Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ajunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:34
- Nahlásit

davídková a na jak dlouho ti neřekli .-))) bo tohle potřebuje rychlost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:40
- Nahlásit

ajunka
davídková a na jak dlouho ti neřekli .-))) bo tohle potřebuje rychlost
No a kdo by mi to asi řek,dyš tam nikdo nebyl??To vim,že to spěchá,posledně nám už vyfoukli tu nafukovací Andulu pro psy..

ajunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit

davidková no ja nevim třá hliodací pes nebo ten má taky dovolenou .-)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit

ajunka
davidková no ja nevim třá hliodací pes nebo ten má taky dovolenou .-)
No ten to vorganizoval,bo z nich má největší íkvé...

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:00
- Nahlásit

Biluška
prosímtě co má rád za jídlo, já abych se začala učit vařit aby měla ze mě tchán i tchýně radost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:06
- Nahlásit

želva
prosímtě co má rád za jídlo, já abych se začala učit vařit

Biluško,to zavání průserem,bo Želva normálně absolutně nevaří stejně jako já

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit

davidkova renata
a nežehlím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit

želva
a nežehlím
To já taky ne
Du, brou fšici.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit

davidkova renata
dobrou, venku je takové dusno že se ani spát nepůjde

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 22:27
- Nahlásit

želva
David je vděčné a nenáročné zvířátko, sblajzne úplně všechno v čem není majonéza a tatarka V podstatě když budeš krmit podle rad odborníka - vyjetý olej a zbytky - tak nic nezkazíš . Jo a miluje drožďovou pomazánku

davidkova renata
Fakt nechápu jak jsme mohli zapomenout na demodex. V Bruntále je jedna fena - vořech, co ho má. Sice přeléčený, ale to nemůže vadit, ne? Pro jistotu ji taky koupím, kdyby se ukázalo, že ta vlčačka má normoš svrab. Představ si, ty moje krávy se s ní chtěli kámošit přes plot. Málem mě omejvalo, tohle by mi doma fakt chybělo. Budu chodit venčit na opačnou stranu, tam jsem zatím žádný zajímavý matroš neobjevila. Zatím bydlíme tak napůl. Přespáváme ještě v Bruntálově, ale celé dny jsme v Liptáni - malujem, vyklízíme bordel snad ještě po Němcích a tak. Na půdě jsem našla absolutní skvosty. Kdyby měl někdo zájem o knihy typu "hornické minimum" "Ježíš Nazaretský v ... (nevím v čem, poněvadž zbytek ožraly myši. Každý si domyslí dle vlastní fantazie)" nebo " pravda o 17.listopadu" tak se rychle hlaste než proletí komínem O víkendu se přestěhujem natrvalo.

Lola1
Ale bacha na Bilušku, jak tu čtu o ostatních exemplářích, co nabízí davídkový, tak bych si to prověřila. S těma nohama mě dostala.
David je náhodou skoro bezchybný. Minimálně VD by určitě dostal

želva
Tomáš vzkazuje, že v pátek večer máš být přítomna, přitáhne Davida k netu.
Všem ostatním
Tímto oficiálně žádám, aby se v pátek všichni chovali slušně, zdrželi se nemístných poznámek a podobně. Přece jim nechceme zkazit slibně se vyvíjející známost

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:15
- Nahlásit

Biluška
Přece jim nechceme zkazit slibně se vyvíjející známost

no když myslíš takže nic hroznýho jako nepsat????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit

Biluška
pravda o 17.listopadu
Tak to by mě vopravdu zajímalo
Sice přeléčený, ale to nemůže vadit, ne
Já myslim,že to neva,vona je to mrcha zákeřná a třá tam eště kousek zbyla čeká na svojí příležitost
David je náhodou skoro bezchybný. Minimálně VD by určitě dostal
A jak je na tom s DKK a DLK?Aby Želva nekupovala zajíce f pytli...
Tímto oficiálně žádám, aby se v pátek všichni chovali slušně, zdrželi se nemístných poznámek a podobně
Tak to nevim,to bude asi dooost těžký s touhle sestavou,snad kdyby se sešli na nějakým jiným,nám neznámým foru tak to snad...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit

isdpch
hm to by pomohlo jedině uzamčení fora
Tak to pořeš ,si přece moderizátor..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit

isdpch
anebo, že by nás dva želva na své náklady poslala letecky od pátku do neděle do nějakého malého penzionku ve švýcarských Alpách s plnou penzí, kde není připojení na net
A co tam teda budem dělat?????

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit

Biluška
v pátek všichni chovali slušně, zdrželi se nemístných poznámek

takže v pátek bude on-line seznamka u Bilušky. Bude to někdo moderovat ??

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit

davidkova renata
nazdar hele malej test na pátek:
prosím tě Renato mohla by jsi se zeptal želvy jak dělá tu úžasnou svíčkovou ? Potřeboval bych pohostit návštěvu a ta její byla absolutně skvostná.
Tak co myslíš? to pude ne ?

ajunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit

hele lidi tak mě mrzí že tu v pátek nebudu .-))) bude sranda .-))

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit

isdpch

no jasně to je ten mejdan jak zrovna vykopla toho bejvalýho (co jí udělal novou koupelnu) a nastěhovala si tam toho novýho.
No hele ale ten perník byl taky super (vona teda ví jak na pečení) A jak pak trsala na tom stole a vyhazovala z okna ty věci to byl nářez

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 10:08
- Nahlásit

benda2
isdpch
Čau dracíí,hele eště sem vám chtěla říct,že vona Želva nejen skvěle peče,ale vona bude i dost pracovitá,páč jak sem pochopila,tudle dokonce musela asi skládat nějakej koks či co...

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit

benda2
isdpch
Čau dracíí,hele eště sem vám chtěla říct,že vona Želva nejen skvěle peče,ale vona bude i dost pracovitá,páč jak sem pochopila,tudle dokonce musela asi skládat nějakej koks či co...

To si pletete, pani, to nebyl koks, vona šla sušit trávu, pak teprve pekla přece, je to pracovitá žencká, ten její s ní bude mít veselý a radostný život.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit

benda2
isdpch
davidkova renata
jsem si jistá že vaše rozhovory udělají ze želvy tak děsně žádoucí partii až se budeme divit....

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:30
- Nahlásit

isdpch
ti rozumím přesně, fax mám zapnutej sice nemám faxovej papír ale když tak tam strčím ruku aspon ty noty potom neztratím.
To štěstíčko jí přišoupnem přikopnem, dyt ta holka si to zaslouží za to jak je obětavá a skromná. Vždyť ona dře a nedělá to pro sebe. Si viděl jak se dokáže uskromnit, stačí jí houpačka, kuře, ocet a trocha toho cukroví od vánoc a jaký fajnový věci z toho dokáže ukuchtit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:22
- Nahlásit

isdpch
benda2
sarax
Hele,vy se tu f klidu bavíte,jenže mě došlo,že svarba je pěěkně vohrožená!!
Von totiž ten současnej(všeho do času) vod Želvy se rozhod po víkendu - teda teď- dát písí do vopravy!!!!Takže co fčíl???Leda snad abysme na vejkend sebrali Želvu a hromadně navšívili Bilušku....tchán bude mít radost,jak se mu rodinka pěkně rozrůstá

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit

A pojedem všichni a mohli bychom tchánům věnovat jedno štěňátko - to od Marušky, jako na způsob darů, co se dávali ruským carům, prostě vzácnej pes na velkým polštáři. A až jim bude želva dávat chleba se solí, může ukápnout slzu a říct chvějícím se hlasem: "Maminko, Tatínku" a uklonit se, to bylo v Mrazíkovi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:34
- Nahlásit

Gerda
A pojedem všichni a mohli bychom tchánům věnovat jedno štěňátko
Hele,tady nejni inzerce,stačí že ho fšem vnucuješ u nás!
Ale mamíínko,tatínku,to jo!A mohla by přiject f těch sáňkách jak je táhly ty prasátka,taky v Mrazíkovi
isdpch
po víkendu jo, ty voe to už je teď
No právě a navíc já teď nemůžu...já teda jdu do Prčic, ale jak znám své orientační schopnosti, tak se stejně někdena Bruntálsku objevím, takže proč ne
No tak dohodnuto,já si taky myslím,(jak znám tvé orientační schopnosti)že by to tak mohlo nějak dopadnout.
Biluškóóóóó!!!Slyšíš!!!Přijedem na voběd a asi zvostanem na véču,tak něco uklohni,třá koprofku nebo aspon kulajdu

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit

davidkova renata
hele a bere si želva sebou rovnou svatební šaty nebo pojede jen tak ledavčem ? Jinak já teda taky nemůžu páč jedu na chatu a navíc mám jenom boby

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit

benda2
V ledavčem jet nemůže dyš jede na vlastní svarbu!Musí mít bílý šaty a závoj přes celou hubu(rači).a taky bude potřeba nějaká kytka...
páč jedu na chatu
Na chatu nepojedeš!!!!!to je snad jasný i blbýmu,páč Želva se žení jednou za život(aspon doufám),ale ta tvoje debilní chata tam bude stát i příští tejden.Nebo jí chceš mít do smrti na krku??

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Ahoj všichni
saně a prasátka dodám, statek máme kousek za barákem . Nějakej plevel na zahradě taky naškubem, takže s kytkou si nedělejte starosti. Tchána pravděpodobně klepne radostí pepka

isdpch
Nechci kazit radost vašemu coursingovému sdružení, ale jsem si na 10000000% jistá, že v Bruntále žádný útulek není. Je tady jenom záchytná stanice, ta patří městské policii a nedostatkem peněz rozhodně netrpí, neboť ji musí dotovat město. O vybudování útulku se už několik let mluví,ale tím to pokaždé zhasne. Místní tuláci se vozí do Opavy, ti taky dotovat nepotřebují, neboť je to městský útulek, čili opět má peníze z města. Další nejbližší je v Krnově a tomu bych já osobně nedala ani halíř. Je hodně podobný těm v Dětmarovicích, Karviné a pod. Možná ještě horší. Nechci tady vířit vody, stačilo mi to s Efasem tak ti když tak můžu víc písnout mailem. Pak je ještě útulek ve Šternberku, ten je soukromý, patří sdružení SEAR. Ti by peníze potřebovali, ale víc písnu opět když tak mailem.

ajunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:39
- Nahlásit

biluška to jako že tchána klepne pepka nebo jako že tchán klpene pepka- prase

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit

ajunka
To by si mohl zkusit. Ty prasata budu mít půjčený, musím je vrátit. Kdyby je tchán klepnul byla bych v průseru.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání