| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 19:51
- Nahlásit
Joker
Prosííím klikněte mi.
sem se trapně aktívně zaregistrovala ,abych ti pomohla,ale vůbec nevim co mám dělat...
nemethova5
Máš mailík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 19:52
- Nahlásit
želva
ahoj, tak mi jsme nebodovali v osmičkovým dnu
Ty voe,Želva,kašli na čokly,kdo může říct,že se fotil se SAUDKEM??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 19:55
- Nahlásit
želva
Tak se mi zdá, že ten Tvůj nápad s tím vyjetým olejem není původní
aha,no třá Biluška zjistí,že ten vodborník co vod něj ta rada pochází má vlastně továrnu na výrobu hambáčů
Joker
Předpokládám, že Karlasovi a Šrajerovi
No von tam nikdo jinej nebyl .Na ZM byli dva adepti a na ZVV1 tři..
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:04
- Nahlásit
sem se trapně aktívně zaregistrovala
Stačilo kliknout. No musíš šetřit peníze, lovit upíry a vylepšovat vybavení
No von tam nikdo jinej nebyl.Na ZM byli dva adepti a na ZVV1 tři..
Jak jinak
Já tak kdysi byla na tom Trpišovského memoriálu. Na ZZO. Měla jsem 59 bodů ze 60ti, ten další za mnou měl 47, takže jsem myslela, že je to prostě moje. No pak byly speciální cviky, hodnotil vážený pan Kaskoun, takže jsem dostala 2x prospěl a 1x prospěla výborně (což jsem nikdy nezažila, aby se speciální cviky na závodech hodnotily slovně, vždycky to bylo bodově). No pak na nástěnku napsal, že mám 2x prospěl, s tím, že nejlepší cvik se škrtá. No a místo, aby se to bralo bodově za ty speciálky to jen dorozhodly (když cviků je 6 a speciálních jen 3), tak to seřadil podle těch speciálních, takže já byla rázem z 1. místa na 7.. Prostě to vymyslel to tak, že na prvních 3 místech byly Břevnováci. A jako cenu jsme dostali 3 měsíce prošlou masouku, kterou jsem si málem otrávila psa a prasklou, vypsanou propisku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:09
- Nahlásit
Joker
A jako cenu jsme dostali 3 měsíce prošlou masouku, kterou jsem si málem otrávila psa a prasklou, vypsanou propisku
no to víš,musej tomu štěstíčku jít naproti!No mě zas bylo divný,že spešl cviky hodnotili bodově,bo v řádu tady na czpsu je uvedeno právě to slovní ohodnocení...asi jak se to kdy hodí .Ale bernardýn vod anrebri byl až za náma a to se radoval,jak bude křepčit na bedně:
P.S.bedna tam nebyla...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:10
- Nahlásit
Ale bernardýn vod anrebri byl až za náma a to se radoval,jak bude křepčit na bedně
No když jsem ho viděla na těch BH, tak to byl děs
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:52
- Nahlásit
Ty voe,Želva,kašli na čokly,kdo může říct,že se fotil se SAUDKEM??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
davidkova renata
no já opřecííííííííííííííííííííííííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:59
- Nahlásit
želva
no já opřecííííííííííííííííííííííííííííí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 21:13
- Nahlásit
davidkova renata
však já vím, ale stejně jsem si vzala tašku abychom pobrali včeci ty ceny a pak jsem jí dala Lucece, páč ta si tu cenu odnesla, ale já jí musela aspon na ní kouknout a záviděla jsem
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 16:25
- Nahlásit
želva zavidět se nemá- hele mě doma taky záviděli že sme vyfocená se saudkem .-))
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:27 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
TAK JE TO SPRÁVNÉ-ZLÉ ČUBY SE BUDOU NA MÍSTĚ STŘÍLET !!! Všude jen kravál a nas*áno, "páníčkové" nevodí na vodítku, nedávají košíky a ho*na neuklízejí.TAK JE TO SPRÁVNÉ , pro samý štěkot už se člověk ani nevyspí, děti mít to ne, ale čuby jo, bude třeba zdražit poplatky za psy a omezit bojová plemena... Pro páníčky pak povinné psychotesty a mastné pokuty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tohle jsem okopírovala na tohle téma, co se stalo:
http://www.novinky.cz/krimi/policiste-zastrelili-p itbulla--ktery-napadl-sveho-pana_115382_0ocjt.html
to nahoře je z diskuze nějakej debil se asi nudil
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:29
- Nahlásit
ajunka
tak to se nedivím, mě to doma Honza nechtěl věřit,ale když jsem mu ukázala fotku tak se mohl p....
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:01
- Nahlásit
želva tohle je škoda vubec komentovat lidi jsou hold blbý
to mě to taky mamka nevěřila ))
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:22
- Nahlásit
želva
ajunka
hele taky chci vidět fotky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:48 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
sarax
zkusímto sem dát, ale spíš se zeptej isdpch, ten je pc odborník
takže to nejde a ni nemohu, takže zkus jít na rudu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:38
- Nahlásit
davidkova renata
žiješ?
jinak ahoj všem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit
isdpch
bezva a kolik že jsi to šel? já kdyby nebyla voříškiáda tak jse šla taky
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit
dobré ráno
želva
byl tu ten David nebo už máš Šaudka ??
isdpch
gratuluju pane chodče, já sem teda došel jen do kolonijálu ale tatranku sem dostal taky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:59
- Nahlásit
benda2
byl tu ten David nebo už máš Šaudka ??
byl, ale až okolo půlnoci a to já už spala a Soudka zatím nemám,ale trosí na si na něj davídková
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit
želva
Soudka zatím nemám,ale trosí na si na něj davídková
Soudka už nepotřebuju,bo mám tátu,to vyjde nastejno .A stejně myslim,že by mě asi nechtěl,leda bych tak kilo až dvě přibrala ,jenže to nevim esi mi za to stojí...povidal tudle,že už nemá žádný prachy Se ho zeptej jak to teda je ,až ho zas potkáš!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
Biluška
Tak mám dojem,pani,že akce David je vohrožená,páč Želva jaxi neváhala a na voříškiádě nejspíš okouzlila Saudka(toho s tim fotákem jako),takže pro ní navrhuju pracovní jméno SÁRA
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:17
- Nahlásit
želva
byl, ale až okolo půlnoci a to já už spala a Soudka zatím nemám,ale trosí na si na něj davídková
no neblázni o půlnoci ?? a to na něj budeš takhle čekat s teplou večeří do půlnoci.
Hele a to ti ani pan fotograf nenabídnul focení. Takové silné téma: první želvolog v čechách a její smečka. No jestli on neztrácí cit pro věc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
benda2
její smečka.
Tááák a máš průser!Todle slovo je zakázaný,dybys čet pečlivě diskuzi,tak to víš!! Musíš si ted 3 krát vodplivnout a pomodlit se,ale nevim kolikrát,to ti řekne starej ješita isdpch..
Vona ho Želva tak vočarovala(Šaudka jako),že si na foťák vůbec nevzpomněl,si vzpomněl na úplně jinčí věci ,z mládí..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
isdpch
no nemohla,musíme nazývat věci pravými jmény
Já vod něj tu dvacku vyberu,aby se to třá nějak nezamluvilo bo co...Si dá příště majzla ,páč je taky dost lakomej,jako my..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
se modlit nebudu páč mám čistou duši.
starej ješita isdpch
no jo ty aby si neměl něco nobl jako předky v japonsku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:48
- Nahlásit
isdpch
tady máš tu stopu
Hm,pěkný! Bohužel to moje hovado de po tý stopě rychlostí asi jako ten vítr tam.. Taky to podle toho vypadá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:50
- Nahlásit
benda2
se modlit nebudu páč mám čistou duši.
Kandiduješ na ftipálka roku jo?
no jo ty aby si neměl něco nobl jako předky v japonsku
Myslíš jako :Ješito,ješito,už to máš ušito?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:56
- Nahlásit
isdpch
hele a koukal jsem, že nemusíš řešit ten nášlap
Jako to je narážka na to,jak sem ho posledně nemohla najít jo?? Bych ráda viděla toho slavnýho Macha,dyby byl na fšecko sám jako já!Třá by nenašel ani toho psa..(se mi tudle taky stalo,že mi to nějak zjara vobrostlo a já se nějak zamotala či co a nevěděla sem kam sem jí zaparkovala.Eště že umí štěkat na povel,sem zařvala štěkej a pak už to bylo snadný )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit
isdpch
di už k tomu rybníčku
No pudu,no...si tam lehnu a nebudu nic dělat,sem nadělaná jako dort,budu si taky muset vopatřit nějakej ten menedžment,dyš už Nyný chodí na závody
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 11:13
- Nahlásit
Ahoj dámy, pánové, velkokynologové a želvologové, jakož i vážené kolegyně. S radostí všem oznamujeme, že jsme již kompletně přestěhovaní a užíváme si radostí venkova. Zatím nemáme net, takže se tu chvíli neobjevím. Doufám ale, že to brzo vyřeším, neboť by se mi po vás neobyčejně stýskalo.
Akce David je ohrožena velmi moc, neboť při akci Kulový blesk David okouzlil naši au-pair, do dvou do rána spolu koukali na hvězdičky a ráno nechtěli vstávat. Želvo nezoufej, najdu ti někoho jiného. Tomáš má díkybohu 12 sourozenců. Ono teda něco z toho jsou ženský, ale nějak chlap se tam snad ještě najde.
davidkova renata
Prošla jsem si vesnici, čoveče tam je matrošu. Počkej až budu mít ten net, všechny ti je vylíčím. Za každým druhým plotem je nějaký švidrooký mutant.
Všem
Akélu osobně zabiju, protože mrcha puma ji naučila otvírat dveře. Kotec zatím nemáme, měla jsem v plánu mít Aku ten týden v chlívku. Chlívek selhal, protože si ho otvírá. Zavřela jsem ji tedy do prázdné komory. Taky selhala. Přivázala jsem ji venku na stopovačku. Překousala ji. Vzdala jsem to a nechala ji volně s ostatními psy, říkala jsem si, že snad neuteče. Neutekla. Nechce pryč, chce být s náma vevnitř a účastnit se té skvělé zábavy. Celé dva dny jsem strávila tím, že vyhazuju šest psů ven, zavřu dveře, udělám dva kroky, Akéla ty dveře otevře a šest psů se vřítí dovnitř. Tam rozšlapávají primalex, motají se pod nohy stěhovákům a všemožně zavazí. Akéla navíc krade jídlo. Normálně nadrzo ze sporáku. Včera sežrala hrnec ještě horkého guláše. Večer se nad granule ofrňuje, sfině jedna. Dneska ráno jsem ji načapala jak si zkoumavě prohlíží ledničku. Jestli se ji naučí otvírat tak letí k Desenskýmu, mrcha ovčí. Už jsem jí objednala kotec a doufám, že ji za ten týden nezabiju.
|