Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:14
- Nahlásit

benda2
Ferda nedošlapuje na zadní levou

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:19
- Nahlásit

benda2
S DKK máme Akélu, s luxací pately Hesinu. Myslím, že máme obsáhlé prakticky všechny dědičné nemoci. Leda snad ještě sehnat epilepsii...

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:20
- Nahlásit

želva
já kulhám na obě a taky se nehlásím

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:22 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

Biluška
tak to si mě uklidnila já se bál.
ps: jinak mi už nějak hrabe a každej druhej pes kterýho potkám mi připadá jako pumák. A taky jsem viděl toho pumáka od nás si hrát se psem ............. teda druhym pumákem takže jsem dospěl k názoru že pumák snese jenom pumáka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:26
- Nahlásit

benda2
KOlik piv jsi měl v sobě? Pumáci mají velmi široké teritoria takže v důsledku toho je jejich počet v naší republice značně omezený. Konkrétně žijí 2 v Děčíně (pes a fena), 2 u Kolína (taky pes a fena), 1 u Pernštejna a 1-2 v Praze (tím jedním si nejsem jistá jestli ještě žije, nejspíš už ho panička utloukla traverzou budiž jí země lehká), no a pak ta naše v Bruntále.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:28
- Nahlásit

Biluška
Leda snad ještě sehnat epilepsii...
Tu mám já!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:29
- Nahlásit

želva
Ferda nedošlapuje na zadní levou

Tak přijeďte!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:30
- Nahlásit

davidkova renata
Tak materiál by byl po kupě, know-how máme tak jdem na to,ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:30
- Nahlásit

Biluška
Leda snad ještě sehnat epilepsii...
Tu mám já!!!

Já včera sháněla neštovice, abych nemusela do práce, ale byla mi nabídnuta horečka omladnic....takže ta by snad šla, sehnat se prej dá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:35
- Nahlásit

Biluška
tak jdem na to,ne?
Já sem připravená,úspěch nás nemine!
Gerda
ale byla mi nabídnuta horečka omladnic....takže ta by snad šla, sehnat se prej dá...
no v nejhorším si vobstaráš horečku ostarnic!Ta pude určitě

želva
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 16:35
- Nahlásit

davidkova renata
Tak přijeďte!
tak kdy máme dorazit?

želva
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:41
- Nahlásit

večer tu nebudem,páč se jdem juknout na Flyball a na Jimma a sestry Točekových )

rosnička
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 19:34
- Nahlásit

humorná historka pro pobavení - jak jsem učila šarpeje "sedni"
Lillynka se všeobecně jeví tupější než ostatní psi, ale říkala jsem si, že je tak nějak ve stínu pumice a že to nebude tak hrozný. Je to ještě děsnější. Napřed jsme museli vyřešit pamlsky, protože po té plastice (jak se snažila zaparkovat to auto) nesmí nic kousat. No uznejte, že si nemůžu nalít do kapsy krupicovou kaši a odměňovat s ní. Tak jsem zvolila na atomy rozkrájený krůtí salám. Jenže na veterině dělali plastiku šarpeje poprvé, trochu se sekli a přimíchali tam náhradní díly z orlosupa říčního. Ten její čumák má teď tvar ptačího zobáku a po stranách, v koutcích, má díry do tlamy. Prostě ty koutky nemá. Když jsem jí konečně vysvětlila co je to sedni (za pomoci tří traverz) a chtěla jsem jí dát pamlsek tak jsem zjistila, že ho tím supím zobákem prostě nemůže sebrat z ruky. Na atomy to není stavěné . Narvala jsem jí ho až do huby. Lilly snaživě dvakrát žvýkla a tím chybějícím koutkem jí vypadl ven. Začala ho hledat. Když si zamane, že něco chce tak to prostě chce a nehne s ní ani ta traverza. Je jak tank. Takže teď hledala svůj atom salámu a jakákoliv moje snaha dát jí jiný atom a pokračovat ve výcviku byla zcela marná. Pak ho konečně našla. Průšvih je, že supí zobák je značně nevhodný na sbírání atomů z travních drnů. 45 minut čistého času spotřebovaného na jeden !! povel "sedni" . Prohlašuji orlosupa říčního za absolutně nezpůsobilého jakéholiv výcviku.

Biluška
to je dokonalé. Hele, co kdyby ses se šarpejkou pustila do něčeho onačejšího? Takový agility.....

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:15
- Nahlásit

Biluška
jejich počet v naší republice značně omezený.
no něco takového mi říkala Davídková ale dle mého je pumák i bez piva je sice fakt, že dneska jsem volal pumáku i na westíka

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:51
- Nahlásit

rosnička
to je dokonalé. Hele, co kdyby ses se šarpejkou pustila do něčeho onačejšího? Takový agility.....
Původně jsem to zvažovala... Ale ten pes je tak nešikovný, že by se přitom zabila . Třeba dneska...dělám si tak u počítače, celá smečka se spokojeně valí v naší posteli (obrovské, prostorné) najednou rána jak z děla, ohlídnu se a Lilák se válí na zemi. Normálně z tama spadla. Odpoledne jdeme z procházky, musí vyšlapat 9 schodů k výtahu. Na čtvrtém zakopla (nechápu jak) a tou zlomenou čelistí práskla přímo do schodu. Něco mi napovídá, že ten správný sport pro ni bude "klidový drajv"
Jo a miluje Čtvrtníčka a reklamu na Oskara, z gauče se na ně tak krásně štěká

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:55
- Nahlásit

benda2
je sice fakt, že dneska jsem volal pumáku i na westíka
Koukám, že každé plemeno které neznáš schováš pod pumu, co?
Nám chodí po Bruntále taky pár takových odborníků. Vždycky jsem nadšená co se o svých psech dozvím. Třeba z Akély mi posledně jedna paní udělala vlkodlaka

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:33
- Nahlásit

Biluška
Třeba z Akély mi posledně jedna paní udělala vlkodlaka
a co to je za plemeno ? sem jí neviděl.
No benda už byl taky za pittbůla jo vodborník to já budu, to zasejc jo.

hele jedna technická otázka: s kým ty děláš to agility když máš doma takový šikovný psy

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:36
- Nahlásit

benda2
Akéla je slovenský čuvač. Na agility mám dvě moc šikovné šeltie . Ona i pumice když si zapne příjem je docela dobře běhací. Pořád mám nejasné tušení, že pumice by měla i na mistrovství světa, ale asi s jiným psovodem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:44
- Nahlásit

Biluška
Pořád mám nejasné tušení, že pumice by měla i na mistrovství světa, ale asi s jiným psovodem
Tak já to s ní zkusim

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:48
- Nahlásit

Biluška
Akéla je slovenský čuvač.
aha ............. takže pumák.

ale asi s jiným psovodem
tak se přejmenuj na velkovýcvikářku a uvidíš jak vám to pude.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
Tak já to s ní zkusim
Tak jo, ráda se podělím

benda2
jj, v podstatě pumák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

Biluška
Tak jo, ráda se podělím
A já ti zasejc můžu pučit Nyný na vobrany,uvidíš ty parádní skluzy,třá to dotáhnete až na paralympiádu

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:02
- Nahlásit

davidkova renata
klouzání po mokré trávě si užívám dvakrát denně s Akou. Musíme projít kolem úhlavního nepřítele německého ovčáka. Zjišťuju, že po těch letech kdy můj největší pes měl 10 kg mám problémy vysvětlit Akině, že vlčáka necháme přežít. Nýný by se hodila na trénink. Žere cigány?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:13
- Nahlásit

Biluška
Žere cigány?
Je to kráva,žere akorát Jardu, učitele na kytaru a školníka ,ale třá by se dala vycvičit...

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:34
- Nahlásit

davidkova renata
Dáme ji k pumě do učení, ta už to vysvětlila tolika psům... Nejrači žere romulusy, politiky (zatím se teda dostala jenom k městské radě a místnímu zastupitelstvu, na svou velkou příležitost čeká ), policajty a podobnou havěť.

Malá vsuvka ohledně krmení - právě fčil krmím. V kauflandu měli slevněné šproty. Tak jsem jich vzala kilo, že dneska udělám holkám svátek. Málem mě sežrali už když jsem donesla nákup domů. Všechy zdlábly málem i misku. Jenom Wininka se v tom frfňá, vyhazuje ryby z misky a hledá granulky. Bože mám to doma mutanta

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:01
- Nahlásit

Biluška
V kauflandu měli slevněné šproty
No tomu řikám terno!!Takovou kliku sem už dlouho neměla.zrovna dneska ráno měla Nyný výhodně zakoupené olejofky z Normy-9,90Kč ,chovala se u toho jako dycky-tedy jako debil..
teda dostala jenom k městské radě a místnímu zastupitelstvu, na svou velkou příležitost čeká ), policajty a podobnou havěť.
No to by bylo teda lepčí,dyby Nyný zaučovala tady v Praze,bo tady je ta havěť dost přemnožená.Mohly bychom udělat procházku po Pražském hradě,třá by došlo i na Vencu
Jinak si myslim,že to klapne,bo Nyný se celkem dost vopičí

želva
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:18
- Nahlásit

ahoooooooj

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:52
- Nahlásit

davidkova renata
Tak jo, naplánujem si nějaké závody v Praze a při té příležitosti skákne puma s Nýný na hrad a trochu to tam pročistí
Enom nefim, jestli bysme za to neměli požadovat nějaký plat. Co myslíš? Přece nebudeme hubit politiky zadara. Víš co na tom daňoví poplatníci ušetří?

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:09
- Nahlásit

želva
dobré jitro V kolik jste dnes ráno měli aportek?

želva
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:34
- Nahlásit

Lola1
dobré jitro V kolik jste dnes ráno měli aportek?
ahoj,mi něměli dnes aportek, ale budem navečír

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání