Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

Biluška
Čus,hele,nechci bejt hnusná a fakt mi to sere,ale byznys je byznys...co ten buldoček na tom balkoně jak psal fatdog??Nehodil by se nám do chovu?
Ty prasata budu mít půjčený
Voni se pučujou už i prasata??

želva
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 21:23
- Nahlásit

ahoooj, Honza(ten co ted mám)pc nedá do opravny páč zas šlape jak hodinky
Biluška
bezva, v kolik mám tu bejt? že se moooc těším
já odpol byla v robotě a kámoška mi poradila jak se dělá kuře s nádivkou
isdpch
kdybyste chtěli dát něco na nějaký utulek, tak já bych tu měla pár věcí pro psy, tak se ozvi a předám, jsou tu vodítka,obojky,košíky a ještě se něco najde

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 21:49
- Nahlásit

isdpch
já teda jdu do Prčic
čás, Prčice nejsou daleko od nás, jestli zabloudíš, tak se stav na tu slivovici, pak určitě Prčice najdeš.

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 21:52
- Nahlásit

davidkova renata
zatimco ses flákala na srazu,
... no nech si vyprávět od isdpch, jaká byla v pátek noc s háravkou. Zase jsme pocvičili to odvolání.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 23:31
- Nahlásit

Lola1
eště že ten Gery se s tý postele nehnul stejně mohlo bejt veselo

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit

isdpch
Libuse.Kotkova@seznam.cz

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit

všem, tohle by bylo něco pro mě:
http://www.super.cz/vtipky/7357-houpacka-pro-odvaz ne.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:54
- Nahlásit

BILUŠKOOO,pocem,něco mám!!
Ligr je kříženec lva a tygřice. Je větší, než jeho rodiče - 3 - 4m na délku a je největší, pro mnoho lidí nejvíc fascinující, kočkou. V roce 1929 L. Reisinger popsal ligra vážícího dokomce tolik, co jeho rodiče dohromady. Vzhled ligrů se různí podle toho, jak se zkombinují geny a jakých poddruhů byli jeho rodiče. Podle Graye je základní barva kříženců tygra a lva světle okrová, až rezavě žlutohnědá, intenzivnější než u lva a s tygřími pruhy, i když bledší. Samčí hříva se vyvíjí později a je kratší než u lvů, roste řídká a je doplněná tygřím límcem. Samci i samice mají skvrnitá břicha a pruhované hřbety. Řvou jako lvi i "bafají" jako tygři. Samice mají rozpolcenou povahu - společenskou po lvicích i samotářskou po tygřicích. Ligři zatím nedostali vědecké jméno, navrhuje se Panthera leo X tigris.
http://www.meredit.cz/
Tady máš i vobrázek!Hele,nenapadá tě nic???To bysme přeci taky mohly použít...zkřížíme třá pumici s dikobrazem a může se to používat jako zbran hromadnýho ničení!Ty voe,už to vidim,to budou líííínije!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit

želva

Ty vado,se mi udělalo slabo jen z toho vobrázku..to bysem nepřežila,to je jistá věc!

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
taky to není pro slabochy, ale jak se znám, já bych do toho šla

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to teda beru, paní. To bude dost zajímavý. Nezkusíme zkřížit rovnou pumu s tím ligrem? Mohlo by to být po ligrovi obrovský a po pumě šílený. Mělo by to vyšší úmrtnost než bomba nad Hirošimou
Mimochodem, policajti mi nabídli půlroční maliňačku. S PP. Nehodí se jim do služby, neboť má nepřekonatelný odpor k autu a vždycky ho celé pobleje. Což mě je srdečně jedno, protože mi v autě bleje Akéla i Hessina, takže nějaká maliňačka navíc....to se ani nepozná . Přemýšlím jestli to už náhodou nebude ve smečce moc, ale holka se ji snaží vyčenžovat za slíbeného bílého švýcaráka a navrch přihazuje doživotní mytí nádobí. Což, uznej, je neodolatelná nabídka

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit

Biluška
takže další člen do rodiny? gratuluji já když venčím všechny najednou, tak říkám když se mě někdo zeptá jestli je to moje,tak '' venčím utulek''
a jinak v kolik tu mám být ten pátek abych byla připravena na rande?

benda2
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit

želva
a jinak v kolik tu mám být ten pátek abych byla připravena na rande?
hlavně se nezapomeň učesat a vyčistit si zuby.

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:17 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

benda2
rozkaz tatko a co si mám vzít na sebe, mám jít ve sportovním nebo v sukni ?

benda2
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit

želva
na to se zeptej Bilušky, jestli má raději sportovní typ nebo dámu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Nezkusíme zkřížit rovnou pumu s tím ligrem? Mohlo by to být po ligrovi obrovský a po pumě šílený. Mělo by to vyšší úmrtnost než bomba nad Hirošimou
no to bude rozhodně lepčí,.já jak sem z toho byla rozrušená,tak mi to hned nenapadlo...
přihazuje doživotní mytí nádobí. Což, uznej, je neodolatelná nabídka
Hm,to je problém..jenže měj na paměti,že sliby - chyby!!Já ty haranty znám!!Traverzu nebo izolepu na ně!A co jí říct,že je to jedna z barevných variant bílého švýcarského ovčáka?
Stejně ale nechápu,proč se jim nehodí do služby??Mohla by případného delikventa navíc eště poblít a až se to rozkřikne,třá se u vás výrazně sníží kriminalita..
A vemeš jí?Otázka nezní jestli jich už nebudeš mít moc,ale jestli malinu nebo BŠO.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
Já právě nevím. Ten BŠO měl být až tak za dva roky. Zdá se mi, že máme poměrně dost psů, kteří akutně potřebují mlátit traverzou desetkrát denně. Jednak musím řezat Akélu. Ta neumí vůbec nic. Potom šarpejku - ta je na tom stejně, jakýs takýs výcvik se do ní bude muset natlouct. Naštěstí ne moc - jednak po ní žádné výkony nechci a za druhé ji v krajním případě dokážu doběhnout a odchytit Přece jenom mám pumí trénink a šarpej je děsně pomalej . Pak je tady šelťátko Wiňátko. S tou musím máknout hodně, to má být sportovní pes a zatím mi tady roste jak dříví v lese. Puma potřebuje řezat preventivně. Takže jediný vychovaný pes tady je Hessit, no a pak Braisy - u té už to nemá smysl. Nejde o to, že by se sem další pes nevešel, ale o to, aby se s ním stihlo pracovat. BŠO mi z hlediska práce a vybíjení temperamentu přijde podstatně lepší než malina. Na druhou stranu - holka s ní chce dělat sportovku, obrany a tak. To ji švýcar těžce zklame. Jenže je jí teprve osm a nevím jestli malinu zvládne. Tak tady dilematíme a dilematíme. Tomáš se od toho distancoval a prohlásil, že je mu to absolutně jedno dokud nepřekročím hranici patnácti psů

želva
David přijede v pátek odpoledne a budou stěhovat. Nevím v kolik večer skončí, počítám tak zároveň se slunce západem. Pak by měl být tady a randit. Nevím jakému typu dává přednost, zkusím to předem zjistit a dodat info, aby ses mohla připravit

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:58
- Nahlásit

Biluška
bezva a má rád psy?
já bych brala i tvého manžela, ten by byl ideální ,ten by jistě řekl '' miláčku máme jenom 3 pejsky z toho 1 už je pomalu 12 let, tak co kdybychom si pořídili ještě 1fenečku,výběr nechám na tobě, ale nesmí mít víc než 50kg a musí umět hlídat a kdyby pan domácí rámusil,tak si najdem baráček se zahradou a budem si tam žít a ty si tam mužeš udělat králíkárnu a mít i pár slepiček ''
kéž by se takový chlap našel....

benda2
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:01
- Nahlásit

želva
já bych brala i tvého manžela
hele ale to už vážně trochu přeháníš

Biluška
dej si na ní bacha (chce tvůj novej barák i s osazenstvem) ale asi bez tebe

gabi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit

Ligr je kříženec lva a tygři

No to skor skrížite pumí s ježkom
Čo všetko dokážu ludia urobiť, aby boli zaujímaví

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit

benda2
hele ale to už vážně trochu přeháníš
já jsem nenapsala že to můsí být právě on, to bych Bilušce neudělala , ale něco takového bych brala...
gabi
heled dokonce jsem viděla i křížence hada, snad měl 15 m a tlustej jak člověk, tohle já nechápu a jedna kráva mu byla málo

gabi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit

želva
myslíš kríženca hada s hadom?
jááj to bolo z toho filmu Anakonda.

a ja som videla krokodíla čo ho kŕmila stará paní dobytkom.., nehovoriac o tých inteligentných obrovských žralokoch.. a o dobrej vláde

ale to už je úplne iná rozprávka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Biluška
benda2
já bych brala i tvého manžela, ten by byl ideální

Začíná se mi to líbit,Biluška asi pude brzo vod válu i s těma čoklama.Já bych byla vostražitá na jejím místě!!
Biluška
druhou stranu - holka s ní chce dělat sportovku, obrany a tak. To ji švýcar těžce zklame. Jenže je jí teprve osm a nevím jestli malinu zvládne.
No "drajvová malina" je něco ,čemu se s chutí do smrti vyhnu.Tohle bych teda v tom jejím věku neriskovala,některý bejvaj poněkud nervní.Ale třá neni až tak drajvová..BŠO asi nebude na sportovku,asi určitě ne..Asi by v tudle chvíli bylo nejlíp nevzít si nic,bo obě varianty sou takříkajíc na hovno..holka je malá na zvládnutí nějakýho divocha a švýcar se na cvičení moc nehodí.Ale jestli chceš,seženu ti nějakýho NO,jako Želvě!

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

gabi
zkusím to najít a dát sem odkaz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit

isdpch
no tak to zase maj biluška s davídkovou námět k zamyšlení
Se koukni vo kousek vejš co plánujem!Ty než se přigestíš,máme hotovo!

gabi
Člen
- Nahlásit

Pozri si to video sekvenčne.

želva
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
seženu ti nějakýho NO,jako Želvě!
heled, ale jinou barvu aby se to v rodině nepletlo

gabi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit

želva vezmi primalex a urob tomu tvojmu kolečka. Budeš mať inú šelmu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:57
- Nahlásit

davidkova renata
Právě,že z toho drajvu mám taky docela strach. Celkem stačí drajvová puma a Akiša. Zbytek psů vyžaduji bezproblémový, válecí a v krajním případě doběhnutelný - asi tak jako šarpejka . Co se týče té maliny - u cajtů zas až tak moc drajvové neberou, takže by to nemuselo být tak strašné. Taky by mohla už mít nějakou tu poslušnost, nemusela bych začínat úplně od začátku. Uvidím, mrknu na ni a ono to nějak dopadne.
P.S. Švýcar se mi líbí hodně moc, maliny se mi nelíbí skoro vůbec . Proč já někdy v životě nemůžu mít psa, který se mi líbí Já se toho landseera a papillona snad v životě nedočkám

želva
Jedeš na místo . Dokud nebudeš šťastně vdaná tak na tebe pustím psy hned jak překročíš hranici vesnice
Mimochodem, David sám o sobě psy moc rád nemá, ale je moooooc tolerantní takže se to nechá naučit. Tomáš je taky neměl rád a Brajenky se šíleně bál. Dodnes teda ve společnosti nahazuje frajerskou pózu, že jsou mu moji čokli srdečně jedno a že je toleruje jenom kvůli mě. Ale mělas vidět jak lítal když Liláška přejelo to auto . A když jsme kupovali barák tak jeho první otázka na původního majitele zněla -" jsou tady zmije? víte já se ptám kvůli psům...."

želva
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:59
- Nahlásit

gabi
http://www.youtube.com/watch?v=b9i51X7KqIM
tak koukni

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání