Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět nechtěné dědictví nechané napospas zimě!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:40
- Nahlásit

hipík a tonička

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:41
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Pavlí, moc ti děkuju za vše, co jsi pro celou smečku udělala a jak jsi to skvěle zorganizovala. Jsem moc ráda, že jsem tě poznala .

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:52 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

brezen2008

Děkujééém , trochu jsem měla strach, jak zvládnu venčení na vodítkách s takovým množstvím pejsků s různým temperamentem, ale dobrý , tak hned po odblešení se těšíme na společnou procházku .
Má smečka srdečně zdraví a posílá čumáku políbení tvé smečce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 10:04
- Nahlásit

hipík a tonička
tož se těšíme,uvidíš zas elišku

Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:02
- Nahlásit

hipík a tonička
To je tak krásný tohle číst!!!Supééér!!!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:08
- Nahlásit

Krása !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vložím to na stránky ) To je paráda, všude adaptace probíhá stejně, jen Tonička je zatím nejvíce vystrašená, ale doma už si začíná mávat ocáskem a venku, to příjde za chvilku, tam si ještě není moc jistá ) Děkuju Šárkou za takovýhle vyčerpávající příspěvek, krásně se to čte ))))

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:12 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Tak, holčičky už mají aplikovaný spot a zdá se, že až takové plašanky nebudou

Ve skutečnosti jsou jěště mnohem krásnější

ROZINKA

Rasa: Böhmerwaldský dalmatin

Věk: 8 let

Povaha a popis: temperamentní (přiměřeně svému věku), miluje procházky, hodná, mazlivá, se psy snášenlivá, na vodítko zvyklá, učenlivá, NENÍ kastrovaná

Umístění: jen do bytu, lépe k někomu, kdo už psa měl, ale není podmínkou

BOBINKA

Rasa: Loučovický platinový retrívr

Věk: 3 roky nebo méně

Povaha a popis: velmi temperamentní, pro někoho, kdo má rád pohyb, bude výborná na psí sporty. Hodná, mazlivá, se psy snášenlivá, na vodítko zvyklá, učenlivá, NENÍ kastrovaná

Umístění: jen do bytu, lépe k někomu, kdo už psa měl, ale není podmínkou

Pokud by se vám některá z těchto krásek v nesnázích (nebo obě ) líbila, napište prosím na:

rozinkabobinka@gmail.com

Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:19
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Až budeš mít hotovej ten letáček, tak mi ho prosím pošli, ju??Rozvěsím a rozešlu ho všude možně..Díky..
A jinak moje nabídka stále platí..

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:20
- Nahlásit

Barča85

to bylo možná na mě, viď? Jj, večer ti ho pošlu, moc děkuju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:21
- Nahlásit

hipík a tonička

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:28
- Nahlásit

Myslím, že lépe to nejde napsat, tak jak to napsala Šárka )) A taky jsme tě moc rádi poznali !!! Nebýt lidiček jako si ty, tak by to asi takhle nedopadlo ) Uložím si tyhle fotečky a hned to také hodím na stránky, mimochodem ty pracovní názvy jsou super, já mám doma Biteriéra a Olomoucké podengo

Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:30
- Nahlásit

hipík a tonička
Hele, já nevím, trochu už se v tom ztrácím, včera jsem si psala ještě s Pavlínou, tak to mam lehce pomatený..ale je to jedno, prostě až bude nějakej letán od kohokoli, tak mi ho pšlete, vytisknu, dám k nám do chovatelek, taky ho pošlu meilem známejm a všude kde mě napadne...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:54
- Nahlásit

Barča85 To je v pořádku, však se v tom zas najdem!

hipík a tonička Ještě jsem mluvila s Janou a kdyby nevyšla ta tvá kolegyňka, tak na Dášeňku budou další zájemce, takže Dášeňku už také nabízet k osvojení nebudeme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 14:36
- Nahlásit

hipík a tonička
Pavlina se smeckou
ste šílencíííííí,díkybohu

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 14:40
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Mě se ozvala mailem moc příjemná paní, zájemkyně (zatím nezávazně, až jak dopadne rodinná rada) o Rozinku... Tak uvidíme

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 14:42
- Nahlásit

davidkova renata

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:08
- Nahlásit

hipík a tonička Držím moc pěsti !!!!

davidkova renata Jj jsme šílenci a pořádní !!

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:40 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Všichni pejsové byly odpoledne asi 2 hodiny doma a dobrý . Holčičky štěkaj, jen když jde někdo na našem patře. Naštěstí mám tady fajn sousedy, které jsem obešla a poprosila o schovívavost.

Taky holkám nadělil Mikuláš oranžové a modré reflexní vodítko+obojek a hračky. Teď tu lítaj a řádí jak černá ruka a Hipík s nimi .
Toničku hračky neberou, tak dostala žužlací kost. Jsem moc ráda, že holčičky se k ní chovají s úctou jako k matce rodu a ucházejí se o její přízeň.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:44
- Nahlásit

Celé to sleduju od začátku i když nepřispívám, držím mooooc palce

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:07
- Nahlásit

Jěště k těm procházkám:

V malém parku u domu, kam chodíme jen na krátké procházky mám všechny pejsy na vodítkách – už jsem se propracovala k tomu, že si při venčení dám i cigaretu .

Na dlouhých procházkách v sadech je to úplně v pohodě, Hipík a Tonička navolno, holky zatím capaj na vodítkách...

Dneska ráno v malém parku, když jsem měla všechny 4 psy na vodítkách, mě naštvala nějaká paní s buclatým pudlem navolno, který běžel směrem k nám. Volala jsem na ní a slušně jí poprosila, ať si pejska raději přivolá. Začala na mě řvát hysterickým ječákem, že jak to jako asi má udělat, a že její pejsek se s náma chce kamarádit a my s ním ne. A že už 13 let chodí jen navolno a že přivolat moc nejde.
Snažila jsem se jí vysvětlit, že je to teď trošku riskantní – blbě by se mi zasahovalo, kdyby byla nějaká rvačka a pudla neznám... Paní žádné vysvětlování nezajímalo, ale pudla si vztekle po nějaké době odchytila a šla na druhou stranu.
Asi za 30 minut jsme se zas potkaly, zas na mě začala hystericky ječet, že my tam snad jsme už hodinu a jestli už nechcem jít domů.

A to neměla dělat – pejskařky s hysterickým ječákem nesnáším a po ránu je dost nebezpečný mě dráždit... No, nebudu psát co jsem jí řekla, ale myslím, že příště se nám vyhne širokým obloukem .

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:10
- Nahlásit

kejtlin

díky

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:17
- Nahlásit

hipík a tonička
Ahojda
Páč kvulivá stěhování skoro nic nestíhám,tak jdu se smekáním klobouku až teď.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:21
- Nahlásit

jablunka

Páč kvulivá stěhování skoro nic nestíhám,tak jdu se smekáním klobouku až teď

Ahóóój ...sim tebe, proti tobě jsem úplnej žabař

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:22
- Nahlásit

hipík a tonička Taky jsme včéra měli příhodu, do parku k nám chodí ženská a má dvě malinačky, neustále mi nalítavaj do smečky a vyjíždí, nedávno už jim sundala i náhubek páč už majk začal smečku bránit ... Včéra jsme byly i s Toničkou, ta ze všeho pořád vyjukaná a samozřejmě malinačky, vrhli se mi na Majka, Tonička kdyby neměla kšíry tak už je vyvlíknutá a pryč, ta se tak hrozně bála !!! Takže můžu řict že ta ženská si teda taky vyslechla, psát to sem nebudu, páč by mi to celé museli scenzurovat tohle mě fakt štve, že prý na ní naše banda debilů štěkám, tak sem se zeptala, jestli se diví, když je její psi neustále srážej i při hrách, mě to teda divné nepříjde, že už se těch fen bojí .... Nevím jak bude vypadat příští setkání, to už ty náhubky sundá oběma....

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:42 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

ach jo, to je hrozně protivný a nezodpovědný... utvrzuje mě to v tom, že si kde kdo pořídí psa, aby si léčil mindráky a (nebo) měl nějakou bytost pod palcem, no jo no... ale naštěstí znám spoustu lidí, kteří to mají jinak .

Ráno jsem se naopak já bála o pudla, protože mám v živé paměti jak to dopadlo, když Tonce skočil na zadek pes, ta vykvikla a Hipík ho bleskově sejmul a sešrotoval pod sebe – nešel zubama a vlastně se nic nestalo, ale kdo na to má mít nervy. Hlavně bych musela v tu chvíli pustit psy a řešit rvačku a to by Rózi a Bóbi mohly zdrhnout – spíš si ale myslím, že by se ty cácorky přidaly... no prostě všechno by bylo špatně...

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:53 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

jé, jěště jsem ti zapoměla říct, že Rozinka je moc chytrá holka, která už pochopila, že vrkat v posteli se nevyplácí, bo je poté vždy vykázána...

Odpoledne jsem se na chvilku natáhla – Hipík za mnou skočil jako první a zádama se na mě přitiskl. Hned po tom tam skočily potichu jak myšky Rozinka s Bobinkou a natiskly se mi k zadku – aspoň, že Tonička dává přednost svému pelíšku. Myslím, že na noc vypnu topení

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 21:54
- Nahlásit

hipík a tonička Asi ještě nejsou zvyklé na velké teplo že ? Já to říkám pořád, že ty holky užasně rychle chápou A co loužičky, jak to jde s těmi ?

Můj Majkýs začal bránit Toničku, venčíme s Ivčou spolu, už se dost zklidnil, vždy hlídá smečku, ale přišla Tonička, tak zas nasadil tu svou, každou chvilku k ní chodí a zavrtí ocáskem, ona se ho zatím bojí ale to se podá A pak hlídá a jak se vynoří pes, tak ho musím hlídat, jinak by byl schopnej ho asi zabít, je to teriér tělem i duší, svou smečku se naučil chránit a příjde mi že poznal, že Tonička to potřebuje tak nějak víc, že to s ní není ještě uplně dobré, je fakt výbornej ))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:06
- Nahlásit

hipík a tonička
nemůžeš okolo 13 jít do šárky s holkama?budu se tam pohybovat s dastym,jdu na dříví

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:07
- Nahlásit

Asi ještě nejsou zvyklé na velké teplo že ?

Topení nevypnu kvůli holkám – ty se mi zavrtaly u nohou do peřin, z druhé strany na ně hřeje radiátor a ony jsou blažené – vypnu ho kvůli sobě, pejsové mě obložili jak housku a mě bylo jak v sauně

A co loužičky, jak to jde s těmi ?
No, jak jsem byla pryč, tak jedna se objevila... ale myslím, že to bude dobré. Napadlo mne, že můžou být i trochu nastydlé... Zítra večer raději zajdem k vetovi, aby jim otestoval moč. Blbý je, že zítra musím nutně do práce, tak budou 9 hodin samy...

Můj Majkýs začal bránit Toničku
Chrabrý rytíř duší i tělem...

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:13
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

jo a jěště jedno oblíbené pejskařské téma : kdybys viděla ty krásný hovínka, co teď holky vyrábí (doma ne, naštěstí)... .
Včera to byly takový divný žlutobílý bobany a teď jsou to lesklé, úhledné bobky v barvě sienny pálené ...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání