| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
Biluška
Tý voe, jak jsme na něho mohli zapomenout? S Garfieldem 100% musíme nakrýt pumici a Akélu, to budou bombovní štěňata. Ty budou kousat už první den po porodu
No já se taky divim,asi je to tim,že máme ty starosti se sňatkem Želvy .Ostatně,jak se to vyvíjí,už si napsali??
Jinak myslim,že štěnata budou rafat už v prenatálním stadiu,s Akélou i pumicí budou fakt bomba a to doslova
No ona ho tahá,patrně v naději,že pes časem trochu otupí,což by normálně mohlo i fungovat,ale jak jsi trefně řekla,je bohužel asi krapítek magor,takže to na něj moc neplatí.Hele a není ta kenelka moc malá na to aby v ní byl delší dobu?Pokud tam nacpu Nyný mezi kousáním,těžko se otočí..
Mimochodem malá vsuvka - s Akinou jsme to vzali přesně z opačného konce než nám všichni radili a ono to funguje
No tak to je bezva,eště že ses zeptala,páč jinak bys to nemohla vobrátit a dosáhnout tak úspěchu!Že žere pumu se jí nediv,musela by mít svatozář,chuděra...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
.Ostatně,jak se to vyvíjí,už si napsali??
Eště ne, na Davídka se musí pomalu a polehoučku. Měl by se tu v brzké době objevit, tak ho přitáhnu na diskuzi a bude
Hele a není ta kenelka moc malá na to aby v ní byl delší dobu?
Do té největší by se nacpat snad mohl. Jestli ne do kennelky tak do klece určitě. Mám klec kam se mi Brajsy v pohodě vleze a dostanu ji i do auta (ale je fakt, že máme megakombík). Přinejhorším by musela sklopit sedadla. Jenže z klece je vidět, kenela je lepší v tom, že je zavřená. No a nebo dát na klec potah, to by mohlo být taky řešení.
Že žere pumu se jí nediv,musela by mít svatozář,chuděra...
Pumice ji miluje, protože to je jediný pes v okrese, který se s ní chce honit a přitom jí stačí. Se všema ostatníma musí jet jenom na dva válce, jinak jim utíká. S Akélou může na všechny čtyři Sice ještě zdaleka nemaká naplno, ale proběhne se. Jenže Aki to po pár metrech začne brát moc vážně a snaží se ji ulovit. A jak ji začne lovit tak se servou. Takže jsou na mě obě nasrané, protože jim zakazuju takovou úžasnou hru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit
isdpch
od vás dvou velkochovatelskokynologickech kapacit
Jsem ráda,že víš,koho máš za kámoše
hele a co ho dát želvě na pár dnů
No a bylo by po problému..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit
Biluška
tak ho přitáhnu na diskuzi a bude
Jen aby to ustál,víš,jak to tu vobčas vypadá!
Což klec,tam se vejde,to je jasný,přikrejt se dá,ale je problém v tý velikosti..nenacpe to všude.
Jenže Aki to po pár metrech začne brát moc vážně a snaží se ji ulovit.
No jo,to je asi normálka,Nyný je zcela neagresívní,ale jak se něco moooc hejbe a čím víc to utíká,tak je vidět,že ta honička dostává jinej rozměr.Tak je nech,sfině,třá se zabijou a budeš mít klíííd!
A jak je na tom Braisy s tou pyodermou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:32
- Nahlásit
davidkova renata
A jak je na tom Braisy s tou pyodermou?
Blbě. Vidím to ještě tak na pár týdnů a pak.... Už jí pomalu vybírám místo na hrobeček
No jo,to je asi normálka,Nyný je zcela neagresívní,ale jak se něco moooc hejbe a čím víc to utíká,tak je vidět,že ta honička dostává jinej rozměr.Tak je nech,sfině,třá se zabijou a budeš mít klíííd!
Já vím, že je to normál. Proto jim to zakazuju než budu platit ještě další děsný prachy na veterině za šití . Bohatě stačí co tam nechávám za šarpejku a Brajenu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit
Biluška
Blbě. Vidím to ještě tak na pár týdnů a pak.... Už jí pomalu vybírám místo na hrobeček
Proto jim to zakazuju než budu platit ještě další děsný prachy na veterině za šití
No musíš je nechat až do konce,pak je stačí někde zahrabat zadara
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
Docela by mě zajímalo kdo by vyhrál. Asi bych sázela na Akinu, ale se zdravou kůží by z toho určitě nevyvázla. No, doufám, že to nikdy nezjistím.
Jdu venčit tu bílou bombičku, ale hned se vrátím, protože se musím rozčílit na foru o elektrice. Nějaké embryo tam napadá moje schopnosti ohledně výcviku šarpeje
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit
ahoj všem
davidkova renata
tak šmudla už v utulku není od mí mámi snad se bude mít líp než u nich...
a jinak co tu je za bordel, já už dalšího psa mít nemůžu
Biluška
tak kde vázne ten můj budoucí manžel,už má pc nebo co bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit
Biluška
protože se musím rozčílit na foru o elektrice. Nějaké embryo tam napadá moje schopnosti ohledně výcviku šarpeje
No já to četla! .Di na ně,todle si přece nenecháš líbit!!!
želva
tak šmudla už v utulku není od mí mámi
no snad,zasloužil by si to...
Vidíš,Biluško,já to řikala!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
želva
Vydrž, pracuje se na tom. Jinak Tomáš vzkazuje, že mu klidně můžeš přímo zavolat (jako Davidovi ) a říct "já jsem želva, posílá mě za tebou Liba a pozítří se berem" . David má tak zvrhlý smysl pro humor, že ti s klidem odpoví "fajn a jak tě na radnici poznám?" . Zítra má volno, takže zítra by to prý šlo
davidkova renata
No já to četla!.Di na ně,todle si přece nenecháš líbit!!!
Kašlu na ně. Musím se učit, prvního června dělám jakési potrhlé zkoušky fin. poradců a vůbec těm otázkám nerozumím. Jsou zákeřné, podlé a rafinované. A všechny jsou o penězích. Jak kdybych o tom já něco věděla . Takhle kdyby se chtěli zeptat jak se správně drží traverza, nebo jak vypočítat úhel pro vkopnutí psa do tunelu
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:27
- Nahlásit
Nazdar lidi.
isdpch
čau draku, koukám jak čert povýšil to aby se ruda začal bát o židli.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:42 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
isdpch
kto je na tomto obrázku: ?
http://album.volny.cz/isdpch/view.php?album_id=864 61&browse_page=2&view_page=19#img
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit
gabi
ruda a davídková
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit
isdpch
skvělé fotky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit
gabi
kdy máš v plánu zajet do ČR za rudou abychom se sešli a vydělas Sindy a mě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:18
- Nahlásit
Ten kůň v obýváku by moji matku dostal To si vytisknu a budu jí tím mávat před očima až zase bude řvát, že větší bordel než je u mě doma v životě neviděla
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:24
- Nahlásit
Biluška
a rovnou ukaž mojí fotku mojí budoucí tchýni a tchánovy at se připraví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit
želva
Tchýni ji ukázat můžu, ale tchán se mnou nemluví . Ještě se nesmířil se čtvrtým psem a já už jich mám šest
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:43
- Nahlásit
Biluška
Ten kůň v obýváku by moji matku dostal
No todle je ale jenom poncl ,normálně se tam gestí i Tajfun,ale né úplně celej,bo se tam nenagestí ,páč je velkej asi jako frízák .Poncl je ale zas dost živej,kupříkladu když sem se Růůdy ptala,kde má ty talíře tak povidal,že sou rozšlapaný,bo poncl trojčil .
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
heled byla tu dnes náhodou sestra a že prej že chce psa zpátky a kde je, já že někde na Moravě a ona že chce na ty lidi číslo ,tak jsem jí řekla '' milá sestro jses scvokla,ty se zbavíš psa a ted najednou ho chcete zpátky,tel ti nedám a vypadni ''
no chápeš to??? prej pro svýho přítele,ha ha
a že máme uvažuje o dalším tak jsem jí jenom řekla že at mi na voči už nikdy nechodí, mám na ní alergii
a kupodivu vypadla do 5 minut a ještě dodala '' chudák Honza ''
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:58
- Nahlásit
ještě že mám normální rodinku Da¨vídkovou a spol,páč tu svojí skutečnou rodinku já raději neznám to je na zabití,doufám že aspon na měsíc bude klid
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit
želva
ještě dodala '' chudák Honza
Bystré děvče!
že máme uvažuje o dalším
No k tomu nemám co dodat..sou to krávy obě!Proč mu ho teda nedala hned??Ale co,neřeš to,at se třá pos...o!
A co domácí ?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
A co domácí?
já nevím, já ho neviděla 2 dny, ale jezdí sem ale ke mě se ještě nedostal
nechceš jít s námi a Gerdou na ten vejlet?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
davidkova renatapreju brej den,jak se vsichni tak pri patku mate?zatim u me to ujde,koukam,ze zelva ma sestru,jak ja v bledemodrem,no,nemam slov.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
želva
nechceš jít s námi a Gerdou na ten vejlet?
To je na mně moc brzo a daleko,musim se krapet vyspat,bo to fstávání mi nedělá dobře
nemethova5
Nazdárek ,no při pátku jak při pondělku,furt to nestojí za nic!
vona Želva má i podobnou matku,takže si tu dobře.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit
nemethova5
ahoj, díky za zprávy
no vždyt píšu, sestra na zabití a matka ještě horší,fakt raději o nich nic nevědět a nenavštěvovat je a žít si podle svého bez nich
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:21
- Nahlásit
želvajo,jo,to mi povidej,az bude v televizy,ze nekdo spachal na rodine masakr,tak vite,na koho se mate obratit,jeste,ze mam toho hajana a tu svoji kamosku,bo uz me vsici fakt s...u!!!no to jsem rada svigra,ze nejsem sama.davidkova renataneboj,v pondeli uz mam dovolenou,ale nastesti to mam tak rozvrhly,ze nebudu vubec doma,budu litat po cvicakach,jo a kdyz na to prijde,mam od kamosky klice,takze me matinka ze sestrickou nemusi videt cely tyden,uz aby ta madam sestra vypadla i s harantama,a s matkou se tisnim v jednom malym kamrliku,vypada to tu,jak by tu spadla bomba,muj pokoj si v klidu uziva sestricka,no ten bily nabytek vypada nadherne,takze jak pujde,tak ten pokojik bude vypadat,tak jak jsem jim ho nechala,no humus,co ti budu vykladat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:23
- Nahlásit
nemethova5
pondeli uz mam dovolenou
No tak sláva,aspon si vorazíš a užiješ si to s Hajanem.
Hlavně aby ta nádhera už vypadla,pokojík si zas dáš do cajku a bude.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit
davidkova renatano,vis,chtela jsem do pokojiku policovy system,pak plovoucku a zaluzie,prachy na to jsou,ale ten pokojik bohuzel.to vis,ze si to uziju,ted mi volal figurant,jestli nechci prijet,tak az pristi tyden,uz se tesim,doma nehnu ani prstem!nejsem tam sama,ne?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit
nemethova5
pondeli uz mam dovolenou
já zas od zítřka nebudu mít pc asi pěkně dlouho,páč honza ho chce dát do opravny takže kdyby něco tak Davídková má namě tel a může podat zprávu kdyby hořelo
|