| Autor |
Zpráva |
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 11:33
- Nahlásit
Barča85
moc ti děkuju, kdyby něco – určitě se ozvu
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 11:38 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit
hipík a tonička
ok, klidně na meila
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 13:11
- Nahlásit
Barča85
uložila jsem si tvůj mejlík , tak ho možná raději smaž...
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 14:54
- Nahlásit
Volala Pavlína, holčičky už jsou naložené v autě
Tonička – má trvalý domov
Zuzanka – má trvalý domov
Dášenka – tu vezou do dočasného útočiště, ale už je na ni rezervace, která bude potvrzena v úterý
Bobinka a Rozinka – jedou ke mě, na dočasný pobyt...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:01
- Nahlásit
hipík a tonička
to bysme pak mohli dát nějakou vychajdu
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:08
- Nahlásit
brezen2008
to bysme pak mohli dát nějakou vychajdu
Jasně
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 16:23 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit
hipík a tonička
Jupíííí, já jsem nadšená, myslím, že teď už se nějaký nový domov pro holky najde. Jdu vymyslet nějakej leták a šoupnu ho k nám do krámu.. Super!!!
Odkaď z Prahy jste??
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 16:32 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Barča85
Jupíííí, já jsem nadšená, myslím, že teď už se nějaký nový domov pro holky najde
no, to doufám... , tři holky na krku a Hipík navrch, to by mě asi trochu udolalo
Letáčky jsem už začala vyrábět pro všechny nezadaný holky – tak jestli ty jěště ne, tak chvíli počkej, chtěla bych tam napsat víc o jejich temperamentu atd... takže tak zítra večer bych ti je poslala.
Jo, jsem z Břevnova
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 17:47
- Nahlásit
ok, ok, tak pošli..
Jé, z Břevnova, my byli nedávno ve Hvězdě, naštvala mě tam jedna paní s boxerkou...ale to je jedno..My bydlíme za Prahou - ve Pticích...Kam chodíš venčit??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 17:55
- Nahlásit
hipík a tonička
Bobinka a Rozinka – jedou ke mě, na dočasný pobyt
cože???? no ty si cvok ,dyk gerontoj hrábne hrůzou že neuhlídá harém..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 17:56
- Nahlásit
Barča85
naštvala mě tam jedna paní s boxerkou
byla tmavě žíháná a pani měla trošku ruskej přízvuk nebo byla zlatá s ocasem?
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:36
- Nahlásit
cože???? no ty si cvok
právě probíhá seznamovací mejdan – úplně ok :- - Hipík je nadšen, prohání mladici a Tonička vrtí ocáskem . Rozinka trochu Hipíka sprdla, ale opravdu jen trošku
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
Byla žíhaná, paní blonďatá (myslim) a boxerka se jmenovala "Frančeska"...
hipík a tonička
Tak to máš o zábavu postaráno...
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:50
- Nahlásit
Barča85
Kam chodíš venčit??
do sadů nad Břevnovským klášterem, Hvězdy, Šárky... zkusím teď udělat nějaký fotky celý partičky ... Teda nechci to zakřiknout, ale zatím vše probíhá úplně v klidu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:51
- Nahlásit
hipík a tonička
právě probíhá seznamovací mejdan
tak jim tam přihod nějakou trávu nebo perník,at se to krapet rozjede
Barča85
Byla žíhaná, paní blonďatá (myslim) a boxerka se jmenovala "Frančeska
sem si to myslela..je krapet prudérní co?je to mladá čuba,něco kolem roku apůl snad,ale mám dojem,že si slušně honí triko na slabších ,před mojí se teda spíše plazí,ale jinak..ta ženská měla předtim zlatou boxinu a tu vůbec nemohli pustit z vodítka jak byla agresivní
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
Ty jo, mě mohl vzít ďas - mám tři fenky - dvě dospělé (GR a kříženku 8 kg) a jedno štěně(kříženec)..tou dobou, co jsme tam byli, bylo tý malý asi 11 týdnů...No a jdu tam, jak je ten pás trávy a po obou stranách štěrková cesta..Tahle paní šla s fenou proti nám a už z dálky se mi ta fena zdála taková humpolácká a nevychovaná..No, tak jsem si psy zavolala k noze, štendo si pamlskem držela u sebe (fakt nebyla dál než půl metru) a přešla jsem přes ten trávník na druhou stranu, aby jsme se nemíjeli..
No a boxerka jak nás zmerčila, přitiskla se k zemi a číhala..Doufala jsem, že si jí ženská zavolá, když vidí, že jsem přešla na druhou stranu a její čuba na nás číhá..Haha, normálně jsme šli a ona jí na nás nechala vyběhnout plnou rychlostí...Malá se mi strachy počůrala, páč fakt skákající boxer v chumlu není nic příjemnýho, Tak jsem na paní volala, jestli by si jí nemohla odvolat a ona "že je hodná"...No, tak jsem se jí zeptala, jak si může být jistá, že moji psi po ní nevyjedou a odpověď byla, že je mam na volno, tak nemůžou vyjet..no fakt blbka..Nakonec ječela na Frančesku ať už jde, že jsem nějaká nervozní..Fakt jako.. Nevadí mi, když se psi kamarádí, ale seznámení by mohlo probíhat trochu klidněji a za asistence obou páníčků...
Sorry za takovej dlouhěj sloh, ale mě to zase vytočilo...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:21
- Nahlásit
Barča85
Sorry za takovej dlouhěj sloh, ale mě to zase vytočilo...
f poho..můj názor je,že ženská je pipina a nečekej nic rozumnýho,z čokla roste hajzlík a pokud máš psa submisu nebo štěně,vyhla bych se,pokud by to nešlo,atakovala bych boxerku osobně když toho panička neni schopná
jinak chodim do obory denně bo tu bydlim,můžem se potkat třá
můžem to domluvit u mě v tématu,at to tu neplácáme..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:34
- Nahlásit
davidkova renata
Jůůů, no to bych někdy šla, i když nebydlim zase tak blízko, bydlím ve Pticích za Prahou, ale mam přibližovadlo, tak to není problém...U nás je sice krásnej les,ale už homám eprochozenej křížem krážem a nový psí i lidský kámoše uvítáme..
Jdu k tobě do tématu..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:41
- Nahlásit
Barča85
Jdu k tobě do tématu..
tak pod
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:44
- Nahlásit
Záchrana feneček dopadla nad očekávání dobře, holčičky zvládly tříhodinovou cestu až na dvoje blinkání perfektně !!!! Všechny se v nových domovech velmi rychle seznamují a vypadá to, že jsou všechny opravdu docela v pohodě a naprosto perfektně situaci zvládají )))) Jdu něco sepsat, tak sem pak hodím odkaz, nicméně už ted musím napsat, že tady Šárka je naprosto úžasná osůbka !! Tohle se dle mého opravdu povedlo, byla to taková úžasná souhra náhod, že je to až neskutečné ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:53
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
čau,tos byla ty ???
Tohle se dle mého opravdu povedlo, byla to taková úžasná souhra náhod, že je to až neskutečné ))
ti řikám to nejni souhra náhodná,ale shůry poslaná...mám to vozkoušený
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:55
- Nahlásit
davidkova renata Jo jo jááá ) Já sem původce všeho :-D Hned sem začala jednat, nejdříve to poslala kamarádce, tam zapůsobila tonička (právě se rozkoukává v novém) a zeptala se zda by se dalo využít jejich autíčka co mají, prý že jo, tak jsem začala v praze shánět azyly pro holčičky ) A ono to vyšlo !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:58
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Já sem původce všeho
A ono to vyšlo
hele číhni do procházek,mohla by ses případně přidat s těma asi 20 čoklama
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:02
- Nahlásit
davidkova renata Náhodou jich mám pořád pět !!!! :-D takže epi epi ! :-D juknu, jen co sepíšu dnešek, dokud mám vše v hlavě, tak se na to podívám
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:22
- Nahlásit
Tak všechno je zde http://www.mybeagles.eu/akce/loucovickasmecka.html
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:44
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Už jsem četla, je to supééér..Máš vzkazík v návštěvní knize...
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 22:43
- Nahlásit
Naše milé stážistky Rozinka a Bobinka v pelíšku, co jim zapůjčil Hipík, který si zapůjčil postel
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 23:26
- Nahlásit
Tu fotečku jdu dát na stránečky společně s kontaktem na tebe, je naprosto užasná, dokonce sem už nevydržela a lehce se rozbulela
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:28 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Večer
Včera večer, jak už jsem psala, proběhlo v pohodě seznámení se starousedlíky .... , ovšem také pár loužiček, za které jsem holky hned sprdla (verbálně) a byt nám provoněla adventní vůně Domestosu
Noc
Rozinka si dvakrát zkusila zabrat postel a vrkala na všechny, kdo se přiblížili. Což jí neprošlo a byla odvelena na pelíšek, kde v té době byla i Bobinka. Tonička byla na svém pelíšku a já konečně vlezla do postele a hned za mnou Hipík.
Jen jsem zhasla, skočila za náma Bobinka, stočila se mi u nohou a byla zticha jako pěna (chytrá holka... ). Hipík byl taky v pohodě, tak jsem to neřešila, protože mě už padaly víčka únavou. Všichni chrupali až do rána jako dudci, jen Tonička v noci fňukla, tak jsem jí šla dát pusu a ujistit, že jí mám moc moc ráda...
Ráno
Kolem 8.00 jsem zaregistrovala nějaké hemžení, tak jsem hned vyletěla z postele, jěště se zalepenejma očima popadla všechny pejsky a honem do parku. Vyplatilo se, jako první se vyčůrala Rozinka, pak Bobinka – byly vychválené až do nebe ... Trošku jsem měla strach stran čistotnosti, teď jsem přesvědčená, že včerejší faux pas, bylo zapříčiněno změnami, které je potkaly a holky prostě měly zmatek v hlavičkách... Jo, a do výtahu, kam jsem je včera musela trochu nacpat, protože se bály, ráno šly jako by to dělaly každý den.
Snídaně také proběhla v klidu a bez šarvátek. Zkusila jsem holkám hrábnout při jídle do misky – úplně v pohodě...
Obě se moc chtějí mazlit, Bobinka už vůbec není plachá a každou chvíli si přijde pro pohlazení, dokonce se přede mnou rozvalila na zádíčka, a jak jsem si s ní hrála a drbala na bříšku, zjistila jsem, že tam má úplně jemňoučkou kůžičku jako mají štěnda, skoro se mi zdá mladší než 3 roky - uvidíme, co řekne vet.
Rozinka rychle běhá, skáče, vstává bez problémů..., zadní nožičky má maličko do O, ale to může být vrozené, nezdá se mi, že by měla nějaký problém.
Musím koupit dnes u veta nějaké spoty proti bleškám, které si holky přivezly – na to jsem si v pátek nevzpoměla... A také jim zevrubně prohlídnu uši, zdá se mi, že trošku klepaj hlavičkama...
Jsou to báječné holčičky a srdíčka
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:33
- Nahlásit
Jo a dneska taky zkusím zase vytáhnout hračky, včera jsem všechny uklidila, aby nebyla nějaká mela , tak uvidíme...
|