| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 15:04
- Nahlásit
Biluška
já umírám, už se těším do vaší rodinky, kolik že jich máš tech psů? já jestli mám zapracovat a hledat
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 18:56
- Nahlásit
želva
se těším do vaší rodinky
Taky budeš bydlet v Jeseníkách?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 19:02
- Nahlásit
isdpch
nedůvěryhodného svědka z pátečního večera
No asi bys v pátek večer ani naráz nevyslovil svoje jméno, tedy isdpch.
sarax
Gery se s tý postele nehnul
Jasně, má zakázanej sex a bylo tam víc adeptů, nejčilejší Píďa, jenže místo na skříni visel Mercymu na uchu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 19:11
- Nahlásit
Lola1
že váháš, když si vezmu Davida tak se budu stěhovat asi do Jeseníků nebo k tchýni
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně pro tebe
http://www.octaviusmalidaj.cz/clanky/MS_BO/MS_BO.h tm
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 22:31
- Nahlásit
želva
sem to četla odpoledne a celkem síla
Lola1
má zakázanej sex
ty vogo ten se má
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 08:37
- Nahlásit
želva
hlavně pro tebe
No to je strašný!!!!A kvůli tomuhle bych měla tavit psa už od mala a rvát do něj elektriku a vostnáč??!!Vážení přátelé - leda tak NASRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s.BILUŠKOOOO,nehodil by se nám ten šikovnej figurant kterej se navíc bojí do našich lííínijí??
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 08:55 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
želva já umírám, už se těším do vaší rodinky, kolik že jich máš tech psů? já jestli mám zapracovat a hledat
Biluško, nemáš i sestru, já že bych se taky těšil
Jinak dobré ráno lidi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
nazdarek,skoukla jsem to o tech malinacich na odkazu,neco tak prisernyho jsem nevidela,jde videt,ze figurant se absolutne nehodi na obranu,vsak tohle si nedovoli figuranti ani na ringu,aby zmrzacily psa,a to je ringo dost tezky v tom,aby se pes udrzel,to je tak na trestni oznameni,jinak preju vsem dobre rano,jo poslala jsem ti video a fotky z obrany.dana
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit
isdpch
takovýdle celebritáckovelkokynologický téma a vono to snad zapadne, tak to teda né
nazdar, hele kde je zase ta princezna z celebritova ? že by u rybníka v kožichu. Sem jí u nás v poradně připravil fundovaný téma a ona nikde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit
isdpch
tak to přijdu na návštěvu, něco ve stylu jak na přivolání aneb kopanec do žeber
Něco lepčího,Benda začal dělat do labutí,už mu čoklové sou málo
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
Ségra moje nejmilejší, tak mi trochu vrtá hlavou, jestli Ti nepřijde divný, když ses mě onehdá zastala jako vegetariána, a teď mě vidíš na fotkách ze srazu jak zrádně opékám buřty nebo objednávám řízek. Proto bych Ti ráda řekla, že jak řízek, tak buřty byly určeny pro bříška pejsků a tam taky kompletně skončily
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit
aren
hele, davídková je tvoje ségra? Moje taky. Takže jsi i ty moje ségra? Už se v tý familii neorientuju. Jsem totiž taky želvy teta. Tak abys měla přehled přes svoje příbuzenstvo.
Kdyby to davídková věděla o tom řízku, určitě by na sraz jela, jelikož pro psy je to nezdravé.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 20:05 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Lola1
hele, davídková je tvoje ségra? Moje taky. Takže jsi i ty moje ségra?
No, mně by se to líbilo, jen ještě co řekne Davídková. Sice jsem si vždycky přála být tetičkanec nebo tetřenice, ale teď to ze mně jaksi vyletělo takhle
pro psy je to nezdravé
Já myslím, že není. Kořeněné to není, jen trochu slané a smažené. A jednou-dvakrát-třikrát do roka to snesou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 20:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
aren
Hele,bud f klidu ,jednak ses na to jídlo tak nááádherně smála(asi proto,že ti ho nějak nenesli a nenesli jak jsem pochopila) a dvanak jsem myslela,že je to smaženej sejra .Vůbec mě nenapadlo,Tě podezírat!
Lola1
Už se v tý familii neorientuju
Mě to povidej ,vůbec nevim čí sem a kdo je kdo...
Ale Aren jako tetřenice ,to beru,to eště nemám!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
Aren jako tetřenice,to beru,to eště nemám!
Mám radost, že se Ti to líbí
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit
benda2
Biluško, nemáš i sestru, já že bych se taky těšil
Pouze nevlastní jestli stačí. A ktomu jsem ji tak dva roky neviděl to je klid
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit
aren
... a teď mě vidíš na fotkách ze srazu jak zrádně opékám buřty nebo objednávám řízek. Proto bych Ti ráda řekla, že jak řízek, tak buřty byly určeny pro bříška pejsků a tam taky kompletně skončily
Hele, já tudle byla sama se psama na vejletě a dostali jsme hlad, tak jsem na nádraží musela koupit jediný jídlo, co měli - klobásu, ještě pánovi řikám, že jí jako nemusí vůbec vohřejvat ... pěkně mi na tácek nandal dva krajíce chleba, hořčici, kečup a když popadl struhadlo a křen, tak už jsem se fakt smála. Pak k tomu přihodil tu krásně vopečenou efektně pořezanou klobásu a pejsani si pošmákli. Mě teda ten chleba trošku drhnul v krku, ale to vyřešilo jedno točený No prostě, co bych pro psy neudělala ...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:46
- Nahlásit
Tinta76
Hořčice je dobrá na ten chleba
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:52
- Nahlásit
aren
Jasně, ale i tak to na ten chleba bylo málo a musela jsem tou hořčicí a kečupem zajíst ten čerstvej křen přeci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:11
- Nahlásit
Dobrý večer vážené kolegyně a kolegové.
Teprve včil jsem se dostala k netu. To stěhování mě zabije . Celý den balím bedny, tahám je do auta, z auta, maluju, umývám, přenáším, hledám a vyvážím z baráku bordel ještě po Němcích. Je to děsné. Na recykláku už si tykáme se všemi zaměstnanci. V tom baráku evidentně nikdo neuklízel už od války. A to spíš té první. Prostě všechno, co se nehodilo se mrsklo na půdu. Poslední tři generace už to rvali do dřevníku a do chlíva, protože půda byla plná. Horror. První den jsem se zájmem studovala německé dopisy psané synovi na vojnu a podobně. Teď už to hážu do pytlů ani se na to nedívám. Tomáš mezitím dole maluje. A protože psiska mu vydatně pomáhají tak máme růžovo-oranžovo-bílé šeltie . Puma našla na zahradě něco co napřed umřelo, pak znova obživlo a následně opět umřelo, protože se v tom dokonale vyválela. Pak se přišla pochlubit a přinesla mi to na právě natřenou podlahu. Jediná Lillynka se chová slušně, sedává na skalce a pozoruje vesnický život. Puma přišla na to, že dovnitř se dá chodit dveřmi i oknem a používá více okno. Prý nemá smysl to obcházet. Taky zjistila, že sice máme bránu, ale ta nenavazuje na žádný plot . Ráj na zemi. Vrátila se k lovu "kuči-kuči babek". Místní drbny patrně mají v pátek slet a každá chtěla mít nejčerstvější informace o těch nových. Takže pod různými záminkami chodily na výzvědy. Puma všechny slušně ohlásila (zatím ji máme místo zvonku), pak oběhla bránu a použila obvyklý útok zlého psa. Obávám se, že minimálně tři babky se následně museli jít přebalit a jedna rovnou utekla ani se s námi neseznámila. Pro jistotu dám cedulku "pozor pes" nejen na plot,ale i na začátek příjezdovky. Konec zpráv z konce světa
P.S. - Pro Davídkovou - žádný vhodný materiál nenalezen, ale pokračujeme v pátrání. Máme už v chovu paradentozu? Na tu taky nesmíme zapomenout. Věděla bych o jednom beardeďákovi, ale majitel je děsný debil furt ho tahá na veterinu, nechává mu škrábat šutr a vůbec to nenechá krásně rozvinout
pro Bendu - sestru mám, sice je šťastně zadaná, ale to by nemusel být zase takový problém, ne?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:23
- Nahlásit
Biluška
Máme už v chovu paradentozu? Na tu taky nesmíme zapomenout.
Můžu vám nabídnout krysaříka s pěti zubama ... esi byste měli zájem Ovšem nemá moc zájem o fenky ... ale zas na druhou stranu, jedince s homosexuálníma sklonama ještě v chovu nemáte ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit
Tinta76
Můžu vám nabídnout krysaříka s pěti zubama ... esi byste měli zájem Ovšem nemá moc zájem o fenky ... ale zas na druhou stranu, jedince s homosexuálníma sklonama ještě v chovu nemáte ne
No já myslim,že se to hodí,zájem o fenky mu vnuknem pomocí traverzy
Biluška
Jediná Lillynka se chová slušně, sedává na skalce
Tady bych byla vopatrná,velmi snadno se z tý skalky může svalit a zas drandíš na veterinu!
Obávám se, že minimálně tři babky se následně museli jít přebalit a jedna rovnou utekla ani se s námi neseznámila
Vypadá to,že budete v místní komunitě zasejc voblíbený a to je teprv začátek,pumice jistě ještě nevybalila celý arzenál.
majitel je děsný debil furt ho tahá na veterinu, nechává mu škrábat šutr a vůbec to nenechá krásně rozvinout
Okamžitě toho nebožáka za nějaký mrzký peníz od debila odkup,nebo ho ten magor veterinář nakonec eště uzdraví!! To sou dneska lidi...
Hele a co drajvová malina,už si jí viděla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:24
- Nahlásit
isdpch
neni kafe, to zas bude den
asi se taky přestěhujem na nějakej venkof,už mě ten velkoměstskej život připadá nudnej...naberem nějaký deviovaný čokly,dáme jim honosný jména a bude dělat hogo fogo!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit
ahoj lidí, mě se po vás stejskalo ,
včera přišel ten můj exot domů a šel se hrabat v pc a že ho odnese do opravny, anež jsem něco řekla zmizel.pak se vrátil a že bude opravenej až příští tejden a že žádný rande nebude, on sem tajně chodí a čte co já píšu. tak jsem ho tak seřvala, že byl malinkej jak kamínek a tak lidi pro něj došel a stejně mu ho za ty 2 hodky už dávno opravili, to on ho musí občas vysměnčit i ze vnitř, tak je zas pc doma
davidkova renata
prosímtě kde jsi koupila pro Nyný ten kovpvej obojek? tady ho nemohu sehnat, mají jenom ten co má zatím Dasty ale ten se časem přetrhne a takový voka tady nikdo nemá
a jinak mě bylo včera dost blbě, celej den jsem prospala a měla horečky, dne sje mi lépe, muusím se vykurírovat na zítřek, páč to máme se Sindy tu voříškiádu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:46
- Nahlásit
želva
on sem tajně chodí a čte co já píšu
tak lidi pro něj došel a stejně mu ho za ty 2 hodky už dávno opravili, to on ho musí občas vysměnčit i ze vnitř, tak je zas pc doma
prosímtě kde jsi koupila pro Nyný ten kovpvej obojek
No já normálně ve psím krámě,ale mám ho eště po minulý Nyný,takže cca 13 let.ale koukni na nabídku kdekoli na netu,tuty jsem je tam viděla jestli ho nemůžeš splašit.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit
davidkova renata
dík, podívám se
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit
CHYSTÁ SE NĚCO NA WEEKEND?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit
Joker
Prý nechystá,mluvila jsem s Jardou ve středu.V sobotu máme ty závody a v neděli někam jede či co...Ty prý jsi měla 40cítky horečky??No kdyby se něco eventuálně změnila ohledně tý neděle,tak mi dejte vědět,ale spíš asi nějak kolem tý 5,má bejt zase hic..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
to jako že by mohlo něco bejt? ale spíš asi nějak kolem tý 5,má bejt zase hic..
myslím tohle, to by mi vyhovovalo
|