| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:08
- Nahlásit
davidkova renata
ahooj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:08
- Nahlásit
Biluška
Ale už cestuje ku Praze, k večeru ji tam očekávej.
Tak jo,už se těšíme
To je hrozné co toho ti čokli sežerou
No mě to povidej ,ta mrcha by klidně žrala každejch půl roku!! Zkusim se domluvit naproti f putyce ohledně stálé dodáfky vyjetýho voleje,bo přece nekradu???!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:22
- Nahlásit
Nazdar přátelé z chovu od alfaželving po alfaferraring
Biluška
ale hlásila bych se o zbylý vyjetý olej
plánuju výměnu ale páč mám 5w30 což je nějakej speciální pro fordy tak nevím jestli by to nebylo rozmazlování.
Jinak dík za radu a když už si ten vodborník nevíš jestli je možný udělat společné zdanění i s exmanželkama ?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:25
- Nahlásit
benda2
Nazdar přátelé z chovu od alfaželving po alfaferraring
ahoj Vélkykynologú
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:31
- Nahlásit
benda2
jestli je možný udělat společné zdanění i s exmanželkama ?
No to to trvalo!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:36 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
želva
ahoj Vélkykynologú
ahoj adepte na velkokynologa už máš to odvolání od mrtvý kočky a chcíplý ryby ???
davidkova renata
nevíš co dnes kamarád Isdpch vaří ??
už si balím věci a du mezi ploty
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:53
- Nahlásit
benda2
už máš to odvolání od mrtvý kočky a chcíplý ryby ???
ne nemám, dnes budem ukazovat Davídkový trhání na rukáv
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:55
- Nahlásit
benda2
nevíš co dnes kamarád Isdpch vaří ??
Nevim,před chvílí volal,že situace se komplikuje,takže voběd už asi bude mít na cele
už si balím věci a du mezi ploty
A já myslela,že votamtuď celou dobu píšeš!!!
A nezapomeň si ty nový tanga cos dostal vod Ježíška,at maj kucíííí radost
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 09:56
- Nahlásit
želva
dnes budem ukazovat Davídkový trhání na rukáv
no jestli máte sraz u rybníčka tak jedině trhání na tanga
Dnes Benda vychovával 5měsíční čévéčko, říkal mu koušeš moc šmejde. Byl jsem na něj hrdej je vidět, že se už dospěl v tatínka.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:00
- Nahlásit
davidkova renata
A nezapomeň si ty nový tanga cos dostal vod Ježíška
se směješ ale mě do smíchu není !!! mi teda řekni kam to de todlecto. Tanga nemám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:18
- Nahlásit
benda2
mi teda řekni kam to de todlecto
No de to prdele,to ti řeknu naprosto přesně!
Tanga nemám
Jak nemáš??Dyk sme ti je s Jajulou nadělily až budeš dělat toho Pljuščenka!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
co to že nejsi eště u rybníka, tam dnes máte zkoušku na ten čarodějné slet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:27
- Nahlásit
benda2
co to že nejsi eště u rybníka
Jen se směj.... počkej ten průser.. .
Už se tam pomalu gestim,Alfaželva dorazí na konečnou v 11 a pak...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
no co tak tě na uvítanou trochu alfaželvne jako Sindy myslím, abys věděla vo co gou a bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:49
- Nahlásit
benda2
trochu alfaželvne
du..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:42
- Nahlásit
isdpch
no mě to povídej, ani prášky už mi nezabíraj, dyť já nespim pořát se mi zdaj takový hova.... a ráno se klepu jak čech při penaltě. Ti říkám rovnou bárka se potápí titanik de ke dnu, a my s ním hochu a není nám pomoci dyt se na to podívej kde sme se to ocitli, samá celebrita, veličenstvo, hvězda a kapacita a co my obyčejný velkokynologové, kdo nám dá záchranej člun ? kdo nám dá aspon záchranou vestu a vaťák.............. ti to řeknu nikdo. Nám ty hvězdy tak akorát zamávaj až budou odplouvat. Je to hnus bych bl....
Jo ta Davídková z toho má hroznou radost, mi poslala sms, že prej želva vystoupila u frekventovaný silnice a Sindy na volno, Ty voe a to já onehdy u tý čtyřproudovky dal rači vodítko a teď to mám a eště budu mít, jako na talíři jestli mi teda rozumíš.
No hele aspoň že se neposerem sami, ti teda rozumím naprosto přesně a je to moje jediná radost, ted jako.
Jo díky za nabídku ale víkend budu na chatě dělat kamenou podlahu, páč chtěj blbýho/silnýho (nebo tlustýho?) to už si nepamatuju.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:24
- Nahlásit
isdpch
benda2
Pánové nezoufejte, na starý kamarády nezapomínám, ve svém velkokapacitním velkochovu vás zaměstnám. Budete dělat venčitele, přestavovatele překážek, krmiče a tak podobně. No prostě pacholka, či jak se tomu ve středověku říkalo .
P.S. Za byt, stravu a malé kapesné
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:44
- Nahlásit
Biluška
Za byt, stravu a malé kapesné
definul byt, stravu a kapesné ? a co 13tý a 14tý kapesný, dovolená a odbory??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:46
- Nahlásit
benda2
byt - buď dřevník, nebo některý volný kotec. Můžete si vybrat (pochopitelně oba jeden společný, zase tolik kotců nemám). V zimě můžete ke koze do chlívku, tam je jak známo teplo.
strava - noo, podle toho kolik bude oleje
kapesné - co tak 20,- týdně? Pivo je tady levný
dovolená - tu pochopitelně poskytuji, nejsem žádný otrokář . V rámci dovolené se můžete přesunout na druhý konec plantáže a okopávat okurky, nebo natírat střechu.
odbory - ty máme taky. Jejich předsedkyní je puma a momentálně bojuje za vyšší počet ragby balonků na člena a den
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:09
- Nahlásit
isdpch
jak znám želvu draku, tak podle tý fotky by snad dokázala přivolat i tu kočku jestli mi teda rozumíš.
Ty si děláš kozy,draku,ale takhle přesně to bude,jen co na ní natrefí..Ti řikám,sme v hajzlu i Bendou ,bo Želva nás převálcovala fšecky a eště nás dorazí esi mi teda rozumíš..kam to fšecko de mi řekni.No nic,du si dát Seruprám nebo jak se ten šmejd na nervy menuje,bo sem nějaká rozhozená
benda2
Ty voe a to já onehdy u tý čtyřproudovky dal rači vodítko a teď to mám a eště budu mít, jako na talíři jestli mi teda rozumíš
Myslíš tu zaječi stezku nebo co to bylo za bezvýznamnou komunikaci??
Biluška
Hele jako kynolog sem skončila,bo Želva mě pokořila,máš pro mě taky nějakou práci??Mohla by bejt f předsednictvu...rači...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:16
- Nahlásit
isdpch
Počkej chvíli,situace se komplikovala ,du telefonovat tak si zapni Skajp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:23
- Nahlásit
isdpch
rači počkám u faxu,
Snad jako jo,ale eště to úplně neproběhlo,bo to právě nějak f tudle chvíli probíhá.eště ti faxnu než pudu makat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:50
- Nahlásit
isdpch
Tak už!
Zavoláme si večír..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:57
- Nahlásit
davidkova renata
MOhla bys dohlížet na BenduTwo a Isdpcha, to je zodpovědná práce a někdo je přece hlídat musí.
Alfaželvu zaměstnám taky jako hlavního výcvikáře
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 18:59
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
benda2
Ahoooj
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:05
- Nahlásit
želva
Ahoooj
no nazdar velkokynologická velkovýcvikářská alfaželvo
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:13 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
isdpch
rači počkám u faxu, to je jistější jestli mi teda rozumíš
čau pošli mi ráno kopii, nechám si zapnutej fax ať to nemusíš přepisovat do mailu.............. páč to je vo ho..... jestli mi rozumíš
Biluška
no hele nic moc asi pudu mezi ty ploty tam je to jistější a jak říkal jeden politik když se budu opaiovat, dělat bo... a řvát dostanu i příplatky. Jo a že prej se tam nemusí ani tapetovat ani malovat.
takže o tvé nabídce budem uvažovat pouze pokud bysme fasovali pivo a rum v množství větším než velkým.
davidkova renata
čau ti želva ukázala jak se má dělat, co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:30
- Nahlásit
benda2
čau ti želva ukázala jak se má dělat, co
Si piš a eště nám ukáže ,to je jistá věc!
když se budu opaiovat, dělat bo... a řvát
Von tě zná jo????
Biluška
MOhla bys dohlížet na BenduTwo a Isdpcha, to je zodpovědná práce a někdo je přece hlídat musí.
Jo to beru ,vobstarám si f seksšopu nějaký ty pomůcky pro domíny a budeš vidět jak jim to pude!
Hele sem vobjevila skvělej genetickej matryjál pro náš chof a je to přímo pod svícnem.Von totiž ten starej vořech vod Želvy je slepej na jedno voko a na jednu zadní nedošlapuje,takže si myslim,že ta kavalírka co je hluchá slepá a chromá by k němu pásla.Ale musíme harry aby nám třá nezdechla!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
To bude bomba matroš. Hned jdu volat majitelce, aby jí nařídila že má hárat. Pro jistotu s ním nakrejeme ještě Hesinu, ta je taky slepá na jedno oko, má luxaci na obou zadních a ještě vadnej kotník. A fšechno kromě oka je to dědičný heč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:04
- Nahlásit
Biluška
To bude bomba matroš. Hned jdu volat majitelce, aby jí nařídila že má hárat. Pro jistotu s ním nakrejeme ještě Hesinu, ta je taky slepá na jedno oko, má luxaci na obou zadních a ještě vadnej kotník. A fšechno kromě oka je to dědičný heč
To jo ,měly jsme kliku,že jsem na něj kápla!A můžem do toho krytí zahrnout i Želvu ne? At se prachy točej!
Hele,gde je ta kočka?Sem byla na Florenci celý vodpoledne a nic!
|