Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro paní S.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 09:45
- Nahlásit

jinak ted me napadlo nejni tam naka liska jeste .......zeby vam nahodou skocila do auta a museli byste ji nechat u me liska pes barva jedno .......ikdyz sem videla neco cerneho tam

Hanca
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 10:16
- Nahlásit

nikdo tady o penězích nemluví, jestli sis nevšiml.
Největší drzoun jsi tady psíčku ty, že se pořád do jakýchkoliv zde na diskuzi otevřených témat navážíš. Nechceš pomáhat, nechceš. Nikdo tě nenutí. Stejně tak nikoho Tvoje rádoby vtipné narážky nebaví.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 10:21 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Psíček
jo tez me narazky nebavi a pani sama rikala ze je toho na ni moc ..neurazejlidi ktere neznas a envis o nich nic nahazet spinu na nekoho je jednoduche ...... sice sou azili co stoji opravdu za.......ale tendle knim nepatri a p synkove pomaha dost lidi a kdyz ke me dovezli psi nevypadaly jak z koncentraku ani jeden ...za dalsi dojeli ke me vykastrovani pejsci za dalsi vsude se muze stat ze se neco nakreje......kdekoliv v jakemkoliv zarizeni.....jinak si fakt ve vesem prestrelil...co se tohoto pripadu tyce...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:20
- Nahlásit

ketty
Liška pes tam není, liška fena ano. Liška pes je na www.utulekosoblazsko.cz, mělas říct Bilušce, aby Ti ho dneska svezla. Je ale nedůvěřivý.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:28
- Nahlásit

Pro balast v mezidobí posouvám důležitou informaci:

Známá z FB z Frýdku-Místku dělá materiální sbírku pro ostravský heřmanický útulek http://pejsci-hermanice.webnode.cz/ , tak kdyby měl někdo něco k darování viz prosba, z okolí Ostravy a neměl možnost to sám odvézt do útulku..

Gábi Halfi

Prosím jestli ještě máte doma, co byste mohli darovat pejskům, tak mi prosím napište. Můžeme to přibrat po cestě do Ostravy. Nejlépe příští víkend, tzn. 4. - 5.12. 2010, kdy věci povezeme už pejskům. Do útulku povezeme granulky, piškoty, odblešovadla a odčervení, konzervy, teplé svetry-deky-spacáky, zbytky koberců atd.
gabbysek@seznam.cz
Děkuji

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 11:33 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčková
jee na tu sem jukala no bojavi mi nevadej ani kousavi ...me nenapadlo vidis .....no fenka..to by mozna slo taky ale nevim co tam je ja mam predstavu ze starsich fotek http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/psi_k_mani/#
se mi libili ty cerny a bili ale nemam predstavu jak je to velky musi t byt maximalne jako zofka vetsi nemuzu ted
neco takoviho tam je ted ??to bili s flickama neni osklive ale uz mi to pride velky ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:07 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Psíček

Heleď, Tvé svědectví by pro mě bylo cenné, kdybys nebyl jak kolovrátek a nenapadal naprosto neprávem kde co. Takhle jsi pro mě neseriozní. KetynkaNa (nebo jaký je přesný nick) tam jezdí stále a její poznatky jsou zcela jiné.

S těmi komplexy u psochranářů jsi taky zcela vedle. Většina to dělá z jiných pohnutek. Ne, že bych neměla podezření na narušené jedince, ale tyhle kupodivu ty nenapadáš. Dokonce nenapadáš ani ty, o kterých se ví nebo je podezření, že to dělají opravdu výhradně ze zištných důvodů a na psy úplně kašlou. Pročpak Psíčku, co? Že by to byli tvoji kamarádi a tys chtěl otrávit lidi, kteří chtějí psíkům opravdu pomáhat? Aby ty zištné kurvy měli volné pole působnosti a žádný ochranář zvířat jim neotravoval život? Působí to tak. Aspoň na mě.

Měl bys místo pindání něco udělat. Opravdu zde pomlouváš a měl by sis uvědomit, že ty tvé pomluvy bys měl prokázat, jinak je to pomluva postižetelná právně. Místo takového přehánění a otravování dělej něco užitečného. Například sestav petici za kastrační program, aby se toulaví psi v útulcích kastrovali a nikdo na nich dále nemnožil. Mileráda ti jí podepíšu. Nebo vymysli, jak postihovat množitele, kteří pak nabízejí psíky nekvalitní a nemocné, případně "za vysvědčení" nebo s "vánočními slevami", jak jedna paní za i-bazaru.

A pokud nechceš dělat nic, a pokud neumíš nerozlišít jednotlivé pohnutky lidí a otravuješ ty nepravé, pak škodíš. Lidem a hlavně psům. V tom případě bys měl radši držet zobák.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Psíček

Psi se tam mohli takrka nekontrolovane mnozit
a
[i]jsou imo protiprávně zmrzačeni vykastrováním [/i]
Drahý, oni se tam nekontrolovaně množí ti vykastrovaní psi?

Psa od paní Synkové tam dostane prakticky každý
Hele, a neřešilo se na jaře naopak to, že psy nechce vydávat ani ověřeným osobám???

Ňák se do toho zamotáváš, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 12:15 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

ketty
Barunka má výšku 20 cm:
http://pejsci-hermanice.webnode.cz/products/barunk a-09-37-/
a na tom www.utulekosoblazsko.cz je jich víc, ale nejsou tak liškovatí.
V Jimlíně u Loun: http://www.utulek-jimlin.wz.cz/index2.php?p=pejsci
č. 2618 Bessy. (Všimni si tam o jedno místo výš Děduly, ten by moc potřeboval do tepla.)

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

Vlčáčková
ta je pekna a s liskou by to slo liska chyta za nos uz jen obcas teda kdyz ho necham on to dela z lasky ...20cm to jde to je drobek

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:26
- Nahlásit

ketty
Vlčáček taky chytá za noc. Je v tom velmi rychlý a obratný. Tuhle mě chytil za nos, ačkoliv měl v tlamičce mističku.
Akorát že má zkažené zoubky, takže takové přiblížení je vážně neodolatelné!
Mrkni jetě na ten Jimlín, dopsala jsem Ti ho před chvílí. A je to blíž.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:38 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Psíček

Já psal toto: pokud jsou zrovna
Psal, ale na tom, že tam jsou psi kastrováni a že se podle tebe nekontrolovaně množí, to nic nemění.

Já nikoho nenapadám, uvádím zde fakty zjištěné osobní zkušeností, ty vycházíš z jakýchsi poznatků jakési ketynkatakynatikakati, takže normálně uvažujícímu člověku je nanejvýš jasně, kde hledat relevantní informace.
Za prvé: ano, napadáš. A opakovaně.
Za druhé: já vycházím z poznatků tvých, Ketynky a ještě Toscy, která sem také chodila. A poznatky těch dvou s tvými poznatky nejsou v souladu. Navíc, ty tady prostě pomlouváš, i když to zapíráš. Takže je naprosto jasné, jak si to asi přeberu.
K informacím od tebe mám totiž značnou nedůvěru prostě pro to, že to tvrdíš ty.

[i]Množitele není třeb postihovat, je třeba vytvořit takové podmínky, aby se množení neoplácelo.Množitele není třeb postihovat, je třeba vytvořit takové podmínky, aby se množení neoplácelo.[/i]
No, to jistě, to napadne každého. Problém je spíš v tom, jak toho docílit. Ale když to nechceš zde řešit, tak je to informace k ničemu.

Mně je zcela jedno, co se řešilo, já píši ze své osobní zkušenosti.
No, vidíš, já ti je na základě zkušeností s tebou nevěřím. Mám jiné reference, než tvoje. A mám je podané slušně, otevřeně, bez urážek a se snahou něco řešit. Je pak jasné, co si člověk, který tam nebyl osobně, vybere.

Tvé pohoršování nad vyjadřováním druhých je více než směšné. Zrovna ty, který tu hážeš "mrdkami" a podobnými výrazy mířenými přímo jako oslovení spoludiskutéra, můžeš o slušném vyjadřování dost těžko poučovat. Nic na tom nezmění to, žes to často záhy odmazával. Někteří z nás to četli a pamatují si a Erin sem dokonce tvůj text okopčila pod svým nickem, takže to tu visí nejspíš dodnes. Nevšimla jsem si sice, že bys takto otituloval zrovna mě, ale to neznamená, že se mi líbí, když to tu použiješ proti jiným ženským nickům, ty slušňáku.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:44 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčková
chaa tak to je dobryy no liska kousal vic ale sem mu naznacila ze au au tak ted uz jen jemne to uz tak neva on hned vlepi hudlana je to milacek .....koukam noo ja jukala k synkovi ted ty cerny tam ma taky naky a biliho a je to malinky tak ja ze se tam pojede .....juknu na to teda ......ten deda je suprovej toho bych mohla na doziti a benesov je kusek kdyby me tam nekdo svez nebo jel okolo a dovez ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:46
- Nahlásit

Psíček

Vysloveně jsem se tě už párkrát ptala, jak bys chtěl celou věc ohledně toulavých psů a různých množíren rozumně řešit. Nabídla jsem ti, že bych ti s tím pomáhala. A jaký byl výsledek? NULA, NULA, NIC! Návrh jsi žádný neměl a se mnou jsi spolupracovat nechtěl. Takže asi žádný návrh nemáš, viď?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:47
- Nahlásit

ketty
Kdyby se tam jelo, nejelo by se náhodou přes Prahu? Že by se mi z Troje vzala paní Vlčáčková??????

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:51
- Nahlásit

Vlčáčková
ja sem sem exit 11na D1

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 13:55
- Nahlásit

ketty
Já vím. Jenže já jsem exit 190, tak jsem to zkusila, no.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:02 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčková
jojo jasne no tak kdyz pojedou z ostravy pres brno na prahu pak no ja nevim hlavne ani odkud kdo tam jede vlastne ...no ja nevim by se to muselo nadomlouvat jako v breznu kudy kdo a jak ....ja taky nevim jestli me maj po ceste jen sem to hodila kdyby mohli tak ze jednoho pejska domu muzu ....no kdyztak i dedulu kdyz sem ho tak videla na stare kolena at ma klidek ty stare nikdo enchce vetsinou ... a ze moc nebeha me by nevadilo behacich mam dost jo a sem koukala ze blbe ctu tam bylo psano becov

Hanca
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:10 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

Známá z FB z Frýdku-Místku dělá materiální sbírku pro ostravský heřmanický útulek http://pejsci-hermanice.webnode.cz/ , tak kdyby měl někdo něco k darování viz prosba, z okolí Ostravy a neměl možnost to sám odvézt do útulku..

Gábi Halfi

Prosím jestli ještě máte doma, co byste mohli darovat pejskům, tak mi prosím napište. Můžeme to přibrat po cestě do Ostravy. Nejlépe příští víkend, tzn. 4. - 5.12. 2010, kdy věci povezeme už pejskům. Do útulku povezeme granulky, piškoty, odblešovadla a odčervení, konzervy, teplé svetry-deky-spacáky, zbytky koberců atd.
gabbysek@seznam.cz
Děkuji

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:10
- Nahlásit

Psíček
Máš za to, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou?

Hanca
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:13
- Nahlásit

Každý se může rozhodnout, jak chce.
Jestli sis Psíčku nevšiml tak tato diskuze je na téma Pomoc pro paní S. , takže sem budou pravděpodobně nahlížet do novinek, ti co paní S., za jakýchkoliv podmínek provozu azylu, chtějí pomoci.
Otevři si tedy nové téma a tam si piš, co chceš. Děkuji. Domluvila jsem houwgh....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:14
- Nahlásit

ketty
Paní Vlčáčková je ale z Troje, víš? č. 1062, mrkni na ní, celej Vlčáček.
Dědula je, chudák, už podruhé v útulku. Proslechlo se, že snad patří nějakým feťákům nebo tak něco. Takže ten by si určitě už zasloužil klid a trošku péče.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:29
- Nahlásit

Hanca
jo dore si to rekla ja pres ty jeho blaboly tady dohledavam odpovedi vlcackovi atd tu placa nesmysle a pak je to neprehledny...
Vlčáčková
jeje chudera tak kdyz ho nekdo doveze ke me tak bude mit klidne doziti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 14:53
- Nahlásit

ketty Tak s dovozem nevím. Jsem si taky musela dojet. Minulý rok 12.12.! Bude to už rok, co mám Vlčáčka.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 16:03
- Nahlásit

Psíček
odkud víš, že se množí? Není jich většina vykastrovaných?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 16:55
- Nahlásit

Psíček
Koukám, že se z tebe stal zdatný spamer.
Myslím, že se tě makrel může zeptat na cokoliv, tedy i na to, co se ti nelíbí, nač odpovědět nechceš nebo nač odpověď neznáš. Ono těch odpovědí, které by byly opravdu odpovědi, jsi zatím moc nevypotil.
Mohl bys mi zde sesumarizovat veškeré výtky, které vůči azylu máš, a veškeré nedostatky, které jsi tam osobně viděl? Díky předem.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 17:30
- Nahlásit

Psíček
tak když tvrdíš
Psi se tam mohli takrka nekontrolovane mnozit,
tak se ptám, jak to víš, nic víc.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 17:37
- Nahlásit

Psíček
aha, dobře tedy, jak víš, že se tam mohli množit?

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 17:58
- Nahlásit

Psíček
ano, když jsi to viděl

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:10
- Nahlásit

Psíček
Kecy o mém mozku by sis mohl nechat na koledu a radši bys mi mohl odpovědět k věci. Ptala jsem se:
Mohl bys mi zde sesumarizovat veškeré výtky, které vůči azylu máš, a veškeré nedostatky, které jsi tam osobně viděl? Díky předem.
A ještě bych dodala jednu otázku: kdy jsi tam byl naposledy?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání