Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

želva ale s ostnama na konci.-))

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:24
- Nahlásit

gerda jako ale to by se pekelně pak rpodražilo a jako kde bys ty chlapi chtěla furt brát?

Uznávám, je to blbost.

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit

ajunka
chceš hlásit hokej,nebo ne?

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:28
- Nahlásit

želva ted nemusíš ale jdu do školy a pak domu tak pak mi kdyžtak písni konečnej vysledek at se pobavim .-)))) jako na mobil mylsím .-)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit

Gerda
my k němu můžem prodávat chlapa s bejsbolkou, pokud pes nepustí, dostane ránu od svého osobního "pouštěče
To se mi nezdá,mohla by u psa vzniknout reakce na nápřah a můžeš celý ÍÍÍPO zabalit...Navíc už někdo řikal - kde je brát?
Ale ty žiletky sou gůt!

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit

davidkova renata
Ale ty žiletky sou gůt!
je moc šikovná žiletky zkusím dneska na stopě..aby mi ta sfině nerevírovala

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit

ajunka
tak mi písni číslo na:
morce.kratkosrsty@seznam.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit

To jsou pořád nějaké moderní výcvikové metody. Nemůžu si pomoc, tunel se nejlíp zrychluje dobře mířeným kopancem. U toho pouštění bych to zkusila taky. Nemám teda zkušenosti, protože když už pumice někoho kousne tak se soustředím na to, aby dotyčný vůbec přežil a je mi celkem jedno jestli ho pustí na první, nebo na desátý povel. On je to stejně pokaždé buď romulus, nebo Ekzém, nebo chlap co odečítá plyn (čili žádná škoda a nějakou zábavu té pumici dopřát musím,ne? ) No ale zpátky k věci. Takovej ovčák pověšenej na rukávu má ty citlivé orgány obnaženy, že jo? Takže bych se soustředila na výrobu správné obuvi pro figuranty, agiliťáky a velkokynológy. Základem musí být kvalitní ocelové špice, dle modelu vybaveny žiletkami, hřeby, střepy a podobně

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit

Biluška
. Základem musí být kvalitní ocelové špice, dle modelu vybaveny žiletkami, hřeby, střepy a podobně
prosila bych jeden pár a sofort
pokaždé buď romulus, nebo Ekzém, nebo chlap co odečítá plyn (čili žádná škoda a nějakou zábavu té pumici dopřát musím,ne?
je dobře že je to skoro stejný fšude

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit

A tam bych viděla i ty plechovky balakrylu, aby si i figurant mohl dobarvit pomůcky podle nálady či barev psa. A pokud už se začnem soustřeďovat na sem tam pomůcky pro lidi, navrhuju prodávat i rukávy s ostny dovnitř, ať si užije i figurant, popřípadě celotělové obleky z mořských ježků s chlupem dovnitř.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit

Biluška
už pumice někoho kousne tak se soustředím na to, aby dotyčný vůbec přežil
A proč má přežít???Vzhledem k výčtu kousnutých je to snad i kontraproduktíívní..
Hele,du dřít,zatim to pořeště,at nejsem na fšecko sama!

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit

Biluška
Už teď se bavím představou jak bude tchán nasranej
top mě fakt začíná bavit, doufám že nám bude želva psát zprávy i z následného dění, třeba seznamovací večeře u rodičů ženicha.

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit

tak jsme v hokeji skončili jelikož hrajeme už 3 : 0

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:17
- Nahlásit

Biluška
heled a nemohla bys mu udělat emailovou adresu? a maj doma vůbec pc?

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:33
- Nahlásit

tak je konec - 4:0

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 17:47
- Nahlásit

želva
nemají. Ale právě taky začíná řešit hypotéku Tchán s tchýní to nějak neustávají

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 18:33
- Nahlásit

Biluška
a to nemají ani internetovou kavárnu? no já nejsem ten tip kterej hned volá: '' ahoj já jsem Petra a chtěla bych se stebou seznámit...'' nemáš aspon fotku?
no stejně se budu stěhovat někam na barák se zahradou pro psy i kdyby domácí držel hubu,on si vždy něco najde,a o tom baráčku jsem přemejšlela už dlouho i kousek za Prahou se daj sehnad do 500 000 a v dobrém stavu a i s velkou zahradou

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit

želva
Já ti teda nechci brát iluze, ale za půl milionu neseženeš tady v horách ani 2plus1 v dobrém stavu (mluvím o barácích). Kolem Prahy.... to bych tak tipovala na cenu pozemku a na něm barák určený k demolici. To co většinou vypadá krásně na fotkách je zblízka šílená ruina. Na jeden takový jsem se byla dívat když jsme vybírali barák. Na fotkách byl nádherný, prakticky jsem se do něho zamilovala . Naživo jsem se skoro bála do něho vstoupit, nebyla tam elektrika, topilo se v kamnech (pro každou místnost zvlášť), obvodové zdi se rozpadaly....zato vody tam bylo dost, protože střecha byla jak řešeto Tak radši nepropadej zbytečným iluzím. Slušně obyvatelný barák - v horách kolem milionu, u Prahy tak dvaapůlkrát tolik.

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit

V PÁTEK OD 17:00 TRÉNINK

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit

Joker
V PÁTEK OD 17:00 TRÉNINK
To sem v práci jako každej den večer!Co sobota nebo neděle?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit

Biluška
Hele já teda nechci nic řikat,ale jak tak sleduju aktivitu Želvy ohledně tvýho bráchy,řekla bych,že brzo nebude žádnej barák potřebovat,páč se nagestí do toho tvýho,pokud bráška nemá svůj

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
jenže to by si její brácha musel zařídit emailovou adresu a chodit aspon do internetové kavárny
Biluška
nemáš aspon fotku? a vy nebydlíte spolu? že by jako přišel mezi nás, jak jinak se pak mám seznámit

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:01
- Nahlásit

Joker
já se přidávám k Renatě raději bych o víkendu,prosím prosím

a jinak:
za chvíli dávaj na čt2:
Pád třetí říše,já se tak těším

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit

želva
raději bych o víkendu,prosím prosím
Mu cinknu

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit

davidkova renata
Mu cinknu
bezva,dej vědět jak to vypadá?páč Dasty si potřebuje kousnout ,když nemůže na domácím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit

želva
Dasty si potřebuje kousnout ,když nemůže na domácím

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:40
- Nahlásit

JARDA JE O WEEKENDU PRYČ. OBA DVA DNY

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:47
- Nahlásit

TAKŽE DÍKY TOMU, ŽE BYCH TAM BYLA V PÁTEK SAMA, TAK SE TO RUŠÍ, NEB BY PROJEL MOC BENZÍNU, TRÉNINK JE V NEDĚLI NA ZBRASLAVI...

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:49 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Joker
ach jo,ale chápu to

Joker
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit

ach jo,ale chápu to
No on o weekendech moc čas nemá, buď je v práci, nebo ve Vodňanech a tak. Já jsem ráda, že když se dohodnem, tak se můžem sejít i dopoledne přes týden, když mám odpolední

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání