Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro paní S.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:11
- Nahlásit

Psíček
Já nevím co myslí, asi tam byla, viděla něco jiného a domnívá se, že to co tvrdíš není pravda.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:15 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Psíček
Čekala jsem, drahý, že z tebe nic konkrétního nevypadne. Na něco, nač jsem ti odpovídala minimálně 3 x, co si tak vzpomínám, ti už víckrát odpovídat nebudu.

ketty
Kolik máš těch psů, se ptají z útulku Jimlín. Nejspíš chtějí vědět, jak by u Tebe Dědula žil, jestli by ho psíci neuzurpovali a tak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:53
- Nahlásit

Psíček
Proč se mnou nechceš k paní Synkové jet, když Ti to nabízím?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 14:18
- Nahlásit

Psíček
Taky nemám chuť se s tebou někam táhnout. Ale důvod k takovému kroku je jeden a zásadní pro nás oba - uvidíme na vlastní oči, jak to tam teď vypadá. Mě by to zajímalo a Tebe by zajímat mělo, zda tady nešíříš svými řečmi opravdu jen lež a pomluvu.
Kdy a kde se pro tebe mám stavit?

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:55
- Nahlásit

VlčáčkováPsíček
vy dete do kina, jo? tak to jdu s váma

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:00
- Nahlásit

Psíček
Prostě jsi zbabělý. NO, co nadělám. Do kina půjdu radši s makrel.

aren
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:13
- Nahlásit

Že jste se ještě nenaučili toho Psíčka ignorovat..
O psy v tomto zařízení není dle mého názoru postaráno tak jak by býtí mělo. Kec.
Psi jsou mnohdy po příchodu do zařízení dle méo názoru protiprávně zmrzačeni kastrací aspoňže jen "dle mého názoru".
...jindy zase ne a viděl jsem na vlastní oči podmínky, kdy se tito psi mohli v tomto zařízení zcela bezproblému rozmnožovat. přesto se jaksi nerozmnožovali, takže asi zas až tak moc nemohli.
V zařízení nebyla žádná kompetentní osoba, která by starost o psy zvládala Paní Synková je asi ufoun
...a tak zvířata tam víceméně žila v jednom velkém nezvladatelném(kým?) stádu tak jsou nejspokojenější.
obtěžovala okoli no strašné, asi je měla zavírat do sklepa, že.
Toto zařízení například pomáhalo s umístěním psů od paní Šíblové, čímž jednoznačně napomáhalo jejím aktivitám. A to nejednou. Díky za každého psa který našel nový domov.
Pejsci tam nejsou zabezpeceni jo, nejsou na řetězech ani v kotcích, chudáci tím určitě strašně trpí.
ona pani se o ne nebyla schopna dostatecne postarat jiz pred nekolika lety, natoz ted s pribyvajicim vekem. proto jsou všichni zdraví a spokojení.
Psi se tam mohli takrka nekontrolovane mnozit tak jak to, že se nemnožili, když prý "mohli"
byli naprosto neovladatelni kým???
Naprosto perfektní ukázka toho, jak to vypadá, když jde o dobrý pocit a ne o psy. O pocitech je jen žvanění na netu, ne neustálá práce kolem opravdových psů, krmení poklízení léčení a hledání nového domova.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:19
- Nahlásit

Psíček
Už po několikáté ti říkám, že od té doby co jsme tam byli spolu se situace změnila. K lepšímu. Je tam lepší plot a systém několika branek takže ti psi neutíkají ven. Už nemůžou. Čili ten bod o nezabezpečených psech si můžeš škrtnout

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:56
- Nahlásit

Psíček

Budeš mi prosím každý den chodit uklízet byt, vařit, jednou týdně dělat týdenní nákup, jednou měsíčně měsíční a prostě se komplet starat o domácnost?
Pokud ne, jsi zbabělá.

JSEM!
Psíček
...řekl bych, že mor se už trochu moc rozlejzá....ač jsem línej a vůbec se mi nechce, myslím, že v rámci dobra pejsků budu muset vytvořit novou "pejskařinu" o novodobých "hrdinech" ...jak jistě chápete, nákazu je třeba zastavit ....
Už několikrát jsem Tě urgovala o vlastní článek na Pejskařině. A co? Prdlajs!

Podle mě jsi zbabělej, když nechceš k Synkové. A to proto, že se nejspíš bojíš toho, jak by to vypadalo, kdyby to tam nebylo tak, jak popisuješ. Co bys na to pak řekl? Zase by sis vymýšlel?
Ačkoliv je taky možné, že se tam bojíš jet se mnou.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:03
- Nahlásit

Jestli se tam Psíček vypraví (o čemž pochybuji), tak s ním klidně pojedu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:07
- Nahlásit

Psíček

nechceš si založit firmištu třeba e Erintou nebo Piluštou a třeba paní Fišerovou? Nechtěla
Páč to je co věta, to výmysl Myslíš tu urgenci o článek na Pejskařině? Tak si to dohledej, sklerotiku.
Tak káždopadně je od tebe milé, .... Nevokecávej. Kdy se mám pro tebe stavit?
hele a co BYS řekla na to, jdyby se ukázalo, že ti v mládí tvůj tatínek vařil psí guláš? Neuměl vařit. Vařil jen hemenex bez masa - knedlík, cibule, vajíčko ... Ledaže by ta vajíčka byla z nějakého psíčka.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:08
- Nahlásit

Psíček
ne, jen se pojedu podívat,jak to tam vypadá teď.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

Psíček
když jsem jasně napsal, že nemám zájem?
beru na vědomí
ale když tam pojedu a napíšu, že to je nějak, tak předpokládám, že stejně moje tvrzení vyvrátíš, nebo ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:23
- Nahlásit

Psíček
Hjo..cvak cvak ..nic nic nic ....bože to ticho .. žádné myšlenky necvrlikají, hlaviká spinká..jako vobfykle
To víš. Na blbou otázku blbá odpověď.

makrel
ale když tam pojedu a napíšu, že to je nějak, tak předpokládám, že stejně moje tvrzení vyvrátíš, nebo ne?
Nevyvrátí, ale bude stále dokola pindat totéž, co pindá dosud.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

Psíček
No pokud ho vyvrátím, bude to znamenat, že jsi nepodala pravdivé informace.
dobrá tedy, mělo to být: budeš se snažit vyvrátit, neboli nebudeš chtít uznat, že jiné informace mohou být pravdivé.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:45
- Nahlásit

Psíček
bojovali za svou pravdu
a toho se právě obávám u tebe

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

Psíček
já žadné argumenty zatím nemám.Jen si myslím, že i když budou jakékoliv, tak ty si stejně budeš myslet to co ty sám chceš.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

Psíček
pokud však doufáš, že svou návštěvou v onom zařízení změníš mé vzpomínky a mou zkušenost, doufáš marně.
to nemám v úmyslu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 22:23
- Nahlásit

Psíček
pokud se tam nedojedu znovu podívat, ta tvá bude novější a bude na čtenáři, aby jsi pak udělal názor na to, co si přečte
No vidíš. A když tě zvu, abys sis se mnou šel do azylu opatřit zkušenost novou, tak nechceš. Čímpak to asi bude? Už ti tu pár lidí napsalo, že oni tam viděli něco jiného. A pořád nic? A sám se podívat - také nic? Hmmm. To je tvá představa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 22:57
- Nahlásit

Psíček
No ano, meleš pořád dokola jako kolovrátek to samé. Nikdy se nikam neposuneme, že? Protože se ti to prostě nehodí do krámu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 23:15
- Nahlásit

Psíček Jsi vůl. Nekorektní diskutér. Blbě kecáš a nedá se s tebou udržet téma. No jo, no. Přeju Ti dobrou noc.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:57
- Nahlásit

Psíček

Hafane, tys byl u paní Synkové několikrát pod pseudonymem? Já jen, že jí tvé jméno a příjmení vůbec nic neříká...

Zde je vyjádření paní, která tam jezdí už dlouho a často:
"A stará se opravdu dobře. Troufám si tvrdit, že v některých rodinách se tak nepostarají ani o své děti. .."

Krátké ale jasné. Takže další člověk, který tvrdí něco shola jiného než Ty.
.................................................. ..........
A aby toho nebylo málo, tak mám vyjádření od paní, která tam také vezla nějaké věci. Kopíruji to sem celé včetně toho, co se mi moc nelíbí. Nicméně to opět vyvrací ty tvé "pravdy":
"U paní Synkové jsme byli s rodinou v létě a dovezli jsme útuláčkům granule, hračky, pamlsky, deky apod. Psíček zřejmě kecá blbosti, protože třeba s tím napadáním kolemjdoucích. Dům p. Synkové je na kraji lesa a jede se tam polňačkou. Pozemek sousedí s novou ulicí, nějakým zkrachovalým projektem výstavby domů a dodnes v těch domech nikdo nebydlí, tak v tom okolí jejího domu by mohli napadat akorát divoženky z lesa. Myslím , že paní pejsky miluje a zasvětila jim život, ale je jich tam opravdu strašně moc a podle mě třeba ti staří nemají ve smečce ten patřičný klid, ti nemocní a handicapovaní také ne. Náš pocit byl ten i když je to domácí prostředí, tak nám jich bylo hrozně líto, jak na nás koukali a doráželi přes plot. Akorát dodnes nemůžu pochopit, že paní Synková se nesnažila nám pejsky nabízet, ikdyž jsme řekli , že uvažujeme o třetím malém hafíčkovi, doma máme dva gaučáčky, mimo jiné jednoho týraného od minulého majitele. Věděla dobře z mým telefonátů, že máme 50 let, hafani jsou náš koníček a vzhledem k tomu, že jsme před návštěvou přispěli i finančně, tak musela vidět, že i finančně si můžeme třetího pejska dovolit. Abych pravdu řekla, skoro nás od třetího odrazovala a i když se nám jedna fenečka moc líbila, tak také ne. Při stavu a počtu v útulku se může aspoň pokusit vhodným lidem nabízet. Ta fenečka měla teprve rok a ona ji tím odsuzuje na život ve veliké smečce. Říkala, že až si to promyslíme, že ta fenečka tam bude určitě pořád a ať přijedeme. Máme to k ní přes 200 km, tak tam nemůžeme jezdit pořád na debaty. Dokonce jsem říkala, že mám zájem o pejska klidně 5 let i více, nic nám nebylo nabízeno, natož vnucováno. Manžel prohlásil, že tu situaci tam nechápe a já jsem ten chumel hafíčků a ty jejich oči viděla ještě tři dny potom."
.............................

Takže: až sleze sníh, jsi ochoten tam se mnou zajet se podívat?

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 14:25
- Nahlásit

jakým toto koncetrační zařízení psochránkyně tají.
no pročpak asi, že ano?
ač si nerada všímám upištěných psíčků, kteří pobíhají sem tam a poštěkávají podél plotu na vše co se kolem šustne a někdy piští jen tak, aby si ukrátili dlouhou chvíli, nebo poštěkávají zištně, protože jim to přinese nějaký (jakýpak v tomto případě ?) užitek.. - musím se vložit do diskuze i když si myslím, že poštěkávání bude o to urputnější.

Jsem pravidelně v kontaktu s paní Synkovou. Tato paní zasvětila celý svůj život zvířatům, nejenom psům. Psi nejsou zavíráni v kotcích, ale jsou volně puštění na zahradě. Každý psík má svůj pelech v unimobuňkách, které má postavené v blízkosti domu. Pokud klesne teplota, chodí jim tam i v noci (!) přitápět, aby jim nebylo zima. Každý pes má možnost kdykoli vyběhnout na zahradu podle své libosti. Možná neznalým situace se může zdát, že zde panuje zmatek. Ano-není se čemu divit- psi samozřejmě štěkají, když příjde nějaká cizí osoba- a při tom počtu 80 ks je to štěkot vydatný , ale za normální běžné situace, kdy u vrátek nepostávají cizí lidé - jsou psi klidní a je až neuvěřitelné, jak se spolu snášejí.
Všichni jsou pravidelně očkováni, odčervování a nezůstávají bez lékařské péče - a to ani ti nově příchozí. V současných dnech je po operaci nohy úplně nová příchozí fenečka...
Proč nechce paní Synková uvádět na sebe kontakt - i to je prosté - po zveřejnění ji lidé vozí další a další psy které někdy jednoduše uvážou u plotu. Z toho důvodu se p. Synková již před léty jednou přestěhovala...

Můžu zodpovědně říci, že v mnoha rodinách opravdu nemají ani děti tolik péče a hlavně lásky jako ti tuláčci, kteří měli to štěstí, že se dostali do Domova pro opuštěné psy u Synků.

Děkuji všem, kteří pomáháte zvířatům a nejte bezcitní k jejich bolesti.
Apeluji na to, aby se psi dávali kastrovat a aby se nerodili další chudáci.
Vaše seriozní dotazy jsem připravena odpovědět. Předem avizuji, že na dotazy některých pomatenců reagovat nebudu.
Ketynkana1

tosca
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 22:49 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Rád bych se dozvěděl, jaký má smysl, že lágr u paní Synkové dostane malinkaté procento z prodeje zboží objednaného u baron.cz, když jak jistě víme prodává se tam spousta produktů, které nejsou pro psy vůbec fajn ... myšleno nekvalitní granule apod.
Jaký tto má teda význam? Dostaneme na "pomoc psům dle našich představ" nějaké drobné, které jsou ovšem vykoupeny tím, že jiní pejsci nedostávají zrovna moc fajn věci .... vážně príma princip!!!

Gratuluji!

No, byl to kdysi nápad, jak by mohli lidé případně přispět, pokud by u Barona nakupovali. Co lidé kupují svým psům fakt neovlivním. Já u Barona nakupovala dost, ale nikdy to nebylo krmivo. Mívali tam zajímavé jiné věci. Nicméně, výsledek "provize" je, že se za 3 roky "získalo" 1130 Kč (z toho je víc než 300 z mých nákupů průlezových dvířek, desinfekčních přípravků a několika žvýkacích botiček z kůže pro naše psy).

Dík za připomenutí, zruším to (postupně se budou rušit celé původní stránky). Vzhledem k tomu, že je tam nastavený limit pro výplatu a po nějaké době nevyplacené provize propadají , nestojí to za to.

Hanca
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 16:09
- Nahlásit

na FB byly založeny paní, která se byla v pátek podívat v útulku u paní Synkové, stránky jejího Domova viz: http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Domov-pro -opu%C5%A1t%C4%9Bn%C3%A9-a-t%C3%BDran%C3%A9-pejsky -Daniely-Synkov%C3%A9-Ostrava-He%C5%99manice/23108 6516933713

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 22:56
- Nahlásit

A ještě "nové" stránky na webnode. Nahradily v minulém roce ty staré. Tak pokud to třeba někomu uniklo...:
http://pejsci-hermanice.webnode.cz/nabidka-pejsku/

Hanca
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:03
- Nahlásit

NA facebooku založený FB stránky azylu paní Synkové: http://www.facebook.com/pages/%C5%A0t%C4%9Bn%C4%9B -v-nouzi/173526422729061#!/pages/Domov-pro-opu%C5% A1t%C4%9Bn%C3%A9-a-t%C3%BDran%C3%A9-psy-Ostrava-He %C5%99manice/135844986522075?sk=wall s nabídkou pejsků k adopci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:04
- Nahlásit

Hanca
Tos udělala Ty nebo Jana?

Hanca
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Moravskoslezský spolek pořádá pro paní Synkovou materiální sbírku, tak pokud se někdo může přidat, tak zde odkaz na uvedené: http://www.facebook.com/pages/Domov-pro-opu%C5%A1t %C4%9Bn%C3%A9-a-t%C3%BDran%C3%A9-psy-Ostrava-He%C5 %99manice/135844986522075?sk=wall#!/event.php?eid= 260822293964668

Hanca
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 22:06
- Nahlásit

já ne... to myslím dobrovolnice na inzerci přes ten Moravskoslezský spolek

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání