| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:45
- Nahlásit
Biluška
byl zase den. Mám chuť někoho zabít, ideálně některého klienta.
Se pochlub ne a trochen to rozveď!Já sem dneska taky nějak podrážděná ,to bude asi ten ouplněk...a navíc žádnej vhodnej krycí pes. Esi to takhle pude dál,budem muset křížit pouze a výhradně příbuzensky ,což ale taky není špatný
Zatím ji teda viděli jenom zvenku, poblinkat ji ještě nestačili. Určitě to ale zmáknou co nevidět
No tak to gratuluju k novému členu domácnosti a doufám,že nezůstane jen u blití
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:48
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
vás číst to je balzám na nervy
já se mám vlastně dobře...jen tu pubertačku prodám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit
davidkova renata
Se pochlub ne a trochen to rozveď!
To by nebylo moc záživné čtení. Napřed jsem se naštvala v autobazaru kde jsme pana podnikatele evidentně rušili od čtení novin. Tak jsme udělali tržbu v druhém. Taky to nebylo nic světového. Od té doby co podnikám a kolem každého pidi-klienta makám jak fretka mám tak nějak pocit, že když jsem v roli klienta měl by prodejce makat kolem mě. V tom prvním bazaru jsem dost žasla jak si vůbec může vydělat na chleba a vodu. No horror.
Doma mě potěšila návštěva z byťáku. Ve stupačkách totiž teče několik měsíců voda a nemůžou přijít na to odkud. Dneska vytipovali náš byt a jelikož v koupelně bylo nacákáno od mytí psích podvozků tak usoudili že je to od nás. Paní mi povýšeně oznámila, že zítra dopoledne to přijdou opravit a že někdo musí být doma. Takže jsem jí potěšeně řekla, že to teda nikdo nebude, protože mám zítra v 9,00 jednání. Paní kontrovala tím, že mám městský byt takže se jim musím přizpůsobit.Zeptala jsem se, jestli mi teda uhradí ušlý zisk, babizna vyměkla a prohlásila "tak si třeba domluvte nějakou kamarádku, která tady bude". Ono celkem o nic nejde, bude tady Tomáš, ale nemám ráda když mi nějaká čů.. něco nařizuje takovým tónem. Na odchodu mi ještě mile sdělila, že si na mě návštěvníci stěžovali, že prý mám v bytě 5 psů a 3 děti. Že to prý je absolutně nemožné. Ta formulace mě zarazila, takže jsem se zeptala co je na tom absolutně nemožné. Paní pravila, že je přece nemožné, aby v tak malém bytě žilo 5 psů, 3 děti já a můj druh. Zeptala jsem se jí, jestli jsou nějaké normy kolik je možno držet psů na metr čtvereční a kolik dětí. Paní zcela vážně prohlásila, že neví, ale že se podívá . No, ať počítám jak počítám, děti mám pouze dvě. Dívala jsem se pro jistotu i pod postel, jestli jsem nějaké nepřehlídla, ale fakt jsou jenom dvě. Můj dobře informovaný soused o mě ví ale úplně všechno, takže když řekl tři tak jsou určitě tři. Eště že mi to alespoň řekl, já všude mylně uvádím, že dvě. Holt blondýna, no .
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:20
- Nahlásit
Biluška
já všude mylně uvádím, že dvě. Holt blondýna, no
být tebou tak si toho souseda vezmu sebou do nového bydliště, páč skleroza je prefít a takovej soused k nezaplacení.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:21
- Nahlásit
Biluška
, takže když řekl tři tak jsou určitě tři
aspon to konečně víš
Paní pravila, že je přece nemožné, aby v tak malém bytě žilo 5 psů, 3 děti já a můj druh. Zeptala jsem se jí, jestli jsou nějaké normy kolik je možno držet psů na metr čtvereční a kolik dětí. Paní zcela vážně prohlásila, že neví, ale že se podívá
mě řekli že nám byt plesnivej páč mám vjednom pokoji tenkrát 2 děti že to není plastovejma pknama co by řekli dnes nevím...děti 3 a psi 2
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
Biluška
Paní kontrovala tím, že mám městský byt takže se jim musím přizpůsobit.
Ano,to je typické pro paní z podobných úřadů Miluju podobný situace,čék si utužuje nervovou soustavu .K dokonalosti sem to otužení dotáhla až na kynologických forech
odchodu mi ještě mile sdělila, že si na mě návštěvníci stěžovali, že prý mám v bytě 5 psů a 3 děti. Že to prý je absolutně nemožné
To mne zaujalo..Co když máš jedno dítě navíc???Třá je to proti normám Evropské unie? Okamžitě bych se zeptala,jak přebytečné dítě bude řešit,esi ho umístí v nějakém nalezinci nebo si ho veme domů nebo jak teda???Trvala bych na vyjádření!Pochybuju,že by měla na mysli počet psů ,mě to přijde normální.
A ty se teda eště podivej,kde by to třetí inkriminovaný dítě mohlo bejt,bo sousedi a paní z úřadu to musej vědet líp!!Seš bordelář,to je děs! Koukalas do sklepa??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:30
- Nahlásit
Biluška
Jo a eště důůůležitá věc: ať ti okamžitě začnou vyplácet dávky na toho třetího haranta!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:34
- Nahlásit
benda2
TY se směješ, ale v minulém zaměstnání jsem musela každou neděli odesílat statistiku - kde jsem byla, s kterým klientem, jak dlouho a pod. Jelikož jsem bordelář, poznámky si nevedu a diář pravidelně ztrácím tak jsem s tím měla dost problém. Každou neděli jsem seděla nad počítačem a přemýšlela kde jsem to vlastně byla v pondělí v deset. Tomáš mě vždycky posílal za Ekzémem, že on to určitě ví. Nepochybuju, že věděl
sarax
že to není plastovejma pknama co by řekli dnes nevím...děti 3 a psi 2
Určitě to bylo plastovýma oknama, poněvadž já byt plesnivý nemám . Možná na to mají nepatrný vliv okna 20 let stará, děravá a nedoléhající
davidkova renata
Esi to takhle pude dál,budem muset křížit pouze a výhradně příbuzensky,což ale taky není špatný
Ty voe, nic nehledej, jasně že to budem krýt příbuzensky. Je to podstatně epčejší, poněvadž pořádně upevníme všechny ty skvělý vlastnosti. A krom toho je to levnější
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:40
- Nahlásit
Biluška
posílal za Ekzémem
to bude zřejmě soused,že?
poněvadž pořádně upevníme všechny ty skvělý vlastnosti. A krom toho je to levnější
To jo,prej se ty vlastnosti násoběj,esi to dobře chápu,tak když krycí pes Ferda nedošlapuje na jednu zadní,štěnda při troše štěstí nebudou chodit vůbec .Ale to chce tu drajvovou kavalírku!!
Ten poslední argument je nevyvratitelnej!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:41
- Nahlásit
Biluška
TY se směješ, ale v minulém zaměstnání jsem musela každou neděli odesílat statistiku - kde jsem byla
já se zas tak nesměju páč sem onehdy taky musel psát zprávy z jednání a když to bylo se germánama tak mi ani soused neporadil bo sem jim vůbec nerozuměl a to byl teprve andersen když sem to smolil .............. náštěstí záverem stačilo napsat "české pivo jim chutnalo" a byl jsem z toho venku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit
benda2
české pivo jim chutnalo
No a podstatu si vystih a vo tom to je!!To je taková univerzální věta,taková jako nadčasová
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit
davidkova renata
Jj, Ekzém je ten úžasný soused. On se teda civilně jmenuje Martínek, ale pod tím jménem už ho snad neznají ani na sociálce . Prostě dostal hodně trefnou přezdívku a už se jí do smrti nezbaví
benda2
Si měl říct, bych ti pomohla. Já jsem před lety psala zápis ze zasedání občanského sdružení. Teda, ono padlo docela dost vína. Takže v zápise pak byli body - 4. předseda si objednal kávu, 6. jednatel pobryndal stůl šlehačkou a snaží se to utřít složenkou a podobně. Mlhavě si vzpomínám, že jsme tenkrát odsouhlasili členské příspěvky 312,50,- a do zápisu jsem to odůvodnila tak, že 300,- má každý debil, my budeme mít něco extra. A místo názvu "Kyklop" jsem chtěla "Kyklop Oil" aby to znělo světověji. Neprošlo mi to
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:06
- Nahlásit
Biluška
"Kyklop Oil" aby to znělo světověji.
to si asi tentkrát koukala moc na Dalas ale jinak je to dobrej nápad, třeba se ti podaří ho prosadit, např posl. sněmovna oil, parlament oil to by bylo světový.
No nakonec vzhledem ke krmení můžeš nazvat i chovnou stanici ................ oil a třeba i doména by mohla být .oil stejně už jsou .cz .com atd vokoukaný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:12
- Nahlásit
benda2
Co třeba "puma oil" ? To zní dobře, ne?
davidkova renata
Ve sklepě taky nic. Ve skříni jenom hadry, v peřiňáku prach a binec. Tak nevím . Ale ty příspěvky na haranta teda chci, hned zítra si zajdu na sociálku a budu se jich domáhat. Nejlepší by bylo, kdyby to tajné dítě bylo z národnostní menšiny, to bych mohla dostat velké přídavky.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:50
- Nahlásit
davidkova renata
K dokonalosti sem to otužení dotáhla až na kynologických forech
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 23:34
- Nahlásit
Biluška
hned zítra si zajdu na sociálku a budu se jich domáhat
jen bacha aby ti nespočítali že si s peněz na dvě živila 3 a že ti vlastně stačí mín
"puma oil"
pro nezasvěcený je to sqělý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 07:25
- Nahlásit
sarax
jen bacha aby ti nespočítali že si s peněz na dvě živila 3 a že ti vlastně stačí mín
Neboj, žiju mezi národnostní menšinou dost dlouho, jsem vyškolená. Budu požadovat doplacení zpětně. Jenom se musím ráno stavit u Ekzéma a zjistit jak je to moje dítě vlastně starý . Taky by mě docela zajímalo, jestli mám kluka nebo holčičku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 07:27
- Nahlásit
Biluška
a zjistit jak je to moje dítě vlastně starý . Taky by mě docela zajímalo, jestli mám kluka nebo holčičku
mno celkem by se hodilo 18 letý,vyučený,vlastní byt...žádná práce pro tebe,přídavky zpětně pak je jedno co to bude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 07:54
- Nahlásit
sarax
Nezlobila bych se kdyby mi Ekzém přidělil takhle sqělé dítě . Tomáš sice tvrdí, že tím třetím dítětem by mohl být myšlen jeho syn, ale s tím se jeho exmanželka odstěhovala do Popradu, odmítá nám ho půjčovat a v Bruntále ten kluk v životě nebyl. Leda by byl Ekzém telepat No nic, jdu ven s psicema, tak se cestou stavím po sousedech a poptám se cože to mám vlastně za dítě. Taky je musím naučit počítat, protože psů nahlásili pět, ale ve skutečnosti je jich šest. Nevím na koho z nich zapoměli, ale budu tvrdě bojovat za jejich práva.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:15
- Nahlásit
Biluška
Leda by byl Ekzém telepat
Třá má tachyon...
Taky je musím naučit počítat, protože psů nahlásili pět, ale ve skutečnosti je jich šes
Hm,tak je možný,že Ekzém omylem zaměnil jednoho haranta za psa..to by pak souhlasilo.Ted de vo to,kerýho.Třá pumice by vzhledem ke svý nepřizpůsobivý povaze mohla suplovat národnostní menšinu a Lilášek zasejc třeba nějaký momentálně zavostalý děcko .Každopádně se poptej a dej nám vědět,jak to s tim tvým harantem vlastně vypadá.Je jasný,že nemůžeš mít vo fšem přesnej přehled,prostě ti to f tom fofru nějak vypadlo či co..
Já valim k rybníku,mám dneska pěěěkně nasranou náladu,takže traverza si přijde na svý!Dyby náhodou,vemu si vod tebe nějakýho novýho psa,tak mi něco přirychtuj
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit
Biluška
psů nahlásili pět, ale ve skutečnosti je jich šest
a nevypadá některej jako harant??co puma v kočáru???páč na kusy to sedí
davidkova renata
koukám že nás to napadlo podobně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit
sarax
koukám že nás to napadlo podobně
No dyk je to logický!Ta puma f kočárku je dost pravděpodobná,si vzpomínám,jak tam číhala šikovně na báby ,co dělaj rády kučíííííí kučíííííí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
co dělaj rády kučíííííí kučíííííí
to je vono
já sem jaxi pomalá,páč datlím jednou rukou,v druhý chovám mláďátko
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
sarax
Biluška
vy pořád řešíte co napočítal soused ale horší by bylo kdyby Biluška sama doma napočítala každej tejden jednoho haranta navíc a ted když se stěhuje do baráku tak by mohla i napočítat nějaké dospělé osoby navíc u svého nového stolu a slavnostní večeře.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:29
- Nahlásit
sarax
,páč datlím jednou rukou,v druhý chovám mláďátko
tak to se pomalu nauč datlit nosem až ti trochu povyroste
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit
benda2
až ti trochu povyroste
to přece půjde do kotce ne??????
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:34
- Nahlásit
sarax
to přece půjde do kotce ne??????
asi tě přiberem do chovu. Takže nový výchovný harmonogram: kotec, školka, škola .............
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit
isdpch
nazdar draku, no hele co si říkal našim staronovým budoucím protihráčům ??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:37
- Nahlásit
benda2
kotec, školka, škola .............
mno přece se ty harantí nebudou rozmazlovat no ne???
asi tě přiberem do chov
sím to by se mi moooc líbilo...sem nabídla i čubu,že jí nechám implantovat několik děloh z anondy..nebo potkana,páč ty maj mooc mladejch
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit
isdpch
až přijedou Garfieldi do Prahy, tak to zrealizujem, to zas bude ušetřenejch důchodů
No a mohli by mít s pumicí kočárek pro dvojčata,tím se nám zvýší počet ušetřenejch důchodů na dvojnásobek
|