| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:18
- Nahlásit
ajunka
plus poruchy funkce štítné žlázy
Jo tak todle eště nemáme,Biluška bude mít radost
To vostatní fčetně debility a příbuzenský plemenitby na který hodláme postavit svoje lííínie už sme vychytaly
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:19
- Nahlásit
renča tak super .-))) aspon se jich zbavím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:19
- Nahlásit
jinak zdravím všecky, moc se mi líbil dnešní výlet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:20
- Nahlásit
ajunka
Jasně, každej pořádnej matroš dobrej
Holky, mě tak děsně deptá, že nemůžeme nakrýt Brajenu. To je hotová studnice nemocí. Jenže už je po přechodu a nehárá . Uvažovala jsem, že ji pomocí traverzy přesvědčím, ale ona by nám stejně chcípla během březosti a bylo by to všechno v háji
želva
Je z Olomouce a je mu asi tak 25 (plus mínus, nějak si nemůžu přesně vzpomenout). Svobodný, bezdětný, zaměstnaný, docela hezký a hodný (takový ten domácí ňoumovitý typ co se s ním při troše umění dá krásně manipulovat). No ideální manžel. Želvo, neváhej a ber
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:23
- Nahlásit
Biluška
Holky, mě tak děsně deptá, že nemůžeme nakrýt Brajenu. To je hotová studnice nemocí
No a nemá třá nějaký sourozence nebo tak??Dyk je to věčná škoda!!
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
biluška no to je ale opravdu špatný hele a co jako ji vyšetřit estli by jako eště tam nebylo náky vajíčko a to oplodnit nakmy kvalitním matrošem ve zkumavce a dát to vodnosit jiný velice kvalitní feně?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:27
- Nahlásit
želva
Biluška No ideální manžel. Želvo, neváhej a ber
želvo to ber a hned at na tebe přepíše veškerý majitek kdyby se potom až budeš mít 20týho čokla náhodou cukal. S barákem a bmw už pak nouzy o nápadníky mít nebudeš.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:31
- Nahlásit
Biluška
Svobodný, bezdětný, zaměstnaný, docela hezký a hodný (takový ten domácí ňoumovitý typ co se s ním při troše umění dá krásně manipulovat). No ideální manžel. Želvo, neváhej a ber
...a kolikrát ho už vrátili?
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
biluška co má ten chlap za vadu že ještě ení udanej? jedna noha? ruka?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:33
- Nahlásit
Biluška
No ideální manžel. Želvo, neváhej a ber
bezva, dej mi na něj nějaké spojení
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit
želva
hlavně se drž rady Bendy hned at na tebe přepíše veškerý majitek kdyby se potom až budeš mít 20týho čokla náhodou cukal. S barákem a bmw už pak nouzy o nápadníky mít nebudeš
davidkova renata
sím tě s tou mojí schourou se počítá...??jen potřebuju sehnat ty anakondí vnitřky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 07:30
- Nahlásit
davidkova renata
Co já vím, dyť je z útulku. A její chovatel už je dávno umřitej. Ale mám kontakt na jeho dceru tak to zkusím vypátrat.
sarax
ajunka
Teoreticky by sme mohli implantovat Brajeninu dělohu Trinity a pak použít zmutované Brejenčiny vajíčka. Ale ty vnitřky z anakondy by byli určitě lepší, prioritně budeme shánět tyhle
Lola1
...a kolikrát ho už vrátili?
Co já vím tak jednou. Ale ta byla fakt hloupá, životem nezkušená a nevěděla jakých vlastností si na mužích vážit.
ajunka
co má ten chlap za vadu že ještě ení udanej? jedna noha? ruka?
Nooooo, on je takovej trošku prostorově výraznější..... Ale zase to má svý výhody. Neuteče
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:37
- Nahlásit
Biluška
dáš mi na něj nějaké spojení,ltřebas přes email?
jinak dobré ráno Všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:49
- Nahlásit
sarax
sím tě s tou mojí schourou se počítá.
Ale jo,počítá,ale napřed musíš pořešit ty anakundí dělohy.Je to na tobě jak dlouho to bude trvat.
Biluška
Nooooo, on je takovej trošku prostorově výraznější.....
Nooo,to vidím jako výhodu,bo Želva je taky krapítek výraznější,takže by to nemuselo vadit! Ale pořádně to uvaž,bo esi si ho Želva veme,tak budete příbuzný ,což už samo vo sobě je dost alarmující. Navíc Želva je právoplatným členem sekty RD,takže by se ti mohlo stát,že jako příbuzná do ní automaticky spadáš taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit
davidkova renata
Nooo,to vidím jako výhodu,bo Želva je taky krapítek výraznější,takže by to nemuselo vadit!Ale pořádně to uvaž,bo esi si ho Želva veme,tak budete příbuzný,což už samo vo sobě je dost alarmující.Navíc Želva je právoplatným členem sekty RD,takže by se ti mohlo stát,že jako příbuzná do ní automaticky spadáš taky
Počkej, počkej, nebyla bys pak náhodou moje tchýně? V tom případě si to teda ještě pořádně rozmyslím . Zase na druhou stranu - tchán nemá rád psy, se mnou se odmítá setkat. Takové rodinné setkání, na kterém bych byla já i Želva by mohlo stát za to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit
Biluška
Počkej, počkej, nebyla bys pak náhodou moje tchýně
No byla,no..a Benda zase tchán .Ale jsme veselý kopy,psy máme rádi a setkáme se s tebou rádi kdykoli,třá na Ovčárech
Zvaž to ,mohla by bejt prdel
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:02
- Nahlásit
Biluška
takže email nedostanu, ach jo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:12
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/7278-takhle-nam-ty-zle- bakterie-naublizi.html
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit
želva
takže email nedostanu, ach jo
hele neházej flintu do žita, máš doma velkýho šampiona a Biluška si rozmyslí jestli když budeš sbírat ty ceny na soutěžích a MR tě bude mít raději v příbuzenstvu a sdílet tak tvoje vítězství
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:30
- Nahlásit
benda2
máš pravdu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit
Tak děcka, hledala sem pro vás genetickej matroš na jihu, kde by mohly bejt aspoň ňáký zásadní bakterie či virusy, co už by se o tu vadu postarali, bohužel mi nikdo nechtěl svého psa dát. Nic teda nemám, aspoň sem jim tam jednoho malýho zašlápla, když nikdo z nich neměl traverzu. Psi v Barceloně vypadali zdravě, tak sem chtěla spoléhat aspoň na ty srdeční červi nebo tak něco. Jo a nosej buď kšíry, nebo ostnáče ostnem dovnitř, tak mě napadlo, my bychom mohli začít k tomu chovu vyrábět ostnatý kšíry, což vlastně toho psa popíchá nejen na krku, ale na celém hrudníku, takže každý vyprodukovaný štěně dostane do mimi balíčku k novému majiteli ostnatý kšírky a malou traverzičku pro začátek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit
Gerda
ak mě napadlo, my bychom mohli začít k tomu chovu vyrábět ostnatý kšíry, což vlastně toho psa popíchá nejen na krku, ale na celém hrudníku
No to je bomba!!!!!!!!!!!!!!!!! Eště že si jela!!!Počkej až dorazí Biluška,ta se radostí pomine .Okamžitě to musíme zadat nějaký firmě.bo by nám to zas někdo moh vyfouknout stejně jako ty nafukovací Anduly pro čokly!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:21
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
no konečně to bude světový HOGO FOGO chov. Ale ty ostnáčky budou doufám za příplatek nebo alespon vratný na kauci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit
No tim se automaticky zvedá cena štěněte, pááááč to znamená, že se chovatel dost zajímá o jeho výchovu a výcvik a vůbec celkový komfort pobytu u nového majitele. A když to nebude vyrábět nikdo jinej, můžem udělat celou sérii ostnatých výrobků - přes kšírky až po fakírské pelíšky....
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:32
- Nahlásit
gerda ty vado to je dobrej napad plus samozřejmě pro ty hodně jako zapálený bysme mohli dělat ostnatý i haltiny aby to bylo jako komplet o myskách na žrádlo a pití nemluvě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:34
- Nahlásit
Ajunka, no to je nápad, ostnatá haltina, to si myslim, že chce registrovat! Jen nevim, jak budeme dělat ostnatý nápoje - můžem tam sypat sůl, to je taky dost nepříjemný, zejména když má pes žízeň.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
mě napadlo, my bychom mohli začít k tomu chovu vyrábět ostnatý kšíry, což vlastně toho psa popíchá nejen na krku, ale na celém hrudníku
teda já tohle slyšela už na cvičáku...prostě ideální obleček by byl..ostnáš,elektrika,ostanytý kšíry a granát na záda
taky myslím že bysme to měli zařadit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit
A pro štěňátka třeba malé španělské botičky....
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit
sarax hele a co jako tu elektriku propojit s tim ostnáčem a těma ostnatejma kšírama ) to by bylo geniální ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit
ajunka
Ty vado!! Vostatý haltiny!!! Holky ,já sem tak ráda,že ste tady!!!
Letim na patentovej ouřad,bo kdo by to líp vyrobil než my??!!
Zatim připrafte ceník....
Cena čokla se pochopitelně zvedá!
Kde je ,kur..a Biluška????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
|