Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 16:11 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

želva
kdy máš v plánu zajet do ČR za rudou abychom se sešli a vydělas Sindy a mě?

Pri pozeraní fotiek sa mi vynáral ten neurčitý pocit: "...domov, sladký domov..."

želvičko, keby to šlo, tak prídem hneď, ale reálne najskôr na čundrovanie.
Len neviem, kto nám počmáral dvere?

oprava obrázku:
http://album.volny.cz/isdpch/view.php?album_id=864 61&view_page=0&browse_page=0#img

želva
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 18:28
- Nahlásit

gabi
mě to nejde otevřít a ukázat ten obrázek, kdyžtak pošli na meil
jinak chápu, tak pevně věřím že se uvidíme a pohovoříme spolu a se Sindy,nevím jestli jsi četla,ale chystám se s ní na trénink Obedience a byli jsme na Flyballu a vůbec jí to nebaví, tak uvidíme ještě 1 trénink a kdyžtak toho necháme

Joker
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 13:34
- Nahlásit

OZNAMUJEME SPLNĚNÍ BH A PŘIPOMÍNÁME ZÍTŘEJŠÍ TRÉNINK NA ZBRASLAVI. JSECH OCHOTNA VZÍT NĚKOHO DO AUTA Z KLAMOVKY

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit

Joker
A v kolik?Já to vzdala,páč bych se na Zbraslav nedostala,ani nevím,kde to tam je...A zpátky taky tak?

želva
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 16:20
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj matinko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 16:21
- Nahlásit

želva
Čau,si řikala,že nebudeš mít písí???

želva
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 16:22
- Nahlásit

davidkova renata
no ale překecala jsem honzu aby ho dal do ovpravny až po víkendu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 16:41
- Nahlásit

želva
až po víkendu
To bude ale děsnej tejden..

želva
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 16:57
- Nahlásit

davidkova renata
no uvidíme, já budu vždy navečír chodit si vybírat zprávy do internetové kavárny tady za rohem
a jinak:
včera veček jsme šli až na 20 hodinu do 21.30 lítat i s Ferdou na kopec a tak kráva sindy sežrala kus hovna a chtěla mi dát pusu a ferda se kní přidal,jedinej dasty byl hodnej a radši šel honit míček a tam jsme potkali miminko vlčáka,holky, jenže už stou zádí(však víš jak to nenávidím),bylo jí 8 tejdnů, no málem jsem se po...když jsem viděla jak běhá, jinak milá byla,ale já raději prohodila pár vět a šli jsme já na to nemám žaludek a dnes jsem v knihovně našla:
Táňa Nálepková - milovat po Česku tak jsem zvědavá
a co ty: co Nyný?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 17:16
- Nahlásit

želva
No Dasty je zlatíčko,to je jasný,taky je vode mě
Neřikej tu nic vo zádi u ovčounů,zas se tu na nás seběhnou
To Milovat po česku je zrovna z těch 3 nejblbější,isdpch to ani nedočet,já jsem začla minulý týden,ale nějak nemám čas či co..
Nyný byla na cvičáku,prej bylo i zadržení,ted chrápe,se jí asi zdá jak trhá Jardu na kusy

želva
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
Neřikej tu nic vo zádi u ovčounů,zas se tu na nás seběhnou
no a co, já si za tím stojím

Joker
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2007 22:23
- Nahlásit

A v kolik?Já to vzdala,páč bych se na Zbraslav nedostala,ani nevím,kde to tam je...A zpátky taky tak?
Hele já nevím. Jsem psala Jardovi, ať zavolá Evě, jestli jí nebude vadit, že by nás přijelo víc, ale on se už neozval. Tak já mu zkusím ráno zavolat.

Joker
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 07:59
- Nahlásit

TRÉNINK PŘESUNUT NA 10:00 NA JÍZDÁRNU

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 09:06
- Nahlásit

Joker
tak já bohužel nedorazím, už něco mám, ale já pevně doufám že někdy taky dorazím

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
tak co bylas?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit

želva
Bylas,bylo to dobrý,akorát děsný vedro,psi byli uvařený.A co obedience??

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
co obedience??
na tu jdem poprvý 22.5.2007 a dnes jsme s Gerdou lítali aDasty lítal a skákal do vody jak plavčík kterej zachranuje, ta rána kldyž tam skákal, ale pak se mu tenisák potopil a měl po hračce , ale našel si velikou a tlustou kládu a vlčel jí sebou ,potkali jsme 2 policajty na koních,dasty by je nejradči zabil, vždyt taky kvuli němu jsou 2 klece s potkanam až uplně na stěně nahoře kam nedošáhne.
Horko bylo šílený,jweště že foukal vítr a pak jsem šla na čajček a pak mě Gerda vzala autem skoro až domu

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:31
- Nahlásit

a Maruška měla tu falešku a vůbec nechtěla šlapat až potom trochu u řeky si našla zábavu s klacíkem a pak domů taky, ale je fakt že psy toho měli fakt plný zuby, já přišla, chvíli jsem si zdřímla a za chvílku jdem venčit a tak zoznesu pár letáků abych nemusela ráno

želva
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:14
- Nahlásit

tak rozneseno a šli jsme 5 ulic a je takové dusno že padaj na hubu a člověk může chodit i nahej a bude mu stejně horko

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit

dobrý den všem, tady v je ve stínu snad už 25C

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit

isdpch
Brý den,už sem je viděla..čí je ten rotvík a co je to za toho šmrnclýho NO,hodně tmavej,je tam na jedný foto s Čertem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit

isdpch
je feňule z Komárna
útulkáč jo??No hááásky asi i jo..a čí je?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
Čau paní, naprostá bomba. Moji noví sousedi mají třínohou fenu ovčáka. Teda ne čistokrevnýho, takovýho toho vesnickýho ovčáka. Absolutně boží, jedinečná, dokonalá. Uši jí padají na všechny světové strany, má nějakej svrab nebo co, šilhá a má jenom tři nohy. A na ty zbývající kulhá. Zatím jsem ji teda viděla jenom přes plot, ale doufám, že je chovu schopná. Hned ji od nich odkoupím a zařadíme ji do línijí

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:03
- Nahlásit

Biluška
no to je skvělé ,pozdravuj odemě mého budoucího manžela a připomen mu že mám v srpnu svátek tak at dorazí i s kytkou a nějakým dárečkem . Dík za vyřízení

benda2
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

želva

ajunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 16:05
- Nahlásit

biluška ty bláho kde chodíš na tyhle užasné exempláře .-))) mimochodme nová choroba- ucpání mazových žůlázek .-))))

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
Čau ségra, jak přežíváš? Jak jste daleko s výcvikem. Dík za pozdrav, isdpch ho vyřídil i Dežovi. Zdravíme Nyný.
želva
pozdravuj odemě mého budoucího manžela
čau, jak jsi s honem daleko? Už jsem tu dlouho nebyla. Ale bacha na Bilušku, jak tu čtu o ostatních exemplářích, co nabízí davídkový, tak bych si to prověřila. S těma nohama mě dostala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:12
- Nahlásit

Biluška
Ty voe,no to je super!!!Tu musíme!!! mít!Myslíš,že ta absence jedný nohy by mohla třá bejt dědičná??Srab je taky bezva,doufám,že to bude Demodex,ten eště nemáme,nechápu jak sme na něj mohly zapomenout...Ten se dědí tuty
Hele a ty už nově bydlíš jo??Hlavně aby bylo na zahradě dost místa na kotce!Budem je holt muset udělat menší,aby se tam těch potvor nacpalo co nejvíc!
A co Ekzém,už si ho pozvala na kafe!!
Lola1
Čau ségra,výcvik nám pěkně vodsejpá,zatimco ses flákala na srazu,probíraly se tu nejnovější výcvikový pomůcky na ÍÍÍÍPU,sem se inspirovala

ajunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit

hele a davídková už si byla na tom patentním uřadu aby nám tynoví vycvikový pomucky někdo jako neukradl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit

ajunka
hele a davídková už si byla na tom patentním uřadu aby nám tynoví vycvikový pomucky někdo jako neukradl
No sem tam byla celý dopoledne a nakonec sem zjistila,že prej maj celozávodní dovolenou!

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání