Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět nechtěné dědictví nechané napospas zimě!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Barča85
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:39
- Nahlásit

hipík a tonička
Já jsem ze Ptic, ale mam auto, takže dojedu v podstatě kamkoli..

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:42
- Nahlásit

Barča85

A mohla bys třeba v neděli okolo 2. hod? Když nebude úplně hnusně, teda... Domluvím to jěště s Dárkem a písnu ti podrobnosti v mejlíku, jó?

Barča85
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:47
- Nahlásit

Jééé, v neděli od dvou jsem v práci...Leda ráno, to bych mohla, tak, abych do půl druhý doma byla doma...

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:55
- Nahlásit

Barči, já dopoledne nemůžu ... hmm, ale třeba mezi svátky mám 2 dny volno a budem v Praze, tak když bys měla náladu a čas...

Barča85
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:58
- Nahlásit

hipík a tonička
Hm a to je prostě vždycky, pitomej čas..Mno, ale nějak to vymyslíme...
Mezi svátky myslíš přesně kolikátýho??Já 25.12. odjedu a vrátím se 27. Volno budu mít 28., 31.12., 1. - 3.1.
já právě dělám krátkej/dlouhej, tak mám čas i v týdnu..

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 21:06
- Nahlásit

hipík a tonička

Mám také volno 28. 12. , napíšu ti mejlík, jo?

Barča85
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 21:10
- Nahlásit

hipík a tonička
jojo, ale písni na hlozi@seznam.cz´, ten tady uvedenej je jen na přihlášení tady..

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 21:20
- Nahlásit

Napsala jsem ti, , můžeš adresu smazat...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 22:35
- Nahlásit

hipík a tonička Napsala jsem jednu z posledních aktulek, kdybys viděla tu změnu u Toničky !!! Napadlo mě vzít házedlo a ta holčička začala běhat a nosit balonek, dneska už neměla ani ocásek dolů před mojí smečkou, už je bere úplně jako součást Nejvíce se při aportování drží Majkýse, za tím běhá tam a pak zase zpátky, mimochodem Majk k ní nepustí žádného psa, vůbec, jen se přiblíží tak ho Majky vyžene, on prostě ví, že se Tonička zatím bojí a tak to hlídá a šéfuje Myslím, že je to ve Vršovicích nejspokojenější chlap, to víš, má kolem sebe šest bab )))) Co se týče Bobinky, já bych na tvém místě taky brečela, né dostala bych asi přímo záchvat, ale je to správné a uvážené rozhodnutí, pokud Bobinka bude mít nějaký sport, bude maximálně šťastná !! Jen doufám, že pak hned dostanu nějaké fotečky ! A taky se třeba do budoucna budem s Bobinkou potkávat na závodech )))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2009 00:40
- Nahlásit

hipík a tonička
krásně se to čte......

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2009 16:25
- Nahlásit

hipík a tonička
tak jak to dopadlo,vzala si jí slečna?

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:21
- Nahlásit

brezen2008
ak jak to dopadlo,vzala si jí slečna?

Slečna, i když mi v pátek potvrdila schůzku, v sobotu nedorazila ani se neomluvila...
V pátek mi ale volala Adélka, co má Dášeňku, že přátelé její maminky by moc chtěli Bobinku. Řekla jsem, že už je rezervovaná, ale, že v případě, že by z toho sešlo, jim budu volat.

Dnes jsem se s nimi sešla a asi před hodinou proběhlo předání Bobinky ...
Ti lidé jsou moc sympatičtí, mají zkušenost se psy a věřím, že Bobince poskytnou to nejlepší. Podepsali jsme spolu dohodu, že kdyby se o Bobi nemohli starat, přednostně mě to sdělí – vzala bych ji zpátky k nám...
Dobré je, že bydlí v sousedství Dášeňky. Domlouvali jsme se, že mi budou psát, jak se Bobinka má a tak po měsíci se i s Dášou sejdem ...
Ale stejně....chjóóó, ... do konce života si budu pamatovat ten zoufalej a zmatenej pohled Bobinky, jako co jí to dělám.... Je mi strašně smutno a připadám si, že jsem ji zradila... to je v prdeli...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 15:57
- Nahlásit

hipík a tonička
nezradila,pomohlas jí a to je nejdůležité )))
mi se musíme sejít někdy zas o víkendu,kamarádka mi sežene na elišku náhubek číslo jedna,abych se k tobě dostala )

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:05
- Nahlásit

nezradila,pomohlas jí

no jo, to si můžu myslet já, ale jak si to přebrala ona? Od té cca 13.00, co jsem jí předala, mi nejde přestat brečet...

No vezmu Rozinku a Toničku a zajdem na veterinu – Tonka na inj Zylexisu a Rozinka na očkování...

Příště třeba zajedem my někam blíž k tobě, jo ? Písnem si mejlík. Moc se na vás těším

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 16:13
- Nahlásit

hipík a tonička
já se taky těším a nesmírně,jako vážně mě bylo,že jsem se za tebou nedostala....

nezradilaS JÍ,POMOHLAS JÍ ŽÍT DÁL ........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:44
- Nahlásit

hipík a tonička
Od té cca 13.00, co jsem jí předala, mi nejde přestat brečet...
mám ti do zejtra sehnat dalšího čokla?Čistě jako abys nebulela...leda ze samý radosti

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 21:16 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

davidkova renata
mám ti do zejtra sehnat dalšího čokla?

hušššš, babo ... to je děsný, zvládla jsem se o fenky postarat, srovnat jim dušičky, osvěžit jim návyk čistotnosti, přivolání, základní povely... Držela jsem se, abych je příliš nemazlila a ony se na mě moc nefixly... ale sama jsem netušila, že předání po týdnu do adopce pro mě bude až takovej problém... a to je Bobinka kousek ode mne u kamarádů kamarádů...

Jinak doma ok, bála jsem se, že Rozinka bude smutnit, ta je v pohodě, víc kníkala a hledala Bobinku Tonička, která se s ní vrátila do dětských let a Hipík, který se jí pokoušel ojet kulky nekulky...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:51
- Nahlásit

hipík a tonička já bych to nedokázala, rozeřvala sem se jen co si mi poslala ten mejl, tohle fakt nesu těžce, jak sem psala, já sem chtěla hledat páníky pro fionku a to přesně do té doby než mi jí tenkrát předali na vlakovém nádraží v ponožce jediný obleček který jí byl A už psali jak na tom Bobinka je ? Dala si oběma holkám prostě to nejlepší, maximum a to je super !!! )

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 23:14
- Nahlásit

A už psali jak na tom Bobinka je ?

eště nee, ale Adélčina maminka už volala té své kamarádce... Bobinka je prý jěště přešlá a vyrobila loužičku, ale už se prý pomalu otrkává... snad to bude dobrý, ale stejská se mi po ní

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2009 23:51
- Nahlásit

hipík a tonička No tak to mě na noc uplně nepotěšilo, čekala jsem, že to veme jako Dášeňka a hned si páníky zamiluje ((((((( chjo, tak ráda bych dostala zprávičku, že je vše v pořádku a už se rozkoukala a že už se mazlí, prďolka

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 10:52 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

U mě byla Bobinka dýl než Dášeňka u Jany, navíc ze všech holek (pokud jsem to správně pochopila), byla B. z počátku nejmíň komunikativní. No a pak mě začala věřit... Nicméně pomalu přestávám bulit...

Dneska už jsem dvakrát mluvila s paní - B. chrupala s nimi v posteli a ráno se mazlila .
Tak za 2 měsíce, odhadem, se sejdeme – prostě až v době, kdy holky budou mít jasno, kde mají "DOMA"...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hipíku, Tončo a Rózi

- sem Ti chtěla napsat, žes moc šikovnej člobrda. Víc se asi dodat nedá
(snad jen..... že malilinkatě závidím , teda spíš přávidím )

Je mi strašně smutno a připadám si, že jsem ji zradila... to je v prdeli...

pani - něco vám řeknu, jo??? Až jí za ty dva měsíce uvidíte - koukněte se jí do těch vočí znovu. Bude tam něco naprosto jinýho a ........... bude to tam díky vám. Tak moc neřvěte, budete mít rýmu (ale chápu vás, řvala bych taky)

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:26
- Nahlásit

hipík a tonička Přesně co píše Petra, s tím souhlasím, až se jí za ty dva měsíce podíváš do očí, tak to nebude žádnej zdrcenej pejsánek, bude to veselá Bobinka )) To jsem ráda, že se mazlila, sluníčko jednooooooooo ) Bude to dobré )

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

ale naprosto ju chápu, řvala bych celý ty dva měsíce, než bych jí viděla. Tejrala bych se tím pohledem očí...... TOMU SE ŘÍKÁ DUŠEVNÍ MASOCHISMUS .

Hipíku, Tončo a Rózi

nezradilas jí, zachránilas jí a ona to za pár dní pozná, tak si votři ten rudej nos a dej si panáka za zásluhu. víš. a ne jednoho (to abys přestala řvát )

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:58
- Nahlásit

PetraK Tak to nejsi sama, já bych na tom byla stejně, představovala bych si ten pohled pořád dokola, dokud bych se neutejrala, to sem prostě já a nejlepší by bylo, že feňulka by támhle kus ode mě byla naprosto v pohodičce, mazlíkovala by se s novýma páníkam a já bych si pořád rvala vlasy Takže vím, o čem mluvíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:21
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

a já bych si pořád rvala vlasy

neřikej to , neřikej to. Esli si je nervala doteď, tak může klidně začít. A víš kolik dneska stojí nastřelení vlasůch?

Mimochodem - tahle úchylárna-takhle se tejrat- je výsadní právo ženskýho mozku. Nedovedu si představit, že by takhle uvažoval chlap.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:33
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
představovala bych si ten pohled pořád dokola, dokud bych se neutejrala, to sem prostě já a nejlepší by bylo, že feňulka by támhle kus ode mě byla naprosto v pohodičce, mazlíkovala by se s novýma páníkam a já bych si pořád rvala vlasy

holky vy ste krafky))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:36
- Nahlásit

davidkova renata

holky vy ste krafky

no tak nám tetkon popište, jak by to asi tak probíhalo u vás, no? POchlapte se a šup sem s tim. Upozorňuju, že nárok na paruku má jen Pavlína, páč ta si vyrvala vlasy jak první.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:54
- Nahlásit

PetraK
no tak nám tetkon popište, jak by to asi tak probíhalo u vás, no
já nevim že musíte furt vyrejvat jako určitě nejsem tak hysterická teda! například dyš mi kámoška dovalila asi 4 měsíční nesocializovaný štěndo NO bez hygienickej návyků bo vyrůstalo f kotelně v nemocnici na Bulofce,tak poté co jsem musela zrekonstruovat kvartýr se mi ho povedlo udat něde k Mělníku klukoj co měl už starou ovčandu a potřeboval mladýho bo hlídal.Přijeli nějak kolem 11dopoledne,krom opčanky ,rodnýho listu,řidičáku,pasu ,oddacího listu a výpisu z účtu musel navalit te.l číslo.Asi kolem půl 1 sem seznala,že už by moch bejt v Mělníku a taxem zavolala.Eště tam nebyl,taxem zavolala eště mockrát,nějak do doby než příbuzný přestali brát telefony Sem si vzala rohypnol abysem usla a šla spát.Ráno sem vyskočila jako fčelka a hrábla po founu.Asi eště spal nebo co..ale zas byl doma Křížovým výslechem sem zjistila potřebné.Za nějaký čas mě náhodou úpa dobrovolně s čoklem nafštívil abych jako viděla.Takže hlavně se z toho neposrat,dámy

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:10
- Nahlásit

davidkova renata Aaaaaaaaaaaaa tak to si ale byla naprosto v klidu !!!!! Vlastně to s tebou ani nehlo

PetraKVím kolik to stojí, bohužel sem měla možnost zjistit to nedávno, trošku mě to chytlo a nějaké ty vlasy sem si nastřelit nechala, jestli nepujdu bydlet pod most tento měsíc, tak už nikdy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání