| Autor |
Zpráva |
ajunka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit
želva ale s ostnama na konci.-))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:24
- Nahlásit
gerda jako ale to by se pekelně pak rpodražilo a jako kde bys ty chlapi chtěla furt brát?
Uznávám, je to blbost.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
ajunka
chceš hlásit hokej,nebo ne?
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:28
- Nahlásit
želva ted nemusíš ale jdu do školy a pak domu tak pak mi kdyžtak písni konečnej vysledek at se pobavim .-)))) jako na mobil mylsím .-)))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit
Gerda
my k němu můžem prodávat chlapa s bejsbolkou, pokud pes nepustí, dostane ránu od svého osobního "pouštěče
To se mi nezdá,mohla by u psa vzniknout reakce na nápřah a můžeš celý ÍÍÍPO zabalit...Navíc už někdo řikal - kde je brát?
Ale ty žiletky sou gůt!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit
davidkova renata
Ale ty žiletky sou gůt!
je moc šikovná žiletky zkusím dneska na stopě..aby mi ta sfině nerevírovala
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit
ajunka
tak mi písni číslo na:
morce.kratkosrsty@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit
To jsou pořád nějaké moderní výcvikové metody. Nemůžu si pomoc, tunel se nejlíp zrychluje dobře mířeným kopancem. U toho pouštění bych to zkusila taky. Nemám teda zkušenosti, protože když už pumice někoho kousne tak se soustředím na to, aby dotyčný vůbec přežil a je mi celkem jedno jestli ho pustí na první, nebo na desátý povel. On je to stejně pokaždé buď romulus, nebo Ekzém, nebo chlap co odečítá plyn (čili žádná škoda a nějakou zábavu té pumici dopřát musím,ne? ) No ale zpátky k věci. Takovej ovčák pověšenej na rukávu má ty citlivé orgány obnaženy, že jo? Takže bych se soustředila na výrobu správné obuvi pro figuranty, agiliťáky a velkokynológy. Základem musí být kvalitní ocelové špice, dle modelu vybaveny žiletkami, hřeby, střepy a podobně
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit
Biluška
. Základem musí být kvalitní ocelové špice, dle modelu vybaveny žiletkami, hřeby, střepy a podobně
prosila bych jeden pár a sofort
pokaždé buď romulus, nebo Ekzém, nebo chlap co odečítá plyn (čili žádná škoda a nějakou zábavu té pumici dopřát musím,ne?
je dobře že je to skoro stejný fšude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit
A tam bych viděla i ty plechovky balakrylu, aby si i figurant mohl dobarvit pomůcky podle nálady či barev psa. A pokud už se začnem soustřeďovat na sem tam pomůcky pro lidi, navrhuju prodávat i rukávy s ostny dovnitř, ať si užije i figurant, popřípadě celotělové obleky z mořských ježků s chlupem dovnitř.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
Biluška
už pumice někoho kousne tak se soustředím na to, aby dotyčný vůbec přežil
A proč má přežít??? Vzhledem k výčtu kousnutých je to snad i kontraproduktíívní..
Hele,du dřít,zatim to pořeště,at nejsem na fšecko sama!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit
Biluška
Už teď se bavím představou jak bude tchán nasranej
top mě fakt začíná bavit, doufám že nám bude želva psát zprávy i z následného dění, třeba seznamovací večeře u rodičů ženicha.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit
tak jsme v hokeji skončili jelikož hrajeme už 3 : 0
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:17
- Nahlásit
Biluška
heled a nemohla bys mu udělat emailovou adresu? a maj doma vůbec pc?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:33
- Nahlásit
tak je konec - 4:0
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 17:47
- Nahlásit
želva
nemají. Ale právě taky začíná řešit hypotéku Tchán s tchýní to nějak neustávají
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 18:33
- Nahlásit
Biluška
a to nemají ani internetovou kavárnu? no já nejsem ten tip kterej hned volá: '' ahoj já jsem Petra a chtěla bych se stebou seznámit...'' nemáš aspon fotku?
no stejně se budu stěhovat někam na barák se zahradou pro psy i kdyby domácí držel hubu,on si vždy něco najde,a o tom baráčku jsem přemejšlela už dlouho i kousek za Prahou se daj sehnad do 500 000 a v dobrém stavu a i s velkou zahradou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit
želva
Já ti teda nechci brát iluze, ale za půl milionu neseženeš tady v horách ani 2plus1 v dobrém stavu (mluvím o barácích). Kolem Prahy.... to bych tak tipovala na cenu pozemku a na něm barák určený k demolici. To co většinou vypadá krásně na fotkách je zblízka šílená ruina. Na jeden takový jsem se byla dívat když jsme vybírali barák. Na fotkách byl nádherný, prakticky jsem se do něho zamilovala . Naživo jsem se skoro bála do něho vstoupit, nebyla tam elektrika, topilo se v kamnech (pro každou místnost zvlášť), obvodové zdi se rozpadaly....zato vody tam bylo dost, protože střecha byla jak řešeto Tak radši nepropadej zbytečným iluzím. Slušně obyvatelný barák - v horách kolem milionu, u Prahy tak dvaapůlkrát tolik.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit
V PÁTEK OD 17:00 TRÉNINK
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit
Joker
V PÁTEK OD 17:00 TRÉNINK
To sem v práci jako každej den večer!Co sobota nebo neděle?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit
Biluška
Hele já teda nechci nic řikat,ale jak tak sleduju aktivitu Želvy ohledně tvýho bráchy,řekla bych,že brzo nebude žádnej barák potřebovat,páč se nagestí do toho tvýho,pokud bráška nemá svůj
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
jenže to by si její brácha musel zařídit emailovou adresu a chodit aspon do internetové kavárny
Biluška
nemáš aspon fotku? a vy nebydlíte spolu? že by jako přišel mezi nás, jak jinak se pak mám seznámit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:01
- Nahlásit
Joker
já se přidávám k Renatě raději bych o víkendu,prosím prosím
a jinak:
za chvíli dávaj na čt2:
Pád třetí říše,já se tak těším
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit
želva
raději bych o víkendu,prosím prosím
Mu cinknu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit
davidkova renata
Mu cinknu
bezva,dej vědět jak to vypadá?páč Dasty si potřebuje kousnout ,když nemůže na domácím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
želva
Dasty si potřebuje kousnout ,když nemůže na domácím
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:40
- Nahlásit
JARDA JE O WEEKENDU PRYČ. OBA DVA DNY
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:47
- Nahlásit
TAKŽE DÍKY TOMU, ŽE BYCH TAM BYLA V PÁTEK SAMA, TAK SE TO RUŠÍ, NEB BY PROJEL MOC BENZÍNU, TRÉNINK JE V NEDĚLI NA ZBRASLAVI...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:49 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Joker
ach jo,ale chápu to
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit
ach jo,ale chápu to
No on o weekendech moc čas nemá, buď je v práci, nebo ve Vodňanech a tak. Já jsem ráda, že když se dohodnem, tak se můžem sejít i dopoledne přes týden, když mám odpolední
|