| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:16
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Vlastně to s tebou ani nehlo
apsolutně vůbec ,sem žena pevných nervů totiš.To bysem mohla dokázat eště dalším příkladem s dalším NO, už dospělým,ale nemám čas už.Pouze krátce podotknu,že jsem měla nezvykle velký telefonní účet a čokl mi osobně pár let posílal momentky ze života s fotkama..Paxe ale vodmlčel,hajzl nevděčnej..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:33
- Nahlásit
davidkova renata Aaaaaaaaaaaaaaa ale to je dobře, když si člověk umí zachovat chladnou hlavu, to je třeba ovládat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:34
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ale to je dobře, když si člověk umí zachovat chladnou hlavu
to je předpoklad úspěchu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 15:21
- Nahlásit
davidkova renata
Takže hlavně se z toho neposrat,dámy
když máš pemprzy, neni co řešit!
Pavlina se smeckou
Vím kolik to stojí, bohužel sem měla možnost zjistit to nedávno, trošku mě to chytlo a nějaké ty vlasy sem si nastřelit nechala
asi taky budu za chvíli pod mostem, páč myslim, že mě to vbrzku čeká taky. Bolí to? Tetkon nemyslim bolest nad prázdnym účtem, ale při úkonu.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 16:58
- Nahlásit
PetraK Nééé to vůbec nebolí a trvalo to tak hodku a půl 75 pramínků
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:16 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Ahoj holky ,
teď jsem mluvila s novým opatrovníkem Bobinky . Bobinka už je prý úplně v pohodě, chrupe v posteli, včera ukradla ze stolu grilovaný kuře, má záplavu hraček, a už přiběhne na přivolání .
Dali Bobince do pelíšku moje spací triko, který jsem jí mimo hraček, jídla, dobrůtek atd., přibalila do ranečku.
Pán myslí, že bychom se mohli sejít už někdy mezi svátky . Léta se věnoval výcviku slepeckých psů, tak jeho úsudku věřím .
Paní se také do Bobinky zamilovala - byla velmi smutná ze smrti své 15 let staré fenečky kokra a Bobinka jí naprosto nadchla... .
Tak už se pomalu přestávám týrat představami výrazu Bobinčiných očí, když jsem ji opouštěla a úvahami o tom, jestli jsem volila správně a neměla raději postupovat tak či onak...
Fotku zatím nemám, protože novou domácnost Bobiny před pár měsíci vykradli , ale Adélka od Dášeňky, která bydlí kousek od Bobinky mi slíbila, že jak bude trochu času, udělá nějaké fotečky Bobiny v novém domově . Anebo udělám fotky já ze srazu .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:21
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Nééé to vůbec nebolí
to zní dobře, na cenu se asi radši ptát nemám, co?
hipík a tonička
včera ukradla ze stolu grilovaný kuře, má záplavu hraček, a už přiběhne na přivolání
jooodleyyydýýýýý
Tak už se pomalu přestávám týrat představami výrazu Bobinčiných očí
no tak se ešče chvilinku potejrej, ale jen chvilku a pak šmidra!
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:56
- Nahlásit
no tak se ešče chvilinku potejrej, ale jen chvilku
tak jóóó , .... hmmm asi bych si měla nechat nastřelit jinej mozek
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 12:33
- Nahlásit
hipík a tonička O nastřelení jiného mozku jsem taky uvažovala, ale prý mi není pomoci Jéé tak tohle jsou dobré zprávy, to mám radost ) A že si už ukradla grilované kuřátko, no tak to už je tam bobinka doma Na fotečky se určitě těšííím moc moc mooooc
PetraK To se neptej, stálo mě to 11 tisíc
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:00
- Nahlásit
brezen2008
PetraK
davidkova renata
Pavlina se smeckou
Díky moc za podporu, holky . Mě se v neděli, někdy okolo 13.30, vypnul mozek a zaplavila mě lavina děsnejch představ, výčitek a emocí...
Dneska už jsem volala kvůli Bobince jen dvakrát .... no musela jsem , zapoměla jsem jim říct, že když jsem v sobotu Bobí sprchovala poté co s Hipíkem vlítli do smradlavý strouhy, zdálo se mi, že má nějakou nateklou pipinku ,....tak kdyby začla hárat, abych tady neinzerovala 12 malejch Bobinek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:41
- Nahlásit
hipík a tonička
hmmm asi bych si měla nechat nastřelit jinej mozek
to už ale bolet bude
Dneska už jsem volala kvůli Bobince jen dvakrát
docela už se lepčíš!! Je vidět, že na sobě pracuješ
Pavlina se smeckou
To se neptej, stálo mě to 11 tisíc
au, a pak prej že to nebolí
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 20:22 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Teď mě dostala Rozinka . Dneska jsem jí přinesla bavlněnej uzel. Měla obrovskou radost . Ta ustaraná, něžná fenečka ukázala, že umí být taky pěkná dračice.
Řádili tu před chvíli s Hipíkem jak puboši... .
Tonička za nima pochodovala a trochu se divila, co to jako blbnou s nějakým hadrem (hračky jí nic neříkají, akorát šišky a klacíky)... a trošku se lekla, když v rámci hry na přetahovanou Rozina vrčela...
Rozinka si všimla, že je Toni nějaká zaražená a hned jí oblízala celou hlavu, aby věděla, že se nic neděje, že je to jen hra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 20:26
- Nahlásit
hipík a tonička
Jééé to je tak dojemný
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 20:42
- Nahlásit
kejtlin
mě to dojalo hrozně moc... , .... sakryš, já si snad opravdu budu muset rozšířit nick
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 00:44
- Nahlásit
hipík a tonička Ježiš to je krásný, to je prďolka Ona jí prostě musela říííct, že se nic nedějeeeee To je fakt nádherný !! A že si volala už jen dvakrát, to je úspěch, to bych na tom byla hůř A jinak Zuzanka, ta se rozhárala teda na plno, Tonička zatím nic a nevím jak Dášeňka ? Když byla u Janči, tak se jí zdálo, že možná taky začne, ale už sem se pak zapoměla zeptat
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 09:11
- Nahlásit
nevím jak Dášeňka
Ahoj , ta taky zatím nic...
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 09:47
- Nahlásit
Ahoj, můžu se přidat? Jsem panička Zuzky... Je to zlatíčko, akorát těžce nese naši nepřítomnost a ničí dveře, jak se snaží prokousat ven. Ani přítomnost našich dalších psů ji neuklidňuje. Doufám, že se to srovná časem, jak získá jistotu, že se vždycky vrátíme, ale kdyby ne, nemáte nějaký fígl, jak ji to odnaučit?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 13:09
- Nahlásit
marcha Jako prokousat uplně přes ty venkovní jo ? To by chtělo někoho, kdo s tím má zkušenost, určitě fígl je a určitě se to dá napravit, popřemejšlím, koho se zeptám a určitě napíšu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 13:14
- Nahlásit
marcha
zkus počíst tady
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/pes/se paracni-uzkost
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 13:17
- Nahlásit
marcha
oplechuj te je
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata Ty jo to sou super stránečky, to si taky počtu Sice problémky nemáme, ale mám spoustu dotazů co s nezvernými bíglíky, tak bych mohla tenhle odkázek přeposílat, mohlo by to dosti lidem pomoc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 14:31
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
tak bych mohla tenhle odkázek přeposílat, mohlo by to dosti lidem pomoc
určitě,a dejavu tam má i emila určo,tak dyby bylo něco vážnýho ,šlo by to aji tak myslim
|
marcha
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 14:58
- Nahlásit
davidkova reneta
Tak jsem to pročetla - a v podstatě všechno děláme, tak to snad bude jen otázka času... Ze začátku vyváděla i když měla spát v jiné místnosti - ale nepovolila jsem a teď chrupe celou noc na pelíšku a je klid. Nechápu, že je z ní takový závisláček - nijak to nepodporuju, ale ona prostě okamžitě po příchodu k nám usoudila, že jsme její a že ona patří do postele, na klín, na stůl, na záchod... všude
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 15:06
- Nahlásit
že jsme její a že ona patří do postele, na klín, na stůl, na záchod
to samý Bobinka s Rozinkou a od kamarádky vím, že i Dášeňka ...
"Moje" holky naštěstí nedevastovaly i když jsem hned v pondělí 7. 12. musela na celej den do práce. Nejspíš je spacifikoval Hipík (za mlada destruktor děsnej)...
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 21:10 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
marcha
no, ale abys nemyslela, že jsi v tom sama, napráším ti, že Dášeňka včera rozžvejkala na centimetrový kousíčky kabely od počítače a kabelové televize (naštěstí kabely nebyly pod proudem), Bobinka využije vteřiny nepozornosti a krade jídlo ze stolu jako zkušená loupežnice a Rozinka už spapala jedno v*odítko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 22:47
- Nahlásit
hipík a tonička
taky jsou koupila uzlík,ale dostanou ho až pod stromečkem + každej věnec buřtů )
těším se na meilík
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 10:41 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
heh, koza Róza mi sežrala podrpdu!
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:26
- Nahlásit
hipík a tonička Jéééééééééééééééé
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
hipík a tonička
no tak už víš co jí koupit pod stromeček ))
mi dneska byli ve Velké Chuchli asi přes 2 hodiny a potakalijsem asi 6 psů i do zoo jsem zašli
tam by to bylo dobrý na Rozi
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 00:39
- Nahlásit
Paní Dášeňková vzala foťák a Dášu a šly navštívit paní a pána Bobinkovi ....
http://img20.imageshack.us/g/1004950p.jpg/
Je to ten nejkrásnější dárek, jaký jsem mohla dostat. Jsem šťastná ...
|