom s tou inzercí, kterou jsme si tu před časem tak pěkně rozdělily?
Já oživila ifaunu a i-bazar.
Na www.inzerce-psu.cz mi to nejde. Vůbec to se mnou nekomunikuje, ani mě to nenechá založit účet.
Tosca udělala nový web: http://pejsci-hermanice.webnode.cz/nabidka-pejsku/

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 23:18
- Nahlásit

Psíček
Bůů! Netoužíš človíčku po kravím čumáčku?
Nabízíš se?
Máš tam zase hrubku. Kdy už se naučíš česky?

radkah
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 00:52
- Nahlásit

Psíček
smekám....několik stránek jste mi mluvil z duše-já myslím že jsme asi všichni nějak unavený z toho "dokolečkysmu", ohledně situace s čoklama u nás a.... prostě každej to ventiluje jinak.Je naprosto absurdní muset se smířit s tím, že těm psům MUSÍ tohle stačit, protože většina z nás by v těch podmínkách nenechala svýho psa ani na víkend..a některý sou tam 6let....jediná rozumná investice by byla do nějaký osvěty, která by padla NA !ÚRODNOU PŮDU", ALE KDE CHCETE TADY HLEDAT ÚRODNOU PŮDU? pokud se tady budou ty chudáci takhle množit..

radkah
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 01:07
- Nahlásit

Já jsem to nemyslela zle, tak doufám že to tak nevyznělo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:49
- Nahlásit

Dámy,
ještě jednou to sem dávám:

Můžu se zeptat, jak jsme na tom s tou inzercí, kterou jsme si tu před časem tak pěkně rozdělily?
Já oživila ifaunu a i-bazar.
Na www.inzerce-psu.cz mi to nejde. Vůbec to se mnou nekomunikuje, ani mě to nenechá založit účet.
Tosca udělala nový web: http://pejsci-hermanice.webnode.cz/nabidka-pejsku/

Ráda bych věděla, kdo chce pokračovat a kdo to vzdává.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 00:08
- Nahlásit

Psíček
[i]Jakoupak hrubku jsi tam našla? [/i] 3. A v novém textu 4.
jediný, co má smysl je znepříjemnit lidem jako je vlčáčková a spol ukájení se na psech
Víš, co se říká, viď? Že každý soudí podle sebe.
Nechtěl by sis jít prndat ty své kraviny na jiné fórum? Vcelku dost by mě to potěšilo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 06:11
- Nahlásit

Martinna
Paní S. už se snaží další psy nebrat.
Směšné, o to se "snaží" už nějakých pět let. A těch pět let se o to snaží "opravdu". Já teda netvrdím že by se měli špatně, ale je to pobyt velmi stresující pro všechny-pro psy i lidi kolem nich.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:44
- Nahlásit

Psíček
Ohledně blbejch keců bez smyslu a cíle mám tréning od mojí drahé matinky, Hafane. Nechceš s ní seznámit? Vrána k vráně sedá ... mohli byste si rozumět.
Tu však nepředčíš. A končím s tebou další diskuzi na téma psů u Synkové. Běž si otravovat někam jinam.

Hanca
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2010 21:04
- Nahlásit

Známá z FB z Frýdku-Místku dělá materiální sbírku pro ostravský heřmanický útulek http://pejsci-hermanice.webnode.cz/ , tak kdyby měl někdo něco k darování viz prosba, z okolí Ostravy a neměl možnost to sám odvézt do útulku..

Gábi Halfi

Prosím jestli ještě máte doma, co byste mohli darovat pejskům, tak mi prosím napište. Můžeme to přibrat po cestě do Ostravy. Nejlépe příští víkend, tzn. 4. - 5.12. 2010, kdy věci povezeme už pejskům. Do útulku povezeme granulky, piškoty, odblešovadla a odčervení, konzervy, teplé svetry-deky-spacáky, zbytky koberců atd.
gabbysek@seznam.cz
Děkuji

Děkuji za příp. pomoc

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 09:36 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Psíček
toto je overeny azyl ja mam tam odsat pejsky ....a vesmes vetsina lidi tu pani zna tady takze .....tos prestrelil tadle pani i presto ze nemela misto atd si vzala psi od siblove takze....

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání