Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:41
- Nahlásit

Biluška
Máme krátké dodací lhůty.
jak často dodáváte čerstvé zboží? abych si obědnala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:43
- Nahlásit

Biluška
Takže mrtvá kočka k dispozici by byla
Tak jí pošli jako balík tím vlakem co jezdí akorát f úterý
Každej materiál k tréninku dobrej
No jak myslíš...kontrolní otázka:vidělas Želvu naživo???

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:44
- Nahlásit

želva
hele, tys mě vyhodila, musím psát znovu - kdo si to má pamatovat.
snad už se už blíží
simtě už jí to konečně nafackuj bo neusne.
davidkova renata
až se vrátíš,vůbec nebudeš vědět vo co go!!
no to bych právě nerada. Hele, jsi na seznamu jarních ebrietek? Doufám, že jo, rádi bychom tě s Dežem zase jednou viděli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:44
- Nahlásit

benda2
zatím neuž ale snad už se už blíží
Jako že zas budou třídní schůzky nebo jak to myslíš?

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:45 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

Biluška
ji mohl Benda nakrýt

no dneska trénoval předehru

ale prej se chtěla vdávat tak vzal roha ............. naštěstí jen za roh páč mu jěště nejsou tři

želva
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

Lola1
jarních ebrietek?
co to znamená, to já neznám, co je to za akci a kde?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

Lola1
Hele, jsi na seznamu jarních ebrietek
Čéče to asi né,bo musim makat,mám to debilně s tou prací.Ale tuty se něco najde,neboj,taky už se na vás těšim

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
Jako že zas budou třídní schůzky nebo jak to myslíš?

to byl jen náhoda, když se steve wonder ptal v čom se má zlepšit .................. mlčeti zlato

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
no a nechceš tam dorazit v pozdějších hodinách. Neboj, já tě poznám, jedu tam autem, budu na džusu.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

želva
co je to za akci a kde
želvo, želvo, přeci se tam sejdeme, těšíme se na vás.

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

Biluška
Znova jsi načnula téma Akéla, tak se snad ani nemusím omlouvat za odbočení od tématu.
Teprv teď jsem si přečetla popis jejího útoku a musím napsat něco, co tu ještě nepadlo, ale je to důležité.
Nemám totiž pocit, že by jí ruplo v kouli.... Máš ji max měsíc, že jo. Možná ani to ne. Za tu dobu sis ještě ani náhodou nemohla vybudovat pozici důvěryhodného a respektuhodného vůdce-pána. A teď bacha - jsi pro ni tudíž ještě pořád cizí osoba. Ona se teprv rozhoduje, jestli ti bude věřit nebo ne. Hodnotí a podle toho se chová.
Když ti kamarádka svěří šeltičku, ona něco provede a ty ji potrestáš, tak ten pes to vezme a podřídí se. NE TAK PASTEVEC!! Pastevec to bude brát jako agresi od cizáka a bude se bránit!! To je přesně případ Akély, kdy jsi ji přetáhla miskou.
Druhé dva útoky byla reakce psa zahnaného do kouta, který by radši z konfliktu vycouval, ale neměl kam. (To potvrzuje i její reakce na dítě v hospodě - v pohodě, nepovažovala to za ohrožení). To, že jsi ji hodila na záda, byla ta nejhorší chyba. Pro ni to bylo ponížení, akt násilí, od cizího. Pokud potrestáš pastevce (nedejbože týraného) v nesprávnou chvíli a neférově, uzavře se do sebe, přestane komunikovat, začne být samostatnou jednotkou a dá dost práce se k němu znovu dostat. Sama jsem si to zažila. Moje asiatka sice neútočila, "jenom" se bála, ale moc dobře vím, co je to nesprávný trest.
Jak z toho ven. Dokud nebudeš v jejích očích vůdce, vyhni se kritickým situacím, jako je puma, Akéla a žrádlo na jednom metru čtverečním. Protože ty ji zatím takto trestat nemůžeš.
To jak někteří psali, že ji nemáš ráda... věřím, že máš, ALE - ty ji neustále pozoruješ, jestli se chová správně. Neustále jsi ve střehu v tom negativním slova smyslu. Když něco provede, neuvěřitelně tě to vytočí. Bojíš se o své psy. A tohle všechno stačí. Stačí to na to, aby ona to vycítila a stáhla se do sebe (opět znám z vlastní zkušenosti).
První co teď potřebuješ je její důvěra a hned potom respekt. Jak na to, to se v žádném konkrétním návodu k použití popsat nedá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:53
- Nahlásit

Lola1
no a nechceš tam dorazit v pozdějších hodinách. Neboj, já tě poznám, jedu tam autem, budu na džusu.
Já to proberu s isdpch a dám vědět,ale spíš neslibuju.
benda2
když se steve wonder ptal v čom se má zlepšit ..................

no jo no,už mlčim,přeci neprokecnu,že zejména zájmena!

želva
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:53 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Lola1
jo takle, já myslela nějaká soutěž, ale já to ještě nemám tak moc jistý, ale do hospůdky jdu
jdu venčit večerní vycházku

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
dám vědět
doufám, že isdpch tentokrát zapůsobí svým osobním kouzlem a přemluví tě. Dobrou, vstávám ve 4. V pátek dopoledne se domluvíme, pokud nebude rybníček.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:58
- Nahlásit

želva
nějaká soutěž
určitě tam soutěžit budou

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:59
- Nahlásit

davidkova renata
že zejména zájmena!
zejména slovesa a taky podstatný jména a zvířata domácí, ty co jsou přínosem pro domácnost

želva
jdu venčit večerní vycházku
no to bys měla když máš toho drajvovýho psa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:02
- Nahlásit

benda2zvířata domácí, ty co jsou přínosem pro domácnost

Myslíš asi ty co se snažej bejt užitečný ne?

želva
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:02
- Nahlásit

benda2
neboj, to zítra Davídkový a Nyný ukážem, ted tu morduje plyšového medvídka,

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:03
- Nahlásit

davidkova renata
...kontrolní otázka:vidělas Želvu naživo???
Jasně, za co mě máš. Ségra má dvě v akvárku

Tak jí pošli jako balík tím vlakem co jezdí akorát f úterý
F úterý jezdí na Opavu, na Olomouc se jede ve čtvrtek. Pošlu ti ju teda ve čtvrtek. Zítra prý bude projíždět mimořádný autobus na Hradec Králové tak ji když tak zkusím nacpat do něho.

želva
jak často dodáváte čerstvé zboží? abych si obědnala
Záleží na tom jak často potkáme kočku. V našem okolí už je to docela vzácné zvíře. Ale můžem vyjet někam dál a rozšířit akční rádius. Nebo můžu dodat jinou mrtvolku, potkanů a hrabošů je pořád dost

benda2
Je šikovnej, na ženění má času dost. Pro jistotu mu ale založ stavební spoření, boudy jsou v Praze drahý

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:06
- Nahlásit

LucieS
Nezlob se, ale já už Akélu nehodlám řešit. Proto jsem taky zamkla to staré téma. Ty rady-nerady, byť v dobrém míněné, mě akorát nasírají a psychicky ještě víc deptají. Pochopitelně, že se bojím o své psy. Akéla na ně vyjíždí a snaží se je zabít. Myslíš, že obětuju psa kterého mám osm let kvůli Akéle kterou mám měsíc?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:08
- Nahlásit

Biluška
kontrolní otázka:vidělas Želvu naživo???
Jasně, za co mě máš. Ségra má dvě v akvárku

aha,tak to johned jsem klidnější.Hlavně aby jim to šlo přes ten krunýřek...
Zítra prý bude projíždět mimořádný autobus na Hradec Králové tak ji když tak zkusím nacpat do něho
No tak to bude fajn,a je klidně možný,že nebude ani narváno .Počkám na Florenci ve 13.30.!

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:14
- Nahlásit

davidkova renata
Myslíš asi ty co se snažej bejt užitečný ne?
jo to sou voni ti říkám zlatej steve wonder

želva
neboj, to zítra Davídkový a Nyný ukážem
konečně jí nějaká z ještě větším drajvem ukáže.

Biluška
no jo a navíc ty boudoláky a boudotovky jsou dost nahnácaný na sebe a dyž tam jednomu dáš řetěz tak vostatní nadávaj, že je to cinkání vyrušuje. Stavební už má ale dost chlastá tak nevím jestli něco dostane

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:23
- Nahlásit

davidkova renata
Počkám na Florenci ve 13.30.!
Rači eště počkej, musím zjistit jestli to má v Hradci přípoj.

benda2
Stavební už má ale dost chlastá tak nevím jestli něco dostane
Že si to ty tak ti zdarma finančně poradím. Musíš Bendu napsat jako pojištěného a sebe jako pojistníka. A pak s těma penězma můžeš manipulovat dokud Bendovi nebude osmnáct. Bude mít smůlu a chlastat bude muset za svý. A jestli chceš něco lepšího než boudolák tak zvol radši předspořování na hypotéku.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:30
- Nahlásit

Biluška
ale teď zrovna Akéla poněvadž je právě v nejlepším. Šťastným tatínkem se stane bígl Benda
jojo to bude prímový spojení...takže tak ve stáří 3 neděl je beru...impritingnu si je samá páč sem jako taky kynológ

želva
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 22:50
- Nahlásit

DOBROU NOC,vaše Alfaželva s.r.o se pro dnešek loučí, zítra nás čeká náročný den, bude tu jenom ráno

želva
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 06:55
- Nahlásit

dobré ráno Všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:28
- Nahlásit

želva
Nazdar

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:32
- Nahlásit

Biluška
A pak s těma penězma můžeš manipulovat dokud Bendovi nebude osmnáct
A jak se to bude řešit z právního hlediska,až mu benda ve 3 letech uteče???To je totiž hotový,bo mu to na ulici tudle voznámil nějakej pán,asi se ve psech vyzná,takže Benda už nekupuje 20kg pytle granulí,bo to by už nevyužil
sarax
takže tak ve stáří 3 neděl je beru
seš pozadu,Biluška řekla ve dvou,bo si nenechá posrat celej sklep!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:34
- Nahlásit

Biluška
Rači eště počkej, musím zjistit jestli to má v Hradci přípoj.
No esi budou ty avízovaný vedra,může bejt,že dorazí i sama

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:52
- Nahlásit

davidkova renata
Tak kočku jsme ráno zkontrolovali a zjistila jsem, že už začíná lehce smrdět. Musela jsem ji hodit do tří igeliťáků aby mi ji vůbec řidič vzal. Ale už cestuje ku Praze, k večeru ji tam očekávej.

A jak se to bude řešit z právního hlediska,až mu benda ve 3 letech uteče???
Pojistník je furt pojistník, takže peníze jsou pořád jeho i když mu Benda uteče. Mimochodem, granule po něm nechci, ale hlásila bych se o zbylý vyjetý olej. Začíná mi docházet To je hrozné co toho ti čokli sežerou

sarax
Ke štěňatům dostaneš pochopitelně základní výbavu zdarma. To jest traverzu a řetěz.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání