| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 07:54
- Nahlásit
BiluškaKlíče jsou děsně malý, to je o ničem
Klíííd!Si asi neviděla moje klíče ,mám patrně na svazku fšecky z celý Prahy,takže třá nějaký menší plemeno by se s tim dalo f pohodě zabít
No uznejte, že si nemůžu nalít do kapsy krupicovou kaši a odměňovat s ní.
No mohla bys sis jí třá nalít do injekční stříkačky a narvat jí to teda rovnou do krku...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:08
- Nahlásit
davidkova renata
No mohla bys sis jí třá nalít do injekční stříkačky a narvat jí to teda rovnou do krku...
Hmmm, myslíš, že mám uklohnit krupicu a jít to zkusit znovu? Mě z krupice většinou vznikne stavební materiál, který by stříkačkou neprošel ani za použití násilí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:14
- Nahlásit
Biluška
z krupice většinou vznikne stavební materiál, který by stříkačkou neprošel ani za použití násilí
Hm,to chápu,sme na tom podobně...nevim jak je to možný,asi mám teda blbý načasování,kdy s tim sypáním přestat.
No tak použij třá hovězí bujon.Anebo je taky dobrá tadleta kontrastní metoda,že čokla mlátíš tak dlouho,až náhodou udělá co chceš a v ten moment s mlácením přestaneš - TO je ta odměna,chápeš?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:53 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
Zdravím mohl bych přidat jednu veselou příhodu jak se nepodařilo Bendu naučit lehni.
isdpch
že s tím mým Čertem je to nuda nuda šeď šeď
Nazdar draku, no hele to je jasný drajvová NYNY a pumice s kamarády tomu se nemůžeme rovnat dyť to je jako když na žižkov přijedou vopálený kuci z barcelony.
Biluška
sem nad tím hodně přemýšlel a přišel jsem na to že by bylo lepší jim ty tlamičky prošroubovat šroubem a místo matky použít motýlka jako byl dřív na kolech tak aby si nepotřebovala na údržbu nářadí. A když jim vyvedeš hadičku a připojíš tu stříkačku tak je můžeš i přůběžně odměnovat.
davidkova renata
tě musím trochu opravit u kontrastní metody je také pozitivní motivace a to taková že psa zmlátíš jenom trochu jako za odměnu. Si viděla i kolega isdpch jak Bendu pozitivně namotivoval tím že jsem ho prašti řetězen po hlavě a pak šel u nohy jak na íííípo ani NYNY ho nerozhodila.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:47
- Nahlásit
ahoj, jsem šla večír do práce a našla jsem malinkého hnědočerného plyšáčka , tak jsem si ho donesla domů, vykoupala a ted se tu suší
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:02
- Nahlásit
isdpch
tebe také, motýlek je od slova motýl a ne od slova tílko vole
ty voe a já myslel že od slova motel, tak dík budu si to pamatovat ............... do zítra dýl to v hlavě neudržím.
ale zlomky mi jdou
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:33 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
davidkova renata
to je pro tebe
http://www.super.cz/vtipky/7060-copak-mi-to-zas-te n-panicek-uvaril-dobreho.html
http://www.super.cz/vtipky/7059-francouzsky-polibe k.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:45
- Nahlásit
želva
Jo,to první by i mohlo nastat,jen dyby tu mrchu aspon chtěla sežrat!!
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 23:25
- Nahlásit
ZÍTRA OD 8:00 OBRANY V MĚCHOLUPECH
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 06:11
- Nahlásit
ahoj, jsem šla večír do práce a našla jsem malinkého hnědočerného plyšáčka , tak jsem si ho donesla domů, vykoupala a ted se tu suší
Co toto jeee?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:04
- Nahlásit
gabi
Co toto jeee?
no co by, jsem našla opuštěného plyšáčka jak sedí u popelnice a neměla jsem to srdce ho tam nechat, tak jsem ho popadla a vzala si ho domů
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:07
- Nahlásit
dobré ránko
gabi
nějak za chvíli ti něco zas nadrásám o Sindy a budu pomlouvat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:09
- Nahlásit
Joker
a nebude něco a víkendu?
dík
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:23
- Nahlásit
želva
opuštěného plyšáčka
jako normálního plyšáčka??prostě takový to umřelý zvíře co mají děcka na hraní???
davidkova renata
Biluška
benda2
a teda musím říct že po přečtení vašich metod a výsledků asi vrátím psa...bo se budu hodně učit.................snad to ještě půjde...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:36
- Nahlásit
želva
jsem šla večír do práce a našla jsem malinkého hnědočerného plyšáčka , tak jsem si ho donesla domů, vykoupala a ted se tu suší
čau, včera jsem tu nebyla. A je plyšáček živej?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:39
- Nahlásit
sarax
čus, taky jsem se poučila, nejsem v metódách tak vynalézavá.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:51
- Nahlásit
Lola1
sarax
plyšáček živej není , já když někde vydím plyšáčka upopelnice a ,musí to být pes,tak si ho nesu domu, jako kdyby byl nalezenec živej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:03
- Nahlásit
sarax
a teda musím říct že po přečtení vašich metod a výsledků asi vrátím psa...bo se budu hodně učit.................snad to ještě půjde...
No nevim,musíš mít k tomu ten přirozenej talent!Nejlíp bude,dyš tohodle šoupneš do útulku a pořídíš si novýho na kerým už budeš od začátku uplatňovat naše dokonalý metody
Joker
ZÍTRA OD 8:00 OBRANY V MĚCHOLUPECH
to je pasé..
želva
a nebude něco a víkendu?
dík
Ti dám vědět,uvidíme
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:10
- Nahlásit
plyšáček živej není
Uf, ani nevieš aká traverza mi odpadla zo srdca.
želvo, ja ťa bedlivo sledujem a ak budeš mať pocit že máš málo psov, tak pridem a Sindy ti ukradnem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:14
- Nahlásit
gabi
Sindy ti ukradnem
nikdy , holka, ta se odemě už nehne
ale jak píši jinde:
tak díky Sindy nemůžu mít dalšího
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:27
- Nahlásit
želva
hlavně začni okamžitě správně krmit. Jak nemáš dost vyjetýho oleje tak je to celý v loji.
O víkendu jsou závody v Ostravě, my jedeme dělat hopinečky hop. Hurá hurá, už máme hrozný absťák.
davidkova renata
Když tak nad tím přemýšlím, tak agility je vlastně nejvhodnější tréninková metoda. U sportovky takové netušené možnosti nikdy mít nebudeš. Třeba zrychlování psa, jo? To ho postavíš před tunel, vypočítáš si správný vektor a úhel, zařveš "JDI TUNEEEEEEL" a pořádně nakopneš. Při troše štěstí přeletí ještě následující tři překážky. Akorát musíš natrénovat správnou techniku kopu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:34
- Nahlásit
Biluška
Živě si představuji, jak nakopáváš psa u ústí do tunelu, ten bezdotykově proletí tunelem a díky správnému vektoru a úhlu briskně překoná následující tři překážky, které jsou všechny pravoúhle umístěné za tunelem a i vzájemně za sebou. Nakonci dopadne kočkovitě na zem, udělá tři salta a ukončí je elegantním pukrletem k rozhodčím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:35
- Nahlásit
Biluška
Když tak nad tím přemýšlím, tak agility je vlastně nejvhodnější tréninková metoda. U sportovky takové netušené možnosti nikdy mít nebudeš. Třeba zrychlování psa, jo? To ho postavíš před tunel, vypočítáš si správný vektor a úhel, zařveš "JDI TUNEEEEEEL" a pořádně nakopneš. Při troše štěstí přeletí ještě následující tři překážky. Akorát musíš natrénovat správnou techniku kopu
Kopy trénuju co to dá ,vypadá to nadějně .Ale zas u tý sportovky můžeš zároveň trénovat i třá pulling nebo jak se to menuje(takový to jak ten čokl táhne jak vzteklej:mad .Anebo já se můžu zdokonalit ve vrhu čímkoli na cíl .
Hele a co trénuje vodborník??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 09:12
- Nahlásit
Garfield
pukrleto by dělali pouze šeltie. Jak znám pumu tak by to zakončila výskokem na hlavu rozhodčího
davidkova renata
To je fakt, pudink se u nás trénovat nedá , ale vrh čímkoliv po psovi mám dokonale zmáknutý. Hod psem na cíl (na zonu) jsem s pumicí taky přivedla k dokonalosti. Ty tunely nám ještě moc nejdou, nemám tu správnou techniku kopu , budu muset odborníka požádat o vysvětlení.
Hele a co trénuje vodborník??
To se mi ještě nepodařilo zjistit. Podle řečí to vypadá, že absolutně všechno. Nejvíc se ale specializuje na chov a základní výcvik. Mimochodem máš už nakrytou Nýný? Včera jsem ho potkala a děsně mě sepsul, jelikož Akéla hárá ( poprvé) a já ji nechci nakrýt. Vysvětlil mi, že to musím. Fena totiž musí mít štěňata (nejlépe jednou, ideálně třikrát) a začít se musí hned při prvním hárání !! Bacha to je děsně důležité. Jednak proto, aby dospěla - jinak nedospěje a bude pořád blbá !!! A za druhé proto, že když se nakreje mladá tak se jí líp rodí.
Čímž se mi vysvětluje absence puminy mozkové buňky. MOje blbost když jsem ji v mládí nenakryla. Už jí budou čtyři roky, už to holt nedoženu
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:21
- Nahlásit
O WEEKENDU OBRANY NEBUDOU
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:22
- Nahlásit
Biluška
co vodborník??
no to sou věci!
agility je vlastně nejvhodnější tréninková metoda
je to perfektní, ale jak to mám udělat, potřebovala bych totiž napřed nakopnout sebe.
davidkova renata
Ségra, vidím, že jsi v chovu i ve výcviku pozadu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:35
- Nahlásit
Biluška
Vodborník se vyzná ve fšom,to je jasný.Typla bych,že se specializuje na canisterpii...tam to bez vlídnýho přístupu nejde.
Nyný sem samosebou nakryla bezpapírovým Bendou,už jsme to měli f plánu dýl.Von si to napřed natrénoval na tý křížence jak jsem ti psala a pak vlít na Nyný.To víš,vona má drajf a papíry ,tak aby si neusek vostudu!Jenže sem prošvihla to první hárání ,bo to sem Bendu eště neznala.My už máme i zájemce,sou vocaď z fora,samý fajnšmekři .Třá sarax chce rovnou fenu i psa a bude je příbuzensky křížit mezi sebou,bo to je výhodný,páč se kuli tomu nemusí nikam trmácet.Poslední cena byla 16 000 za kus,bo sme museli navýšit,jelikož byla dost poptávka.To chápeš,jakožto finanční poradce ne?Máme ti taky zarezervovat?Je to ideální kombinace,prostě pes k dětem ,na hlídání,na sport,do každý rodiny!!
Sem ráda,že sem to udělala,bo bych nechtěla aby zvostala blbá,stačí,že sem to nestihla já...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:40
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:40
- Nahlásit
Joker
Jak to,že ne?Jarda hlídá kočku nebo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:42
- Nahlásit
je to perfektní, ale jak to mám udělat, potřebovala bych totiž napřed nakopnout sebe.
Lola1, myslim, že to nesmíš hrotit, měla bys mít psa, co pohrdá jakýmkoli pohybem, pak nemusíš kopat, ale můžeš pouze sledovat nové trendy ve výchově a výcviku. My to tak s Mařenou děláme - ona se nehýbe (má klidový drajf) a já přemýšlím, co bych na ní mohla zkusit. Hod psem je dobrý nápad, kopat jsem ještě nezkoušela, blbý je, že ona je většinou hlavou směrem ke mě (sleduje kapsu s piškotem), nikoli do tunelu, možná bych z ní správným kopem mohla udělat buldočka.....
|