Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:21
- Nahlásit

Biluška
Fakt mě život s ní nervuje
Co tě nazabije,to tě posílí!A navíc se naučíš něco novýho(teda pokud tě nedostane).Zmákneš,to,uvidíš.
Tak koukejte zas vyhrát a nezapomeň vyhlížet vhodnej materiál!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:22
- Nahlásit

želva
prosímtě a kde se hledaj takový chlapi?
Nebudeš tomu věřit, ale v Praze na školení z úrazového pojištění

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:24
- Nahlásit

no,nic jdu spat,taky zitra brzo vstavam,jeste jedu do roboty,tak se vsichni mejte pekne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:25
- Nahlásit

benda2
tu berem ta je naše
No konečně normální děcko!!!!Asi ho nemám stebou,bo jinak si to neumim vysvětlit.ale to je fuk,JEDEEEEEM!!!
Biluška
Taky každý rok máme léto. Třebas loni připadlo na čtvrtek

Ty vado,u vás se ale žije,léto ve čtvrtek,vlak tam f úterý a zpátky ve středu..taky se tam budem muset někdy podivat!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:25
- Nahlásit

Biluška
jdu někdy s tebou a a nemáš nějakého volného?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:26
- Nahlásit

Biluška
v Praze na školení z úrazového pojištění

To se ukázalo být prozíravé!
nemethova5
vsichni mejte pekne.
Tak brou a zase přijd!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:30
- Nahlásit

no jdu spát,dobrou noc

aren
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:32
- Nahlásit

Dobrou, rodinko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:38
- Nahlásit

Tož pokoj lidem dobré vůle

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:03
- Nahlásit

Biluška
v Praze na školení z úrazového pojištění
Příšla jsem poněkud pozdě, ale to bylo na tom školení, jak ti pumice procvakla nos?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:17
- Nahlásit

Lola1
ahoj,já asi spát ani nepůjdu, ale ráno mi bude zas ok

želva
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:12
- Nahlásit

dobré ráno

želva
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 01:00
- Nahlásit

tak ted už jdu spát,dnes vstávám brzo

ajunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit

nazdar lidi )) sem vás dlouho neviděla tejden bez netu to je napalici .-)

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:25
- Nahlásit

Lola1
ale to bylo na tom školení, jak ti pumice procvakla nos?
Ne ne, pumice přišla na řadu o týden později

želva
Kdyby bylo nejhůř tak Tomáš má bráchu. Už jsem ho tady jednou nabízela

ajunka
NIkdo tu není, jeli na Ovčáry a jejich velký šaman je určitě uhranul a teď je tam bije traverzou a oni se nemůžou bránit chudinky malinký Nevím jestlivá bysme je neměli jet zachránit . Třeba bysme na něho pustili bojovou šarpejku, on by se počůral smíchy, já bych ho švácla traverzou a ty bys ho rychle svázala vodítkem. Co ty na to?

davidkova renata
Opět jsem nepotkala žádný schopný matroš a to jsem se zašla podívat dokonce i do útulku . Jediný co připadá do úvahy je kavalír se srdečním šelestem. Ale ten by nám ty krásné linie mohl eventuelně ještě zkazit takže bych ho radši vynechala

Pozor pozor chlubíme se
Ze čtyř běhů máme čtyřikrát druhé místo. Hesinka už je pomalá a vždycky ji někdo předběhne a pumice zásadně skáče zony na áčku a má za to trestné body. No nic, v sobotu nakluše na trénink, dostane na krk jednu traverzu s druhou si stoupnu k té zoně a bude to mít

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit

Biluška
Pozor pozor chlubíme se
hele gratulujeme
traverzu sem dneska zapomněla když jsem šla na cvičák ...tak sem psa cestou domů aspon skopala

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:44
- Nahlásit

sarax
...tak sem psa cestou domů aspon skopala
Tak takhle by to teda nešlo paní. To fakt ne. Pokud budeš pořád zapomínat traverzy tak z toho psa nikdy nic nebude. To se na to radši rovnou vykvákni a jdi chovat pakobylky. Traverza je veledůležitá a nepostradatelná věc při jakémkoliv výcviku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:45
- Nahlásit

Biluška
Nazdááár!Tak gratulujem!Traverzu použij,to je jasný,musíš tomu čoklovi napovědět!
Průser je s tim matrošem, já taky nic moc a to jsem byla i na OvčárechJe teda ale fakt,že z těch zbylejch Krupáků by se něco použít dalo,myslim,že by si na nich nějakej šílenej genetik smlsnul..
jejich velký šaman je určitě uhranul
Ty vado,se přiznám,že mě teda uhranul a to tak že šampáněm,bo nikdo jinej nemoh pít,páč řídili,takže sme to do sebe lili jen my dva,ale dost dobrý,sem krapet jako mimo,takže se asi pudu uložit abysem si neuďála vostudu..Na traverzy nedošlo,bo je Ruda už všecky zničil vo ty agresívní čokly,takže čeká na novou zásilku.
Hele,toho kavalíra se šelestem eště nech v rezervě,dyby náhodou...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:49
- Nahlásit

davidkova renata
Na traverzy nedošlo,bo je Ruda už všecky zničil vo ty agresívní čokly,takže čeká na novou zásilku.
Vyřiď mu, ať to moc nepřehání, traverzy jsou drahý. V krajním případě si holt bude muset vypomoct řetězem, klackem, nebo kanadou. Poptám se švagra jestli tenhle týden může ještě něco dodat, ale ať s tím na Ovčárech šetří . Ať si vezme příklad ze Sarax - nemá traverzu, ale zdárně improvizuje .

Průser je s tim matrošem, já taky nic moc a to jsem byla i na Ovčárech
Dokud jsme je nepotřebovali tak bylo všude kolem mutantů a mutantů a včil nic. Asi vychcípali

benda2
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:50
- Nahlásit

nazdar lidi,
je tu někdo střízlivej ?? nebo všichni byli vypít rudovi archiv

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:53
- Nahlásit

Všichni né, příkladně já sem v práci!

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:55
- Nahlásit

rosnička
ježíš a proč to děláš??ve svátek?

benda2
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit

sarax
ježíš a proč to děláš??ve svátek?
protože jí práce baví.

želva
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit

Biluška
ahoj, beru, kde bydlí, kolik mu je let?

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:07
- Nahlásit

benda2
protože jí práce baví.
proboha a dá se to léčit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:07
- Nahlásit

Biluška
Vyřiď mu, ať to moc nepřehání, traverzy jsou drahý. V krajním případě si holt bude muset vypomoct řetězem, klackem, nebo kanadou
Ale jo,to má vychytaný!A taková prázdná láhef vod Bohemia sekt má taky docela váhu
Dokud jsme je nepotřebovali tak bylo všude kolem mutantů a mutantů a včil nic. Asi vychcípali
Tos řekla naprosto přesně!Asi nám to dělaj naschvál!!Ale mám nápad:kouknu na nejbližší výstavu NO a to by bylo aby nebylo ne?

ajunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit

benda no rudovo zrovna ne ale na te praxi se dneska dělalo prasátko tak si to představ žejo :-
)

ajunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:10
- Nahlásit

renča biůluška jeslti potřebujete ještě ty psy s tím mizerným genetickým zakladem- doslova vadným tak nabízím ty moje vořechy dva .-))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit

ajunka

No tak berem!!!Popiš nám fšecky vady!!

ajunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:15
- Nahlásit

renča no hlavně žejo kloubní samozřejmě dědičný jako DKK vysokého stupně, plus vada v rustu kostí v době dospívání u čuby to by s evám mohlo hodně hodit plus poruchy funkce štítné žlázy žejo což je vysoce dědičný materiál - o demenci a debiloitě ani nemluvím .-)))- plus je následně mužete využít v blízké přibuzenské plemenitbě .-)))))

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání