Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:47
- Nahlásit

sarax
implantovat několik děloh z anondy..
no to děláš dobře to je jasný čím víc kusů tím líp.
Benda byl na kontrole a že prej dobrý

isdpch
no estli jsou divný si nepamatuju ale divný je že že jsou první, no asi dostali sponzora a posílili mančaft

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit

benda2
čím víc kusů tím líp
mno my buádeme velkej přínos do chovu
davidkova renata
pro dvojčata,tím se nám zvýší počet ušetřenejch důchodů na dvojnásobek
a pak že se bude snižovat mateřská a přídavky...nic,Garfield a pumice v kočáru...stačí párkárt do týdne a je uštřeno hafo peněz

želva
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:43
- Nahlásit

ahooooooj

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit

želva
čus, co je u tebe novýho? Kontrolní otázka: kolik máš psů?
No vážně, na fotkách se mi moc líbili.

želva
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:45
- Nahlásit

Lola1
kolik máš psů?
3 a mohla jsem mít morče zadara,ale odřekla jsem,páč na něj bych neměla čas

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit

želva
Ti daruju činčilu, chceš?

All
Zítra vyrážíme směr Praha a v sobotu budeme agilitit v Lysé nad Labem. Kdo nemáte co dělat tak se přijďte kouknout na pumu v akci (bezpečnostní oblek - nejlépe na mondioring doporučován)

želva
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Biluška
Ti daruju činčilu, chceš?
děkuji nee

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:33
- Nahlásit

Biluška
- nejlépe na mondioring doporučován)
ten nemám..takže nejdu

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:41
- Nahlásit

Biluška
moc ráda bych viděla tvoji pumici (mimo jiné), nepopojeli byste trošku do Jižních Čech?
Jo, držím palce na agility.

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:42
- Nahlásit

želva
mohla jsem mít morče zadara,ale odřekla jsem,páč na něj bych neměla čas
nic si z toho nedělej, morče chodí na vodítku (nebo na volno) blbě.

želva
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:47
- Nahlásit

Lola1
nic si z toho nedělej, morče chodí na vodítku (nebo na volno) blbě.
no já měla kdysy morče a to na vodítku chodilo, ale copak se stím dá dělat nějaký obrany,poslušnöst nebo tak něco? nedá a Dasty i Sindy by si na něm raději smlysli

želva
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
čau, pamatuješ jak jsem ti říkala že jsem našla toho psa v utulku Troja jak se ztratil tý paní a nemůžu jí najít,páč nevím kde bydlí?
tak jsem jí včera potkala a zeptatla jsem se jestli ho nepostrádá,ale ona že nem, že jí prej umřel a tak jsem se ptala kdy a ona mi odpověděla před 14 dny a já jestli určitě a ona mě vyjela že mě do toho nic není a já že je podobnej pejsek v utulku( vím na 1000% že je to on)
no ve finále z ní vypadlo že jí '' už nebavil a že nemá peníze'' tak jsem jí řekla '' hlavně že máte na cigarety a víno z krabice ''
můžu jí zabít?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:18
- Nahlásit

želva
no ve finále z ní vypadlo že jí '' už nebavil a že nemá peníze'' tak jsem jí řekla '' hlavně že máte na cigarety a víno z krabice ''
můžu jí zabít?

To je ale svině!Zabít nevim,přeci si za ní nepůjdeš sednout!Snad ten pes bude mít větší štěstí....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit

Biluška
Zítra vyrážíme směr Praha
Budeš f Praze nebo jen projíždíš?Že bysme se třá viděly

benda2
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
Že bysme se třá viděly
a prahou se bude ozívat cinkot traverz a nezřízený řev

želva
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 05:47
- Nahlásit

dobré ráno

želva
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 06:16
- Nahlásit

zase čučím do Trojského utulku a najdu tam třebas tohle:

Vrácen náhr.majitelem-už se mu nehodil.

Vrácen náhr.majitelem-protože s ním pes nekomunikoval. Je hluchý.

Vrácena náhr.majitelem-nemá ráda kočky

Vrácen náhr.majitelem,nemá rád děti a cyklisty atd atd....

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 07:51
- Nahlásit

Lola1
Do Jižních Čech se asi hned tak nedostanem, to je přesně na opačném konci republiky . Můžu Ti nabídnout Intercanis v Brně, další závody v Brně a pak ještě jedny závody v Brně, víc toho asi do prázdnin nepojedu.

želva
To nemá smys číst, jestli máš trošku času doma u počítače a chceš pomáhat tak bych tě mohla naučit něco smysluplnějšího. Pročítat nabídku a rozčilovat se nad tím jaké jsou lidi hyeny.....tebe to nasere, psům to nepomůže a efekt je nulový.
Jo a tu babu klidně zabij, půjčím ti pumu a Akélu na odklízení mutvolky

davidkova renata
Můj osobní řidič tvrdí, že Prahy se ani nedotknem, že se pouze lehce přiblížíme. Ubytování máme zajištěné v Milovicích a agilitit budeme v Lysé. Ráda bych uskutečnila akci "Pražský hrad" ale obávám se, že nám nezbyde čas. Možná, že kdyby závody skončili moc brzo tak ho ukecám na malou zajížďku za pražskými pamětihodnostmi. I když představa jak se courám s šesti psama po Karlově mostě mi nahání husí kůži

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 07:56
- Nahlásit

Biluška
I když představa jak se courám s šesti psama po Karlově mostě mi nahání husí kůži
Prosim tě,ty naděláš,když už tam byli i Garfieldi..No tak třebas někdy příště,,jestli bude víc času.Abysme jako sezmámily naše chovný feny

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:03
- Nahlásit

davidkova renata
Jedna každá z nich by to zvládla. Ale všech šest dohromady... to nezvládá moje nervová soustava. Poslední dobou už nezvládám ani krátkodobý přechod přes naše sídliště. Na volno jo, to je pohodě. Ale jak je musím přivázat... Braisy zásadně nejde. Nikdy a nikam. Stojí a čumí jak puk. Lilly nutně musí co pět metrů čůrat a zhruba co 11 metrů se otřepat. Akéla se neustále rve napravo ode mě a omotává mi tak vodítkem nohy. Hessina protestně začne kulhat. Horror jak od Hitchkoka. Dokud je to spřežení uvedené do pohybu a jde tak se to ještě dá. Ale jakmile zastavíme (třeba proto, že Lilly čůrá) tak se to začne proplítat mezi sebou, sukovat si vodítka, velcí psi šlapou po malých, škrtí je na vodítkách a podobně. Většinou tak po padesáti metrech jsem absolutně odrovnaná. Tupé dotazy kolemjdoucích typu "to je všechno vaše?" nebo " jé, vy máte tolik pejsků" mě uvádějí do zuřivosti. V Praze bych mohla pokousat nějakého turistu a byl by to průser, jelikož nejsem očkovaná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:13
- Nahlásit

Biluška
V Praze bych mohla pokousat nějakého turistu a byl by to průser, jelikož nejsem očkovaná.

No jo,to by moh bejt malér!!
jinak vycházka musí bejt super,nemohla bys někoho přemluvit aby to natočil jako domácí video??Bysme si to pouštěli až bysme měli depku!Ideální sport pro tebe a tvý čokly se mi jeví závody se psím spřežením!Kašli na agi a vyjeď na Aljašku

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:54
- Nahlásit

Biluška
Tupé dotazy kolemjdoucích typu "to je všechno vaše?" nebo " jé, vy máte tolik pejsků" mě uvádějí do zuřivosti. V Praze bych mohla pokousat nějakého turistu a byl by to průser, jelikož nejsem očkovaná.
bych jim řekla že máš velkou rodinu a maso je drahý

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:57
- Nahlásit

My vyrážíme, tak se všichni mějte a užijte si víkend

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 23:38
- Nahlásit

Biluška
Nic si z hejna nedělej, moje kamarádka má 4 děti a když byli malé a na chalupě jeli autobusem nakupovat, babky to hodnotily: Ale že je má čistě oblečené, co?

Na Karlově mostě by to asi nebylo nejhorší - lidi by se včas rozprchli a nechali vám volný průchod. Blbý by to asi bylo někde při průchodu poloubím. Ale jak říkáš s davídkovou - traverza vše vyřeší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit

Lola1
Ale že je má čistě oblečené, co?

Ale jak říkáš s davídkovou - traverza vše vyřeší.
No jistěěěě!Kdyžtak s ní můžeš mlátit ty tůůůristy!
jinak čau ségra

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 20:14 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

isdpch
benda2
můžete mě vysvětlit ten hokej? co dělali s Němcema? spali? a ted se Slovákama taky spěj a zítra s Kanandou to asi taky budou spát a pak už můžou jet domů

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:37
- Nahlásit

tak jsem psala na Obedince a uvidím co odepíšou a jestli jo tak budu trénovat Sindy a Dastyho

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit

Jé, tak proto byl všude takovej klid. Se musím kouknout, kdy se hraje zítra s tou Kanadou, a můžeme s pejsky do lesa, když budou myslivci sedět před bednou.

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit

aren
zítra hrajou naši s Kanadou od 18.15 večír

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit

želva
veru - tento raz spali vasi a nie vynimocne nasi

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání