Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:48
- Nahlásit

Biluška
Taky říkala, že nechce piškot, že by chtěla támhle toho jorkšíráka, ale dala si to vymluvit. No úplný zlatíčko najednou.

no pocem to sou pokroky
A při výcviku si dvakrát sedla
sím tě to je ta moje puberta na tom skoro jako tvoje Akéla taky někdy sedne a taky by piškotek nechtěla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:02
- Nahlásit

želva
čau jakej byl vejlet?
skvělej,nikam jsme nejeli,bo isdpch zjistil,že jediný místo na parkování je na přímým slunci a bál se nechat Čerta f autě.Takže jedem až se zatáhne

želva
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:17
- Nahlásit

davidkova renata
toho musí brát všude sebou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:29
- Nahlásit

želva
Se ho zeptej

želva
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:40
- Nahlásit

isdpch
proč bereš sebou pořád Čerta? jsis mohl užít vejlet

Joker
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:45 - Změnil/a: Joker
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:52
- Nahlásit

Lola1
sarax
Neustále jí opakuju, že je v podmínce tak aby si to uvědomila. Asi to působí

davidkova renata
Nezoufej paní, pořád sis to užila líp než já. Já jsem byla donucena vyžehlit hromadu prádla co byla větší než já

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:10
- Nahlásit

Biluška
á jsem byla donucena vyžehlit hromadu prádla co byla větší než já
a kdo ti to udělal????

aha..ty máš malý děti já mám na žehlení pubertu aby mohla ven tak žehlí

asi tou podmínkou budu vyhrožovat taky...případně jí řeknu že jí pošlu do Bruntálu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:36
- Nahlásit

Joker
Čus,to je ta tvoje druhá čubís??

Biluška
Nezoufej paní, pořád sis to užila líp než já. Já jsem byla donucena vyžehlit hromadu prádla co byla větší než já
No já nezoufám,bo sem se válela f posteli asi do jedný a pak sem se přesunula válet k rybníčku.Hele a ty žehlíš jo???To já ne,páč mě to nebaví a zdržuje mě to!to dycky na balkoně na šňůře vyvěsim a buď to vyjde nebo ne.Kam bych přišla,dyk měřim 175 cm!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
To já ne,páč mě to nebaví a zdržuje mě to!to dycky na balkoně na šňůře vyvěsim a buď to vyjde nebo ne.Kam bych přišla,dyk měřim 175 cm!!
Taky to tak řeším, ale většinou to nevyjde a skoropubertální dítě vříská, že v tom nikam nepůjde. A ke klientům taky nemůžu zmačkaná, to bych nevzbuzovala důvěru . Nějak moc to nepřeháním, žehlím tak 5x do roka, ale zato celý odpoledne
Občas se mi stane, že než nějakou součást oblečení vyžehlím tak z toho děcka vyrostou

sarax
aby mohla ven tak žehlí
Už aby ti haranti povyrostli Zatím akorát skládají ponožky a ještě se u toho ksichtí

asi tou podmínkou budu vyhrožovat taky...případně jí řeknu že jí pošlu do Bruntálu
Rozšířím si živnosťák a začnu převychovávat i děti. Výchova bude probíhat prací - na baráku a okolí proběhnou značné rekonstrukce . Vydupala jsem si medvídka mývala a včil přemýšlím jestli by ho šlo naučit umývat podlahu a schody. Co myslíte holky? Nakonec je to mýval, to je od slova umývat, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:11
- Nahlásit

Biluška
Občas se mi stane, že než nějakou součást oblečení vyžehlím tak z toho děcka vyrostou

Tak to se mi ulevilo,sem myslela,že to nějak prožíváš
Vydupala jsem si medvídka mývala a včil přemýšlím jestli by ho šlo naučit umývat podlahu a schody. Co myslíte holky? Nakonec je to mýval, to je od slova umývat, ne?
No já si myslim,že jo!Sem jednou v ZOO viděla jednoho(chudák),jak si mydlil f kýblu nějakou mrkef nebo co to bylo asi půl hodiny.Možná i dýl,sme museli jít,bo zavírali..Čili zbejvá pořešit,jak ho donutit aby postupoval dál a necrcal se furt na jednom fleku.Pokud by selhala přirozená komunikace,zkusila bych starou dobrou traverzu.Mi neřikej,že to časem nepochopí!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
zkusila bych starou dobrou traverzu
Eště žes mi to připoměla paní. Švagr získal super flek ve Vítkovických železárnách. Takže traverz, řetězů a podobného nízkoprofilového zboží bude dostatek a za velmi výhodné ceny. Hned jsem objednala čtyři palety. Už jsem měla fšechny úplně omlácené a jednu dokonce prasklou. Holky se mají na co těšit, možná i k těm zopkám je domlátím

želva
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:58
- Nahlásit

já taky nežehlím

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 22:49
- Nahlásit

Biluška

ty vogo a u mimina je to hned
a na výchovu bych poslala čubinu..ale tu velkou potvoru taky
davidkova renata
zkusila bych starou dobrou traverzu.Mi neřikej,že to časem nepochopí!!

taky sem si jí objednala...já tý čubě dám že nebude na obranách pouštět

Joker
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 07:32 - Změnil/a: Joker
- Nahlásit

Čus,to je ta tvoje druhá čubís??
Jj, byli jsme v ZOO

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 07:35
- Nahlásit

sarax
...já tý čubě dám že nebude na obranách pouštět
Pouštění řešíme taky. Pumice je ofiko asistenční pes pro vozíčkáře. Cokoliv přinese a podá bez větších problémů. Ale její jedinečný a nejmilovanější ragbyč prostě nemůže. On by jí s tím taky ten šmejd mohl odjet, že jo? A ona už by ho v životě neviděla. Jenže podat ho musí, protože traverza je vždy nablízku. Takže to řeší tak, že ho podá i s Belinkou . Přinese ho, drží ho pevně v tlamě a hlavu mi položí do klína. Ale ragbyč nepustí a nepustí

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 07:58
- Nahlásit

Biluška
želva
davidkova renata

čus baby, ste mě potěšily, našla jsem tu fůru inspirací do domácnosti, vidím, že nejsem sama, cizí neštěstí člověka potěší, taky budu muset (ale jen trošičku) žehlit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 08:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Švagr získal super flek ve Vítkovických železárnách

Máme vystaráno!
Pumice je ofiko asistenční pes pro vozíčkáře

No nevim..seš si jistá??Její poněkud zákeřná povaha mi k tomu nějak nesedí.
Lola1
našla jsem tu fůru inspirací do domácnosti
No proto ty fora sou ne?

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 08:49
- Nahlásit

davidkova renata
proto ty fora sou ne?
no sem tu dnes naposled dopoledne, jinak budu dopoledne u rybníčku, takže si vzkazy budu vyzvedávat odpoledne nebo večer.
Chtělo by to ještě jedno forum, třeba pod názvem "dnešní souhrnné zpravodajství" nebo "co nového pod traverzou" a tak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:12
- Nahlásit

Lola1
jinak budu dopoledne u rybníčku
Já taky.dnešní souhrnné zpravodajství" nebo "co nového pod traverzou" a tak.
No tak udělej náčrt a můžem to rozjet.Jinak pod traverzou očekávám jen samá pozitíííva,jak taky jinak!

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:22
- Nahlásit

davidkova renata
no, aby to bylo prudce a snadno orientační, tak nějaké kolonky jako třeba kdo je tu nový, co je nového, kdo tu byl dnes za blbce, nějaké nové drby, úspěchy s traverzama, potom třeba nová plemena, úspěchy na zkouškách a závodech, plánované plemenitby, akce, výlety a hospody a tak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
No nevim..seš si jistá??Její poněkud zákeřná povaha mi k tomu nějak nesedí.
Ona není zlá, je jenom děsně zbrklá a nohy má většinou podstatně rychlejší než mozek Je fakt, že s opravdovým vozíčkářem by asi pěkně zametla, ale slouží u mě a já traverzu pořád ještě v rukách udržím . Nejhorší bylo když po nás chtěli, že musí umět otevřít šuplík a něco z něho podat. Pumice po dvou pokusech pochopila - otevřený šuplík= piškot a my jsme půl roku žili s otevřenými šuplaty, protože jakmile je někdo zavřel pumice je fofrem otevřela a domáhala se piškotu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:52
- Nahlásit

Lola1
kdo tu byl dnes za blbce
Hm...to bude dost jednotvárný..JÁ jako dycky
Biluška
otevřený šuplík= piškot a my jsme půl roku žili s otevřenými šuplaty, protože jakmile je někdo zavřel pumice je fofrem otevřela a domáhala se piškotu

Tak to vidíš kam až může vést výcvik
Du k rybníčku,cestou budu ale pečlivě vyhlížet případné vhodné jedince do chovu a okamžitě oslovím majitele,bude-li se nám něco šiknout

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 11:04
- Nahlásit

davidkova renata

jsem ráda, že v tom odpoledne nebudu sama

ajunka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 19:59
- Nahlásit

bože lidi kam mě to zvete tady toho je že sme přečetla tři příspěvky a vzdávám to .-)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:29
- Nahlásit

davidkova renata
Tak co jsi našla? Já dneska nic Měla jsem samé nudné klienty, žádné osvěžení v podobě čuvače, nebo tak něco Třeba to zítra bude lepší. Magorka Brajenka dneska zahučela do výkopu od plynařů. Je to hluboké nejmíň tři metry a dole se drží voda. Puma se k tomu chodí pravidelně koukat, poněvadž sem tam tam zahučí nějaké zajímavé zvíře, nebo důchodkyně. Pumice to má jako past na mamuty a chodí kontrolovat úlovky . No a jak se šla kouknout co se dneska chytilo tak ostatní psi samozřejmě museli taky. Měla jsem strach, že mi tam zahučí šarpejka (ona je děsný gramloň, spadne skoro všude, i tam kde se to zdá nemožné) tak jsem rezolutně zavelela "ke mně, nebo bude traverza, a pěkně fofrem" . Všichni to pochopili, jenom Braisy se nějak nemohla otočit. Z jedné strany díra, z druhé hromada vykopané země. Ona dost špatně vidí. Tak jsem malým psům dala odložení (kromě Liláka, poněvadž ta žádné povely neuznává a to ani pod hrozbou traverzy ne, ludra) a šla jsem si pro ni. Brajenka šikovně počkala až budu tak tři kroky od ní, pak se odrazila a džampla dovnitř. Kebulí se práskla do té trubky co tam bůhví proč mají, ale naštěstí se jí nic nestalo. Akorát jsme měli malý problém dostat ji z třímetrové díry nahoru. Musela jsem za ní až do té vody a bahna ( to jí hned tak nezapomenu, to bahno v životě nevyperu) a pracně jsme ji rvali nahoru. Ostatní si samozřejmě nemohli takovou zábavu nechat ujít a taky usoudili, že na traverzu nebudu mít čas. Takže nám shora odborně asistovali. Lilák se snažila spadnout tam taky, protože je to vypadá jako super zábava. Puma mi radila ať ji tam nechám, že za ní nahážeme ještě ty ostatní a rychle to zasypem. Když jsem to zamítla tak na mě shora plivla klacek a dožadovala se ať jí ho taky vylovím. Vykašlala jsem se na ni tak si pro něho došla sama. To je mi ale jedno, protože tři metry běžně skáče bez rozběhu, takže si vylezla ven sama. No krásná idylická odpočinková vycházka. Ideální po dni narvaném jedním jednáním za druhým

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:36 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Biluška

želva
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:56
- Nahlásit

helůedte nechcete nebo nevíte o někom kdo by chtěl zadara 2letýho křížence jezevčíka? nemůžu ho tady mít 4 psy ani omylem,jestli se nikdo nenajde tak jde v neděli do utulku, se nedá jinakc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:00
- Nahlásit

želva
sarax
Lola1
ajunka
Biluška
Holky,tak fšechno nejlepší k našemu dnešnímu svátku!!!!!

Biluška

Ty vado,ty ale umíš žít!
Jinak já dneska taky nic moc,ale nevzdávám to.
Já zas měla hektický dopoledne,bo sem já husa blbá ukázala Dárkoj,kady se de k rybníčku,takže je tam navezená vod soboty imrvére.Dneska přigestila f plný sestavě tj.Sindy,Dasty,Alice(to je další pako) a její kříženec jezefce Riki.Když tak o tom uvažuju,možná by šel zařadit do seznamu,bo je sice mladej,ale má akorát špičáky,pak nic a pak až stoličky.No nic moc,já vím,ale není každej den posvícení..
Takže sem je slyšela už vod tramvaje.Riki je úchylák na entou,všichni to víme a neustále se snažil nakrýt vykastrovanou Sindy.Ta s ním chvíli laškovala a poté se nenápadně vzdálila o kousek dál.Proč,to jsme pochopily záhy a to podle smradu.Chcíplá kočka to sice nebyla,ale taková dobře uleželá ryba udělá taky svý.Rikiho to ovšem nezastavilo,zastavila ho až Alice a to uvázáním na vodítko.Nasadil těžší kalibr a to neustálé pištění ,takže se Dárek domníval,že někomu zvoní mobil.Dastyho naopak nezastavilo nic,a páč sme ho f sobotu hravě naučily "štěkej",předváděl ,jak mu to jde.Nyný mu mezitím šikovně čmajzla tenisák(po kom ten pes jenom je),což ho rozhodilo a řval eště víc.Dárek ale došel zajímavé změny a nejfrekventovanější povel byl "vypadni ty debile"Během krátké doby se mi upřímně omluvil za to,že mě dříve kritizoval,že na Nyný furt jen řvu...prý už to chápe.Můj skromný odhad je,že do týdne začne psa kopat a během 14 dnů z tebe bude poníženě loudit traverzuSindy v nestřeženém okamžiku dala ještě jedno kolo s rybou a poté se obě kynoložky rozhodly,že teda jdou do tý Šárky.Sbalily ty smradlavý uřvaný čokly a konečně vypadly s ujištěním,že už se těší na zítra kdy pořádáme hromadnou vycházku(kterej idiot to zas vymyslel!!)Zcela vyčerpána jsem se zhroutila na mokrý,smradlavý chlupatý a vod kafe politý ručník a přemejšlela,esi to mám zapotřebí..
Takže si z dnešního dne nedělej vrásky bo já to taky nemám lehký...Hele,je deset,startuj košťátko ať to neprošvihnem

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:18
- Nahlásit

davidkova renata
Žádnou traverzu nedostane, dokud poníženě nepoprosí a neuzná, že to bez ní nejde. Do té doby ať si dělá alfaželvink. Maximálně bych jí půjčila nějaký pevný řetěz

Hele,je deset,startuj košťátko ať to neprošvihnem
Neboj, na Petrovy kameny to mám co by kamenem dohodil (a zbytek doletěl na koštěti )

želva
sarax
Lola1
ajunka

Taky se připojuji k přání . Heslo dne - ani letos nás nevyhubí.

Nezapomeňte na pravidla letového provozu - předlétává se horem a vlevo, míjí se spodem a vpravo. Nad elektrickým vedením se nelétá. Nad rybníkem a jinou vodní plochou se letí nejméně 30 metrů, plašit vodníky a rusalky je zakázáno. Rovněž je zakázáno chytat se za letu tryskových letadel.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání