| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
no to je zajímavý,že dyš hárala 3 tejdny Nyný,tak si byl celou tu dobu ale děěěěěěěsně zaměstnanej a fakt si nemoh ani na chvíli!
prostě sem dřel. vona se ta kynologie sama neudělá a vůbec to prostě nešlo bo den má jen 24hodin. Navíc NYNY agi neběhá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:50
- Nahlásit
benda2
prostě sem dřel. vona se ta kynologie sama neudělá a vůbec to prostě nešlo bo den má jen 24hodin. Navíc NYNY agi neběhá
KECY!!!Co Nyný,benda bude běhat agi,si vzpomeň,jak Biluška pobízí před tunelem,to by se vám mohlo líbit!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
co bylo bylo, sem viděl jak do tunelu hážou piškoty a z tunelu lákaj ven, to by mě taky bavilo páč ho mlátím pořád tak nějaká změna. Navíc mi to evokuje vzpomínku na jízdu vlakem přes Rumunsko když se házely bombóny z okna za jízdy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:09
- Nahlásit
benda2
Si asi neviděl teda f akci Bilušku,ty bombóne,bo ta místo nich používá razantní načutnutí vokovanou kopačkou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:16
- Nahlásit
Jsem byla venku sežrat pár romulusů a koukám, že jste se mezitím pustili do výcviku agi .
benda2
Piškoty používají amatéři, mi profíci máme kopačky, psa správně nasměrujem, zavelíme "jdi tunel" a dobře mířeným kopem pošlem skrz tunel a následnou překážkou. Je to mnohem dynamičtější a rychlejší. Jelikož světový trend agi vede k neustálému zrychlování tak je to nepochybně správně.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:22
- Nahlásit
až se Davídková před kopem naučí zahlásit tunel tak z ní bude agilista jedna radost
Biluška
hele a když vezmeš železnou tyč a mlátíš psa přes přední nohy a u toho dáváš povel hop tak to se asi po pár zlomeninách naučí i na povel skákat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:22
- Nahlásit
Biluška
Jelikož světový trend agi vede k neustálému zrychlování tak je to nepochybně správně.
Jistěěěěě!Světový trend v mým voblíbeným ÍÍÍPU vede stejným směrem a navíc je třeba různých vylepšení,takže f konečným efektu nevim,esi je to pes anebo nějakej vochočenej poncl,co prošel španělskou jezdeckou školou!!Ale nepochybně je to správně!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:28
- Nahlásit
benda2
až se Davídková před kopem naučí zahlásit tunel
To by nemusel bejt problém,to nacvičim..
Hele a dyš ho tou tyčí vemeš pořádně přes záda,můžeš rovnou trénovat i povel Plaz!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a dyš ho tou tyčí vemeš pořádně přes záda,můžeš rovnou trénovat i povel Plaz!
takže to shrnem............. taková železná tyč at s ní psíka praštím kamkoliv je vlastně pozitivní motivace taková pozitivní nápověda co má dělat nebo rada jak se zachovat a mít z toho radost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
benda2
taková železná tyč at s ní psíka praštím kamkoliv je vlastně pozitivní motivace taková pozitivní nápověda co má dělat nebo rada jak se zachovat a mít z toho radost.
To si řek naprosto přesně! Je to srozumitelný a psa to zbytečně nemate.. Nejhorší co může bejt je,dyš ti pes nerozumí co po něm chceš!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
Takže traverza je vlastně univerzální výcviková pomůcka potřebná k jakékoliv činnosti. Měla by být uváděná v kynologických brožurkách v kapitole "co s sebou poprvé na cvičák" . Navrhuji založit klub za prosazení opomíjené traverzy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:49
- Nahlásit
Biluška
Navrhuji založit klub za prosazení opomíjené traverzy.
No já souhlasím,až ty tupci pochopěj její nezbytnost,můžem přejít k dalším neméně důležitým pomůckám
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
dyš ti pes nerozumí co po něm chceš!
tys to řekla přesně, tohle prostě pes pochopí i kdyby nechtěl a že ty hajzl.... mnohdy nechtěj pochopit
Biluška
no jo a rači budem mlčet přotože jinak se toho chytí gapej a podobné firmy a zase utřem. Nakoupíme přebytky z Vítkovic, pilku na železo pár tvých sousedů to nařeže a hurá do petshopů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:56
- Nahlásit
pár tvých sousedů to nařeže benda2
Si praštěnej traverzou ne? Fšichni moji sousedi mají invalidní důchod a každej 8 dětí (nejmíň). Pilku by do ruky v životě nechytli, leda by byla vyhozená v popelnici
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:08
- Nahlásit
Biluška
a kdyby pumice na ně dohlížela ?? to by nemakali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
benda2
kdyby pumice na ně dohlížela ?? to by nemakali
Třá by vytvořili i nový normy,něco jako Stachanofci!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 06:39
- Nahlásit
Biluška
Já bych tu stopovačku brala
čus, jak ti ji dodám? Jedeš na Pilák? Nebo ji můžu po někom poslat?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 06:51
- Nahlásit
dobré ráno Všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 07:32
- Nahlásit
Taky přeju dobré ráno.
Lola1
Na Pilák nejedu. Budu 5.5. na závodech v Lysé nad Labem, 20.5. na voříškiádě v Malém Jeníkově, 16.6. v Brně a pak na Intercanisu. Tak buď někde po cestě na zavody, na závodech, nebo poštou.
benda2
kdyby pumice na ně dohlížela ?? to by nemakali
Jo, tak to by možná šlo. Když dohlíží pumice tak umí i odházet sníh a docela jim to jde
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 07:54
- Nahlásit
Biluška
No jestli se sejdeš na závodech s někým odsud, kdo bude o víkendu v Praze na mezisrazu nebo na Piláku, poslala bych to po něm, nebo mi pošli na mejl adresu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:06
- Nahlásit
Lola1
prosímtě nejsi to ty co chtěla ty známky na psy?
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:11
- Nahlásit
želva
Ahoj,
ja jsem tady dlouho nebyla,tak jsem se to o Dareckovi dozvedela az ted Je mi to strasne lito
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:13
- Nahlásit
Lexa
ahoj, mě to ted ještě dztí když na něj vzpomenu, ale zas mám náhradu na duši: Sindy z Sk Košic utulku
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:15
- Nahlásit
želva
To uz take vim ,je nadherna,a koukam,ze nemate problem s voditkem,respektive s tim,aby byla bez nej .Gratuluju!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:17
- Nahlásit
Lexa
no nemáme,přece se sní nebudu mazlit, žejo hezky s ní natvrdo jako Davídková
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:40
- Nahlásit
želva
známky jsem nechtěla. dík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 11:20
- Nahlásit
dobré ráno, sem vám chtěla jen říct, že sem Mařenu s jejím klidovým drajvem podcenila, v pátek mi ukázala akcelerační drajf, docela to bolelo...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:14
- Nahlásit
dnes mi to blbne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:24
- Nahlásit
isdpch
Tady
Gerda
ukázala akcelerační drajf, docela to bolelo
Aspon vidíš,co je mít drajvovýho psa..A to Nyný váží 34kg a slovo klidový drajf nemá ve svým slovníku
Biluška
Hele,že se eště f krátkosti vracím k tý Akéle...mám dojem ,jak sleduju cvrkot,že bude mít asi ted "své dny" ,tak abysme neprošvihly termín krytí!!!Budou to super štěnda,vhodný k dětem(vzhledem k zážitku z putyky ) a myslim i na canisterapii!Škoda,že ty idioti zastřelili toho pita jak rozporcoval tu bábu,to by byl super ženich!No musíme hledat něco podobnýho...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:29
- Nahlásit
isdpch
To nevim,bo bylo zatažíno,ale zejtra se tam chystá se mnou Želva se Sindy
|