| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 21:53
- Nahlásit
Joker
hele gratuluju taky
jen my nešlo video s poslušností
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:01
- Nahlásit
jen my nešlo video s poslušností
Divné. Stáhni si ho do PC, když nejede na stránkách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:07
- Nahlásit
sarax
Mě to ukazuje eror a ta obrana mi taky nejde..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:07
- Nahlásit
Joker
a odkaz na jardu taky nefachá???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:08
- Nahlásit
sarax
odkaz na jardu taky nefachá???
U mě taky eror..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:10
- Nahlásit
davidkova renata
obrana mi šla....
Joker
hele při stáhnutí do kompu to taky nejde přehrát...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:15
- Nahlásit
sarax
obrana mi šla....
No mě nejde...stahovalo se ti to jak dlouho?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:17
- Nahlásit
Je to v obyčejném mpeg. Většině to jede. A odkaz opravím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2007 22:20
- Nahlásit
Joker
sarax
Tak já to zkusím zejtra,du spát,dobrou..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 01:12
- Nahlásit
davidkova renata
stáhnutý to bylo hnedka...ale mediaplayer to nepřehrál...
píše mi tohle:Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek, který byl použit ke komprimaci souboru.
ale obrany mi to přehrálo?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 07:10
- Nahlásit
Není nad to mít dobré kodeky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:09
- Nahlásit
Biluška
Biluškóóóóó´,si naživu nebo tě pumice dostala a tančí na tvým hrobě???
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
... čau, asi tančí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:30
- Nahlásit
Lola1
čau, asi tančí...
Čus,se vobávám že jo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
Lola1
Ahoj holky, právě jsme dorazili domů. Pumice mě nedostala, byla celý víkend moc hodná, běhala líp jak Nadbůch, prostě byla fantastická. Zato Akéla se projevila jako sfině sfiňovatá, za víkend mě třikrát napadla, kousla mě do krve (normálně na mě zaútočila) a vůbec nevím jak to budu řešit dál. Mám docela strach si takového psa nechat, protože příště třeba může napadnout pětiletou dceru ( . Lilášek si taky užila, protože ji minutu před odjezdem napadl nějaký labrouš a snažil se jí ukousnout čumák. Nevím, co furt všichni mají s tím jejím nešťastným čumákem . Ale mělo to i kladné stránky, sehnala jsem další chovné feny do našeho projektu
Mimochodem, víte o tom, že mám "hele vole, to jsou ti psi z vodafounu"
Joker
Gratulujeme
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:40
- Nahlásit
Biluška
tak jste dorazlil domů v pohodě jo hele to jsem slyšela víckrát myslím teda jinak my by jsme se přidali ofšem čekáme 4vrhy papíráků to asi není ono
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:45
- Nahlásit
leila
jj, schválně jsme čekali na přímý vlak abysme nemuseli přesedat a mezi Krnovem a Bruntálem byla výluka. To je holt to cestování s Českými drahami. Naši vlci zabrali půlku autobusu, Lilinka si tam spokojeně prděla a cestující vypadali, že raději vystoupí o zastávku dřív (jenže to nešlo, protože to nikde nestavělo ). Když se Akéla začala tvářit, že se každou chvíli pozvrací a já jsem ji nahlas přesvědčovala "neblinkej Akélko, za chvilinku budeme doma, to už vydržíš. Já už nemám žádné kapesníky" tak půl autobusu zbledlo a zbytek vypadal, že vystoupí i za jízdy.
Papírové vrhy neberem, to je houby kšeft.
Davidkova Renata
Akouna mi málem nakryl borderkoliák. A papírovej. Představ si ten průser. Naštěstí jsem jim na to včas přišla, všechno jsem překazila a Benda2 má volné pole působnosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:45
- Nahlásit
Biluška
běhala líp jak Nadbůch,
Tak to mě mrzí,že sem to neviděla
mělo to i kladné stránky, sehnala jsem další chovné feny do našeho projektu
No to je supééér!!!A jaká maj vady?? Zato Akéla se projevila jako sfině sfiňovatá, za víkend mě třikrát napadla, kousla mě do krve (normálně na mě zaútočila
Si myslim,že byla asi dost ve stresu,bylo toho na ní možná moc...
leila
ofšem čekáme 4vrhy papíráků to asi není ono
S tim di někam!!!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:50
- Nahlásit
Biluška
mno jo to tak bývá alespoň by jste měli více místa to já málem měla psa si tak jedu tramvají k bábi a homelesáci nastoupili zastávku po mě my ho málem vrazili do ruky ale to víš rodiče by mě vihodili kor když má přijít puma
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
sem si to myslela sem dědu přesvědčovala že to není žádné kvalitní zboží že ať to kříží na dvoře jezevčíka s křepeláky a bígli ale von to chce mít čistokrevné a dokonce nepříbuzenské jezdíš až do pryč s fenama to je houby kšeft, ale asi už ho nepředělám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:54
- Nahlásit
Biluška
Lilinka si tam spokojeně prděla a cestující vypadali, že raději vystoupí o zastávku dřív (jenže to nešlo, protože to nikde nestavělo ). Když se Akéla začala tvářit, že se každou chvíli pozvrací a já jsem ji nahlas přesvědčovala "neblinkej Akélko, za chvilinku budeme doma, to už vydržíš. Já už nemám žádné kapesníky" tak půl autobusu zbledlo a zbytek vypadal, že vystoupí i za jízdy.
Nazastavujéééém,máme zpoždění
Ty voe,budete muset přijet taky do Práglu,to bude hlína!
Akouna mi málem nakryl borderkoliák. A papírovej. Představ si ten průser.
no to sem se úplně zpotila hrůzou Nějakej papírovej zmetek by nám kazil naše pečlivě naplánovaný spojení!!!
Hele eště k tý sfini...nech jí teda zatim furt košík,když jí budeš mít nějak doma a dej jí šňůru.Nechci teda nějak dělat chytrou,ale asi to bude chtít čas a tohle byla pro ní asi zátěžofka..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
No to je supééér!!!A jaká maj vady??
Ta jedna je kavalírka a je slepá, hluchá a chromá na dvě nohy Absolutně ideální pro náš chov. Druhá je slepá šeltie a ještě mám rozjednanou borderku. Ta sice nemá žádné vady, ale zato je úplně pitomá, to se taky počítá, ne?
Zato Akéla se projevila jako sfině sfiňovatá, za víkend mě třikrát napadla, kousla mě do krve (normálně na mě zaútočila
Si myslim,že byla asi dost ve stresu,bylo toho na ní možná moc...
Kdepak . Poprvé po mě šla v pátek večer v hotelu. Chystala jsem žrádlo, puma se přiblížila ke stolu, Akéla vystartovala po pumě, začali se rvát, já jsem práskla Akélu miskou (prázdnou) po zádech aby pustila pumu a ta mrcha se normálně otočila proti mě a šla po mě. Schytla velmi rychlý alfaroling, náhubek a pětiminutovku na samotce v koupelně (dýl to nešlo, protože puma ji naučila jak si otvírat a nebyl tam klíč. takže když ji to přestalo bavit tak prostě odešla). Ještě jsem ji mohla zavřít na balkon, ale měla jsem strach, že by vyskočila.
Podruhé po mě vyjela v neděli. Překousávala vodítko na kterém byla uvázaná. Na povel fuj nereaguje, v životě to neslyšela a nezná ho. Takže jsem přišla k ní, řekla jsem jí fuj a dala jsem jí lehkou facku. Zase se ohnala. Ale není to jenom o tom, že by se prostě ohnala po ruce a sklapla. Prostě útočí. Dostala další rolling (bohužel ne tak rychle jak by bylo zapotřebí. zavazelo mi to vodítko a nestihla jsem to v tu správnou chvíli). I když byla na zádech tak se snažila kousat dál. Prokousla mi předloktí a zdrhla. Tomáš se rozběhl za ní a šlápl jí na vodítko co táhla za sebou. Došla jsem si pro ni, nechtěla jsem ji už trestat, chtěla jsem jí dát náhubek a v klidu si rozmyslet co dál. Ale jak jsem natáhla ruku po vodítku tak na mě vystartovala znova a kousala jak vzteklá. Pak se mi podařilo ji uklidnit, vrazit jí náhubek a najednou byla zase jako milius. Jenže co když jí příště rupne v bedně když vedle ní bude stát Inka?
leila
vořecha ber, jako žrádlo pro pumu se ti bude hodit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:09
- Nahlásit
Biluška
jo, jo vypadal fakt že je na žrádlo takový pěkně vykrmený velký asi jako geroš to by bylo tak na týden nebo dva
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:20
- Nahlásit
Biluška
jedna je kavalírka a je slepá, hluchá a chromá na dvě nohy Absolutně ideální pro náš chov. Druhá je slepá šeltie a ještě mám rozjednanou borderku. Ta sice nemá žádné vady, ale zato je úplně pitomá, to se taky počítá, ne?
No to je ofšem ůlovek!Eště,že si jela!Co dyby nám byly takový skvosty utekly??? I když ta kavalírka by nám utekla asi dost těžko
pětiminutovku na samotce v koupelně (dýl to nešlo, protože puma ji naučila jak si otvírat a nebyl tam klíč. takže když ji to přestalo bavit tak prostě odešla).
No tak to je potom těžký,že jo.
Radit si moc netroufám,ale není možný,že je to v zásadě ze strachu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
Radit si moc netroufám,ale není možný,že je to v zásadě ze strachu?
Je to ze strachu, alespoň já jsem o tom přesvědčená. Ale to ji neomlouvá. Nedovolím si mít psa, který mě bez problémů napadne. Co když příště Inka natáhne ruku (třeba ke mě), Akéla si to vyhodnotí jakože na ni útočí a tu ruku jí ukousne? Mám z toho docela strach, protože Inka je prakticky tak vysoká jako Akéla No uvidíme jak se to vyvrbí. Zatím má důtku s výstrahou.
Večer jsme měli ještě jeden skvělý zážitek, písnu ho na extra téma, protože si ho zaslouží
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:41
- Nahlásit
Biluška
Je to ze strachu, alespoň já jsem o tom přesvědčená. Ale to ji neomlouvá
No to je jasný,ale tuty se s tím dá pracovat.Jen to asi bude běh na delší trať,ale nemožný to nebude.Kdybys to nebyla zrovna ty,možná bych ti řekla,aby ses zeptala RD .,měl takových psů dost.
Ale vážně,nějak to řešit budeš muset,samo se to nespraví.
Večer jsme měli ještě jeden skvělý zážitek, písnu ho na extra téma, protože si ho zaslouží
Se těšim jak malý děcko ,snad ani neusnu,bo to bude tuty výživný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:27
- Nahlásit
davidkova renata
Už je tam písnutý, si di počíst. Ale bacha, je to jenom pro silný žaludky.
Kdybys to nebyla zrovna ty,možná bych ti řekla,aby ses zeptala RD.,měl takových psů dost
možná i tak hluboko klesnu a zkusím to. Jestli mi ale poradí abych jí dala na krk tachyon a vymazala jí tím vzpomínky tak za sebe neručím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:33
- Nahlásit
Biluška
možná i tak hluboko klesnu a zkusím to. Jestli mi ale poradí abych jí dala na krk tachyon a vymazala jí tím vzpomínky tak za sebe neručím
Si blbka ,Myslím,že to nenastane,ale ten čokl za to nemůže,bojí se,páč jí lidi zkurvili,neumí nic jinýho,ani si pomoct sama.Sice jí to neomlouvá,ale vysvětluje to její chování.Musí se naučit,že se lidí netřeba jen bát..
Ale bacha, je to jenom pro silný žaludky
Tsss,mám žaludek jako kachna,du na to
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
leila
ahoj, jaké budeš mít pejsky s PP?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:44
- Nahlásit
davidkova renata
Musí se naučit,že se lidí netřeba jen bát..
Mám strach, že to už prostě nepůjde. Kdyby to bylo jakékoliv jiné plemeno tak jo, ale u pastevců tomu nevěřím . Mě už by stačilo i to, kdyby prostě neútočila. Smířím se s tím, že mi utíká a prostě jí nedám šanci. Smířím se s tím, že se nikdy nic nenaučí (třeba ani to blbé fuj), ale nedokážu se smířit s tím, že bude útočit. Jasně, že ji můžu zavírat, může chodit ven s košem, můžu eliminovat veškerý její styk s vnějším světem. Ale jednou selže lidský faktor a bude průšvih . Pak třeba za dcerou vleze kluk aby jí šeptal do okna vyznání lásky a Aka ho zabije protože na noc ji budu pouštět na zahradu? Nebo když bude můj milenec utíkat oknem, protože Tomáš se nečekaně vrátil z práce? (doufám, že to nebude číst pro jistotu ho pár dní nepustím k piškotovi ) Vždycky se může něco takového stát
|