Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:10
- Nahlásit

davidkova renata
Paní, ty v tom máš zmatek. To není můj brácha, nýbrž Tomášův. Čili můj švagr-čekatel.

želva
On holt nemá doma net a tím pádem ani nějakou potřebu mailové komunikace. Ale vymyslím nějakou fintu fň a přitáhnu ho k netu alespoň do nějaké kavárny. Ze začátku na něho musíš opatrně, neboť se psů (zejména velkých) bojí. Teda on tvrdí, že z nich má přirozený respekt . Ale když mi na Praděd cupu chyběli pomocníci tak naklusal do haly plné bojovných borderek a celý den stál se stopkama u parkuru . A pumu dokáže chovat na klíně, což kromě něj zvládnou ještě asi tři lidi

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:25
- Nahlásit

Biluška
bezva, tak nějak ho dostan k PC a budu jenom ráda

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:45
- Nahlásit

Biluška
což kromě něj zvládnou ještě asi tři lidi
tolik..nevěřím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:45
- Nahlásit

isdpch
jsem tady, prosím, správně v seznamce
No jistěěě!Zakládáme k našim chovnej lííínijím eště sňatkovou kancelář,bo doba je zlá čék se musí votáčet..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit

davidkova renatanazdar,tak jsem se nejak probrala a preji dobre rano vsem,koukam,ze snatkova kancelar bezi na plne obratky,taky bych potrebovala nejakyho napadnika,kdyz se na me lepi sami debilove a nemakacenka,asi vypadam na to,ze bych se starala o chlapa,maximalne bych mu dala,ne prvni pomoc,ale posledni,aby se netrapil!renca vsem osvetli.dana

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit

nemethova5taky bych potrebovala nejakyho napadnika
Ahojky,no to nás teda bude víc!!Taky by se šiknul nějakej bohatej,starej a nemocnej.Zkusíme prudit Bilušku,už jednoho sehnala pro Želvu,tak at se snaží,holka jedna starostlivá

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit

dobrý den,
želva už jsi vdaná ??

Jinak jsem dnes rádno viděl něco super pro aportéry, paní s bordelkou měla tyč do které cvakla tenisák a odhodila ho jak při lakrosu............. super. A ještě navíc ho tím může zmlátit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
nemethova5
bohatej,starej a nemocnej
Jste moc náročný holky. Takhle by to néšlo. Doba je fakt zlá a moc tvrdá, budete muset slevit ze svých požadavků. Když škrtnete bohatýho tak starých a nemocných můžu dodat mraky

benda2
To jako byla kombinace flybolovýho boxu s traverzou, jo?

isdpch
dobrý den, jsem tady, prosím, správně v seznamce
jste pane, ale jelikož ještě nemáte uzavřenou vysokou životní pojistku tak jste prakticky neudatelný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit

Biluška
Když škrtnete bohatýho tak starých a nemocných můžu dodat mraky
No těch ale máme samy dost!!!Hele,negesti,furt jezdíš po klientech tak se koukej pořádně rozhlížet!Přeci se furt nebudem živit samy???!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit

davidkova renataja moc narocna nejsem,jen se mi nechce zivit prizivniky,co se na me lepi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:02
- Nahlásit

Žencký, neblázněte, dyť řikám, že mám rozpracovanýho Colorado Mansfelda, kdyby to klaplo, vyplatim vám rentu všem a možná vás pozvu i na návštěvu na zámek V každým případě budu blahosklonná a do začátku zatáhnu vstupní poplatky s otevřením chovné stanice a sňatkové kanceláře. jo a pro želbvu zjistim, jestli nemá Kolorádo ňákýho bráchu, nebo možná spíš vnuka, von už je chudák taky trochu starší.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
Hele,negesti,furt jezdíš po klientech tak se koukej pořádně rozhlížet!
To bys nevěřila v kolika rodinách o financích rozhodují ženské Chlapi u toho buď vůbec nejsou, nebo mají hlas čistě poradní a před podpisem smlouvy jsou včas někam uklizení

Gerda
Má ten Kolorádo finančního poradce? Nějakej bohatej klient by se mi šiknul

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit

Má ten Kolorádo finančního poradce? Nějakej bohatej klient by se mi šiknul

No to se obávám, že budou mít hafo poradců, ale jestli to klapne, můžu mu tě vnutit jako hlavního poradce a ty bys mu mohla klidně třeba poradit za těžký prachy

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:31
- Nahlásit

Gerda
a ty bys mu mohla klidně třeba poradit za těžký prachy
Všem radím za těžké prachy V tom spočívá podstata mojí práce A když jim musím vyvracet nesmyslné argumenty typu "Lojza v hospodě povídal...." tak jsou to těžce vydělané peníze. Předpokládám, že Kolorádo na pivo nechodí, tudíž bych tam mohla vydělávat lehčeji

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Biluško, jak častý je u šeltií černobílý zbarvení? Pardón za mimo téma vsuvku, jen se nechci míchat do hovoru v šeltičím tématu....

ajunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

ty vado co se to tu děje tu je nějaká dohazovací kancelář? že bych se taky přidala .-)

želva
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:24
- Nahlásit

ahoooooooooooooooj všem
jsem byla ráno s Dastym na veterině a máme kus polštářku v pr... tak máme ponožku a 2x denně budeme potírat hypermanganem asi 3 neděle

ajunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:37
- Nahlásit

želva co dělal chudák- trubka- mi byly taky dneska na vet- vyndat zacpanou kožní žlázku- 3 stehy tam chduák má

želva
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:39
- Nahlásit

isdpch
sem se do něj v neděli normálně zamiloval a celou dobu se mně o něm v noci zdálo
bezva,mě se zas zdálo o Ovčárech a včera jsek koukala na Pád třetí říše a zdálo se mě o tom jak je válka a mi se pořád schováváme a pak jsme se dostali do koncetratčního tábora, no fuj...
..... už máš chlapa ?
mám, ted spí po 24 hodin práce
a tebe se zeptám co říkáš hokeji?

ale bacha na to, on sice moc nemůže chodil ale doma si okamžitě našel míček a já mu ho muisela hodit

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:42
- Nahlásit

Gerda
Moc jich není, ale dají se sehnat. Před pár lety to byla hodně vzácná barva, teď už se docela rodí. Asi nejčastěji je mívají v Ďáblově studánce.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:43
- Nahlásit

ajunka
co dělal chudák- trubka
ale nevím, najednou běžel a hned začal kulhat, tak na to koukám a on měl z toho největšího polštářku polovinu jakoby uřízlou já málem omdlela a tak hned na veterinu a hned jsem tam nechala 300 kč

ajunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:48
- Nahlásit

nojo no se stane ) ale ja věřím že on si z toho nic moc dělat nebude .-))))- nam se na polštářky osvědčil heřmínek .-)) jako čaj

ajunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:55
- Nahlásit

heřmánek sme chtěla napsat už neumím psát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:52
- Nahlásit

ajunka
už neumím psát
To my ale víme!!želva
sice moc nemůže chodil ale doma si okamžitě našel míček a já mu ho muisela hodit
Neházej mu to kur..a!!Takhle mu to nezaroste,už tak je to na blbým místě.At si trhne protézou,magor!

ajunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit

davídková no někteří z vás třeba ještě ne tady jako myslím

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:27
- Nahlásit

davidkova renata
čau ségra, jak bylo na Ovčárech?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 20:09
- Nahlásit

Lola1
čau ségra, jak bylo na Ovčárech
Čau ségra,bylo to fakt super,účast sice komorní,ale o to vybranější a taky na mě tim pádem zbylo víc šampáňa!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Čus fšici
Biluška
Prosim tě,nevim jak se nám to mohlo stát,ale nějak sme málem zapomněly na vynikající genetickej materiál na naše lííínie,kterej ale NUTNĚ musíme v chovu mít nebo sme ztracený
Je to samosebou Garfield,ten dodá našemu chovu ten správnej drajf a šťávu a vyrovnanost f povaze!!!A taky budou štěnda dobrý na vobrany,dyš se s tim začne hned vod mala ,uvidíš,že za chvíli budou stát na bedně at už s elektrikou nebo bez níNapiš rychle co si vo tom myslíš,pověříme dyštak isdpch ,aby to na srazu domluvil a dojednal podrobnosti a technický detaily(třá jak zajistit,aby Garfiel nesežral jak nás,tak naše krycí feny..)

OT.Jinak Garfielda velkýho chápu,docela z ní čiší zoufalství,mele zřejmě z posledního.Těžko radit,asi by musela změnit kompletně celej systém,což chápu,že může bejt komplikovaný.Možná bych ten kotec tak nezavrhovala,aspon by si v klidu dala v práci kafe a čokl at si třeba strhne hlasivky,tam je to každýmu fuk.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit

isdpch
Já to četla,je mi jí docela líto,asi je vyčerpaná a ten čokl taky.Ale zas myslím,i když i u mě to tak je,že argument,že je s ní 3 roky 24 hodin není úplně správnej.Jenže já mám čokla relativně normálního,neřeším nic,narozdíl od ní.Nemyslím,že je nutný aby byl celej den s ní,jako z hlediska toho psa myslím...Možná by mu to fakt prospělo,by zjistil,že není středobodem vesmíru a že může bejt i hůř

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:58
- Nahlásit

davidkova renata
Tý voe, jak jsme na něho mohli zapomenout? S Garfieldem 100% musíme nakrýt pumici a Akélu, to budou bombovní štěňata. Ty budou kousat už první den po porodu

Co se týče velkého Gafa - vůbec se jí nedivím, ten pes je fakt kretén. Ale ona to neustále umocňuje tím, že ho tahá do míst, které ten pes prostě nemůže ustát. Přikláněla bych se k té kennelce všude kam se pes hne - v kanclu, v autě, doma, u koní, všude. On by si tam mohl zvyknout a pochopit, že má svůj klid. Jestli dobře chápu to, co píše Isdpch tak mu pomůže jedině klid a klid a zase klid a žádné vzruchy. Kotec na cvičáku by to nemusel moc řešit pokud je závislák na paničce a to asi je.

Mimochodem malá vsuvka - s Akinou jsme to vzali přesně z opačného konce než nám všichni radili a ono to funguje . Už chodí venku na volno (místy když vyhodnotím situaci jako bezpečnou), neutíká mi a nežere malé pejsky (až na pumu).

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání