Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:48
- Nahlásit

želvanazdar!bydlim v orlove,to je kousek u ostravy,takze severni morava,mam jednoho psa hajana,je to nemecky ovcak,neboj neni to EXTERIERAK,to ti potvrdi renča,pak mam dve morcata a jednu zelvu,no nevim,jestli jsme pribuzny,zkusim se poptat matky.

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit

Dobrej večer,
číst to celý nebudu páč sem línej a stejně vím jak to dopadne.

želva
čemu se tlemíš ?? ty víš kdo to je ? já sem teda zmatenej a to mě s........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit

nemethova5
neboj neni to EXTERIERAK,to ti potvrdi renča

Ne,to fakt není
Hele,s tím příbuzenstvem to neber vážně,my máme na Desenského foru založenou rodinku,já s kocourem jsme rodiče a máme nějaký haranty,už ani nevim kolik.Želva je taky náš harant,prostě nám hrabe,no..Jestli chceš,můžeš si vybrat nějakou příbuzenskou vazbu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:53
- Nahlásit

benda2
Hele,máme novýho člena rodiny-nemethová(jinak Dana,bud na ní hodnej,mám jí dost ráda),co bude naše?????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit

davidkova renatanazdar,taj ja chci byt taky neci harant?no aspon se tady clovek odreaguje ne?od toho to je,ja mam taky dost zvirat,tak to k vam do pribuzenstva patrim,vis jak to je,mamiiii,pust me domu,kufry mam za dverma a kartacek na zuby mam svuj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit

nemethova5
renatanazdar,taj ja chci byt taky neci harant
Ty voe,já to věděla!!!!!
BENDA,PRŮSER,MÁME DALŠíHO HARANTA!!!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

nemethova5
bezva, tak budeš moje sestra, tech mám málo

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

davidkova renata
BENDA,PRŮSER,MÁME DALŠíHO HARANTA!!
Pije rum ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:02
- Nahlásit

želva
Jsem z Jeseníků, levnější baráky by se měli dát sehnat i na jižní Moravě, Šumava na tom taky nebude moc špatně, v Orlických horách, v Beskydech... prostě na výběr bude . Na hypotéku ti bude stačit příjem okolo 15.000,- měsíčně (pro banku) a splátky se dají stlačit kolem 5.000,- (na ten milion) což si myslím, že je celkem bezproblémové. V Praze nejspíš budeš mít za nájem víc, ne? A všichni domácí i sousedi ti můžou políbit šos

nemethova5
a k tomu jako bonus nervovy tiky
Ježiš, holka, ty jsi poklad. Okamžitě tě berem

davidkova renata
Páteř ji nelam, nebo to alespoň neříkej tady na foru, víš jak by tě ukamenovali?? Seš masochista, nebo co?
Mimochodem - Akéla si v pátek na ubytovně málem vysloužila ortel smrti. Chtěla MOJE ČOKOLÁDOVÉ OPLATKY a když jsem jí je nedala dobrovolně tak mi je chtěla ukrást násilím. Jenže měla smůlu, když jde o čokoládu tak bojuju jak lef. Pak si Aka naštěstí vzpoměla, že je v podmínce a spokojila se se svýma granulema.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:02
- Nahlásit

benda2
Pije rum ?

Je to můj harant, navíc ho mám s tebou..takže jo...

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit

benda2
Pije rum ?
to je jediný co tě zajímá??
heled co říkáš hokeji? a jdeš zetra s námi? za R....?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:05
- Nahlásit

Biluška
Ježiš, holka, ty jsi poklad. Okamžitě tě berem
Sem ti řikala,že je to kámoška
měla smůlu, když jde o čokoládu tak bojuju jak lef.
Hele,tady já vidim klíčovej vokamžik!Dyš zas bude agresívní,ta sfině,předstaf si,že ti chce čmajznout čekuládu!To tě uvede da takovýho stavu toho správnýho nasrání,že pochopí,kdo je Alfa!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:05
- Nahlásit

Biluška
bezva díky, už jsem to Honzovi hlásila a pujde do toho když na to příjde ale jinak je názoru abych se zbavila psů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:07
- Nahlásit

želva
ale jinak je názoru abych se zbavila psů

Hm,si vzpomínám,co nastalo,když tohle bejvalej řek Bilušce!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:08
- Nahlásit

Biluškadiky,dikydavidkova renatarum piju!želvatak to je super,sestru jednu mam,ale ta mi leze krkemBiluškaa komu to porad lamete pater?at vim,ze jsem v obraze a ne mimo misu?

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:10
- Nahlásit

želva
nemám čas sledovat hokej páč dřu. Ale ta kanada včera byla pěkná. Zejtra nejedu.

davidkova renata
no hele a narovinu. Má prachy na svůj rum ? jinak jí neberem to není jen tak si houknout že zrovny my se jí líbíme jako rodiče, sice to chápu ale rum je rum.

ps: Bendu sem dneska nezmlátil tak sem nějakej nesvůj.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:12
- Nahlásit

benda2pche!svuj rum mam od ceho jsou cerne palirny,nejlepsi je ta v českem těšíne,je to ta treti garaz vlevo.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:12
- Nahlásit

želva
Čéče, na Bruntálsko nebo do Jeseníků bych nešla, tam je v zimě hrozná zima a všude několikametrové závěje sněhu. Tam snad měli sníh i letos

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:13
- Nahlásit

nemethova5
komu to porad lamete pater?at vim,ze jsem v obraze a ne mimo misu?
Snažim se nacpat kocoura do výstavního postoje NO!
benda2
no hele a narovinu. Má prachy na svůj rum
No hele na rovinu- je naše,takže nemá..
Bendu sem dneska nezmlátil tak sem nějakej nesvůj.
Já Nyný seřezala,bo to potřebuju,abych nebyla nesvá,takže je mi fajn.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:14
- Nahlásit

želva
A na jižní Moravě je vedro, sucho a komáři

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:14
- Nahlásit

nemethova5
želvatak to je super,sestru jednu mam,ale ta mi leze krkem

jako u mě, má taky sestru a ta je samej naušničky,kabelčičky,náraměčky a botičky za 2000 pod to nejde já jsem opačnej opak, boty od popelnice,kalhoty stačí jenom 2 na ven a se psema

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:15
- Nahlásit

želva
V tom případě vyměň samečka. Já jsem to taky před lety udělala a nelituju . Samečka s 2 plus 1 v paneláku razícího názor, že jeden pes je víc než dost jsem vyměnila za samečka razícího názor, že 15 psů by teda eventuelně mohlo stačit, nemyslíš miláčku? Dobrý kšeft ne?

davidkova renata
Ono to fakt chvilku na rvačku vypadalo. Ležela jsem v posteli, takže Akina byla podstatně vyšší než já. Navíc jsem měla značně omezený manévrovací prostor díky peřině a vedle ležícímu Tomášovi. Akina přišla žebrat a když zjistila, že nic nedostane tak si chtěla prostě sama vzít. Věděla jsem, že kdybych ji klepla přes čumák tak zase zaútočí a než se vymotám z peřin tak bude zle. Tak jsem je přikryla dlaní. Aka chvilku evidentně uvažovala, že si je vezme. I Tomáš, který je naprostý laik poznal, že se chystá zaútočit. Naštěstí Biluška je šikovná holčička, otočila se na břicho, jednak jsem tím přikryla tu čokoládu a jednak jsem se odtáhla od Aky. Akélka najednou tvrdila, že je absolutně hodná holčička a má mě moc ráda. Fakt mě život s ní nervuje

Jdu spát, zítra jedeme do Ostravy na závody tak nám držte palečky

aren
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:15
- Nahlásit

davidkova renata
Snažim se nacpat kocoura do výstavního postoje NO!
Budou fotky?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:17
- Nahlásit

davidkova renatatak,to aby jsi stihla nejakou klubovku ovcounu,budes tam zarit jak jasna hvezda,to mi ver,nebudes mit konkurenci,cha,cha...kam se hrabou chudinky exterierovy...prachy na rum mam,to nevis,ze R-rozumne U-ulozena M-mena?treba investovat do lihovaru,nez nastane u nas tezka prohibice!!!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:18
- Nahlásit

Biluška
prosímtě a kde se hledaj takový chlapi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:18
- Nahlásit

aren
Budou fotky?
Budou!Proto to dělám!ale až zejtra,dneska tu jsem sama a nemá mě kdo vyfotit..A stejně to chce eště doladit

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit

davidkova renata
četlas to ?
svuj rum mam od ceho jsou cerne palirny,nejlepsi je ta v českem těšíne,je to ta treti garaz vlevo.

tu berem ta je naše a zejtra jedem na návštěvu do garáže teda za harantem sem myslel

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:20
- Nahlásit

želvaobdobne s nazorem u me sestry,jenze ona u nas jeste bydli a s deckama,jinak me taky staci obycejny hadry,nepotrebuju se nekde predvadet.razim sportovni styl a hotovo.arenano,ano,to chce fotky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:21
- Nahlásit

aren
Ty jsi nějaká vybíravá
Jasně, že jsme měli sníh. Taky každý rok máme léto. Třebas loni připadlo na čtvrtek
Náhodou je tady krásně. Zima tu je, to uznávám, ale to se zase na horách dá očekávat, že ano. Je tu nádherná příroda, města jsou malinké takže je všude blízko, lidi tu k sobě taky mají tak nějak blíž a myslivci mají spoustu zajíčků na picání, takže psy nechávájí na pokoji. A od té doby co je tu Slezská Harta přestal i ten věčný déšť

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:21
- Nahlásit

benda2prijedte,budete vitani!!!

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání