| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:32
- Nahlásit
Ahoooooooooooooj chvilku sem tu nebyla, ale už sem zas tady Šárko jsem ráda, že se Toničce daří lépe a že se o ní Rozinka tak kráásně stará, to je úžasný ))
marcha Ona je takové tulítko !!! A přetahování to má Tonička - její ségruš, stejné, ta je schopná se na rukávu držet neskutečně dlouho )) Budu aktualizovat fotečky holek
Tááááákže bych si od tebe vypůjčila tu galérku, co si sem dala a od Šárky bych ráda nějakou uplně novou fotečku joooo Prosíím )) Dášeňku a Bobinku dám fotečky z té návštěvy, to jsem ještě na stránky nedávala, musím to vše dnes dohnat, mám o čem psát, silvestr a pak loučovické holky uf uf
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 12:41
- Nahlásit
a od Šárky bych ráda nějakou uplně novou fotečku joooo Prosíím
Ahoj , jenom v rychlosti - já teď kvůli mojí Toničce nechci fotit s bleskem, nestačila by ti tahle vánoční
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1261698978-darece k_1.jpg
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 12:42
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Určitě stačila, ještě jsem tu viděla nějaké společné snad, tak to tu ještě projedu, abych to během dneška a zítřka dala do kupy Mám radost, jak se všem holčičkám daří
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 12:52
- Nahlásit
Ještě jsem fotila vánoční idylku, kde jsou konečně všichni tři naši psíci a navíc s mašlemi, ale nemůžu to najít - snad jsem to omylem nesmazala!
Na Silvestra Zuzka absolvovala několik dlouhých výletů, navštívila mnoho restaurací, seznámila se se spoustou lidí a dětí - a všechno v pohodě zvládla. Ani petardy ji nerozhodily (narozdíl od Báry ).
Zákus má opravdu výborný, kdyby takový měla Bára ! Je velký kořistník a má ráda míček - začnu ji brát na cvičák a uvidíme...
Jo, a včera byli sami doma a dveře v pohodě! Buď byla ještě unavená z hor, nebo už na nich není co snadno rozkousat, nebo ji to přechází... (doufám, už takhle jsou tam škvíry a táhne dovnitř zima ).
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 16:44
- Nahlásit
marcha No tak to je super !!! Třeba už zjistila, že není třeba se dobývat ven, že páníci vždy příjdou )) Jinak začli jste jí zatěžovat postupně nebo od začátku vydrží hodně ? Byli jsme na výletě s Toničkou a ta to asi přepálila se hrama a po půlce výletu normálně kolaps, nemohla se ani postavit, totálně byla ztuhlá, nevím jestli to není něco s kloubečkama, u vás je to v pořádku ?
|
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 17:32
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
nevím jestli to není něco s kloubečkama, u vás je to v pořádku ?
já dávám Rozině stejně jako Hipíkovi a Toni Chassoton a když jde ven, (pokud je pod nulou) dostává Rozi obleček.
Je děsnej zmrzlík – normálně spí celá pod peřinou , až jsem se ze začátku bála, že se udusí. Dášeňka je taky prej hodně zimomřivá.
Jinak jak jsem se tu kasala, že holky nic nezničily , tak od té doby, co je tu Rozi sama už zařvala jedna fru-fru podprda a jedny kalhoty . Pokaždý jsem byla doma, ale v koupelně, a to jsem nechala pootevřený dveře!
Jinak, když jsem přes den pryč, nezničila nic.
Jěště když tu byla Bobí, zdálo se mi, že s koupelnou mají spojený nějaký malér. Byla jsem naložená ve vaně, dveře pootevřené a před nimi Bobí a Rozí vyděšeně tenounkým hláskem plakaly, kdo ví, s čím to mají spojené ...
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 18:22
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
No, my jsme vždycky kus šli a pak seděli třeba 2 hoďky v hospodě... Tam se stočila na deku a chrupala. Ze začátku každého výletu lítala za Bárou a pak se zklidnila, ale vydržela v pohodě. Veterinář říkal, že měla štěňata dost brzy a podepsalo se to na šlachách, ale že by jí to v pohybu nemělo vadit.
Během toho pobytu na horách jsem jí krmila zátěžovkou a když jsme někde čekali apod., taky dostávala obleček - je to taky pěkná zmrzlina. Ale když se může hýbat a je to na chvilku, nechávám ji otužovat. Jen když někde stojíme... no, a v noci byla pod peřinou, jak jinak .
Koupelna jí nevadí, když se koupu, chodí mě kontrolovat a ve vaně je taky v poho... (musí, když je takový dobytek, co se hned v ledasčem vyválí ).
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:41
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka No jooo když ony určitě neměly možnost ničit jako štěňátka, tak si to vynahrazují ! Tonča je taky zmrzlík, upřímně nevím co by se stalo kdybychom tam nepřijeli, protože o pár dnů později nastaly -12 stupňové mrazy a to tady v Praze, v Loučovicích to musí být teprve něco !!! Ani si tohle nechci představovat, děs
marcha aaa takže už jste měli od začátku přestavky, no tak to je jiná no, my to přepískly, ale naštěstí je lehoučká a tak se nesla půlku cesty zabalená v batůžku )))
|
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:42
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
No jooo když ony určitě neměly možnost ničit jako štěňátka, tak si to vynahrazují !
Houby s voctem si vynahrazují , teto .
Vážně si ale myslím, že holky měly dobrej základ a byly milovaný.
Když to porovnám s mou Toničkou, která má nožičky poznamenané křivicí a hračky jí vůbec nic neříkají...
Ale abych nebyla za tvrďocha , chápu, že těma spapanejma věcma si prostě holčenky odbourávaly stres a strach
|
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:53
- Nahlásit
POZOR! POZOR! KRÁSNÁ MARUŠKA JE JĚŠTĚ K MÁÁÁÁNÍÍÍ
Pokud je někomu, kdo toto téma čte, líto, že nemá doma tak krásnou holčičku jako my , je zde jěště "sestřenice" fenek z loučovické smečky, lehounká víla Maruška z Hrachova, cca 45 cm v kohoutku
http://www.domovfauny.cz/vyberte-si-pejska/detail. html?obr_id=327
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:54
- Nahlásit
a jak je toničce?
|
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 22:12
- Nahlásit
kejtlin
díky za optání , je dobrá . Už jsem to napsala do "jejího deníčku" .
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:22
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Já si taky myslím, že tam byl základ dobrej, že ty holčičky byly fakt hýčkaný, nicméně sem ráda, že se to takhle zvládlo, umrzly by tam :-/ Já pořád myslím na toho labrouška co je vidět na tom videu, mám pořád před očima ten jeho výraz
|
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:32
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
nicméně sem ráda, že se to takhle zvládlo, umrzly by tam :-/
A když ne, stejně by je nic dobrýho nečekalo
Já pořád myslím na toho labrouška co je vidět na tom videu, mám pořád před očima ten jeho výraz
Já taky, mluvila jsi o tom s Ivou ? Kdyžtak možná raději mailem...
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 08:28
- Nahlásit
Včera jsme byli na procházce se Zuzkou, Bárou a kamarádem Amígem:
http://amigodark.rajce.idnes.cz/stromovka_Zuzka%2C _Barca_a_Amigo/
Zuzka neničí pro ničení. Ona se snaží jenom a pouze prokousat dveřmi, aby mohla za námi. Ničeho okolo si nevšímá... Teda, ještě kromě jídla. Je pěkná zlodějka - na Silvestra se hned zmocnila kusu sekané... Varovali jsme kamarády, ať dávají pozor na jídlo, ale podcenili to
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 11:40
- Nahlásit
marcha Krááásné fotky ) Jak to Zuzce mezi těma obříkama slušííí A všichni jsou koukám vášniví aportéři ) Jooo a je vybíravá na jídlo ? Toničce musej pořád dávat do granulí konzervu, jak dostane suché granulky, odejde a je schopná i tři dny nejíst, joooo takové kuřátko a šunčička to jí jede
Hipík a Tonička a Rozinka Nemluvila, on ani nepřišel žádnej podnět, jako že by toho psíka tam nechtěli Jasně, písnem si mejlíka
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 13:02
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Zuzku míček moc baví... Jenom má smůlu s Bárou, protože ta je míčkový fanatik, takže jí k tomu moc nepustí. Tak mám míčky dva, malý a velký, ale zase mám problém to zkoordinovat .
Granulky jí taky nijak zázračně nejedou, ale když nechce ráno, tak večer zbaští všechno s chutí a ještě leze do pytle, takže to nechávám na ní - jestli bude chtít jíst jen jednou denně, nevadí. Žádné dlouhé protestní hladovky naštěstí nedrží
A vůbec je Zuzka zlatíčko. Nejvděčnější pejsek, jakého jsem měla. Určitě proto, že jsem ji od mala nepiplala jako ty svoje nevděčníky . Chodí všude za mnou jako ocásek, hlídá mě, k cizím moc nejde, pořád by se mazlila, poslouchá. S kočkou už spějí vedle sebe a k morčeti už se taky nedobývá. Je pěkně učenlivá. Dneska mám Báru a Zuzku zase v práci a dokonce tu nic nevyvedla, když jsem byla dvě hodiny pryč...
Jo, a na Silvestra jsme taky jeli vlakem a Zuza v pohodě snesla košík, chovala se jako zkušená cestovatelka!
|
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 13:37
- Nahlásit
marcha
Chodí všude za mnou jako ocásek, hlídá mě, k cizím moc nejde, pořád by se mazlila, poslouchá.
To samý Rozinka .
Protože dneska kvůli chřipce dělám doma, vyfotila jsem před chvilkou Rozinku s jejím novým "štěňátkem" Toničkou. Je fakt dojemný, jak se o ní stará . Před nima leží Hipík, kterej už se mi nevešel do záběru – budu muset pořídít nějakej větší polštář .
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 11:11
- Nahlásit
Hipík a Tonička a RozinkaJežiš to je prostě tak roztomilýýý Ona se prostě o Toničku musí starat to je jasný, je to přece mamka ))))))) U nás se o holky stará Majk, má pocit, že je děsnej kápo )))
marcha To Tonička je taky pěknej závisláček, doma prý proleží spoustu času, za to venku už docela rozvazuje, včéra si našla místečko, kam mi utíká Lilly a žrala tam nějakou baštu, Lilly na ní jen smutně koukala, páč ta byla na vodítku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 17:12
- Nahlásit
tak jak dneska dopadla tonička?
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 21:29
- Nahlásit
Ahojky holky, měla jsem rozbitý počítač, tak jsem byla mimo provoz...
Jsem moc ráda, že se holčičky z Loučovic mají tak prímově...
Moc se mi líbí Maruška, ale k nám už se sakra nevejde Snad se brzy bude mít jako tohleto "nechtěný dědictví"...
A co Tonička??I když jsem nabyla on-line, tak jsem na ní myslela..Držíím palečky, aby to bylo jen lepší a lepší?
A jak pak se pejskům líbí snížek??Naše holky jsou nadšený!!
|
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 19:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Protože dobrých konců není nikdy dost, vkládám fotoreportáž o Dášence , myslím, že slov netřeba.
Vybírám fotku pro ilustraci
Barča85
A co Tonička??I když jsem nabyla on-line, tak jsem na ní myslela..Držíím palečky, aby to bylo jen lepší a lepší?
Díííííky . Je znát, žes to s těma palečkama neflákala , je to mnohem lepšííí.
Moc se mi líbí Maruška, ale k nám už se sakra nevejdeSnad se brzy bude mít jako tohleto "nechtěný dědictví"...
Dneska jsem byla na obědě s kamarádkou, která si vzala jedno z nalezených štěňat (Nola) od Katynkana1.
Neprozřetelně se přede mnou zmínila , že její maminka, která s nimi nebydlí, moc miluje Nolíka a že by bylo dobré, kdyby maminka měla také pejska, ale už odrostlejšího. Maminka se jmenuje také
Maruška , tak už jsem naposílala fotky a odkaz – držme palce
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:04
- Nahlásit
Šárko, Nolík se má určitě nejlépe ze všech devíti štěňat. Zrovna minulý týden jsem obdržela fotky - vypadal tam nádherně a bylo vidět, že je opravdu milován...
její maminka, která s nimi nebydlí, moc miluje Nolíka a že by bylo dobré, kdyby maminka měla také pejska,
...a to se už zdálo, že jsou už všichni tví známí obsazení držím palce, ať to vyjde!
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:18
- Nahlásit
Protože dobrých konců není nikdy dost, vkládám fotoreportáž o Dášence , myslím, že slov netřeba.
Hezký..
Díky . Je znát, žes to s těma palečkama neflákala , je to mnohem lepšííí.
Neflákala, fakt, myslela jsem na vás...A jsem moc moc ráda, že už je to lepší...
moc miluje Nolíka a že by bylo dobré, kdyby maminka měla také pejska
Držíííím palečky, jak jen to jde!!!!
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:26
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Můžu dát fotoreportáž dášenky na stránky ? Jsem ráda, že je to s vámi lepší !!
|
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:32
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
sem ti právě psala omluvnej mail , jasně dej a klidně i Bobinku, díky
linky (kdyby ti nešly otevřít přes proklik, udělej nový okno a zkopíruj adresu, někdy to nevím proč, blbne):
Dášenka
http://img16.imageshack.us/g/1000716n.jpg/
Bobí
http://img20.imageshack.us/g/1004950p.jpg/
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:56
- Nahlásit
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů i Bobinka má album !! ) No to je paráda Dobrý funguje mi to ) Nepiš omluvnej mejl, hlavně že je vše v pořádku, já měla strach, jestli se něco nestalo, ted už jsem zas klidná
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:57
- Nahlásit
ajooo to bobí album už vlastně já znám, sem trdlo )))
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 04:03
- Nahlásit
Maminka se jmenuje také Maruška , tak už jsem naposílala fotky a odkaz – držme palce
pani jste zlatej čék, mnohokrat díkuji a palce drzim i u nohou
|
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 15:37
- Nahlásit
Steph
Ahoj , poslala jsem dneska jěště další fotku a info, co jsem tu vyzobala.
Myslíš, že by šlo zjistit jěště další informace? Nejdůležitější asi je, jestli má ráda děti a jak vychází s ostatními psy. A pak jak je na tom s čistotností atd., výchovou, chůzí na vodítku atd.
Kdyby se něco podařio zjistit, písni mi prosím tě na sagraphica@gmail.com. Děkujuuuu
|