Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
Hele,gde je ta kočka?
no to víš kočky dou ted v létě na dračku.

Hele kontrolní votázka: když se stal Benda před 14ti dny chlapem kdy že budou u sousedů běhat malý Bendáškové a Bendášky??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:10
- Nahlásit

benda2
kdy že budou u sousedů běhat malý Bendáškové a Bendášky??
Dříf než by sis přál!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:16
- Nahlásit

davidkova renata
Sem byla na Florenci celý vodpoledne a nic!
Sem ji ráno posílala. My neříkej že se kradou už i chcíplý kočky

benda2
Bych je čekala koncem května

benda2
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:26
- Nahlásit

Biluška
Bych je čekala koncem května
to de fakt tak rychle ???
no hele mám požadovat polovinu kusů do naší chovné stanice. Ta matka teda nevypadá nijak pěkně ale zato pořád štěká jako krá.... a pořád cvaká zubama no tak by snad ty kusy daly nějak výhodně prodat když maj fotra šampiona

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 05:49
- Nahlásit

dobré ráno všem
psy jsou už na nohou a tak jdem venčit

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 06:54
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj, kdyby byli obrany, tak mi dej vědět, tentokrát přijedu na 100 %

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 07:18
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/rakusane-se-snazi-vy volat-u-zbabelych-psu-vlci-pudy_113938_2srjj.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 07:21
- Nahlásit

benda2
NOrmální fena je březí devět týdnů. Naše budou březí míň, páč jím to pomoci traverzy vysvětlím. Kdyby si mysleli, že se s tím budou flákat dva a půl měsíce tak toho za rok moc nestihnem. A já musím zaplatit tu hypotéku . Půlku vrhu určitě vem, fotr je u psů děsně důležitej, ty nejlepší znaky se dědí po něm. Tak jim tam posbírej všechny fenky, založíme na nich třetí linii.

želva
Tvoji psi vstávají nechutně časně.

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 07:36
- Nahlásit

Biluška
Tvoji psi vstávají nechutně časně.
no jo no,ale je zas po ránuuž vidět takže mě to neva neboj v zimě jim to zatrhnu

gabi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:00 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

želva

http://www.novinky.cz/koktejl/rakusane-se-snazi-v y volat-u-zbabelych-psu-vlci-pudy_113938_2srjj.html

....Zvířecí psycholožka také přišla s poměrně překvapivým tvrzením, že některá psí plemena jsou od přírody více nervózní než jiná. Mezi nejnervóznější dle ní patří dobrmani, dalmatini a borderkólie. Nejvíce sebejistí jsou dle ní irští vlkodavové, sama ale připouští, že je to proto, že jsou jedním z největších psích plemen vůbec....

Ty jó, to je kapacita!
Nechcete tu psychologyčku ako poradkyňu chovu? By vám prekvapivo vyberala ten jnajkvalitnejsi material.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:07
- Nahlásit

gabi
Nechcete tu psychologyčku ako poradkyňu chovu
Si vystačíme samy,bo todle vymyslíme taky
Hele koukni do Vo fšem možným,máš tam nafocenou Sindy
želva
ahoj, kdyby byli obrany, tak mi dej vědět, tentokrát přijedu na 100 %
Já to tušila...
Biluška
Nazdárek kolegyně,jak to vypadá s tou atletickou kavalírkou?

gabi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:19 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Hele koukni do Vo fšem možným,máš tam nafocenou Sindy

Som blbá alebo slepá ja tam vidím Borderku na kolečkách
Alebo žeby sa Sindy tak zmenila?

Veď to ani nieje borderka...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:29
- Nahlásit

gabi
strana 66

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:35
- Nahlásit

isdpchbrý den .... a nashledanou

no dobře,že ses stavil

gabi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:37
- Nahlásit

Sindyyyyy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 08:39
- Nahlásit

gabi
Sindyyyyy

No šak!A dybys to viděla,nevěřila bys vlastnímu vokuTo co o ní bylo napsáno v nabídce je snůška lží!!!

gabi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:18 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Davídková, paní neserte ma

Ja tu Sindu-pindu poznám už od jej donesienia do útulku.(4 mesačné šteňa)

A to čo sa stalo som predpokladala.

Ti vravím voe, ona nevie do dvoch narátať a preto potrebovala len jedného jediného človeka aby sa ku nemu pricucla ako kliešť. Už počas pobytu u nás sa jej to podarilo dvakrát ku dvom ženským čo sa o ňu chvíľu starali.
A za dva dni u nás doma chodila z mnou ako chvostík, až som sa bála o tom sem napísať, keby to náhodou nechcela zopakovať u Želvy. Lebo by mi to drásalo srdce.
A keby som poznala tú vašu kontrastnú metódu výcviku, tak by odomňa dostávala traverzou po hlave za každé priblíženie na viac ako 5 metrov, ako som sa bála že sa do mňa zamiluje až príliš. (to ti potvrdí aj Diana, čo ju doniesla) Aj tak so mnou spala v posteli skoro hneď.
A teraz som šťastná že želva má Sindy a naopak, lebo si sa zaslúžia navzájom.
A vy sa trápte s tými svojimi drajvovými úchylmi.
Tiež si to zaslúžite.

A ešte keby si videla aká to bola pinda, keď sa jej podarilo zaliezť pod koterce bez vodítka, tak ju vytiahli najskôr po dvoch dňoch, ale najprv ju museli uspať sedalínom.
A jeden zo zamestnancov keď mi ju dával na reťazi tak sa hňeď spýtal, či si môže otvoriť šampanské že už bude mať od nej pokoj...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 09:59
- Nahlásit

gabi
A vy sa trápte s tými svojimi drajvovými úchylmi.

jeden zo zamestnancov keď mi ju dával na reťazi tak sa hňeď spýtal, či si môže otvoriť šampanské že už bude mať od nej pokoj...

Řekni mu,že už může chlastat bez obav denně!
Ale fakt je to super,že se našly...prostě jim to klape!Je fajn pocit ,že i pes kterej byl v zásadě neudatelnej a v útulku strávil tak děsně dlouhou dobu nakonec dostal skvělou šanci prožít bezva život

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 11:48
- Nahlásit

isdpch
brý den .... a nashledanou
ty už seš jak Benda když má přivolání

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:22
- Nahlásit

Ahoj lidi, dneska si budu hrát na Isdpcha a taky jenom procházím. Braisy je na tom děsně blbě, musela jsem si ji vzít domů,je to skoro na utracení vypadá skoro hůř než když jsem ji přivedla z toho útulku. Na veterině jsem nechala dva tácy a čert ví jestli to k něčemu bude Teď jdu venčit malé psy, potom musím na jednání a večer znova - malé psy, Akélu, Braisy.... mám pocit, že by se mi hodilo vyčlenit tak dva-tři lidi jenom na venčení a péči o psy.

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

Biluška
tak držím palce

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:04
- Nahlásit

a jinak zdravím

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:06
- Nahlásit

Biluška
tak držím palce

to já taky
je to prostě honička být v Bruntále jednička

želva
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:07
- Nahlásit

benda2
nechceš mi napsat básničku ?

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:49
- Nahlásit

želva
nechceš mi napsat básničku ?
nemůžu mám blbou náladu a nervy na hadry

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:49
- Nahlásit

Biluška
Braisy je na tom děsně blbě, musela jsem si ji vzít domů,je to skoro na utracení vypadá skoro hůř než když jsem ji přivedla z toho útulku
a kurva...to je to poslední co ti eště scházelo..Jestli se sem dostaneš,tak napiš jak jste na tom a co jí vlastně je.Asi není nejmladší viĎ?No každopádně držím palce,bo vim jaký to je..

P.S.kočka eště nepřijela..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:51
- Nahlásit

benda2
nemůžu mám blbou náladu a nervy na hadry
A copak copak??

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
a kurva...to je to poslední co ti eště scházelo..Jestli se sem dostaneš,tak napiš jak jste na tom a co jí vlastně je.Asi není nejmladší viĎ?No každopádně držím palce,bo vim jaký to je..
Je jí teprve 8 a půl. Ale má příšernou pyodermii, skoro 40% těla je postižených. Hnis z ní teče kudy chodí, na atb si vytvořila rezistenci takže už žádné nezabírají. A nejhorší jsou klouby, má příšernou artrozu, pravděpodobně měla zlomené obě zadní nohy, strašně špatně chodí, teď se jí to hrozně zhoršilo. Na levou zadní skoro nedošlapuje, když ujde pár desítek metrů tak ji začne tahat za sebou jako ochrnutou . Na veterině dneska zůstali dva tácy, zítra si jdu vyzvednout atb (pracně jsme našli takové, které ještě neměla tudíž by nemusela mít rezistenci) ty mají stát dalších 1500,- (na tři týdny) . Doufám, že se podaří dát dohromady alespoň ty nohy, jinak je to asi vážně konečná .

P.S. Veterinářce jsem dneska navrhla, že si nechám výplatu posílat rovnou na její konto, ale mám strach, že by to nemuselo stačit a dělala bych tam dluhy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 21:14
- Nahlásit

Biluška
Ty vado,pyodermie je pěkná svině,možná je to horší než ty nohy,nezřídka to končí utracením..To je mi líto.Jsou ty ATB i pro lidi??Mohly bychom je možná nechat napsat,třá by to bylo levnější.Ale aby se zbytečně netrápila a ty ses nezadlužila na 10 let.

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 21:26
- Nahlásit

Biluška
vůbec nevím o čem mluvíš ale asi máš teď samé radosti

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání