Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět nechtěné dědictví nechané napospas zimě!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
jitka HS
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 00:52
- Nahlásit

Ahojky,tak to jsem také moc ráda,že to vše dobře dopadlo.Je vidět,že se má dobře,že jí mají rádi.Jsi zlatíčko.Krásné vánoce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 02:44
- Nahlásit

Bobinka a vůbec všechny holky z loučovic vypadají jako absolutně št´astní pejsci s milujícími pánečky a to je nejdůležitější.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 12:56
- Nahlásit

Jěště přidávám fotku, když byla Bobí jěště u nás – neměla jsem odvahu se na ní podívat dřív, abych zas nebulela

a jěště jedna z poslední doby – Rozinka s Toničkou se moc skamarádily a Tonka mi omládla , několikrát denně provokuje Rozinku ke hře ... no a Hipík, ten je tuplovanej šééééééf a užívá si to

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:10
- Nahlásit

hipík a tonička Krááásnéé ) No jooo Hipík je jednoznačně prostě kápo a velký šéf !!! Jsou užasní

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 00:58
- Nahlásit

Rozinka správně usoudila, že tím nejlepším dárkem po stromečkem je ona

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:49
- Nahlásit

hipík a tonička
jí to tak krásně sluší

Steph
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:38
- Nahlásit

hipík a tonička
diky za vsechny fotoreporty a hlavne ty stastny konce - no nerikej ze nebyla Rozinka ten Nej vanocni darek, ikdyz trochu s predstihem, ale to vis nez to jezisek vsechno rozvozi, tak holt na nekoho prijde rada driv - diky za vsechny psi holky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:17
- Nahlásit

hipík a tonička
jsi úžasnej člověk s velkým srdíčkem, víc takových lidí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:19
- Nahlásit

hipík a tonička
Rozinka správně usoudila, že tím nejlepším dárkem po stromečkem je ona
sou to hajzli nebespečný vyčůraný zákeřný!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:33
- Nahlásit

ehmmmm.... tak vás všechny pěkně zdravím , teda né, že bych s těma nickama chtěla dotahovat nějaký nadbožstvo, ale Rozinku by to určitě mrzelo

Steph
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 07:53
- Nahlásit

peknej novej nick - ted mame v utulku Marusku, vypada jak vzdalena pribuzna z Loucovic, akorat je vic cerna nez dalmatinova - nebyl jeste nejaky zajemce na ktereho se z Loucovic nedostalo?

Steph
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 07:57
- Nahlásit

Maruska z Hrachova

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:55
- Nahlásit

Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:45 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Steph
....ted mame v utulku Marusku

jé, ta je hezoučká ... Na Rozinku mi volaly 3 zájemkyně, ale já jsem už smázla ze svého tel. seznamu jejich čísla , chjóó, to mě mrzí.

Ozvaly se na inzerci, kterou rozjela Dejavu.
Seznam nejnavštěvovanějších inz. serverů je dole na stránce:
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku

Teď jsem si uvědomila, jedna paní mi psala na mail, ten jěště mám. Napiš sem prosím, v kterém je Maruška útulku, kolik jí je, atd... Pošlu jí to .

jablunka

njn ... To tobě by se všichni tvý pejsové do nicku nevešli – může bejt jen 40 znaků

Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:55
- Nahlásit

Steph

Jěště jsem si vzpoměla, na Dášeňku taky bylo víc zájemců. Až budu mít víc info, pošlu to slečně, u které byla Dáša v dočasném útočišti .

Steph
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:41
- Nahlásit

Diky moc, budes hodna
www.domovfauny.cz
je v utulku v Hrachove okr.Pribram a info k ni je jen malo na strankach, za chvilku tam jedu, tak ji zkusim jeste nafotit lip. Jinak tam mame taky nechtene dedictvi 4 velštiky a Iris nam 25.12. porodila 3 prcky - 2 cubiny a 1 kluka, ma je s Astikem. Ale o ty nejak strach nemam, kdyz jsou cistokrevny, budou hned rozebrany, spis se bojim ted ty povanocni invaze nechtenych darku, ach jo

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 05:29
- Nahlásit

pres velkou snahu se mi Marusku nepodarilo normalne vyfotit, ona se hned zene pro pohlazeni. Dlouho ji kluci nemohli odchytit, porad unikala do lesa, takze je dost vyhubla a vdecna za jakkoukoli pozornost. Rekla bych, ze ji bude min nez 5 let. Jinak do rana nam umrely ty dve maly velsandy, uz se mi odpol moc nezdaly, oproti prckovi, ktery se ma cile k svetu a porad by se jen cpal.

Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:20
- Nahlásit

Steph

Rozeslala jsem fotku a popis Marušky, také se mě zdá mladší než 5 let, má takovej štěněcí kukuč.
To je mi líto s těma štěníkama ...
Já mám teď starost o Toničku, ráno mi blinkala, klepe se jí levá nožička a je znát, že jí není dobře . Zajdem na veterinu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:25
- Nahlásit

držím palečky,dej pak vědít

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 11:37
- Nahlásit

tak at je Tonicce lip a diky za Marusku, tady jsou dve trochu pouzitelny fotky ze vcera

Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 11:49
- Nahlásit

Steph

Jak je Maruška cca vysoká v kohoutku?

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:35
- Nahlásit

mam ji tak ke kolenum cca 45cm, ale je hodne drobna, spis takova nohatka a vahu nedokazu odhadnout, oproti bestiim byla jak pericko, tak placnu max.8kg mame tam vahu, tak reknu klukum, at mi ji zvazi.

Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:43
- Nahlásit

Steph

Díky. Jana, která měla v dočasném opatrovnictví Dášeňku, už také info o Marušce poslala potenciálním zájemcům, je fakt nádherná .

S Toničkou jdeme na 15.00 na veterinu. Teď, chrupe. Moc se mi to nelíbí, je apatická, sliní, působí trochu zmateně, má mírně sníženou teplotu 37,7.
Mám obavy, jestli to není nějaká mozková příhoda... Rozinka i Hipík se k ní chovají tak ohleduplně, až mám strach. No, nebudu malovat čerta na zeď. Snad to bude dobrý, aspoň jěště chvíli, ach jo...

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:46
- Nahlásit

diky moc je hrozne miloucka, byla hodne vyplasena, ale uz si pomalu zvyka a prijde se uz sama pomazlit.

Moooc drzim palce s Tonickou a urcite napis jak jste dopadli u veta

Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:52
- Nahlásit

Určitě napíšu, díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 13:01 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

šiš pani,tak hned dejte vědět!! mozkovou příhodu v okolí měli asi 3 psi a všichni se zmátořili..aspon zatim teda

Barča85
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 13:03
- Nahlásit

Ahojky, chuděrka Tonička, je mi jí moc líto, ještěže dneska ta prochajda nevyšla, to by asi nezvládla...Budu moc držet palečky, ať to dobře dopadne
Steph
Maruška je strašně hrozně nádherná..!!!Zkusím se taky pozeptat po okolí, jestli by ji někdo nechtěl...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 16:26
- Nahlásit

tak co?

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 16:29
- Nahlásit

Budu držet palečky,ale Bůca uš ji měla dvakrát a krom toho,že na mě štěká na půl huby je dobrá.

Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:28
- Nahlásit

Ahoj , díky holky ,

můj odhad, že to je mozková mrtvička byl správný . Tonce jsem koupila B komplex a Ergotop 30 na prokrvení. Má naordinován klid na lůžku a jen krátké procházky. Pořád nemá chuť k jídlu, tak vařím kuře krmený kukuřicí, který je fakt dobrý a dělám ho vždycky, když je s pejsama nějakej zdravotní průšvih. Tonička je pořád dost apatická, ale zdá se mě to lepší než dopoledne. Je pořád malátná a hůř se orientuje.

Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Nechci ji nechat trápit, ale také nechci unáhleně udělat nezvratný krok...

Je dojemný, že když jsme se vrátily, tak se Hipík a Rozinka dřív opatrně vítali s Toničkou než se mnou a oba dva se chovají moc ohleduplně, tedy až na jídlo, to by jí klidně sežrali

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání