Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:12
- Nahlásit

Biluška
Davidkova Renata
Dík za nabídku, já RD sice nevěřím, ale možná že časem změním názor. Zatím jí určitě utrácet nebudu, ale má důtku s výstrahou, takže by si to měla uvědomit.

To si na tom lepšie, že aspoň pripúšťaš túto možnosť.
Keď som doma rozprávala o Bowenoch, tak ma moja sestra sprdla, že ona takým veciam neverí a bodka.
V živote to nevyskúšala a ani nevyskúša.
Raz sa dala pomasírovať nejakámu šaratánovi a točila sa jej hlava a bodka.
Ako môže predsa veriť vlastnej sestre? (to dá rozum)

No taký ľudia si nezaslúžia nič, len nech sa plácajú vo vlastnom bordeli, nie?

Dosť som sa nachodila zo svojim psím debilom po čertoch diabloch, a aj tak je to naďalej debil, ale nebudem zatracovať niečo čo nepoznám osobne.
Čo keby to predsa len trochu pomohlo? A hlavne sa vždy dokážem niečo naučiť.

Smečka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:15
- Nahlásit

Naučila jsem se to přehlížet a místo alfarolingu a podobných nesmyslů ho uklidňuji a zjištuji že to je mnohem lepší.
Anu
To je určitě řešení.

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:15
- Nahlásit

Biluška

:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:20 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit

gabi
A hlavne sa vždy dokážem niečo naučiť.
to si nemyslím, před rokem zhruba jste koukala na svět velmi úzkým obzorem a odmítala otočit hlavu.....to nemá být invektiva, jen Vám píši, jak to bylo....v tomto kontextu mi Vaše vyprávění o setře, která si od Vás nedá poradit, přijde směšné....

ale na druhou stranu se mi to, co píšete většinou dost líbí.....ať jsem kompletní.....

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:22
- Nahlásit

před rokem zhruba jste koukala na svět velmi úzkým obzorem
žeby som mala hlavu Johna Malkovča?

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:24
- Nahlásit

gabi
žeby som mala hlavu Johna Malkovča?
jsem kuklturní barbar...nerozumím tomu ...
jinak jsem to doplnil, ať to nevyzníá moc jednostranně....

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:31
- Nahlásit

Vážený pane, dočasne ruším bariéru mlčania.
Vždy som si myslela, že ste chytrý a šikovný.

Ale na druhej strane váš spôsob hry pôsobil emočne viac negatívne ako pozitívneí.

.v tomto kontextu mi Vaše vyprávění o setře, která si od Vás nedá poradit, přijde směšné....

nerozumiem.

...pokial neiste v mojej hlave, nevravte aký úzky je môj priezor.

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:33
- Nahlásit

před rokem zhruba....

...sme se neznali. Ale teraz...

sa tiež nepoznáme

Smečka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

fatdog

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:38
- Nahlásit

Anu
Jsme na stejné lodi, mám pocit, že tohle je ta správná cesta. Zkusím po ní jít dál a uvidíme.

Smečka
Na tom baráku to v něčem možná bude lepší, ale v mnoha směrech nebezpečnější. Teď žije v izolaci v nedobytném kotci. Pokud se jí náhodou podaří utéct z kotce ( což se jí celkem daří ve chvíli kdy přicházím, nebo odcházím) tak je kolem útěkuvzdorný plot z vlnitého plechu. S dětma přijde do styku jen pod mým dozorem a dost výjimečně. S malýma psama platí totéž. Chodíme společně na vycházky, ale Aki jde na vodítku a až na malé vyjímky se chová vzorně. Kdežto na baráku jsem plánovala následující model - Aki přes den v kotci,malí psi na zahradě s volným přístupem do domu. Pokud by se Aki s nimi snesla může být na zahradě volně taky. Jenže to vypadá, že se minimálně s pumou nesnese. Jiného psa zatím nenapadla, s pumicí se chytli už několikrát (jen v tom hotelu vážněji). Jenže puma se dokáže bránit, když Aki takhle vyjede po šeltii tak to bude poprvé a naposled a pro šelťu to nejspíš skončí fatálně. Takže jsem chtěla na barák model - Aki přes den v kotci, v noci volně puštěná. V noci budou zavření na oplátku malí psi. První věc, ze které mám strach je plot. Budeme stavět nový, z finančních důvodů nemůže být jiný než klasické pletivo + podhrabové desky. Spodem se nedostane, ale vrchem by to mohla dokázat. Lehounce skáče a věřím tomu, že když fakt bude chtít tak ho zvládne. Druhá věc je bezpečnost lidí a malých psů. Co když se některý pes dostane v noci ven (např. bude mít průjem a někdo ho v rozespání pustí ven aniž by si uvědomil, že je tam Aka) ? Nebo když nám děcka ze vsi polezou na třešně? Utržená noha mi přijde jako dost neadekvátní trest za ukradené ovoce . Na druhou stranu vydrží takové zacházení jaké předvedl ten parchant v hospodě. Potřebovala bych, aby si tu povahu trochu srovnala

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:43
- Nahlásit

Tady rušíme slibně se rozvíjející podnikatelský záměr. Co kdybysme šli v diskuzi o Akéle pokračovat na to původní forum? Jdu ho vyhrabat ze smetiště dějin.

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:44
- Nahlásit

gabi
Vždy som si myslela, že ste chytrý a šikovný.
Vidíte...každý se občas pleteme )))

Ale na druhej strane váš spôsob hry pôsobil emočne viac negatívne ako pozitívneí.
to chapu...potkali jsme se na spatne ceste .... nebo to bylo mozna realne...tezko povedet...treba je nasim osudem se zahlušit ) navzájem

.v tomto kontextu mi Vaše vyprávění o setře, která si od Vás nedá poradit, přijde směšné....
nerozumiem.

no strašně se tam divíte, že Vám Vaše sestra nevěří a nechce vyzkoušet, co jí doporučujete.....ale já jsem přesvědčen, že vy jste tenkrát také těžce odmítala pohled jiný než Váš...ale asi to nemá smysl pitbat...Vy to vidíte určitě jinak...měla jste určitě důvody, které Vám přišly v souladu s Vašim myšlením a tak...stejně jako já....

...pokial neiste v mojej hlave, nevravte aký úzky je môj priezor.
samozřejmě ano...jako vše, je i toto pouhé vyjádření mého názoru...není to jednoznačná a neměnná pravda psaná modře či dnes již tuším tmavěčerveně .... pletu se v hodně věcech jako každý z nás .......ntvrdím, že to tak je a přes to vlak nejede...to zase ne je to jen můj pohled.....

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:46
- Nahlásit

gabi
před rokem zhruba....
...sme se neznali. Ale teraz...
sa tiež nepoznáme

)

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:47
- Nahlásit

fatdog
Sypej na jiné téma, tady se bude množit, bude tady volný pohyb pumice, čili životu nebezpečno. Mimochodem, kdy budu mít aktualizované ty stránky?

Anu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:48
- Nahlásit

Biluška
já se ti přiznám,že psa jako Aki bych na volno hlídat nenechala.Můj malý 13kilový pes je magor a hlídá ostošest.Běda na náštěvi,která vstoupí neohlášena a běda i té,kdy je sice ohlášena,ale já psa neuklidňuji a nehlídám ho prvních 5minut,než zjistí,že nám vážně nejdou ublížit.Na triko bych si to nevzala.Musím říct,že je to dost vyčerpávající a čekají tě opravdu starosti.Časem se však naučíš brát veškerá omezení jako samozřejmnost a nepřijde ti to tak.Ale co se týče dětí (nemám teda žádné)měla bych strach.Fakt jo,právě proto,že ten pes je nevyrovnaný a reaguje nevyspitatlně.Každopádně co se týče výcviku,určitě s ní něco zvládneš,i mi jsme trošičku dohnali vše co by měl normální pes umět.Bohužel minulost v tom mozku nevymažeš,nějak nemá cenu přemýšlet jak to z té hlavy vymazat bo to nejde.Jediné co se musíš naučit tomu předcházet a když už dojde do sporu tak klíd,klíd....
PS: ale já tady hezky mluvím a občas mi ty nervi taky ujedou,když mě pes rafne před lidma,ale pak sama sobě nadávám,že jsem zase selhala a ten pes si to pamatuje-pamatuji si moji agresy,moji zlobu a je zle...chce to kurz sebeovládání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:20
- Nahlásit

Biluška
Tady rušíme slibně se rozvíjející podnikatelský záměr. Co kdybysme šli v diskuzi o Akéle pokračovat na to původní forum? Jdu ho vyhrabat ze smetiště dějin.
Čau pani kolegyně,tak jaká?Já dopoledne nemám moc času,bo mám hlášku,že v Řempu maj f akci traverzy!!!Letim tam a vemu celou paletu či f čom to prodávaj,bo traverz neni nikdy dost.Tuty přijdou k užitku,bo těhotný čuby můžou mít různý vrtochy a nevim jak jinak jim to vysvětlit...Myslim,že bude dobře,dyš si ty štěněta na traverzy budou zvykat už v prenatálním stadiu,aby se neprošvih ten imprýtink!
Jak to vypadá s tou slepou ,hluchou a chromou kavalírkou??Abysme neprošvihly vhodnej termín na krytí,spolíhám na vás,že to pohlídáte

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:33
- Nahlásit

davidkova renata
čau hele nemaj i řetěz, nějakej těžkej

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:36
- Nahlásit

treba je nasim osudem se zahlušit ) navzájem

ďakujem, neprosím

no strašně se tam divíte, že Vám Vaše sestra nevěří a nechce vyzkoušet, co jí doporučujete.....

Nedivím a nič jej nedoporučujem. Už ju pár rokov poznám
Konštatujem, že kto niečo nevyskúša a aj tak bude tvrdiť že tomu neverí, tak nech si ide vlastnou cestou.

Keď som doma rozprávala o Bowenoch, tak ma moja sestra sprdla, že ona takým veciam neverí a bodka.
V živote to nevyskúšala a ani nevyskúša.

No taký ľudia si nezaslúžia nič, len nech sa plácajú vo vlastnom bordeli, nie?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:38
- Nahlásit

benda2
čau hele nemaj i řetěz, nějakej těžkej
Čus,neboj ,se zeptám a vemu ti,dyštak zjistim kdy příde zboží.

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:43
- Nahlásit

Lidi pan Čert má svátek tak mu Čertovsky popřejem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:45
- Nahlásit

tož ČERTE fšechno nej a hodně háravek vůkol!!

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
no hele sem přemejšlel o novejch technikách výcviku a výchovy a přišel jsem na nápad: pořídit si paintballovou pistovku a po Bendovi pálit kuličky akorát bude asi potřeba helmička se štítem nebo aspoň brejle.

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:46
- Nahlásit

Hele davídková sory že som ti to tu zasvinila, ale to moje protestné mlčanie bolo tááááák ťaživé a muselo to raz prísť.

Ale keby ste vedeli ako sa človek potom cíti skvele?
Skoro ako po ožiarení tachiónovou guličkou pod vankúšom.

Musím dať Šmudlovi sem tam niečo roztrhať.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:47
- Nahlásit

benda2
To je slabý!To chce vostrejma aby si to ten šmejd příště rozmyslel!!!
Jinak sem můžeš fláknout tu fotku v hokejový výzbroji,ta by celkem vodpovídala.

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
tož ČERTE fšechno nej a hodně háravek vůkol!!
tak mu objednáme psí striptérky a basu šampusu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:50
- Nahlásit

gabi
Hele davídková sory že som ti to tu zasvinila, ale to moje protestné mlčanie bolo tááááák ťaživé a muselo to raz prísť.

Ale keby ste vedeli ako sa človek potom cíti skvele?
Skoro ako po ožiarení tachiónovou guličkou pod vankúšom.

Klííííd,ty mi fakt nevadíš,čék potřebuje komunikaci na úrovni.
P.S.co řikáš Sindy u Želvy,sem ti řikala,že to bude to pravý,akorát jsem nečekala,že tak rychle

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:50
- Nahlásit

davidkova renata
inak sem můžeš fláknout tu fotku v hokejový výzbroji,
to víš a vy to vobodujete a já se z toho pos....... že mi ani tachouš ani rum nepomůže

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:51
- Nahlásit

benda2
tak mu objednáme psí striptérky a
Třá tu chromou hluchou a slepou kavalírku!

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:57 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

P.S.co řikáš Sindy u Želvy,sem ti řikala,že to bude to pravý,akorát jsem nečekala,že tak rychle

Videla som, ako sa mení u mňa zo dňa na deň, takže som jej verila (myslím Sindy )
Je to mladá holka a prášili sme to donej každý deň naplno.
Priateľ na ňu ťuťu ňuňu poď ku mne. Tak mu vravím či je normálny, nech si ju nevšíma a nech ju kľudne kopne ako keby bola naša

Ale stopovačku by som jej dala dolu po dlhšom čase.
Hlavne nech nemá tie svoje prepínačky v hlave.

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:43
- Nahlásit

co řikáš Sindy u Želvy,

gabi
davidkova renata
želva je borec to je jasný, my tady dřem, děláme tutu nunu a mlátíme je jak jen to jde a želva si ji po týdnu soužití vezme a klidánko odvolá od srnky svojím 100% přivoláním.
No hele jestli vona nebude tady velkokynolog

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání