| Autor |
Zpráva |
Steph
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:51
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
mas to tam a diky moc
|
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 23:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Steph
Ahoj , zatím mi nic nedorazilo. Napsala jsem ti mail na adresu, kterou máš na stránkách, tak mi kdyžtak, prosím, písni eště jednou , díky
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:05
- Nahlásit
Steph
Vše jsem přeposlala a poslala ti dneska nové zprávy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:08
- Nahlásit
púosílám meila
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 08:39
- Nahlásit
tak zavada na pc uz je odstranena, vsechno funguje - diky za kraaasnyho maila, vcera jsem mela s Maruskou debatu, akorat razila na obchuzku, kdyz jsem prijela. Delala krutiprdku a dozadovala se obsahu papinaku, ktery jsem dovezla pro Irisku, delala takovy oci, ze jsem ji ho musela otevrit a nadlabla se hoveziho. Pak mi lipla hubana a mazala do lesa. Dneska jedu zas, tak ji zkusim vyfotit lip. Moc za ni dekuju
|
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 09:59
- Nahlásit
Steph
vcera jsem mela s Maruskou debatu
Ahoj , moc děkuju , už se nemůžu dočkat pondělka, kdy budeme vědět víc. Nechci to zakřiknout....
delala takovy oci
to si dokážu živě představit , i z fotek, který od tebe mám je jasný, že "práci s očima" Maruška zvládá dokonale
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 12:40
- Nahlásit
Holky, dneska jsem na Marušku myslela, jak to s ní vypadá, tady z těch vašich vzkazů nejsem moc moudrá..
Jak se daří Toničce??Vymyslíme nějaký náhradní termín vycházky??Mě teď jedna holka hárá, takže klidně i za delší dobu... ))
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 20:47
- Nahlásit
Barča85
Maruska je v jednani a prozatim do pondeli rezervovana pro Hipikovic kamaradku
|
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 21:21
- Nahlásit
Steph
ahoj
Barča85Jak se daří Toničce??Vymyslíme nějaký náhradní termín vycházky??Mě teď jedna holka hárá, takže klidně i za delší dobu..
Díky, Tonka je v pohodě . Na procházku s tebou a tvou smečkou se moc těším . Tak se domluvíme až tvá holčina odhárá. Třeba už taky bude tepleji. Teď stejně chodíme na procházky maximálně 1,5 hod.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 21:26
- Nahlásit
ok, tak se pak nějak domluvíme...Snad už bude tepleji co nejdřív..Ne, že by mi sníh nějak extra vadil, ale dneska jsem s psicema tak promrzla.. Zítra jdu na výlet s "rodnou CHS", tak si uděloám t eplý čaj do termosky a vyrazim..
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:46
- Nahlásit
Zuzka na běžkách: http://marcha.rajce.idnes.cz/Bezky_Novohradky_16.1 .2010/
Běžela statečně a nadšeně celou dobu (cca 17 km), pak si schrupla v hospodě.
Včera ráno stihla během chvilky převrátit a vybrakovat odpadkový koš, do toho se pokadila a Sam dvakrát poblinkal. To byl začátek týdne... Zlatíčka Nejspíš něco zbaštili u starostů na statku, mají tam spoustu věcí kterých si jejich pes ani nevšimne, takže mě nevarují, ale naši miláčci nepohrdnou (šrot, zrní apod.).
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:22
- Nahlásit
marcha Ty jo 17 km :-O Tak to se s toničkou opravdu srovnáívat nedá :-O Nechápu to, začly sme s ní tedy pomalu, teď jsme byly dvě hodky v Hostivaři, lítala jak splašená, ale ke konci už byla znát zas ta velká únava, i když se nestalo to co na tom výletě, on taky hostík není nic náročného, nevím, čím by to mohlo být :-/
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:26
- Nahlásit
Ale moc krásné fotky !!! Muselo tam být náááádherně )))
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
marcha
krásný fotky , zvlášť ta lítací je výborná
Pavlina se smeckou
Dášeňka zatím taky moc nevydrží , Bobinka je v hodně dobrý kondici, s Rozinkou jsem zatím tak velký výlet neabsolvovala, ale myslím, že s výdrží je na tom dobře.
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Barča85
s adopcí Marušky to bohužel zatím nedopadlo , takže když se budeš poptávat, bude to moc fajn .
Info Štěpánky o Marušce:
- hodná, mírná, mazlivá
- zpočátku byla plachá, ale už se rozkoukává
- umí chodit na vodítku
- čistotná (nečůrá ani nekaká do svého kotce)
- učenlivá
- s pejsky snášenlivá
- má ráda děti
- cca 45 cm v kohoutku, 12 kg
Maruška je v útulku v Hrachově
Se Steph jsme se shodly, že se nám zdá Maruška mladší než 5 let, které jí odhadli podle zubů v útulku. Stav zubů může být zapříčiněn i stravou...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 12:59
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Tak na Bobince ta kondice byla vidět, ale Tonička mě s tím překvapila, zdála se být fakt odolná a to jak najednou se nepostavila, to nás teda hodně vyděsilo, uvidíme, jak jí pomůže kloubní výživa, jinak za balonkem to vydrží dlouho, to jí hrozně ba Ale já myslím, že se to srovná, jak Dášeňce tak Toničce, chce to prostě trpělivost
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 14:04
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ale Tonička mě s tím překvapila, zdála se být fakt odolná a to jak najednou se nepostavila, to nás teda hodně vyděsilo
To jsem nějak nezaregistrovala , jak jsem měla plnou hlavu svojí Toničky. Co se přesně stalo loučovický Toničce?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 14:37
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka hlavně že je tvé Toničce zas líp byly jsme na výletě a ona cca po čtyrech kilometrech odmítla jít dál, totálně jí ztuhlo celé tělo, nepostavila se na nohy, bylo to fakt divný ....
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:32
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
totálně jí ztuhlo celé tělo, nepostavila se na nohy, bylo to fakt divný ....
A co na to vet? Napadlo mne srdíčko...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:41
- Nahlásit
co to čtu, jak to vypadá?
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 21:43
- Nahlásit
Poptávat se budu, snad se někoho chytne za srdíčko..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 23:21
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Od veterinářky je prohlédnutá, ale ještě určitě pujde na nějakou prohlídku, Ivča s ní ještě pojede jinam, chtějí kastraci, což já uznávám a před tou bude určitě potřeba velká prohlídka, aby vše bylo v pořádku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 15:22
- Nahlásit
hodila jsem info o Marušce přes kamarádku jedněm lidem, co jim umřel pesan a koukají po novým. Nevím jakou mají představu, zda pejska nebo fenku, ale hned jsem si vzpomněla na Marušku a řekla si, že to zkusím.
Ozvu se.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 16:55
- Nahlásit
holky jste zlaty diky moc za Marusku - jinak vsechny fotky cubicek Loucovicek jsou skvely, je videt, ze jsou stastny a drzim palce at to s Tonickou je vsechno v poradku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 09:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hm takže s Maruškou jsem neuspěla, chtějí psího kluka, tak zkouším nahodit toho našlýho ESP.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 23:27
- Nahlásit
Jak to vypadá s Maruškou??Víte někdo??
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 04:36
- Nahlásit
u me porad nic a Maruska je stale v utulku
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:27
- Nahlásit
Steph
včera jsem jí zkoušela nabídnout kamarádce, ale bezúspěšně...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:11
- Nahlásit
Diky vsem co se Marusku snazili nekomu podsoupnout. Mam skvelou zpravu o Marusce - je sice madam utulkova, ale uz nebydli v kotci. Oblibil si ji pan Krizek ze zachr. stanice zivocichu ve Voticich, ktery se nedavno do utulku pristehoval a s Marus si padli do oka, tak ji pasoval na svoji asistentku. Marus je ted desna dulezitka, hlavne kdyz nekam jedou autem Tak uz ma konecne cubina taky tu spravnou radost ze zivota.
|
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Tenhle obrázek přišel dnes mailem a udělal mi obrovskou radost . Malovala ho maminka kamarádky, která si vzala loučovickou Dášenku.
Tak se tady s Rozinkou dmeme pýchou, kam až to její cérenka modelka dotáhla
|