Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět nechtěné dědictví nechané napospas zimě!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:14
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no tak to je jasný,si Toničku necháš,vždyt to neva

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:15
- Nahlásit

brezen2008
nemůžeš okolo 13 jít do šárky s holkama?

Nemůžu , budu muset budovat kapitalistickou vlast , chjóóó

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:19
- Nahlásit

hipík a tonička
no tak jindy

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:42
- Nahlásit

brezen2008

no, já můžu jen víkendy a svátky, ale určitě se domluvíme . Už jsem tě a tvou smečku dlouho neviděla a na Snu nebyl ani čas si popovídat. Těším se na vás

Jinak Toničku z Loučovic si Pavlína nechat nemůže, bo ji má její kamarádka Iva

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:48
- Nahlásit

hipík a tonička
víkendyy mohu,ale dasty chodí hlídat na noční,takže hlavně víkendy mi odchází,ale jenom do konce ledna,pak už zas bude doma a budem mocchoditpořádně na cvičák a na jaře složit tu ZZO
takže u mě jenom s holkama

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:52
- Nahlásit

hsd zr o iá

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:52
- Nahlásit

brezen2008
takže u mě jenom s holkama

No to se bude Hipík naparovat – takovej harém

Písnu ti koncem týdne, fakt bych tě ráda viděla

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:53 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Březen

hsd zr o iá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:54
- Nahlásit

hipík a tonička
já taky a docela ještě jednoho človíčka,už je to přes rok co jsem ho neviděla ......

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 23:03
- Nahlásit

brezen2008
už je to přes rok co jsem ho neviděla ......

Jestli myslíš toho co já, tak už je to cca rok a půl, co jsme jeli jak cikánskej tábor . Taky jsem ho neviděla, od jeho mámy jen vím, že je pořád v časovým presu...
Zatím papa, jdu zase s partičkou ven a na kutě, dobrou

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 23:43
- Nahlásit

hipík a tonička Ty jo devět hodin, tak to bude asi něco, to asi podle mě nevydrží, ale uvědomuješ si že devět hodin je dlouhá doba a za takovou dobu je pak potřeba hroznýho mazlení ! ))) Napiš, jak to smečka zvládla ju ? Jsem zvědavá

brezen2008 Toničku má kamarádka, mají stránky www.jenny.nolimit.cz a už mají povídání, jak zvládla první noc a den v novém domově

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 00:28 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Ty jo devět hodin, tak to bude asi něco, to asi podle mě nevydrží, ale uvědomuješ si že devět hodin je dlouhá doba a za takovou dobu je pak potřeba hroznýho mazlení !

To víš, že si to uvědomuju . Teď jsme se vrátili z noční procházky. Holky mi udělaly velkou radost, hned po pár metrech se vyčůrala Rozinka, moc jsem jí vychválila a pohladila – Bobinka se koukla na Rozinu na mě, na Rozinu na mě... přičápla a taky se vyčůrala, s pohledem stále upřeným na mě ... to chválení museli slyšet až ve Hvězdě ... Zatím co to píšu, se Bobina snaží vydrápat mě na klín, čím dál víc si myslím, že je fakt odrostlý mimino a ne 3 letá slečna... Napíšu víc, až se zítra vrátíme z veteriny. Dobrou tobě i smečce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 07:34
- Nahlásit

hipík a tonička
jo jo víš vo kom je řeč,tak aspon za maminkou bych mohla někdy dojít....

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 02:19 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Ahoj ,

Dášeňku dnes adoptovala moje kamarádka Adélka .

Pro Bobinku si v sobotu přijede slečna, které nedávno zemřel pejsek a po telefonu mi byla moc sympatická. Přistoupila na to, že spolu uzavřeme dohodu, že pokud by se o Bobinku nemohla z jakéhokoli důvodu starat, přednostně bude kontaktovat mne... Navíc je z Vinohrad a to není tak daleko .

A Rozinka.... nóóó, Rozinka už zůstane v naší smečce .

Píšu tak pozdě, protože celá ta vypečená partička co mám doma, se neskutečně zprasila v parku u Břevnovského kláštera, kde objevili správně zasmrádlou bahnitou stružku.
V čele destrukčního komanda byl Hipík s blondýnou Bobinou, hned za nimi v závěsu Rozina – zráchali se jak čuníci, a taky tak smrdí. Jen Tonička (moje), protože je analytička, dáma a žádnej pošuk, nejdříve pečlivě prozkoumala břeh a teprve pak elegantně nacupitala do tý smrdutý kejdy .

Sice mi dalo dost práce aspoň částečně je odbahnit a odsmradit, ale všichni byli taaaak šťastný, že toho nelituju .

Jo, a Bobinka i Rozinka mají perfektní přivolání – jsou úžasné, i když smrdí, smrdí, smrdí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 07:58
- Nahlásit

hipík a tonička

jsi anděl,to budemít sindy koho prohánět
já věděla,že jedna zůstane u tebe )))))))))))))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 08:01
- Nahlásit

hipík a tonička
nechceš tenhle víkend jít ven s námi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 08:10
- Nahlásit

hipík a tonička
Dášeňku dnes adoptovala moje kamarádka Adélka .

Pro Bobinku si v sobotu přijede slečna, které nedávno zemřel pejsek

hipík a tonička
A Rozinka.... nóóó, Rozinka už zůstane v naší smečce
magorééééééééééééééééééééé
p.s. hele dyby něco,tak víš co,vid?

Steph
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 08:42
- Nahlásit

hipík a tonička
hele podivej se do zrcadla jestli nemas nad hlavou takovej svitici krouzek, kterej je pronasleduje na kazdem kroku ....diiiiiky za cubicky a budete se vidat s Dasenkou a Bobinkou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 08:50
- Nahlásit

Steph
hele podivej se do zrcadla jestli nemas nad hlavou takovej svitici krouzek
případně takový dva jakoby růžky
http://www.hry-online.com/hrat-online-hru-869-sile na_krava_aneb_ja_tak_rad_mu.php

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:47
- Nahlásit

hipík a tonička
Rozinka zůstane už v naší smečce
to je bezváááááááá

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:57
- Nahlásit

hipík a tonička
A Rozinka.... nóóó, Rozinka už zůstane v naší smečce
Paní,budete zase měnit nick?Gratuluju k nádhernému rozhodnutí a Rózince k bezva smečce.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:11
- Nahlásit

hipík a tonička Už jsem ti to psala přes mejlíka, ale si prostě užasná, mám neskutečnou radost !!!!! A jsem moc ráda, že si Dášenka s novou rodinkou tak moc rozumí !!!! Určitě dej vědět, jak se zabydlí Bobinka a ta smlouva je perfektní !!!

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:10
- Nahlásit

Ahoj, všechny vás zdravím , nemohla jsem reagovat dřív, bo je v práci trochu hektično... i když všichni bychom raději řešili mnohem podstatnější věci - v naší kanceláři je na 4 lidi 6 psů a 1 kočka ....

brezen2008
nechceš tenhle víkend jít ven s námi?
možná v neděli, písnu ti v pátek ráno, snad to vyjde

davidkova renata
magorééééééééééééééééééééé
njn, lepší už to nebude , to bys mohla vědět... . Blbý je, že mě začínaj docházet kamarádi a kamarádky, kterým jsem jěště neopatřila zvířatko..

Steph
hele podivej se do zrcadla jestli nemas nad hlavou takovej svitici krouzek, kterej je pronasleduje na kazdem kroku
Hmmm... Ale Davídková bude asi pravdě blíž...

budete se vidat s Dasenkou a Bobinkou
s Dášeňkou určitě a moc doufám, že i s Bobinkou

jablunka
Paní,budete zase měnit nick?
já už o tom fakt přemejšlela

Pavlina se smeckou
Určitě dej vědět, jak se zabydlí Bobinka
no jasněěěěěěěěě , budeš pravidelně informována o Rozince, Dášeňce i Bobince

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 16:39
- Nahlásit

hipík a tonička
nojasně,šla bych jenom s holkama
časově se přizpůsobím a půjdu kamkoliv

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 17:22
- Nahlásit

hipík a tonička
a jak se holkám vede?

Barča85
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:08
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
hipík a tonička
Holky, tak to supééér, já jsem tak šťastná, že mají holčičky nový domovy...už jsem dneska teda sundala letáček v práci, co jsem jim vytvořila, jupííí...
Jinak obě - pokud by jste někdy šli na prochajdu a chtěli nějakýho parťáka, tak se se smečkou hlásíme..

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 19:34
- Nahlásit

Barča85

Ahoj Bařčo , děkuju a moc se omlouvám, že jsme ti ten letáček neposlala. Trochu jsem s tím otálela, protože jsem si potřebovala srovnat v hlavě, co by bylo dobrý pro holky a mou stávající smečku, co chci a co můžu zvládnout...

Moc ráda se tebou a tvou smečkou sejdu – teď je to trochu hektický, ale tvůj mejlík mám uložený...

Dejavu

Milá Dano , už jsem ti to psala v mailu, ale chci ti jěště moc poděkovat i takhle veřejně.
Nabídlas mi záchrannou síť, když jsem střemhlav skočila do akce, která nemusela dopadnout (např. kdyby holky tvrdě startovaly po Toničce).
V momentě, kdy jsem řešila dilema, zda rozšířit smečku – půjčila jsi mi své ucho , probírala se mnou různé možnosti, hledala řešení a nabízela další pomoc...
Moc ti děkuju i za čas, který jsi věnovala inzerci holčiček. Slečna, která si v sobotu přijde pro Bobinku, reagovala na tvůj inzerát...

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:12 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

brezen2008
a jak se holkám vede?

Holky jsou báječný, opravdu... Jsou chytrý jak vopice , mazlivý, učenlivý, veselý ...
V sobotu večer i v neděli proběhlo pár loužiček doma. V pondělí už si jen Bobinka ucinkla při vítání. V úterý ráno už holky udělaly loužičku v parku jen co jsme tam přišly (dny předtím trvalo cca hodinu, než se vyčůraly). A ani dnes, kdy mě šéf zdržel v práci , jsem doma žádnou loužičku nenašla a i přes bouřlivé vítání nic neukáplo .
S oběma holkama už v sadech chodím na volno, přivolání mají obě perfektní.
Obě se moc chtějí učit. Včera večer se Bobinka, která neznala povel sedni, naučila sednout během pár minut... Ne na piškot, ty holkám moc nejedou, ale na kapustovej karbanátek . Protože dril není můj šálek kávy (první co mě napadne, když slyším slovo "rozkaz" je "nas*at" ), učím je stejně jako jsem to dělala u Hipíka i Toničky – formou hry – funguje to na ně perfektně... I usměrňování probíhá sice důsledně, ale velmi mírnou formou, úplně to stačí... .

V sobotu si přijde slečna pro Bobinku, je mi z toho do breku, ale poté, když jsem zvážila svou situaci, možnosti a potřeby Bobinky, vím, že jsem se rozhodla správně.
Pokud slečna s Bobinkou bude dělat např. agility, věřím, že budou vyhrávat jednu cenu za druhou – což není důležitý, podstatné je, aby byly obě spokojené..., ale když vidím ten potenciál: temperament, pohyblivost, inteligence, touha se učit...

Mohly bychom se třeba sejít v neděli? To už tedy bude Bobinka v novém domově... takže bychom někam dorazili s Hipíkem, Toničkou a Rozinkou...

Barča85
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:12
- Nahlásit

hipík a tonička
Jasně, já bych to taky viděla až po Vánocích - až bude víc klidu - my máme v práci blázinec a do toho to šílený počasí..Dneska jsem vezla Jablunce mopsíka, kterýho se včera zbavila majitelka a ráno bylo nádherný sluníčko,cestou zpátky se začalo kabonit a když jsem přijížděla zpátky do Prahy, tak lilo jak z konve..Měla jsem ještě domluvenou krátkou návštěvu a procházku u brazilský fily Ketynku (několik témat níž) a lilo tak, že jsme jen obešli louku a mazali promočený domů.. Takže tajně doufám, že zasněží a bude sice zima, ale "hezky"...
A pak hurá na nějakou tu vychajdu...

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:28 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Barča85
Dneska jsem vezla Jablunce mopsíka

Jsi moc hodnáááá , a Jablůnka.... je prostě Jablůnka... , všechny klobouky dolů...

Vím, že jsi mi to psala, ale nechce se mi to hledat , ty jsi odněkud z Prahy 5, viď? Jen mne napadlo, že bychom se někde mohly sejít v neděli s Dárkem a její smečkou, kdybys měla čas a nevadilo ti jet třeba do Hvězdy. Já totiž jěště s Rozinkou nejela tramvají, tak se trochu bojím většího cestování MHD (auto nemám).

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání