| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:54
- Nahlásit
Lola1
dobré jitro V kolik jste dnes ráno měli aportek?
Biluška
skákne puma s Nýný na hrad a trochu to tam pročistí
to zas budou pěkný zprávy o bojových psech.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:58
- Nahlásit
benda2
aspon budou ve zprávách a uvidí je celý národ co je to za zvěř
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:09
- Nahlásit
benda2
Naučím pumu žrát i novináře a budou mít po ftákách . Budou rádi když zachrání holý život, my pak s Davídkovou posbíráme po nádvoří foťáky a podobné propriety, střelíme je v prvním bazaru a budem v balíku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:12
- Nahlásit
Biluška
Enom nefim, jestli bysme za to neměli požadovat nějaký plat. Co myslíš
No to si mě trochu šokovala!!!To si poradce?? Plat bejt musí,kdo dneska maká zadara(kromě mě.. ) a taky stravenky,bo Nyný děsně žere a služební auto,páč se sem nebudete trmácet snad vláčkem či co..Možná by moh bejt i soukromej letoun,tudle jedna havět povidala,že ho nutně potřebuje(z Prahy někam na Kladno),aby mohl být včas u svých voličů .
benda2
No aspon se rozšíří seznam vo nový plemena
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:14
- Nahlásit
Biluška
posbíráme po nádvoří foťáky
A na pěšině po nich zbydou tranzistoráky a drahé foťáky a medvědi je v městě vymění za zlaťáky a za ně si koupí maliny ,med a slané buráky tadadadá...
Lidi,že mě ale dneska hrabe!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
Plat bejt musí,kdo dneska maká zadara(kromě mě..
No jo, plat bejt musí, ale zase na druhou stranu.... tohle bych s radostí udělala i charitativně .
vymění za zlaťáky a za ně si koupí maliny ,med a slané buráky tadadadá...
Já sem z vesnice, nejsu blbá abych kupovala maliny když mi toho za barákem roste hotová džungle. Chci koupit křovinořez (na ty maliny), plazmovou telefizu (budou susedi čumět) a nový řetěz na cirkuli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:40
- Nahlásit
Biluška
Já sem z vesnice, nejsu blbá abych kupovala maliny když mi toho za barákem roste hotová džungle
To je fakt a med nakoupíme za výhodnou cenu od chvd
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:44
- Nahlásit
Biluška
plazmovou telefizu (budou susedi čumět)
na zprávy u Vás v obejváku.
jinak s těma novinářema je dobrej nápad a eště je naučte ať žerou hlavně ty co maj fotáky canon.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:52
- Nahlásit
benda2
na zprávy u Vás v obejváku.
Jasně, telefizi v naší vesnici máme jenom my, paní učitelka a starosta
jinak s těma novinářema je dobrej nápad a eště je naučte ať žerou hlavně ty co maj fotáky canon.
U brány to budu osobně kontrolovat a vpustím tam pouze novináře, kteří mají kvalitní vybavení (přece nebudou tak vzácné psy fotit nějakým šmejdem) a odpřísáhnou mi, že správně napíšou název plemene. Na křížence pudla, neostříhaného pudla a dokonce pudlího teriéra už jsem alergická (Někteří experti dokonce dokážou napsat - pummy)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
To je fakt a med nakoupíme za výhodnou cenu od chvd No nevím, jestli už nezkrachoval. Ty klíšťožrouty už jsem objednala bůhvíkdy a pořád nic
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:06
- Nahlásit
Biluška
asně, telefizi v naší vesnici máme jenom my, paní učitelka a starosta
no hele tak si kup i rozhlas a budeš tam u vás nejdůležitější
S tím plemenem jim dej písemně jestě by nějakej deb... mohl napsat že mu ruku utrhnul jeden malej a jeden větší wořech.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:15
- Nahlásit
benda2
no hele tak si kup i rozhlas a budeš tam u vás nejdůležitější
Pch, místní rozhlas náhodou máme. Každou neděli odpoledne tam hraje dechovka a občas se vysílá důležité upozornění. Třeba, že bude hasičský bál, očkování proti vzteklině, nebo že před obchodem pláče kočárek maminka nechť se ihned dostaví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:19
- Nahlásit
benda2
S tím plemenem jim dej písemně jestě by nějakej deb... mohl napsat že mu ruku utrhnul jeden malej a jeden větší wořech.
Nafotím příslušné stránky z atlasu a budu je u brány rozdávat. Myslíš, že to bude stačit, nebo si to mám pro jistotu nechat podepsat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:21
- Nahlásit
Biluška
Ty klíšťožrouty už jsem objednala bůhvíkdy a pořád nic
Třá mu uhynul vrh na nějakej klíšťovej mor...
(Někteří experti dokonce dokážou napsat - pummy)
No esi to neni 2.pád od slova puma,myslím atomová,bo účinek bude srovnatelnej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
Třá mu uhynul vrh na nějakej klíšťovej mor...
On to jako nemá očkovaný? Tak si rozmyslím jestli je koupím, ještě bych si zavlekla domů nějaké sfinstvo. Jako by nestačilo to, co sem furt tahaj děcka.
No esi to neni 2.pád od slova puma,myslím atomová,bo účinek bude srovnatelnej
Nevím podle čeho ten název plemene vznikl, ale něco společného by to mít mohlo. Nedávno jsem vybírala název pro CHS a nejvhodnější se mi zdá "Andělská energie" . Někteří urýpanci teda tvrdí, že větší blbost si ve spojení s pumou nedokážou představit, ale ona je taková hodná pusinka. Jenom svět ji nechápe
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:34
- Nahlásit
Biluška
Pch, místní rozhlas náhodou máme.
no tak to se máme, mi to připomělo dětství u babičky a taky jedno hlášení: uff uff halo halo, hlášení místního rozhlasu, tuto sobotu bude místní kino promítat americký film Terminátor v hlavní roli s Arnoldem Schwanzenberkem opakuji hlášení...........
davidkova renata
Biluška
a co jim dát na záda jméno, jméno plemene a adresu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:38
- Nahlásit
Biluška
nejvhodnější se mi zdá "Andělská energie
No nevim,mě se zdá vhodnější třá Inferno
Hele s tim vočkováním si mi připomněla...až ty naše čubky vrhnou,v kolika myslíš,že ty malý šmejdi budou k odběru??Si myslim tak 4. týden,dýl to nevidim,to jim musí stačit.A přeci je nebudem vočkovat?? To stojí prachy!!Zastávám názor,že dyš si někdo koupí za 16 000(před zdražením) štěně,tak at se vo něj postará sakum prdum ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:40
- Nahlásit
benda2
Terminátor v hlavní roli s Arnoldem Schwanzenberkem opakuji hlášení...........
Tak na to bych asi nešla
co jim dát na záda jméno, jméno plemene a adresu
Komu zas??Novinářům?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:41
- Nahlásit
já se ve vás už nevyznám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
Není 4. týden zbytečně pozdě? Odborník říkal tak kolem třetího. Prostě jak otevřou oči a začnou lozit. Vona je totiž důležitá fáze "imrítyngu" a to už musí být u novýho majitele. Jinak ho nikdy neuznají jako svého pána. Vočkovat je určitě nebudem, vočkování je nebezpečný. Nedávno to bylo v Blesku. Ani maminky už nechtějí očkovat mimina, poněvadž to jim přece píchnou živej virus. A krom toho je to drahý, nic nebude. Maj ty štěňata skoro zadara, tak ať se postaraj.
benda2
U nás na nádraží občas místo obvyklého " na třetí kolej přijede vlak č. 45678954 ve směru...." hlásí "lidi bacha, už to jede"
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:11
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=RRFGWotC4_c&mode=re lated&search=
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:15
- Nahlásit
Biluška
hlásí "lidi bacha, už to jede"
Neni nad přesnou informaci!
No já s vodborníkem i souhlasim,voni jak začnou lozit,dělaj děsnej bordel .A imprýtink je mrcha,jak ho prošvihneš,seš v kopru .Mám známou dochtorku a vona taky řikala,že každý vočkování zatěžuje vorganysmus a to já si na svědomí teda nevemu!Jestli maj pojít,tak u novejch majitelů!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:19
- Nahlásit
želva
Hele to dítě s těma dvouma psama-to je jak já s Nyný na vobraně
A ten vořech co se snaží protlačit tou hadicí- to bude asi Bilušky pumice na povel JDI TUNÉÉÉÉÉL! Asi jí málo nakopla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
Jasně, očkovat se nebude. Přece je nebudeme týrat chudinky malinký. Si vzpomeň jak to bolí. A ve dvou týdnech půjdou z domu, přece si nenechám od nich posrat celý sklep,ne?
hlásí "lidi bacha, už to jede"
Neni nad přesnou informaci!
Vzhledem k tomu,že od nás jede každé úterý vlak směrem na Opavu a každou středu se vrací směrem na Olomouc tak je to zcela dostačující
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
Asi jí málo nakopla
Fčera jsem si pořídila nové kopačky na novou sezonu. Pumice se má na co těšit Právě mi na ně zámečník přidělává ocelové špičky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:27
- Nahlásit
Biluška
přece si nenechám od nich posrat celý sklep,ne?
Ty voe,esi sem zavítá nějaká útlocitná povaha,tak se vezem ,pošlou na nás Srstku i s Kubiškou
Právě mi na ně zámečník přidělává ocelové špičky
Hm,tak já si asi nechám na ty kanady přimontovat aspon mačky než zas pudem za Jardou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:28
- Nahlásit
isdpchtlemím se tu jako magor
No to nevim čemu,chof psů na špičkové úrovni je vážná věc!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
,pošlou na nás Srstku i s Kubiškou
Hele, to mi připomělo mého otce když zjistil, že se hodlám odstěhovat na vesnici a chovat psy. Doslova prohlásil :" budete v té indiánské rezervaci, jo, a budeš tam mít plný barák čoklů,jo, rozumíš? Budeš jak ta švihlá herečka,nebo co to je, jo, no víš kerá, ne? Ta švihlá, jak má taky plnej barák čoklů" "myslíš Brigette Bardotovou?" "hovno Bardotku, tu naši švihlou myslím, jak jí ten trpaslík nabízí ty psy v televizi"
Takže tímto se vypisuje výběrové řízení na trpaslíka - maskota chovatelské stanice Andělská energie (alias Inferno)
isdpch
Připojuji se k dotazu kolegyně. Tady se plánuje velký byznys, co je na tom k smíchu?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
a budete jim řezat vocásky a ouška?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:54
- Nahlásit
želva
Jistě, poněvadž jinak by byli blbý. A to si nemůžeme dovolit. Nebudu si kazit dobré jméno tím, že prodám blbý štěňata,ne?
isdpch
Neboj, nám tu teče řeka, pošlu je v košíčku jak plaváčky a budoucí majitelé si je níže po proudu odchytí
|