Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 07:39
- Nahlásit

Biluška

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 07:44
- Nahlásit

isdpch
dogtrek ti sluší, blahorodí jsem prošvihla, jelikož jsem byla odpoledne u pana doktora v Táboře. Ale vošéfovali jste to dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:02
- Nahlásit

Biluška

No máme hodně společnýho,ta mrcha se chová velmi podobně,normálně s ní není problém,vodítko nepoužíváme a obojek většinou taky zapomenu,ale jak je ve hře Jarda...
Gumička je supr,muselas bejt na prášky,ale asi to fakt nebude k ničemu.Jednak by musela bejt tlustá jak lano vod Titanicu a dvanak je to na obraně kontraproduktíívní.Teď jsme vyzkoušeli jí prostě vůbec neuvazovat a pustit jí normálně navolno.(Jarda se napřed zbaběle zeptal,esi ho kousne).To jí rozhodilo a kupodivu to bylo podstatně lepčí.Přiřítila se k Jardovi a když zjistila,že nemá nic ke kousání,jala se zoufale hledat skovenej rukáv(bohužel ho i našla,já to ale řikala!).ale dala se normálně odvolat a dokonce šla celkem slušně na volno u nohy až ke kolíku,kde jí šikovně uvazuju,bo se mi nechce furt válet po zemi.Akorát se teda otáčela,ale dobře mířená rána do palice jí vrátila celkem do reálu.Budem to zkoušet,bo mi příde,že by to časem mohlo i zabrat.Dyby né,bude ho muset teda zavalit,úplně to vidím,jak jsou z toho na ÍÍÍPU vodvařený

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:03
- Nahlásit

želva
heled budete mít zas v sobotu nebo v neděli'' kousačku''?
Eště nevím,esi bude Jarda mít volno,dám ti vědět

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:09
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, a co zkusit inovaci a dát tu gumičku na hubu Jardovi? Třeba to Nýný rozhodí a bude šlapat jak švýcarský hodinky?
Jo ale bacha, časem to ztrácí na účinnosti. PUma už se naučila vřískat i se zavázaným čumákem a je to houby. Vykašlu se na gumičku a zkusím drát. NEjlíp pod napětím

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:23
- Nahlásit

Zdravím všechny

Biluška
Akorát mě deptá, že to nemůžu používat na závodech
tak jí na těch závodech zalep hubu lepidlem to snad nikdo nepozná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
, a co zkusit inovaci a dát tu gumičku na hubu Jardovi? Třeba to Nýný rozhodí a bude šlapat jak švýcarský hodinky?
Jo ale bacha, časem to ztrácí na účinnosti. PUma už se naučila vřískat i se zavázaným čumákem a je to houby. Vykašlu se na gumičku a zkusím drát. NEjlíp pod napětím

no Jardovi jí můžu v nestřeženým vokamžiku nasadit,aspon nebude tak ječet,až se Nyný příště nasere,že ten rukáv už zas na sobě nemá
Jinak vona taky řve i se zavřenou hubou,to je snad eště horší,dělá to když se chystá jídlo..se divim,že eště nezískala z jídla neurozu(já už jo),bo to ječim i já ,aby už konečně sklapla,pak mi hrábne a vrhám po ní různé předměty,do toho vříská to hnusná kočka,což psa vynervuje eště víc,no prostě pohodička..Když vidí,že mý nasrání dosáhlo kulminačního bodu,tak tu hubu zavře,ale řve furt dál,jak to dělá nevim,ale já se zcela vyčerpána zhroutim na lůžko a přemejšlim,esi není lepčí mít nežravýho psa.
Drát jedině pod napětím a vostnatej!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:28
- Nahlásit

benda2

Eště že ty fora sou!!

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:33
- Nahlásit

davidkova renata
Eště že ty fora sou!!
no jistě a to počkej až psům někdo vyrobí brejle zapojený do pc a propojený s náma tak budeme společně i virtuálně venčit v pohodlí a tepla domova. A znalci jazyků budou třeva venčit i s někým ze zahraničí.

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:34
- Nahlásit

isdpch
to by byla takovááááá pohodička
no mě to povídej akorát bys to musel odběhat sám

Joker
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:40
- Nahlásit

heled budete mít zas v sobotu nebo v neděli'' kousačku''
Myslím, že ne. My jedeme ve čtvrtek do Měcholup na poslední před závodama a pak pauza. Jedu na týden na Šumavu. A Jarda jede tamtéž, ale o týden později...

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:11
- Nahlásit

isdpch
a co jí nechávat doma, já teď v neděli u stánku vážně uvažoval o tom, že příště pojedu na coursing bez psa,
to je geniální! Že to ještě nikoho nenapadlo!

benda2
znalci jazyků budou třeva venčit i s někým ze zahraničí.
se těším...

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:28
- Nahlásit

davidkova renata
Zásadně hodinu před krmením užívám diazepam a chvdím dodávané lepidlo. Jinak je to k nepřežití. Vřele doporučuju. Všichni ti šmejdi kňučí, chodí po bytě a dávají mi najevo, že 14 dní nežrali. Do toho chodí děcka a neustále prudí " mamííí co bude k večeři. Fůůůůůj to já jíst nebudu" a "mamííí ona mi bere pastelky, mamííííí ona mě bije" . Tomáš zásadně večery považuje za nejlepší dobu k řešení zásadních otázek typu "zasadíme pod okna našeho nového baráku narcisy, nebo tulipány?" a dožaduje se dlouhodobé diskuze o daném problému. Nenávidím večery.

benda2
Zkusím to, dík za tip. Doufám, že se tím lepidlem nezfetuje jako chvd To by mi na té dráze moc platná nebyla

isdpch
co jí nechávat doma, já teď v neděli u stánku vážně uvažoval o tom, že příště pojedu na coursing bez psa, to by byla takovááááá pohodička
Taky už jsem nad tím párkrát uvažovala. Ale ona by se mi pomstila . Loni touhle dobou ji uštkl had, měla nařízenou marodku a jela jsem na závody jenom s Hesinou. Tos neviděl ten bordel, jaký dělala celý víkend a to měla, prosím pěkně, jenom pro sebe spešl au-pair. V neděli večer mi au-pair dala výpověď s tím, že toho pitomého čokla nechce už nikdy vidět a po mě požaduje úhradu tří měsíců v nervovém sanatoriu.

želva
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
dík a dej vědět, já jestli se mi to nebude křížit s Agility

rosnička
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 10:15
- Nahlásit

Zásadně hodinu před krmením užívám diazepam a chvdím dodávané lepidlo. Jinak je to k nepřežití. Vřele doporučuju. Všichni ti šmejdi kňučí, chodí po bytě a dávají mi najevo, že 14 dní nežrali. Do toho chodí děcka a neustále prudí " mamííí co bude k večeři. Fůůůůůj to já jíst nebudu" a "mamííí ona mi bere pastelky, mamííííí ona mě bije" . Tomáš zásadně večery považuje za nejlepší dobu k řešení zásadních otázek typu "zasadíme pod okna našeho nového baráku narcisy, nebo tulipány?" a dožaduje se dlouhodobé diskuze o daném problému. Nenávidím večery.
V době podávání potravy čuba tančí kolem a hopsaje zuřivě zatíná drápy do lina. Ječí (s hubou převážně zavřenou) své obvyklé dlouhé "bauuvauuvauuúúú" do chvíle, než
a.) dostane žrádlo
b.) panička se zhroutí, dítě zbaběle zdrhne a pán tvorstva se znechuceně zavře v obýváku. No, a pak konečně dostane to žrádlo.
Touto dobou syn zpravidla nedůvěřivě vyzvídá, cože dostane k večeři on. "Jé, na bramborovej guláš vubec nemám chuť! Nebylo by něco jinýho? Třá....já nevim....lazaně.....humr.....nadívané křepelky, nebo tak něco? Ne? Tady nigdy nic není podle mě, dycky podle vás! Ach jo!"

Zbožňuju večery!!!!! Tolik inspirativních podnětů!!!

želva
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:39
- Nahlásit

jdu ven si sednout pod strom s dětma

želva
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:40
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/7050-pro-nekoho-staci-i -takto-mala-prepravka.html

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:13
- Nahlásit

Biluška
rosnička
jdu ven si sednout pod strom s dětma
jo, želva má s dětma idylku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:28
- Nahlásit

prosimtě, teď sem želvu viděla, měla jen jednoho fakoše, staršího nechala doma otci napospas, matka jedna krkavčí )) To se jí to pak idylkuje s jednim, kterej se jí ještě drží zuby nehty a nehne se od nohy víc než na dva centimetry Seděly sme u nás před prací na schodech, kolem jezdili kurýři na svých pekelných motorkách, kolegové hystericky tůrovali vozy směrem ke klientovi, Sindy ležela želvě u nohy a vůbec to s ní nehnulo. To se pak dělá idylka s ideálnim fakošem

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:11
- Nahlásit

Lola1
Gerda
jo, želva má s dětma idylku.
To je nespravedlivé, jak to, že někdo má hodné děti a někdo takové smrady? . Pošlu k ní Akélu na výměnný studijní pobyt a bude mít po idylce

želva
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:16
- Nahlásit

Biluška
copak páš za problémi s Akélou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:20
- Nahlásit

želva
copak páš za problémi s Akélou?
Celá Akéla je jeden velký problém . Kde může tam zdrhne, když nemůže zdrhnout tak alespoň dělá naschvály, zamotává si vodítko mezi všechny přítomné psy, lidi a děti, sabotuje granule a vyžaduje extra pro ni vařené (a to mě sere nejvíc, nenávidím vaření ), no prostě jeden velký problém

želva
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:29
- Nahlásit

Biluška
tak na vodítku,já mám vodítko krátké asi metr a tím pádem se nezamotává,a granule bych jí nechala, ona si zvykne a když ne tak hlady ona dlouho nezůstane, takle jsem to měla z Dračou,vydržel to 2 dny hladovět a pak se na to vrhnul a pak jenom granule

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:16
- Nahlásit

želva
Ona má z těch granulí děsný průjem. Už jsme vyzkoušeli několik značek a pořád se.e Takže vaříme, přimícháváme do toho granule a pomalu vytváříme střevní mikrofloru. S vodítkem je to taky těžké, pustit ji nemůžu - zdrhne. Takže jí nechávám co nejdelší, aby měla alespoň nějakou svobodu (a taky abych nemusela obíhat kandelárby a křovíčka )

želva
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:18
- Nahlásit

Biluška
dobrá dobrá

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:39
- Nahlásit

Biluška
vyžaduje extra pro ni vařené (a to mě sere nejvíc, nenávidím vaření
stejná rada jako před tím, zalepit tlamu ale doporučoval bych před zalepením vytáhnout jazyk ven........ psi se prý jazykem chladí nevím jestli je to pravda ale kdyby náhodou tak aby se nepřehřála.
S výběrem lepidla s ohledem na toxické účinky neporadím ale i dětem se dával mák aby usnuli. No a nakonec takový malátný pes nikam neuteče takže až to lepidlo vybereš dej mi vědět....dík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:56
- Nahlásit

benda2
chvd používá kanagon, tož u toho asi zůstanu . Zítra ho kýbl koupím a vyzkouším.

benda2
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:22
- Nahlásit

Biluška
no a za jak dlouho to uschne ? já abys jim nemusela držet tlamičky příliš dlouho

ps: to zminování chvd má nějaký hlubší význam ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:29
- Nahlásit

Biluška
Tak dneska to bylo se žrádlem horší než jindy(možná sem na tom dneska hůř já),sem jí zmlátila klíčema děsněstrašněšíleně moc,ale vod zejtra najíždim na stravovací režim vodborníka přes topný voleje!Nehodlám přijít vo nervy..Hele,dyš mi seženeš to lepidlo,vyměnim ho za Diazepam,bo mám známý dochtory

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 07:42
- Nahlásit

benda2
ps: to zminování chvd má nějaký hlubší význam ?
kdepak, já ho jenom mám nějak hluboce asociovaného s lepidlem

no a za jak dlouho to uschne ? já abys jim nemusela držet tlamičky příliš dlouho
tak to netuším, zjistíme to metodou pokus-omyl.

davidkova renata
Navrhuji udělat výběrové řízení. Dealer, který nabídne nejlepší cenu se stane naším dodavatelem.
Klíče jsou děsně malý, to je o ničem. Sežeň si pořádnou traverzu.

všici
humorná historka pro pobavení - jak jsem učila šarpeje "sedni"
Lillynka se všeobecně jeví tupější než ostatní psi, ale říkala jsem si, že je tak nějak ve stínu pumice a že to nebude tak hrozný. Je to ještě děsnější. Napřed jsme museli vyřešit pamlsky, protože po té plastice (jak se snažila zaparkovat to auto) nesmí nic kousat. No uznejte, že si nemůžu nalít do kapsy krupicovou kaši a odměňovat s ní. Tak jsem zvolila na atomy rozkrájený krůtí salám. Jenže na veterině dělali plastiku šarpeje poprvé, trochu se sekli a přimíchali tam náhradní díly z orlosupa říčního. Ten její čumák má teď tvar ptačího zobáku a po stranách, v koutcích, má díry do tlamy. Prostě ty koutky nemá. Když jsem jí konečně vysvětlila co je to sedni (za pomoci tří traverz) a chtěla jsem jí dát pamlsek tak jsem zjistila, že ho tím supím zobákem prostě nemůže sebrat z ruky. Na atomy to není stavěné . Narvala jsem jí ho až do huby. Lilly snaživě dvakrát žvýkla a tím chybějícím koutkem jí vypadl ven. Začala ho hledat. Když si zamane, že něco chce tak to prostě chce a nehne s ní ani ta traverza. Je jak tank. Takže teď hledala svůj atom salámu a jakákoliv moje snaha dát jí jiný atom a pokračovat ve výcviku byla zcela marná. Pak ho konečně našla. Průšvih je, že supí zobák je značně nevhodný na sbírání atomů z travních drnů. 45 minut čistého času spotřebovaného na jeden !! povel "sedni" . Prohlašuji orlosupa říčního za absolutně nezpůsobilého jakéholiv výcviku.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání