| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:38
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
a tak hele..fakt znám 3 psy a ne mladý co to dali..jedna ofčanda u nás nějako už před rokem a půl a bylo jí 11! to je na NO docela dost ,ale je zatim relativně v poho,srovnalo se to.V oboře chodíval takovej obrovitej NO se starou pani,toho to taky lízlo,měl akorát ucho nakřivo pak,ale už dlouho jsem je neviděla,on ale byl taky docela letitej,každopádně s tim žil docela dlouho co vim.Pravda je,že nikdo nebyl tak starej jakTonička..bůhví kolik jí vlastně je.Myslim,že tomu dej čas,určitě ti vet nějakej řek a kdyby se to nerovnalo..ale zatim bych vyčkala,nemyslim,že by se nějak výrazně trápila(doufám teda)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:44
- Nahlásit
tak posíláme plno pusinek a držíme palečky
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:48
- Nahlásit
Já taky budu držet palečky..
A přidávám se, že nic není ztraceno - moje kamarádka měla pejska, voříška, a ten měl mrtvičky tři nebo čtyři a nakonec mu selhaly ledviny v jeho skoro 20ti letech..Pochovala ho vloni před vánoci..Už skoro neviděl, neslyšel, ale jídlo a háravka mu vždycky vlily krev do žil...
|
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:00
- Nahlásit
Moc doufám, že to Tonička zvládne. Je velká bojovnice, porvala se s rakovinou a teď se tak radovala ze života s holkama s Loučovic... Jinak je v dobré kondici, po recidivě raka zatím ani stopy. Holčička moje malá... Myslím, že nemá žádné bolesti, to jsem zatím u svých psů vždy poznala, tak se doufám nepletu ani teď.
|
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:01
- Nahlásit
Moc děkujem za podporu
|
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:17
- Nahlásit
Přidávám fotku ze včerejška večer. Zátiší s psíky pod lampou od Dany B.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:33
- Nahlásit
Bezva fotka...Rozinka vzhledově moc nezapadá Ale jinak jim to všem moc sluší...!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:42
- Nahlásit
Barča85
no měla by rozinku přebarvit na černo ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:57
- Nahlásit
Myslím, že nemá žádné bolesti, to jsem zatím u svých psů vždy poznala, tak se doufám nepletu ani teď.
Slovy mého 40ti letého kamaráda,který se porval s pepkou v létě:"gdyš něco bolí,tak to registruju,ale tahle mrcha nevaruje a nebolí."
Béčko a Ergotop jsme měli taky a jak říkám,měla to dvakrát a spíš než mrtvice,ji trefím já. Uvidíš,bude v poho,Tonka bláznivá.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:01
- Nahlásit
brezen2008
Hned by zapadla..
|
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:15 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Barča85
Rozinka vzhledově moc nezapadá
brezen2008
no měla by rozinku přebarvit na černo
Dana mě říkala, že netušila, že jsem vysazená na Dalmatiny – to já ostatně netušila taky . A když o tom tak přemýšlím, tak jsem vysazená na psy, kočky.... tygry, králíky, tučňáky, myši... prostě rozličnou havěť, a nejsem rasista .
S Hipíkem jsme se potkali v hospodě, Toničku jsem vybírala k němu, když měl depky po operaci a Rozinka se u nás prostě ocitla .
jablunka
...a spíš než mrtvice, ji trefím já. Uvidíš, bude v poho,Tonka bláznivá
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:14
- Nahlásit
...ty brďo, držím moc palušky ať to ustojí ta tvoje holka!
|
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:23
- Nahlásit
Ketynkana1
Ahoj , to jsem moc ráda, že tě tu vidím . Děkuju.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:34
- Nahlásit
My taky držíme pěstičky, sleduju celé téma od začátku. Holčička to zvládne, naše feňule má po mrtvici od loňského srpna a kromě toho, že nevidí na jedno oko je úplně stejně prdlá jako předtím, když je pejsa bojovník, tak se jen tak nedá!!!
Jinak moc moc doporučuju carsivan, je to zázrak pro starší pejsy, je to na prokrvení mozku a podobně a nám moc pomáhá! Je to vyloženě pro tyhlety pejsky, zkus se optat veterináře. Myslíme na vás celá smečka!
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:44 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit
To byla sranda, samozřejmě je uplně jedno, jak pejsek vypadá...Moje smečka je taky absolutně nesourodá..
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 23:07
- Nahlásit
Dobře, že se Hipík a Rozinka chovají tak fajn. To ti moji dva by asi toho třetího zadávili. (chajzlíci )
a jak to snášíš ty? je to asi docela vyčerpávající.... teď bys měla mít odpočinek po honičce s umístěním ostatních pesek.
Dobře to všechno dopadne!
|
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 00:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Dáška
Jinak moc moc doporučuju carsivan, je to zázrak pro starší pejsy, je to na prokrvení mozku a podobně a nám moc pomáhá! Je to vyloženě pro tyhlety pejsky, zkus se optat veterináře. Myslíme na vás celá smečka!
Ahoj , moc děkuju , i za tip na Karsivan. Projela jsem Googlem a objednala tady:
http://www.paralekarna.cz/443-psi-a-kocky/546-kars ivan-tablety-100mg-60tbl
Balení mi pro Toničku bude stačit na 4 měsíce. Dnes začala užívat Ergotop a B komplex, tak za 10 dní půjdem na kontrolu a pak po konzultaci s vetem bych nasadila Karsivan. Kdyby ho v případě Tonky nedoporučil, bude ho dlabat Hipík. Tomu je skoro 16, a zatím teda až tak moc neblbne, ale určitě mu to neuškodí .
Barča85
Tvoje sestavička je fakt výborná
Ketynkana1
...a jak to snášíš ty? je to asi docela vyčerpávající....
Snáším to docela blbě, protože zas jako by na mě z poza rohu vykukovala zubatá.
Dokážu se s tím rozumově srovnat a zklidnit se, protože jde o zdraví mých chlupatých blízkých a ne o moje pocity, ale stejně to pálí za vočima a bolí u srdce... Vždyť to znáš...
teď bys měla mít odpočinek po honičce s umístěním ostatních pesek.
No, já umísťovala akorát Bobinku, která byla u nás. A to pro mě bylo takový drama, že Rozinku už jsem si raději nechala a že vím, že útulek bych mít nemohla . V adopci Dášeňky jsem sice taky měla prsty, ale tam jsem si byla úplně jistá, že se bude mít královsky.
Připomínala jsem si ty chytrý řeči, který jsem ti psala, když jsi umisťovala "svých" 9 nalezených štěňat a světe div se, nebylo mi to nic platný .
|
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 00:31 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ketynkana1
ani vlastně nevím, jestli jsi v tom shonu kolem nalezených štěňat zaregistrovala, že tu je taky "Tvé" téma
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10122_0.html
Pro ostatní: Ketynkana1 je ta šťastná výherkyně, která ze dne na den měla místo 2 psů 12
|
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:35
- Nahlásit
Ahoj , hlásím, že Tonička už se sama napila a snědla kousek kuřete. Nejdřív si vzala jen to, co jsem jí "předžvejkala" v puse, pak už si brala normálně z ruky, což jsem ráda, protože předžvejkávat granule by se mi až tak moc nechtělo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:53
- Nahlásit
ahoj, sleduju tohle téma, držím palce, určo to zmákne, mrtvice fakt nebolí, k nám do práce jezdí řidič, ten měl 3 mrtvice a 3 infarkty, hulí jak darebný kamna, stravuje se fakt nezdravě, pak mi řekl, že je nemocnej, když jsem viděla ten pytel prášků a říkal infarkt je dobrej to poznám protože bolí, ale o mrtvici ani nevíš, ti jsem měl když jsem jel z mad´arska a dojel jsem v pohodě, jen jsem nedokázal couvat a nedokázal jsem si spočítat kilometry.
znám ohaře od nás, měl 2 mrtvice a chodí na hony doted´ a to mu je 12 let a nepoznala bych na něm nic.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:54
- Nahlásit
bezváááááááá
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:38
- Nahlásit
jejda, nakoukla jsem teprve teď...
držím palečky, ať se z toho Tonička brzy dostane! Já za nás nedám dopustit na arniku, když byla Melzí po něčem podobném (možná mrtvička, možná ten otok mozku měl jiné příčiny), pátrala jsem, jak jí podpořit, a mj. kontaktovala i homeopaty. Několikrát mi byla doporučena Arnika, tak jsem ji dávala, nevím, jestli by bez ní na tom byla Melzí stejně, ale zrovna na arniku mám dobrých referencí víc...
tak to zkus, když nepomůže, neuškodí...
a držím pěsti, ať je Tonička úplně v pořádku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:15
- Nahlásit
)))))))))))))))))))))))))
sem ti to řikala
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:04
- Nahlásit
Ahojky, taky Toničce moc držíme palce, ať se z toho holka vylíže. Ten Karsivan je dobrej, nám ho vet taky doporučil, ale uvidíš co ti řekně ve spojení s těma ostatníma práškama. Na mou už teď jenom dvoučlennou smečku skočil psincovej kašel, takže stařík dostal i antibiotika (taky už mu tahne na 15) a navíc má ty zuby úplně v háji, tak i proti případnýmu zánětu. Bohužel kvůli srdci už fakt pod narkozu nemůže, takže se snažíme čistit a potírat Herbadentem, ale je to předem prohranej boj, spíš jen aby se to zhoršovalo pomalejc. Když mu ráno a večer dávam všechny ty jeho medikamenty, tak si připadam jak zdravotní sestřička . Ale zatím se drží a to je hlavní. Tak Toničce a vlastně všem psiskám kolem dokola přeju pevný zdravíčko a všem páníčkům taky a pevný nervy.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:36
- Nahlásit
Ketynkana1 je ta šťastná výherkyně, která ze dne na den měla místo 2 psů 12
Toni jsi zlatá --- s tvojí pomocí se mi podařilo všechna nalezená štěňata dodat do laskavých rodin po celé ČR !
Až se tu naučím pohybovat - dopíšu ten příběh
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10122_0.html
a dodám i fotky. Kromě jednoho štěněte na které nemám zpětnou vazbu jsou všichni pesani a pesanky v laskavých rodinách. A věřím, že i to jedno(Mišutka / Přerov) je OK..
Holky, nechci Hipík a Tonička a Rozinka zahlcovat téma, ale potřebuju pomoci s chrtem, kterého jsme našli v Ostravě. Už jsem založila téma, ale neumím tu dát fotky. Jsem bulín a jsem tu nová..snad na to příjdu.
Držím pořád palečky Toničce, ať ta tvoje holka zvládne příhodu. A ty se drž také!! K
|
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:52 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ahoj holky , VŠEM VÁM MOC DĚKUJU ZA PŘÁNÍ A RADY
Pozitivní energie od vás funguje tak dobře, že Tonička už vrtí ocáskem a začíná se probouzet z letargie .
Ven Tonku beru jen na hodně krátké procházky a se zababušenou hlavičkou.
Fotku nemám, protože, když jsem sem dala posledně foto Toničky coby usouženého námořníčka (po operaci nosila moje pruhovaný triko), Davídková Renata mě chtěla udat pro trestný čin týrání zvířat, bo každej debil ví, že pruhy ztlušťujou .
Kdyby Renča viděla Toničku s turbanem na hlavě, tak na mě rovnou pošle zásahový komando .
Ketynkana1
pošli mi fotky chrta mailem, vložím je sem
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:57
- Nahlásit
:)už na to jdu, fotky ti posílám emailem. Díky.
|
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:17
- Nahlásit
Mám takovej pocit, že zasloužilá maminka Rozinka (prý 8 let, ale zdá se mi mladší) adoptovala jako štěňátko Toničku (kastrovaná, nejméně 14 let)
Pořád jí chce ošetřovat, hrajou si spolu, tiskne se k ní na pelíšku a když jsem teď Tonce čistila ouško a zuby, Tonka vykvikla a Rozi na mě pěkně štěkla. Přeložila jsem si to jako "šmrjááá, dávej pozor!!"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 07:11
- Nahlásit
no to je hezký
sindy s elis taky jsou za jedno
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:55