Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Joker
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 15:51
- Nahlásit

Tak jak jsem psala. Jede do Vodňan. Takže až po dovolené

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 16:34
- Nahlásit

davidkova renata
Paní jsem pochopitelně oznámila, že v dalším chovu s ní počítáme. Respektive s jejím psem, ale určitě využijeme i její odborné znalosti. S Akélou už jsem naprosto klidná, jelikož očkovaná skutečně je a to dokonce dvakrát !! Tudíž si může pokousat koho chce . Eichlerovi i Desenskému při nejbližší příležitosti řeknu, že jsou naprostí žabaři a že největší kapacita na chov psů je paní O z Bruntálova (hned po želvě teda).
Kotec nechci,počítám,že jsem f představenstvu,takže bych mohla mít pelech aspon f předsíni ne?
Mám lepší nápad. Ten barák má obrovskou prázdnou půdu. Má rozměry menšího fotbalového hřiště . Původně jsem tam plánovala zimní tréninky agility, ale jelikož prachy jsou přednější bude tam odchovna. Když dodržíme normy 1m čtvereční na velkou fenu, půl metru na malou tak se jich tam vleze určitě nejmíň 200. Okamžitě začínám skupovat všechny chovu schopné feny vhodného genetického základu. Tobě daruji schodiště na půdu, je tam dost místa, budeš mít blízko ke svým podřízeným a máš tam dokonce okýnko

želva
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 19:00
- Nahlásit

davidkova renata
tak jsme se vrátila z prochajdy ze srazu a vše bylo ok i jsem viděla garfirda vlčáka, ten tedy je a čerta jsem viděla a rosničku a Všeci ostatní, fakt paráda, jenom tys mi tam chyběla a rovnou jsme jim to řekli že mám 3 psa Dastyho a je klid nikdo nic neříkal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 19:54
- Nahlásit

Biluška
Eichlerovi i Desenskému při nejbližší příležitosti řeknu, že jsou naprostí žabaři a že největší kapacita na chov psů je paní O z Bruntálova (hned po želvě teda).

No to je jistě překvapí,ale co už nadělají,holt takovej je život...
Tobě daruji schodiště na půdu, je tam dost místa, budeš mít blízko ke svým podřízeným a máš tam dokonce okýnko
Ty seš táááák hodná!!!!Už to vidim-vokýnkem budu šmírovat Bendu a isdpch a běda!!!,jakmile zjistim nějaký prostoje!Makat se bude!!!
Hele a ty čubky nekupuj ale moc draze!,zkus smlouvat a tak..Já mám v merku taky jeden kousek,jestli to vyjde ,bude to bomba!Má asi 8 operací pohybového aparátu, v háji slinivku a vobčas mívá nějaký záchvaty,asi něco s mozkem.Následkem toho je krapet nevypočitatelná a zčista jasna vobčas rafne,ale myslím,že to vůbec nevadí,pochybuju,že by nebyla vočkovaná.Možná by jí dali lacino,bo veterinář si za tu dobu co jí léčí koupil už druhý hodně luxusní auto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 19:56
- Nahlásit

želva
tak jsme se vrátila z prochajdy ze srazu a vše bylo ok i jsem viděla garfirda vlčáka, ten tedy je a čerta jsem viděla a rosničku a Všeci ostatní, fakt paráda, jenom tys mi tam chyběla a rovnou jsme jim to řekli že mám 3 psa Dastyho a je klid nikdo nic neříkal
Dyk si řikala,že na prochajdu nejdeš??Jen do hospody?
No to je fuk,hlavně že se ti tam líbiloA kdo by co řikal,jednak tě některý ani neznaj a dvanak je jim do toho trousek

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
dvanak je jim do toho trousek
to máš recht..my jí neříkali nic
Jen do hospody?
tam mažu já...prochajda super..Garfield nezklamal a mě zdrhnul pes za kočkou v zahradní restauraci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 20:03
- Nahlásit

sarax
prochajda super..Garfield nezklamal a mě zdrhnul pes za kočkou v zahradní restauraci

Škoda,snad mi to příště vyjde
Pozdravuj tu sebranku ode mne!

želva
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 20:45
- Nahlásit

davidkova renata
o víkendu děláš co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 21:02
- Nahlásit

želva
Máš u nás SZ

želva
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
JÁ VÍM A SE TĚŠÍME já a Dasty

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 23:44
- Nahlásit

davidkova renata
Pozdravuj tu sebranku ode mne!
mno já byla mooc rychlá takže sem jim nic neřekla,páč sem to viděla až tedka...ale jako by se stalo

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 08:15
- Nahlásit

Moje zvířata se proti mě spikly a dneska v noci mi umřel činčilák Edášek Jdu mu vystrojit velkolepý pohřeb. Jeho vdova je děsně smutná, asi budu muset rychle sehnat nového činčiláka než chcípne i ona . Furt nějaké problémy se zvířatama jedněma. Nevíte někdo proč se nevěnuju radši vodnímu lyžování?

želva
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 08:19
- Nahlásit

Biluška
Nevíte někdo proč se nevěnuju radši vodnímu lyžování?
protože ti zvířata byli dána od přírody a víš moc dobře že pro ně děláš to nejlepší co můžeš

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 10:34
- Nahlásit

Biluška
Nevíte někdo proč se nevěnuju radši vodnímu
páč by sis rozbila držku
Edáška je mě líto...asi Edáškový kup novýho...ale aby se jí líbil....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 17:31
- Nahlásit

Biluška
Nevíte někdo proč se nevěnuju radši vodnímu
páč by sis rozbila držku

A navíc třá ani neumíš plavat!
Čunčily je mi taky líto,fakt.ale mám dojem,že ti to ty šmejdi dělaj naschvál!!!Asi sme na ně mooooc měkký!!
OT -jak to vypadá s Braisinou??

želva
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj, nemohu vůbec chodit jak mě to pálí to asi dnes nevlezu do vody
a jinak jsem ráda žew jsem mohla bejt i s Dastym u rybníčka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:29
- Nahlásit

želva
ahoj, nemohu vůbec chodit jak mě to pálí to asi dnes nevlezu do vody

Tak vodu jen vlažnou a namazat!!
Jinak jsme rádi,že jsme tam mohli bejt s váma!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
A navíc třá ani neumíš plavat!
Tož to bacha paní. Mluvíš s juniorskou mistryní v plování na 800m znak. Jenomže už jsem za ty roky zapoměla čeho jsem to vlastně mistryně, eslivá kraje nebo okresu, nebo svazáckého přeboru na počest věčného přátelství se Sovětským svazem

Čunčily je mi taky líto,fakt.ale mám dojem,že ti to ty šmejdi dělaj naschvál!!!Asi sme na ně mooooc měkký!!
Asi bych to neměla psát, poněvadž to můžou číst i děti, ale on se patrně usexoval k smrti. Předevčírem proháněl Edáškovou po celé kleci a rámusili tam celou noc. Včera mu bylo blbě a vyhrožoval, že určitě umře. A pak si klidně umřel. Holt ve třinácti letech nemůže takhle vyvádět
Měl krásný pohřeb, pod kopretinama za asistence jedné rezavé slepice, která čekala na žížaly (De fakto měl pohřeb jako egyptský faraon, protože zároveň s ním zemřeli tři žížaly a jeden brouk)

OT -jak to vypadá s Braisinou??
Těžko říct, možná trošku lepší. Každopádně už z ní dneska nevytekl kýbl hnisu, max. tak půllitr. Jenže všechny ty pracně strhané strupy se jí zase zalepili srstí a hnisem a vším bordelem, takže to nejspíš hnije v klidu pod tím. Nevím . Nohy pořád stejně blbé, chodí jenom před barák čůrat a zase zpátky domů. Schody jsou k zešílení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 19:24
- Nahlásit

Biluška
nebo svazáckého přeboru na počest věčného přátelství se Sovětským svazem
To bude vono!Ale to už snad neplatí a taky už je to dávno,takže bysem neriskovala.
ale on se patrně usexoval k smrti. Předevčírem proháněl Edáškovou po celé kleci a rámusili tam celou noc. Včera mu bylo blbě a vyhrožoval, že určitě umře. A pak si klidně umřel. Holt ve třinácti letech nemůže takhle vyvádět
No třeba nesexovali,ale třeba se hádali a vona ho vytočila tak,že to s ním fláklo(dyk to známe,jak voni vás dovedou rozlítit!!:mad.
Ale 13 let,no to je slušný,to jsem ani netušila,že se tak dožívaj,kámošce pošli 3 do věku asi 3,5 let...
Braisy - ach jo..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
No třeba nesexovali,ale třeba se hádali a vona ho vytočila tak,že to s ním fláklo(dyk to známe,jak voni vás dovedou rozlítit!!:mad.
Sexovali, ale z její strany to vypadalo dost nedobrovolně. Asi ji bolela hlava. Nevylučuju možnost, že mu pak hodila něco do kafe (teda vlastně do sena) . Dožívají se tak 10-15 let, ale jsou hrozně náchylní na stres a leknutí. Většině lidí umřou na to leknutí. Prostě to s nima švihne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 20:41
- Nahlásit

Biluška
Sexovali, ale z její strany to vypadalo dost nedobrovolně. Asi ji bolela hlava. Nevylučuju možnost, že mu pak hodila něco do kafe (teda vlastně do sena
Hm...proč mi to něco připomíná!

želva
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
já se ani už nehnu, příště zas vyrazím na sluníčko
heled mi dorazili domů a Dasty spal ani se nehnul a před chvíli zas lítal a ted dostal žrádlo a snažim se ho uklidnit, ale daří se mi to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 21:01
- Nahlásit

želva
Si nestěžuj,to víš,chtělas drajvovýho psa,tak tady ho máš!

želva
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
já si nestěžuji já jenom pofnukávám

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 23:09
- Nahlásit

Biluška
proč se nevěnuju radši vodnímu lyžování?
protože tvoje zvířata na vodních lyžích jezdit neumějí.
davidkova renata
želva
hele už v těch drajvech začínám ztrácet přehled - Nyný, Dasty, činčilák...

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 23:27
- Nahlásit

davidkova renata
Si nestěžuj,to víš,chtělas drajvovýho psa,tak tady ho máš!

chtěla jo???já nechtěla....
a činčila byla taky drajvová????ztrácím se jak Lola

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 08:41
- Nahlásit

sarax
Lola1
Edášek byl ultradrajvovej. Jednou dokonce pokousal psa . Ale to bylo za mlada, teď k stáru už se trošku krotil

davidkova renata
Se psem co má místo mozku tenisák se fakt pracuje jedna báseň. Skoro ho závidím. Z mých současných tří štěňat nechce dělat ani jedno. Winky je evidentně blondýna - chce pracovat, ale pouze tak, aby vynikla její krásná srst a celková elegance. Nemůže přes ty pitomé překážky běhat moc rychle,protože by byla zadýchaná. Musí se jen tak lehce vznášet a povlávat. Lilly - no to je kapitola sama pro sebe, budu ráda když se dopracuje ke spolehlivému přivolání a k sedni. A o Akéle radši vůbec nemluvím, tu jsem nechala naočkovat a tím končíme . Včera jsem ji vzala v rámci socializace na cvičák. Byla neskutečně hodná, nikoho nesežrala a dokonce ani nevdechla papillona (otce mého budoucího v létě přibyvšího štěňátka) když jí snaživě lezl do nosní dírky. Utéct se pokusila pouze jednou !! Heč. A při výcviku si dvakrát sedla !!! Podruhé už se na mě teda tvářila nasraně a říkala - "teď sem seděla tak si teda rozmysli co vlastně chceš" . Taky říkala, že nechce piškot, že by chtěla támhle toho jorkšíráka, ale dala si to vymluvit. No úplný zlatíčko najednou.

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 09:07
- Nahlásit

Biluška
No úplný zlatíčko najednou
Se zájmem sleduji tvé pokroky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 14:11
- Nahlásit

Biluška
Skoro ho závidím
Ti řikám mezi štyrma vočima,že mít já s Nyný nějaký výcvikářský ambice,tak závistí zezelenám!Naštěstí mi vyhovuje dobrá ovladatelnost v běžným provozu a tu mám.Ale jinak...nedá se to srovnat,ten pes je ideál všech výcvikářů.Je teda fakt,že je to pro majitele krapet náročnější,totéž byla moje minulá čuba(NO bez PP z ulice).byla jsem chvílema docela neštastná,nikdy jsem jí neviděla spát,jen v noci a to sem stejnak nic neviděla.Když jsem si dovalila Nyný,několik měsíců jsem vážně přemýšlela, o tom,že je asi nemocná,páč vona přes den klidně spala a spí .To mě fakt zaskočilo...
Winky je šikovná holka,přeci si nebude čechrat fasádu nějakým debilním výcvikem!Lilly radši nekomentuju a z Akély mám fakt radost!Ono to půjde a když ne,máš vždycky v záloze tu traverzu

želva
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:24
- Nahlásit

davidkova renata
čau jakej byl vejlet?

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání