Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit

tak už hrajeme hokej - stav v 18 min.je:
RUSKO - ČESKO
1 : 0

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:46 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
ajunka
sarax
benda2
A SPOL:
a co jim ještě propíchat uši jako pírsyngem

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

želva prosimtě dneska už maj kluci zabalený kufry tak klíd počí tám tak 4:2 pro rusi a přeju jim to .-))))

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit

ajunka
no já jenom abyste věděli jak to hrajem, jsem si chtěla vsadit, ale radši ne

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit

želva no ja bych si klidně vsadila na vítězství ruska- ale ja ty naše blbce znám oni sou schopný to vyhrát jako loni s těma slovákama sem myslela že je zabiju

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit

ajunka
jsi jak já, nevíš kdo hraje večer?

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit

želva s těma ušima tojako permanentní tetovací kleště nebo tak nák?.-))

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit

želva večer hraje švédsko slovensko- to fandím slovákum teda ))

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:55
- Nahlásit

davidkova renata
Vostatý haltiny!!
ajunka
elektriku propojit s tim ostnáčem a těma ostnatejma kšírama) to by bylo geniální ne
rozhodně s váma souhlasím...musíme to nechat patentovat páč na to by jen tak někdo nepřišel?D?D?D Trinitka se už mooooc těší

želva
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:57
- Nahlásit

ajunka
jsi chytrá holka a večír fandím SK

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:57
- Nahlásit

Už jsem tady,už jsem tady. Mě zdrželi šílení klienti v Holomócu. Asi se na ně kvajznu a začnu se naplno věnovat těm psům
Ostnatý kšíry jsou absolutně ideální. Navrhuji zvednout cenu štěněte o pět táců, poněvadž takovou vzácnost nemůžeme dávat levně. Hned jedny otestuju na šarpejce, poněvadž na normálních kšírech hrozně tahá a obojek mít nemůže kvůlivá té operované čelisti. Takže tohle je vlastně jediná možnost jak ji odnaučit tahat na vodítku. A já kráva už jsem to málem vzdávala
V jedné vesnici jsem dneska potkala nového psa do linií. Takovej malej vesnickej ošklobrk. Úžasná povaha. Byl přesvědčený, že hodláme vyvraždit celou dědinu, nebo jim alespoň prodat vysavače. S nasazením vlastního života se nám vrhnul pod kola a když ho Tomáš smykem objel tak chtěl alespoň prokousnout výfuk. Taková blbost se vidí málokdy Navrhuji zařadit ho do linie Mata Hari .

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:59
- Nahlásit

biluška to bude užasné osvěžení povahy .-))) to se bere

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit

želva
S mailem bude problém, poněvadž David je anti-internetovej. Můžu ti dát telefon, ale to tady zase nemůžu psát tak veřejně, poněvadž by mu někdo eventuelně mohl zavolat dřív a vyfouknout ti ho. Tak písni mail a já pošlu čísilko Už teď se bavím představou jak bude tchán nasranej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
No žes dorazila!!!Já už sem tu na nervy,taková bomba!!!Samo že to nouhau nedáme zadara,nejsme blbí!Čímž se plynule dostávám k tomu,abyste se urychleně vrátili do Holomóce pro toho bystrýho psíka.Ale šlápněte na to,že ho nějakej debil přejede!
Hele a eště mě napadlo,jak zrychlit třá TUNEEEEL!Kdyby se udělal hodně ouzkej a vevnitř by byly vostny,tak ten čokl by se snažil ven dostat co nejrychlejc...co ty na to?

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:06
- Nahlásit

renča to by mohlo bejt ale zase jako že by pes nadruhé straně vytekl a byl by dále nepoužitelnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit

No jo, ale zase by ti vylezl na druhý straně jako hranolky, nebo fáborky, tak nevim....leda bys z něj pak dělala značení pro orientační závody.....

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit

hele a co vycvikové pomucky jako pešky činky a rukávz a tak ? taky s vostnama nebo rezavejma hřebíkama

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit

Tunel bych zrychlovala tak, že na start bych vyměřila každému psímu závodníku zápalnou šňůrku (délku vypočítat podle obvyklé rychlosti v poměru k počtu překážek) tu zapálila, no a těsně před tunelem odpálila tak, aby tlaková vlna protlačila závodníka tunelem co nejrychleji... Ovšem jak zajistit kompletnost závodníka i po takovémto akceleračním zásahu, ještě nevím.

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:14
- Nahlásit

gerda leokoplastí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:14
- Nahlásit

hele a co vycvikové pomucky jako pešky činky a rukávz a tak ? taky s vostnama nebo rezavejma hřebíkama

s rezavejma to nikdo nekoupí, budou myslet, že je to starý. Dělala bych je ve veselých barvách + k tomu plechovku s balakrylem, aby si každý cvičící mohl dobarvit podle nálady i svého pejska.

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:16
- Nahlásit

gerda a jaké barvy jako červená zelená fialová ružová a tak jo- by se měli dělat jako i ty kšíry a tak bo aby to pak ladilo

Gerda
Člen
- Nahlásit

gerda leokoplastí?

jo, mohly by na ní bejt nějaký vzory - třeba vzor zmijka, vzor korálovec, vzor tučňáčci....

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

No holky,sem na vás pyšná!Sice nějaký mouchy to eště má,ale to se vychytá
Jinak co se rukávu týče,už dělají elektrický,takže dyš má čokl nepřesný pouštěčky na ÍÍÍpu,dostane ránu a spadne hned!Takže tady už nás někdo předběh!

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit

davidkova renata
to vypadá dobře
ajunka
Gerda
hele stafice nevyteče..ani necekne...asi jí takhle naučím plazit

ajunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit

nojo ale tohle by bylo na uplně jiným humánějším principu ne ) na to lidi slyšej ne .-)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:19
- Nahlásit

gerda a jaké barvy jako červená zelená fialová ružová a tak jo- by se měli dělat jako i ty kšíry a tak bo aby to pak ladilo

kšíry v barvě si musej dokoupit, abysme taky na něčem ty prachy vydělali, to je jasná věc.
K tomu rukávu - my k němu můžem prodávat chlapa s bejsbolkou, pokud pes nepustí, dostane ránu od svého osobního "pouštěče" Tim pádem opět cena psa nahoru.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit

ajunka
Gerda
hele stafice nevyteče..ani necekne...asi jí takhle naučím plazit [/i]
Stafice dostane žiletky a pak si můžeš vybrat, jestli jí chceš nařezat na plátky, nebo na kostičky. Vzor jí nakonec zůstane vryt v kůži a ušetříš za leukoplast s motivem.....

želva
Člen
- Nahlásit

holky já vím jak jim přerazit hnáty:
donutě je aby přeskočili Taxis

ajunka
Člen
- Nahlásit

gerda jako ale to by se pekelně pak rpodražilo a jako kde bys ty chlapi chtěla furt brát?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit

holky já vím jak jim přerazit hnáty:
donutě je aby přeskočili Taxis

jenže se zlámanejma hnátama je můžeš zrychlovat fakt už jen rozbuškou.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání